Jump to content

LG Optimus G (E975)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καμια γνωμη; Φαινεται ελαχιστα αλλα μιπως ειναι η "αφορμη" για τιποτα χειροτερ...

Για χειρότερα δε νομίζω εξάλλου απ' ότι φαίνεται έχει ένα καμένο pixel αυτό αφορά την οθόνη όχι κάτι άλλο. Κάνε ένα τεστ και με κάποια εφαρμογή (dead pixel) από το store (καθάρισε πρώτα με ένα πανάκι πολύ καλά την οθόνη) και άμα σιγουρευτείς ότι όντως υπάρχει, τηλέφωνο στην LG αν γίνεται αλλαγή της οθόνης στην εγγύηση (κάποτε έδιναν zero pixel εγγύηση, τώρα δεν είμαι σίγουρος). Κάνε το και ενημέρωσε μας για να ξέρουμε στο μέλλον!!!!

frastgr

• Απαντήσεις 9,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παίδες βοήθεια. Το κινητό αρνείται πεισματικά να κοιμηθεί...Με αποτέλεσμα να ρουφάει πολύ μπαταρία. Δείτε και το screenshot. Φοράει μαμά Rom και ούτε root δε το έχω κάνει. Μετά από restart στρώνει για λίγο αλλά μετά πάλι τα ίδια...

Για χειρότερα δε νομίζω εξάλλου απ' ότι φαίνεται έχει ένα καμένο pixel αυτό αφορά την οθόνη όχι κάτι άλλο. Κάνε ένα τεστ και με κάποια εφαρμογή (dead pixel) από το store (καθάρισε πρώτα με ένα πανάκι πολύ καλά την οθόνη) και άμα σιγουρευτείς ότι όντως υπάρχει, τηλέφωνο στην LG αν γίνεται αλλαγή της οθόνης στην εγγύηση (κάποτε έδιναν zero pixel εγγύηση, τώρα δεν είμαι σίγουρος). Κάνε το και ενημέρωσε μας για να ξέρουμε στο μέλλον!!!!

Οπως ειπα το πείρα την παρασκευη,οποτε εχω DOA θα στειλω μυνημα στο birdphone για αρχη και βλεπουμε...

http://i.imgur.com/hIe7XW1.png

Οπως ειπα το πείρα την παρασκευη,οποτε εχω DOA θα στειλω μυνημα στο birdphone για αρχη και βλεπουμε...

εφόσον έχεις doa ζήτα αντικατάσταση όχι επισκευή, το birdphone είναι πολύ καλό κατάστημα θα σου κάνει αντικατάσταση.

frastgr

Η φωτεινοτητα πως λειτουργει κ στο ποσο το εχετε περιπου; Εννοω πως περα απο την αυτοματη φωτεινοτητα που τικαρεις, σου αφηνει να πειραξεις παραλληλα και τη μπαρα.

Η μπαταρια μοου βγαζει περιπου 13 ωρες χρησης.

Η φωτεινοτητα πως λειτουργει κ στο ποσο το εχετε περιπου; Εννοω πως περα απο την αυτοματη φωτεινοτητα που τικαρεις, σου αφηνει να πειραξεις παραλληλα και τη μπαρα.

Η μπαταρια μοου βγαζει περιπου 13 ωρες χρησης.

Ορίζεις εσύ το κατώτατο όριο που θες στο αυτόματο.

Εγώ το είχα γύρω στο 80-85%

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Την εφαρμογή QSlide την έχει βγάλει κανένας από την μπάρα ενημερώσεων; Υπάρχει τρόπος;

Βλέπω την εφαρμογή στο Titanium αλλά δεν ξέρω αν την παγώσω θα κάνω καλά. Επίσης η εφαρμογή adaway τι ακριβώς κάνει; Έκανα εγκατάσταση αλλά δεν έχω καταλάβει πως λειτουργεί;

παιδιά Ερώτηση σος.Σήμερα έβαλα πρώτη φορά τζι πι ες.Πρόγραμμα έχω το ναβιγκον.Από Βύρωνα μέχρι Πειραιά είχε χάσει δύο φορές τον δορυφόρο και επίσης είχε κάνει δύο φορές επανεκκίνηση το ναβιγκον .Σας έχει συμβεί;; Τι μπορώ να δοκιμάσω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2  ----> Huawei P30 Pro

παιδιά Ερώτηση σος.Σήμερα έβαλα πρώτη φορά τζι πι ες.Πρόγραμμα έχω το ναβιγκον.Από Βύρωνα μέχρι Πειραιά είχε χάσει δύο φορές τον δορυφόρο και επίσης είχε κάνει δύο φορές επανεκκίνηση το ναβιγκον .Σας έχει συμβεί;; Τι μπορώ να δοκιμάσω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Να χάσει το σήμα για λίγο,μου είχε συμβεί κι εμένα αλλά για λίγο και είναι φυσιολογικό.

Επίσης με navigon κι εγώ.

Αλλά επανεκκίνηση ποτέ.Μήπως δεν έκατσε καλά η εγκατάσταση;

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

αν κρατήσεις πατημένα τα δεδομένα θα σε πάει κατευθείαν στο μενού. Όσο για το Τζι πι ες , αφού δεν σας το κάνει θα δοκιμάσω αύριο να το ξαναπεράσω και θα ποστάρω παίδες...θυμάμαι στο σολ δεν έχανε δορυφόρους αλλά δεν με πείραξε τόσο αυτό όσο οι επανεκκίνησεις.τεσπα.σίγουρα κάτι παίζει.θα το ξαναπερασω αύριο και ίδωμεν

HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2  ----> Huawei P30 Pro

Παιδιά επειδή 1η φορά μπλέξω με σερβις,το κινητό είναι 1μηνα, στην εγγύηση,με ποια προϋπόθεση γίνετε αντικατάσταση,μπορώ να το απαίτησω....; Δεν. Θέλω να ανοιχτεί το κινητό.....
android or ios or wm......who cares.....???

Παιδιά επειδή 1η φορά μπλέξω με σερβις,το κινητό είναι 1μηνα, στην εγγύηση,με ποια προϋπόθεση γίνετε αντικατάσταση,μπορώ να το απαίτησω....; Δεν. Θέλω να ανοιχτεί το κινητό.....

Δεν γίνεται αυτό που ζητάς..Θα δούνε πρωτα το πρόβλημα που έχει η συσκευή σου και μετα θα πράξουν ανάλογα..Αν ήσουν στην πρωτη εβδομαδα θα μπορουσες να το αντικαταστησεις αν το καταστημα υποστήριζε DOA.

Δεν γίνεται αυτό που ζητάς..Θα δούνε πρωτα το πρόβλημα που έχει η συσκευή σου και μετα θα πράξουν ανάλογα..Αν ήσουν στην πρωτη εβδομαδα θα μπορουσες να το αντικαταστησεις αν το καταστημα υποστήριζε DOA.

Ευχαριστώ απλώς δεν γνωρίζω την αντιμετώπιση τους,και την στάση την δικιά μου που πρέπει να έχω.....

android or ios or wm......who cares.....???

Ευχαριστώ απλώς δεν γνωρίζω την αντιμετώπιση τους,και την στάση την δικιά μου που πρέπει να έχω.....

η lg εχει το καλητερο service απ ολους

μηπως εχει κανεις την Mercury Original Flip Cover?

http://www.ebay.com/itm/LG-Optimus-G-E971-E973-E975-E975K-E977-F180-LS970-MERCURY-Original-Flip-Cover-/330949538402

καποια αλλη προταση σε αυτο το στυλ?

Με don't panic επίσης όλα καλά!

Και γω με navigon δεν ειχα θεμα...απλα επειδη αφηνω κινητο σε ταμπλω και εχουμε ζεστες ακομα αναβει λιγο...

δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω

:ninja:

αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας...

Παιδια ξερετε αν ο franco kernel παιζει στο optimus? η λογικη λεει ναι επειδη εχει τα ιδια χαρακτηριστικα με το n4 αλλα μηπως το εχει δοκιμασει κανενας για πιο σιγουρα?

Ποιον αλλο kernel προτεινετε για να αυξησουμε μπαταρια σε αναμονη?

Cell phone: iPhone Xs Max 256GB

Tablet: iPad 2017 Gold 32GB

Παιδια ξερετε αν ο franco kernel παιζει στο optimus? η λογικη λεει ναι επειδη εχει τα ιδια χαρακτηριστικα με το n4 αλλα μηπως το εχει δοκιμασει κανενας για πιο σιγουρα?

Ποιον αλλο kernel προτεινετε για να αυξησουμε μπαταρια σε αναμονη?

O franco απο όσο ξέρω ασχολείται μονο με nexus συσκευές..

Ποσο άτυχος ειμαι ρε γαμ*()ο εκτος του οτι ετυχα σε κινητο με καμμενο/ελαττωματικό μαλλον pixel ,(εχω στειλει μυνημα στο birdphone για σχετικη αντικατασταση σχετικα με το pixel)μαλλον θα δουν το μήνυμα τη Δευτερα... Aυτη τη στιγμη συνειδητοποίησα οτι εχει κολλήσει η nano sim που την εβαλα με Micro SIΜ ανταπτορα μεσα στο κινητο...

Τωρα τι κανω;Εχω ξενερωσει πραγματικα...οχι τοσο με το τηλεφωνο αλλα με την ατυχια μου... :(

Edited by stathisso

Καλα με αυτους τους ανταπτορες την εχω πατησει και εγω σε διαφορες συσκευες και καποιες μαλιστα τις χαλασα!!!

Για να την βγαλεις τη sim πρεπει να βαλεις ενα πολυ λεπτο λαμακι την ωρα που το tray ειναι ελαχιστα βγαλμενο απο τη συσκευη, ετσι ουσιαστικα κρατας τη σιμ στην ευθεια για να βγει γιατι την ανασηκωνουν λιγο οι επαφες μεσα στο κινητο. Που να δεις κατι ζορια που εχω τραβηξει με gevey σε iPhone 4

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

Καλα με αυτους τους ανταπτορες την εχω πατησει και εγω σε διαφορες συσκευες και καποιες μαλιστα τις χαλασα!!!

Για να την βγαλεις τη sim πρεπει να βαλεις ενα πολυ λεπτο λαμακι την ωρα που το tray ειναι ελαχιστα βγαλμενο απο τη συσκευη, ετσι ουσιαστικα κρατας τη σιμ στην ευθεια για να βγει γιατι την ανασηκωνουν λιγο οι επαφες μεσα στο κινητο. Που να δεις κατι ζορια που εχω τραβηξει με gevey σε iPhone 4

Τι λες να το στειλω μεσα με την sim για αντικατασταση...;To Θεμα ειναι οτι εχω μεσα υπολοιπο περιπου 100€ (ειχα συνδεση και μολις την εκοψα για καποιο λογο ειχα μεγαλο υπολοιπο)

Δεν την παλεύω αλλο...

• The title was changed to LG Optimus G (E975)