Jump to content

LG Optimus G (E975)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 9,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το framaroot εννοουσα...πραγματικα δεν εκανα τιποτα αλλο! Θυμαμαι εκανα εγκατασταση το angry birds κια μετα λεω ας κανω και μια επανεκκινηση και εγινε.

Το διορθωσα βεβαια με κοπο και κυριως κοστος(σβηστηκα τα αρχεια μου)

Υπαρχει το framaroot στο μαρκετ?

Δεν το ήξερα! Τες πα, αφού έστω και έτσι το έλυσες το πρόβλημα, οκ. Προσοχή τώρα, μην αρχίσεις και σβήνεις στην σειρά! Καλύτερα μάλιστα να μην σβήνεις τίποτα, αφού δεν κερδίζεις κάτι. Να παγώνει μόνον, ώστε να μπορείς να διορθώσεις ένα λάθος.

καλησπέρα παιδιά έκανα root την συσκευή μου optimus g όπως μου είπε ένας φίλος από το forum εως εδώ όλα καλά.

έκανα κατάργηση κάποιων προγραμμάτων με το titanium που δεν ήθελα με αποτέλεσμα να έχω ένα μικρο προβληματάκι δηλαδή.

Δεν μου ανανεώνει κάποιες εφαρμογές όπως ώρα απο widget και δεν λαμβάνω ειδοποιήσεις όπως facebook messenger.

Μήπως ξήλωσα κάτι που δεν έπρεπε ?

τι μου προτείνετε ?

να περάσω άλλη rom η υπάρχει λύση?

Γι' αυτό λέμε ότι δεν σβήνουμε τίποτα αν δεν ήμαστε 1000% σίγουροι. Ούτως ή άλλως δεν έχει και νόημα αφού η μνήμη που απελευθερωνεις είναι μη εκμεταλλεύσιμη. Παγωνεις, λοιπόν, ώστε σε μια τέτοια περίπτωση όπως η δικιά σου να μπορείς να επαναφερεις.

Τώρα, αν θέλεις να ξαναρίξεις από πάνω την στοκ, έχω δώσει λινκ με όλες τις official Rom. Κανε μια αναζήτηση στο νήμα και θα το βρεις. Για custom .... ξέρεις που πας!

PS:

Μόλις είδα ότι το λινκ με τα official Rom το έδωσε και ένας φίλος λίγο πιο πριν. Οπότε διαλέγεις και πέρνεις. Απλά να έχεις υπόψιν σου ότι για custom, πρέπει να ξεκλειδωσεις και το boot με το freegee.

---------------------------

EDIT:

Καλορίζικο το 4g στους βονταφονακιδες! Με γειες παιδιά και καλά download! :cool:

Edited by fanatikos

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Παιδιά το GJ που βλέπω στο Σκρουτζ το έχει πάρει κανείς? Αξίζει? Γιατί δεν βλέπω επίσημο θέμα και με προβληματίζει

Παιδιά το GJ που βλέπω στο Σκρουτζ το έχει πάρει κανείς? Αξίζει? Γιατί δεν βλέπω επίσημο θέμα και με προβληματίζει

να σε προβληματιζει το οτι ειναι διαθεσιμο απο 2 μονο σκρουτζομαγαζα, 99% ειναι παραεισαγωγης αλλα το πιο σημαντικο ειναι οτι φαινεται πως δεν εισαγεται καν η συσκευη απο την LG Hellas με οτι αυτο συνεπαγεται για θεματα υποστηριξης και εγγυησης

Να ρωτησω ρε παιδες κατι. Εμεις που εχουμε ελληνικη ρομ μπορουμε να περασουμε δηλαδη official την γαλλικη που υποστηριζει 4g αραγε;
Γιαννης. Μ.

Προσπαθω να ενεργοποιησω το 4g της cosmote στο κινητο (σε μερος που δεν εχει κάλυψη) στελνω 4g στο 1330 και μου ερχεται μηνυμα η υπηρεσια 4g δεν βρεθηκε.

Στις ρυθμισεις εχω λειτουργια δικτυου GSM/WCDMA/LTE

Κανω κατι λαθος;

Τωρα κατεβαζω και το pc suite της lg ομως κατεβαινει αρκετα αργα ... (50-100kb/s)

Edit:Τωρα κανει update το κινητο μεσω του lg pc suite

Edited by stathisso
http://i.imgur.com/hIe7XW1.png

Προσπαθω να ενεργοποιησω το 4g της cosmote στο κινητο (σε μερος που δεν εχει κάλυψη) στελνω 4g στο 1330 και μου ερχεται μηνυμα η υπηρεσια 4g δεν βρεθηκε.

Στις ρυθμισεις εχω λειτουργια δικτυου GSM/WCDMA/LTE

Κανω κατι λαθος;

Τωρα κατεβαζω και το pc suite της lg ομως κατεβαινει αρκετα αργα ... (50-100kb/s)

Γίνεται και με sms? :rolleyes:

Απ' ότι ήξερα γίνονταν είτε σε Γερμανό, είτε σε Cosmote shop, είτε με τηλέφωνο στο 13838/13839.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Ευχαριστουμε fanatike.

Αυριο θα ποσταρω ταχυτητες.

Καλο βραδυ σε ολους

δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω

:ninja:

αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας...

Υπαρχει το framaroot στο μαρκετ?

Δεν το ήξερα! Τες πα, αφού έστω και έτσι το έλυσες το πρόβλημα, οκ. Προσοχή τώρα, μην αρχίσεις και σβήνεις στην σειρά! Καλύτερα μάλιστα να μην σβήνεις τίποτα, αφού δεν κερδίζεις κάτι. Να παγώνει μόνον, ώστε να μπορείς να διορθώσεις ένα λάθος.

Γι' αυτό λέμε ότι δεν σβήνουμε τίποτα αν δεν ήμαστε 1000% σίγουροι. Ούτως ή άλλως δεν έχει και νόημα αφού η μνήμη που απελευθερωνεις είναι μη εκμεταλλεύσιμη. Παγωνεις, λοιπόν, ώστε σε μια τέτοια περίπτωση όπως η δικιά σου να μπορείς να επαναφερεις.

Τώρα, αν θέλεις να ξαναρίξεις από πάνω την στοκ, έχω δώσει λινκ με όλες τις official Rom. Κανε μια αναζήτηση στο νήμα και θα το βρεις. Για custom .... ξέρεις που πας!

PS:

Μόλις είδα ότι το λινκ με τα official Rom το έδωσε και ένας φίλος λίγο πιο πριν. Οπότε διαλέγεις και πέρνεις. Απλά να έχεις υπόψιν σου ότι για custom, πρέπει να ξεκλειδωσεις και το boot με το freegee.

---------------------------

EDIT:

Καλορίζικο το 4g στους βονταφονακιδες! Με γειες παιδιά και καλά download! :cool:

ευχαριστώ φίλος αλλά ευτυχώς το (πρόβλημα) από ότι αποδείχτηκε μου το προκάλεσε η εφαρμογή greenify όλα καλά είμαι ακόμα αρχάριος σε root συσκευές θα μάθω που θα πάει

Παιδια πως κανουμε αναβαθμιση με το pc suite γιατι θα ξεχασουμςε και αυτα που ξερουμε στο τελος;;Απλα παταμε ελεγχος ενημερωσεων και περιμενουμε;;Εμενα μετα απο λιγο μου εμφανιζει οτι δεν μπορει να συνδεθει στο ιντερνετ και σταματαει ενω εχω κανονικα ιντερνετ στον υπολογιστη..καμια ιδεα;;Το ιδιο μου κανει και το mobile support tool..ουτε εκεινο μπορει να συνδεθει στο ιντερνετ και να ψαξει..αλλαξε κατι και δεν το εμαθα;;επειδη εχει αρκετο καιρο να τα χρησιμοποιησω..

...Νίκος...

LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z

Καλημερα σε ολους.

ευχαριστώ φίλος αλλά ευτυχώς το (πρόβλημα) από ότι αποδείχτηκε μου το προκάλεσε η εφαρμογή greenify όλα καλά είμαι ακόμα αρχάριος σε root συσκευές θα μάθω που θα πάει

Καλημέρα!

Ένα - ένα τα λες! :lol:

Ε, ναι βέβαια. Αν κάνεις greenify τα services που χρειάζονται οι εφαρμογές και τα widget για τα refresh, λογικό μου ακούγεται να μην ανανεώνονται!:lol:

Τουλάχιστον δεν ήταν κάτι που έσβησες!;)

Καλημέρα παιδιά, μπορείτε να σχολιάσετε στις φωτογραφικές δυνατότητες του κινητού και αν είναι δυνατόν να ανεβάσετε μερικές φωτογραφίες που έχετε τραβήξει? Με ενδιαφέρει το κινητό και η φωτογραφία είναι σημαντικός παράγοντας στην επιλογή μου. Από θέμα hardware με καλύπτει σίγουρα, μιας και τεχνικά είναι πολύ δυνατή συσκευή.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=373776

Ευχαριστώ

--- Sony Xperia 5 II ---

Καλημέρα παιδιά, μπορείτε να σχολιάσετε στις φωτογραφικές δυνατότητες του κινητού και αν είναι δυνατόν να ανεβάσετε μερικές φωτογραφίες που έχετε τραβήξει? Με ενδιαφέρει το κινητό και η φωτογραφία είναι σημαντικός παράγοντας στην επιλογή μου. Από θέμα hardware με καλύπτει σίγουρα, μιας και τεχνικά είναι πολύ δυνατή συσκευή.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=373776

Ευχαριστώ

Καλημέρα, αρχικά!

Φίλε μου, κάνε τον κόπο λίγο να ρίξεις μια ματιά στο νήμα. Αυτά που ρωτάς έχουν γραφτεί και σχολιαστεί άπειρες φορές!

Και φωτογραφίες έχουν αναρτηθεί, πάρα πολλές! Ψάξε λίγο, διάβασε κανένα ποστ εδώ, αφού λες ότι σ' ενδιαφέρει σαν συσκευή. Μπορεί να βρεις και άλλα πράγματα που δεν ή θα σου αρέσουν!;)

Μεσα σε κτιριο εχω καλυτερο σημα αποτι στο δρομο

:wacko:

Edit:δε ξαναβαζω screenshot για να μην σπαμαρω αθελα μου.οπως και ναχει δουλευει...

Ενταξει, μια χαρα ειναι για το σημα που εχεις. Αντε καλοριζικο!

Πηγα πριν λιγο σε ενα καταστημα και δουλεψα το g.Εκτος του οτι η συσκευη ειναι πανεμορφη με απιστευτη οθονη,καμια σχεση με 4x hd ειδα και καποιες φωτογραφιες που ειχαν τραβηξει προφανως πελατες μεσα στο καταστημα.Εγω τις ειδα παρα πολυ καλες,δεν ξερω με τι τις συγκρινουν οσοι κανουν reviews και hands on κτλ.Πολυ καλο.Εντυπωσιαστηκα απο την οθονη του.

Γεια σας παιδιά,

Το παρέλαβα την Παρασκευή και μέχρι τώρα είμαι ενθουσιασμένος. Τρομερή οθόνη, απόκριση, smoothness, πάει σφαίρα, σήμα πολύ καλό. Μέχρι τώρα είναι το πρώτο κινητό που πιάνω στα χέρια μου που στην εμπειρία χρήσης κοντράρεται άνετα με iphone (εννοώ κυρίως το πόσο smooth είναι και το μηδενικό lagάρισμα).

Ωστόσο από την μπαταρία του δεν έχω μείνει καθόλου ικανοποιημένος ως τώρα. Σήμερα με 8 ώρες χρήση (ανοικτό 3g και συγχρονισμός, χρήση κυρίως τηλέφωνο, και ελάχιστο gmail) έχει πέσει στο 37%. Θα βελτιωθεί καθόλου ή να το πάρω απόφαση ότι δεν θα βγάζω την μέρα?

από bluetuth έχετε κάτι να προτείνετε?

Επίσης θα χρειαστώ φορτιστή αυτοκινήτου. Τι να προσέξω? Κάνουν όλοι?

Ευχαριστώ

Γεια σας παιδιά,

Το παρέλαβα την Παρασκευή και μέχρι τώρα είμαι ενθουσιασμένος. Τρομερή οθόνη, απόκριση, smoothness, πάει σφαίρα, σήμα πολύ καλό. Μέχρι τώρα είναι το πρώτο κινητό που πιάνω στα χέρια μου που στην εμπειρία χρήσης κοντράρεται άνετα με iphone (εννοώ κυρίως το πόσο smooth είναι και το μηδενικό lagάρισμα).

Ωστόσο από την μπαταρία του δεν έχω μείνει καθόλου ικανοποιημένος ως τώρα. Σήμερα με 8 ώρες χρήση (ανοικτό 3g και συγχρονισμός, χρήση κυρίως τηλέφωνο, και ελάχιστο gmail) έχει πέσει στο 37%. Θα βελτιωθεί καθόλου ή να το πάρω απόφαση ότι δεν θα βγάζω την μέρα?

Ευχαριστώ

Καλοριζικο!!!

καντο root και "παγωσε" εφαρμογες που δεν θες να ανοιγουν στο παρασκηνιο.

επισης η μπαταρια "στρωνει" στις 5-6 φορτισεις...οποτε εχει μελλον ακομα.

Γεια σας παιδιά,

Ευχαριστώ

Φορτιστή αυτοκινήτου φίλε μου και όπου βρίσκεις πρίζα το φορτίζεις αν είναι κάτω από 80%.

Καλό κάνεις στη μπαταρία έτσι, όχι κακό :)

Παιδια καλησπερα!

Ξερω οτι ο,τι και να ρωτησω εχει σιγουρα απαντηθει..αλλα πραγματικα δεν εχω αλλη υπομονη για ψαξιμο και ειδικα σε κοντα 250 σελιδες.

Το προβλημα μου απο τοτε που αγορασα το κινητο (2 βδομαδες) ειναι οτι δεν μπορω να πιασω 4g παρα μονο 3g και Η..Το κινητο ειναι μεν το παγκοσμιο μοντελο αλλα οχι το ευροπαικο(ηρθε με ωρα ταιβαν και αμερικανικο φορτιστη)...Το εστειλα πισω για αντικατασταση αλλα ο καταστηματαρχης μου εστειλε φωτο της συσκευης με δικια του καρτα η οποια επιανε 4g και ειχε προστα το imei για να μην πω οτι ηταν αλλη συσκευη...οποτε ρε παιδια τι παιζει?Πρεπει να αλλαξω σιμ(την εχω κοψει) πρεπει να αλλαξω apn? πρεπει να διαλεξω τα αναλογα bands απο το hidden menu ?πρεπει να φλασαρο νεο radio?Παρεπιπτοντως οταν πηγα στης ρυθμισεις και εκανα search operators μου εβγαλε 3 δικτια cosmote(rat:gsm, rat:wcdma, rat:lte).Επισης εχω ενεργοποιησει το 4g σιγουρα(πηρα τηλ στην cosmote)

Πραγματικα δεν ξερω τι φταιει! οποιος ξερει ας απαντησει!!

Ευχαριστω!

απο ποιο καταστημα το πηρες?

στο http://www.sndeep.info αν βαλεις το imei σου τι σου βγαζει?

vnp.gr

Οτι ειναι ''καθαρο'' και προοριζοταν για μια εταιρια κινητης της Ταιβαν

• The title was changed to LG Optimus G (E975)