Jump to content

LG Optimus G (E975)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μόλις παρέλαβα το G από vodafone. Ξέρει κάποιος να μου πει αν το μαύρο γράφει στο κουτί Blue????

Δεν το ανοίγω αν δεν σιγουρευτώ πρώτα. Όσοι το έχετε πάρει τι χρώμα γράφει από έξω το κουτί?

:blink:

Φίλε μου έχεις γράψει το ποστ #358. Δες το #350! ;)

Μόλις το έκανα και bold το σημείο!

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

• Απαντήσεις 9,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Φίλε μου έχεις γράψει το ποστ #358. Δες το #350! ;)

Μόλις το έκανα και bold το σημείο!

:X

Νόμιζα ότι μιλούσατε για το μπλέ και δεν πρόσεξα το Blue-Blue

Οπότε το ανοίγω....

Thankssssssssss

Το άνοιξα, μαύρο είναι!!!!!!!!

Edited by dzarimis

Με γειες φιλε μου, ειναι απιστευτο τηλεφωνο.

Ειχα το HTC One X και το εδωσα. Ημουν μεταξυ s3 lte και opG. Η διαφορα στην ποιοτητα και την αισθηση ηταν τετοια, που δεν χρειαστηκε πολυ ωρα ν' αποφασισω.

Με κανενα τροπο δεν θελω να μειωσω το s3 που ειναι εξαιρετικο τηλεφωνο. Αλλα προσωπικα η αισθηση που μου αφησε ηταν .... Μια λεξη! Φθινοπραγμα.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Την nillkin την δερματινη εχω και την back cover πολυ καλη ποιότητα και κάθετε τελεια στο κινητο και οι δυο άριστες.

Το δε screen mat nillkin. ολα τα λεφτα φοβερη αίσθηση στην οθονη χωρις να αλλοιώνει τα χρωματα.

http://www.netimes.com/shop/lg-optimus-g-e973-e975-c-82_963.html

LG 4X. P880. LG G. E975.

Zopo Zp950+.

Lenovo p770. HTC ONE Χ.

Samsung S4 . 9505.

Ειχα το HTC One X και το εδωσα. Ημουν μεταξυ s3 lte και opG. Η διαφορα στην ποιοτητα και την αισθηση ηταν τετοια, που δεν χρειαστηκε πολυ ωρα ν' αποφασισω.

Με κανενα τροπο δεν θελω να μειωσω το s3 που ειναι εξαιρετικο τηλεφωνο. Αλλα προσωπικα η αισθηση που μου αφησε ηταν .... Μια λεξη! Φθινοπραγμα.

Ευχαριστώ, μένει τώρα να καταφέρω να κάνω backup το Samsung S για να το "πιάσω" στα χέρια μου

Ωραιος, λιγο υπομονη θελει και ολα θα πανε καλα.

Παρεπιπτοντος μολις μπορεσα και βρηκα πληροφοριες για την otterbox που παρεγγειλα. Ταιριαζει τελικα. Τα opG της sprint (e973 - ls970) ειναι με την 13αρα καμερα και ειναι απολυτα ιδια με το e975. Της ΑΤ&Τ ειναι με την 8αρα και ειναι διαφορετικα.

Οποτε περιμενω να ερθει. Μολις την παρω θα υπαρξει μια μινι παρουσιαση της θηκης.

Ευχαριστώ, μένει τώρα να καταφέρω να κάνω backup το Samsung S για να το "πιάσω" στα χέρια μου

Μονο φωτογραφιες, βιντεο, μουσικη και backup επαφες/μηνυματα να βαλεις απο το Samsung S.

Πηγα την παρασκευη να το δω στο πλαισιο πατρας αλλα δεν ειχαν ανοικτο :(

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Εντυπώσεις από οθόνη?

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Η οθονη μπορω να πω οτι ειναι εξαιρετικη!το ειδα&εγω στο πλαισιο&επειδη κολλησα με την οθονη "περασαν" τα λεπτα&ητνα πισω μου 2 που ηθελαν να το δουν.Οπτε δεν προλαβα να ασχοληθω μαζι του.&πολυ καλη αισθηση στο touch του.

Περαν της οθονης ,ποιες οι διαφορες του με το optimus g pro?

Μονο φωτογραφιες, βιντεο, μουσικη και backup επαφες/μηνυματα να βαλεις απο το Samsung S.

Πηγα την παρασκευη να το δω στο πλαισιο πατρας αλλα δεν ειχαν ανοικτο :(

Τι εννοείς, εφαρμογές και παιχνίδια με τα save τους δεν μπορώ να τα περάσω στο LG????

Είναι σίγουρο αυτό, αν είναι να μην μπω στην διαδικασία να κάνω ροοτ το Galaxy.

Καλημέρα κι από μένα.

Επιτρέψτε μου να γράψω κι εγώ δύο κουβέντες για το κινητό μιας και κλείνω 10 μέρες που το έχω στα χέρια μου και κάπου θέλω να τα πω!

Πρόκειται για κα-τα-πλη-κτι-κή συσκευή. Την ποιότητα κατασκευής την καταλαβαίνεις μόλις το πιάσεις και το γυρίσεις στο χέρι σου - κορυφαία.

Όντως, κάποια άλλα σου δίνουν την αίσθηση του φτηνού...

Η οθόνη είναι απερίγραπτη. Προσωπικά πιστεύω ότι αποδίδει τα χρώματα καλύτερα από όλα τα high-end που κυκλοφορούν. Κανένα πρόβλημα στον ήλιο.

Για την ταχύτητα της συσκευή δε νομίζω ότι χρειάζεται να γράψω κάτι, είναι γνωστά. Προσπαθώ επί 10 μέρες αλλά δεν μπορώ να το γονατίσω με τίποτε.

Επίσης, για όσους ενδιαφέρονται, απ'ότι έχω δει στο XDA έχουν ήδη ξεκλειδώσει τον bootloader και έχουν βγει custom roms (CM), άρα θα έχουμε για

καιρό ελπίζω και καλή υποστήριξη.

Αφήνω για τελευταίο ένα εν πολλοίς υποκειμενικό θέμα που όμως είναι εξαιρετικά σημαντικό: την εμφάνιση. Όταν δίνεις τόσα χρήματα για

μία συσκευή, εκτός από την ποιότητα, θέλεις και εμφάνιση. Να το γυρνάς στο χέρι και να μην το αφήνεις. Να το ακουμπάς στο

τραπέζι και να το χαζεύεις. Να περιμένεις πότε θα χρειαστεί να βγει από τη θήκη του...

Και ενώ τα κινητά της Samsung δεν με ικανοποίησαν ποτέ οπτικά, είχα τρελαθεί με το Χperia Z από τις φωτο που κυκλοφορούσαν.

Όταν το είδα από κοντά και το έπιασα, απογοήτευση. Ένα λεπτό ίσιο τετραγωνισμένο τούβλο και τίποτε παραπάνω... Άσε που

δεν καθόταν καλά στα δικά μου χέρια.

Αν εξαιρέσουμε ίσως το HTC One (λέω "ίσως"), το LG Optimus G σχεδιαστικά παίζει σε άδειο γήπεδο. Η ικανοποίηση που δίνει στα μάτια σου και η αίσθηση

πολυτέλειας που αποπνέει είναι μοναδική.

Τέλος, για κάποιον φίλο που είχε ρωτήσει, από όσο μπορώ να καταλάβω, τα μεταλλικά μέρη του κινητού πρέπει να είναι

επισμαλτωμένα και για αυτό και φαίνεται μόνο το περίγραμμα του μετάλλου.

Τι εννοείς, εφαρμογές και παιχνίδια με τα save τους δεν μπορώ να τα περάσω στο LG????

Στο λεω αυτο γιατι μπορει μετα απο καιρο να δεις κρασαρισματα.

Κανε επιλεκτικο backup, οχι ολο το τηλεφωνο.

Τα save απο τα παιχνιδια περασε τα, της εφαρμογες καλο ειναι να της περασεις παλι απο την αρχη.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

Αν μεταφέρεις save games εφαρμογές μπορει να μεταφέρεις και σκουπίδια απο την παλια συσκευή. Καλυτερα ξανα καντα εγκατάσταση να εχεις Καθαρό το κινητο χωρις χαζα και σκουπίδια ... προτίμησε το.

LG 4X. P880. LG G. E975.

Zopo Zp950+.

Lenovo p770. HTC ONE Χ.

Samsung S4 . 9505.

Στο λεω αυτο γιατι μπορει μετα απο καιρο να δεις κρασαρισματα.

Κανε επιλεκτικο backup, οχι ολο το τηλεφωνο.

Τα save απο τα παιχνιδια περασε τα, της εφαρμογες καλο ειναι να της περασεις παλι απο την αρχη.

Απλα ..... 100000% σωστος. Οχι μπορει .... ειναι σχεδον σιγουρο.

-----------------------------

Εντυπώσεις από οθόνη?

Επειδη προέρχομαι απο το HOX το "ουαου!!!!!!!!" δεν το ειπα.

Ομως ειναι πολυ καλη. Πιστά χρωματα, καλο λευκο (καλυτερο απο του hox, ειναι ισως το πρωτο λευκο-λευκο που ειδα σε τηλεφωνο, μεχρι τωρα ή θα μπλεδιζαν ή θα κοκκινιζαν ή θα κιτρινιζαν), ομως ισχυει οτι θα πρεπει να το βλεπεις φατσα καρτα. Ψιλοχαλαει λιγο οταν το κοιτας απο πλαι.

Καλυτερη επεισης η ορατοτητα κατω απο τον ηλιο.

Και κατι ακομα. Δεν ξερω αλλα μου δινει την αισθηση οτι πραγματικα ακουμπαω το εκαστοτε σχημα, στο touch της οθονης. Δεν ξερω αν καταλαβαινεις τι θελω να πω. Λυπάμαι πραγματικα που θα την χαλασω αυτη την αισθηση αλλα θα πρεπει να βαλω φιλμ στην οθονη, γιατι τα περι γοριλα, μαϊμού, μπαμπουίνου και ουρακοταγκου, τα ακουω βερεσε. Απλα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ οθονη που να μην γρατζουνιεται.

Εννοείται οτι ολα αυτα ισχύουν απεναντι στο hox, που εχει επεισης μια απο τις καλητερες οθονες. Ευτυχησα, το δικο μου hox να ηταν πραγματικά άψογο σ' αυτο το θεμα.

Απεναντι στο s3? Η αποσταση ειναι απλα ΧΑΟΤΙΚΗ. Για μενα το s3 ειναι ενα πολυ καλο και δυνατο κινητο, πολυ προχειρα φτιαγμενο και με μια αλλοπρόσαλλη οθονη. Οσο και αν ειχα προσπαθησει, δεν ειχα καταφερει να το φερω στα γουστα μου.

Edited by fanatikos

Και κατι ακομα. Δεν ξερω αλλα μου δινει την αισθηση οτι πραγματικα ακουμπαω το εκαστοτε σχημα, στο touch της οθονης. Δεν ξερω αν καταλαβαινεις τι θελω να πω.

Αυτό είναι το λεγόμενο Zerogap που όντως είναι ένα από τα χαρακτηριστικά της συσκευής :)

4.1.2. Φοραει ήδη. Οντως αυτο το zero εχει απιστευτα αποτελέσματα στην οθονη του.

LG 4X. P880. LG G. E975.

Zopo Zp950+.

Lenovo p770. HTC ONE Χ.

Samsung S4 . 9505.

Μόλις γύρισα από Πλαίσιο όπου είδα s4,htc one &optimus g.Kόλλησα με την οθόνη του g.Υπέροχη &εντυπωσιακό touch :) To s4 δεν το σκέφτομαι καθόλου.Απλα εχω μπερδευτεί &είμαι ανάμεσα στα άλλα 2....

Παιδια σημερα το ειδα και εγω σε καταστημα και επαιξα μαζι του για λιγη ωρα.

Πραγματικα εντυπωσιαστικα, πανεμορφο με ωραιες πινελιες στο μενου του και ανετο στο χερι(λαβη).

Μόλις γύρισα από Πλαίσιο όπου είδα s4,htc one &optimus g.Kόλλησα με την οθόνη του g.Υπέροχη &εντυπωσιακό touch :) To s4 δεν το σκέφτομαι καθόλου.Απλα εχω μπερδευτεί &είμαι ανάμεσα στα άλλα 2....

Αν μπορεις να διαθεσεις τα λ7 του one, σχεδον δηλαδη τα διπλα, (για μενα) δεν τιθεται θεμα. ΟΝΕ. Αν το δεις ως vfm χωρις να σε ενδιαφερει η μεταπωλιτικη αξια OpG.

Αν μπορεις να διαθεσεις τα λ7 του one, σχεδον δηλαδη τα διπλα, (για μενα) δεν τιθεται θεμα. ΟΝΕ. Αν το δεις ως vfm χωρις να σε ενδιαφερει η μεταπωλιτικη αξια OpG.

Η αληθεια ειναι οτι αλλο 400(εκει το κοβω να πεφτει μεχρι τελος του μηνα)&αλλο 600 στη καλυτερη για το one

Πολυ καλη τιμη τα 600 για το ΟΝΕ.

Προσωπικα βεβαια δεν μ' αρεσει το ΟΝΕ γιατι μου θυμίζει εντονα το ι5. Αλλα αυτο που για μενα ειναι μειονέκτημα, για αλλους ειναι προσόν. :D

Τες πα, νομιζω οτι ειμαι εκτος θεματος.

Παντως το κινητο (opG) αξίζει το καθε ευρω που δινεις. :p

Δεν εχει σχεση αν εχει tuner η οχι. Ειναι αλλη η international version και αλλη η εκδοση για Ασία. Αν και αυτη για ασια ειναι πολυ ποιο καθαρη η ρομ απο τα χαζα που βαζουν στις ευρωπαικες. Το site ειναι απο τα πιο αξιόπιστα και ειναι γνησιο το lg pro.

Η τιμη που θα ερθει στην ελλαδα υποθετω δεν θα ειναι κατω απο 650€ πανω κατω.

Οποτε 500€ που το δινουν ειναι τζαμπα.

Mπορει καποιος να βοηθησει σχετικα με το optimus g pro...Ενδιαφερομαι για την εκδοση χωρις ant tuner .Δεν μπορω να βρω τον κωδικο της&γενικα τη συσκευη.

Μου αρέσει που αναλώθηκα στο πως θα κάνω μεταφορά των εφαρμογών από το παλιό μου τηλέφωνο στο καινούριο...

με το που συνδέθηκα στο Google λογαριασμό μου κατέβασε αυτόματα (μετά από επιλογή μου φυσικά) όλες τις εφαρμογές στο G!!!

Το τηλέφωνο είναι πολύ καλό και έτη φωτός μπροστά από το Galaxy S. Η οθόνη είναι όντως πολύ εντυπωσιακή και είναι πολύ γρήγορο.

Περισσότερα στο μέλλον!!!!

Για οποιον ενδιαφέρεται είναι στα 400

http://www.expansys.com.gr/lg-optimus-g-black-237401/

Χίλιες φορες αυτό παρα το S4 ακόμα και να είχανε ίδια τιμή.

• The title was changed to LG Optimus G (E975)