Imperia Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 Θα το προτιμούσα και από το S4 λόγω ποιότητας,εμφάνισης :happy: Δίνω βάση σε αυτό γιατί Android έχουν και τα δυο μέσα,οποτε πηγαίνω σε αυτό που μου αρέσει. Τρία είναι τα κινητά με Android για μένα. One,Z,G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
praitorian Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 Θα το προτιμούσα και από το S4 λόγω ποιότητας,εμφάνισης :happy: Δίνω βάση σε αυτό γιατί Android έχουν και τα δυο μέσα,οποτε πηγαίνω σε αυτό που μου αρέσει. Τρία είναι τα κινητά με Android για μένα. One,Z,G. Eμ εδω σε θελω one ή optimus g? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argyk Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 Συγκρίνετε 3 κινητα το s4 στα 739€ το one στα 739€ δεν εχει ερθει ακομα ελλαδα. Και το Lg g στα 599€ μιλαω παντα για ελληνικα μαγαζια οχι σκρουτζ. Εγω το πηρα 440€ απο σκρουτζ. Μερα με την νυχτα η διαφορα τιμης. Δεν δινεις ευκολα σημερα 700 ευρω για κινητο πανω κατω ιδια χαρακτηριστικά εχουν και τα τρια αλλα με μεγαλη διαφορα τιμης ως προς το lg. G. Παράθεση LG 4X. P880. LG G. E975. Zopo Zp950+. Lenovo p770. HTC ONE Χ. Samsung S4 . 9505. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georkouk Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 Και η μπαταρια μια χαρα με μια μονο φορτιση. [ATTACH]32133[/ATTACH][ATTACH]32134[/ATTACH][ATTACH]32133[/ATTACH] Στις φωτογραφίες πάντως δεν φαίνεται και καμιά σπουδαία χρήση. Μονο ανοιχτό wifi και οθόνη αναμμένη Παράθεση Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpios44 Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 Εδω θα ειμαστε και να το θυμαστε. Η LG μεσα στο καλοκαιρι θα φερει στην Ευρωπη και στην Ελλαδα το optimus g pro και το optimus gk η g2 με fullhd οθονες και προσθετα. Κινειται εξυπνα. Πολυ γρηγορα, το πολυ μεχρι τα Χριστουγεννα θα πρωταγωνιστει σε ειδησεις και θετικα ποιοτικα σχολια. Ειναι ηδη τριτη σε πωλησεις με συνεχως ανοδικη πορεια. Ειμαι υπερ της. Ευχομαι να πρωταγωνιστησει. Εγω το πιστευω. Παράθεση Τεχνολογια...μια ανηφορικη ροτα προς την εξιλεωση των συναισθηματων... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argyk Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 Παντως στο G εκαναν φοβερη δουλεια. Πουλησα ηδη το νοτε 2 που ειχα και περιμενω τελος καλοκαιριού το G pro. Στα specs ειναι παντως τρομερο. Μακαρι να εχει την ποιοτητα κατασκευης του G. Παράθεση LG 4X. P880. LG G. E975. Zopo Zp950+. Lenovo p770. HTC ONE Χ. Samsung S4 . 9505. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Logi Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 Τα είχα πει εγώ από τις 23 Απρίλη ( post # 223 ) και χαίρομαι που ο argyk ως κάτοχος πλέον του κινητού με επιβεβαιώνει Το χα πει από τις 8 Απρίλη post #206!!! :p (και #212) Και η Annapodi! (Άντε αυτή το πε στις 24/4 :p ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nicolas_D Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 @argyk βρησκω το G Pro στα 510 ......να το χτυπησω λες η να παρω το Note2 στα 460? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argyk Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 Το G pro με κλειστά Τα ματια το εχει στα κινεζικα το ειδα στα 510€ το θεμα ειναι οτι ειναι πολλα τα λεφτα για να τα ρισκαρεις και να κάνει τοσο μεγαλη διαδρομη απο κινα εδω. Πρωτα κόλλησα σε αυτο εχω παρει πολλα κινεζικα και επωνυμα αλλα οχι πανω απο 200€ και δεύτερο φοβαμε την εγγύηση αν σου συμβει κατι το στελνεις αναγκαστηκα Στην κινα ταλαίπωρο και χρονοβόρο. ..αλλιως.θα το χτυπουσα ανετα. Ασε το θεμα με το τελωνειο με απλα ελτα εισαι οκ. Αλλα αμα το περασει τελωνειο θα σου βγει πιο πολλα απο οτι θα κανει εδω. Μπερδεμα. Παράθεση LG 4X. P880. LG G. E975. Zopo Zp950+. Lenovo p770. HTC ONE Χ. Samsung S4 . 9505. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpios44 Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 (edited) @argyk βρησκω το G Pro στα 510 ......να το χτυπησω λες η να παρω το Note2 στα 460? Που το εχεις βρει σε τετοια τιμη? Αν ειναι ασιας μπορει να μην υποστηριζει την εγγυηση των Ευρωπαικων συσκευων. Μηπως ειναι αντιγραφη κινεζικο σε πανομοιοτυπο? Τα κανουν κατι τετοια οι κινεζοι...αν ειναι dual sim, για ψαξε το, η δωσε λινκ αν δεν σου ειναι δυσκολο. Ευχαριστω. Edited May 3, 2013 by scorpios44 Παράθεση Τεχνολογια...μια ανηφορικη ροτα προς την εξιλεωση των συναισθηματων... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argyk Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 Οχι γνησιο ειναι απλα κορεας version. Αν παθει κατι σε αυτους το στελνεις κινα μονο εκει εχεις service. http://www.merimobiles.com/lg-f240k-optimus-g-pro-qualcomn-quad-core-1-5ghz-5-5-inch-ips-1920-1080-screen-with-android-4-1-2gb-ram-32gb-rom_p/meri8008.htm Παράθεση LG 4X. P880. LG G. E975. Zopo Zp950+. Lenovo p770. HTC ONE Χ. Samsung S4 . 9505. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wael Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 Ερωτηση προς τους κατοχους. Απο τα 32gb, ποσα ειναι διαθεσιμα? Και απο τις εφαρμογες που εχει ηδη εγκατεστημενες η lg, ειναι πολλες αυτες που δεν μπορεις να τις βγαλεις? Πχ, στο htc που εχω τωρα και να θελω δεν μπορω να βγαλω facebook,twitter κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 Καλησπερα. Απο τους παροχους, μονον η Βοντα το εχει φερει? Εχει αποκλειστικοτητα? Εχω μια καλη χρηματοδοτηση απο Κοτε και το ψαχνω αλλα δεν βρισκω τιποτα! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nicolas_D Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 @argyk δες ομως τι μου απαντησαν στα τελευταια σχολια που εχει απο κατω.... μου λεει οτι εχει μια μπαταρια μονο κ οτι δεν εχει antenna tuner ενω μου ειπαν οτι ειναι το korean version... υποπτο μου φαινεται αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argyk Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 (edited) Ερωτηση προς τους κατοχους. Απο τα 32gb, ποσα ειναι διαθεσιμα? Και απο τις εφαρμογες που εχει ηδη εγκατεστημενες η lg, ειναι πολλες αυτες που δεν μπορεις να τις βγαλεις? Πχ, στο htc που εχω τωρα και να θελω δεν μπορω να βγαλω facebook,twitter κλπ 26 gb διαθεσιμα Τις εχω ξηλωσει ολες τις εφαρμογες που ειχε η lg. Βγνουν ολες. Καλησπερα. Απο τους παροχους, μονον η Βοντα το εχει φερει? Εχει αποκλειστικοτητα? Εχω μια καλη χρηματοδοτηση απο Κοτε και το ψαχνω αλλα δεν βρισκω τιποτα! Πλαισιο και public το εχουν. Voda. Wind. Edited May 4, 2013 by athanaso77 Απαγορεύονται τα συνεχόμενα μηνύματα. Παράθεση LG 4X. P880. LG G. E975. Zopo Zp950+. Lenovo p770. HTC ONE Χ. Samsung S4 . 9505. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argyk Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 26 gb διαθεσιμα Τις εχω ξηλωσει ολες τις εφαρμογες που ειχε η lg. Βγνουν ολες. Πλαισιο και public το εχουν. Voda. Wind. Ενα πολυ ενδιαφερον review για το G αξιζει να το δειτε. http://www.myphone.gr/d/lg/optimus-g.181/review/ Παράθεση LG 4X. P880. LG G. E975. Zopo Zp950+. Lenovo p770. HTC ONE Χ. Samsung S4 . 9505. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
praitorian Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 @argyk δες ομως τι μου απαντησαν στα τελευταια σχολια που εχει απο κατω.... μου λεει οτι εχει μια μπαταρια μονο κ οτι δεν εχει antenna tuner ενω μου ειπαν οτι ειναι το korean version... υποπτο μου φαινεται αυτο Eγω παντως επειδη σκεφτομαι για το G pro ,το προτιμω χωρις ant tuner. Eαν το βρεις καπου χωρις αυτη ....για ειδοποιησε.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Logi Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 Ενα πολυ ενδιαφερον review για το G αξιζει να το δειτε. http://www.myphone.gr/d/lg/optimus-g.181/review/ Ναι το έχουμε δει. Για πόσταρε καμιά φωτογραφία, τοπίο ή ότι νομίζεις να δούμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpios44 Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 Sorry για το off topic, αλλα μηπως θα επρεπε να ανοιξουμε σιγα σιγα ενα thread με το optimus g pro, γιατι δεν υπαρχει ακομη, απο οσο εχω ψαξει, και ειναι διακαης ποθος πολλων συμφουριτων. Ενα επισημο με τα αρνητικα και τα θετικα σε οσους κατεχουν και σε οσους εχουν αποψη βασιμη. Με φωτογραφιες, reviews και υποστηριξη η μη. Και παλι συγνωμη για το off topic. Φιλικα, Δημητρης. Παράθεση Τεχνολογια...μια ανηφορικη ροτα προς την εξιλεωση των συναισθηματων... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argyk Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 Eγω παντως επειδη σκεφτομαι για το G pro ,το προτιμω χωρις ant tuner. Eαν το βρεις καπου χωρις αυτη ....για ειδοποιησε.:) Δεν εχει σχεση αν εχει tuner η οχι. Ειναι αλλη η international version και αλλη η εκδοση για Ασία. Αν και αυτη για ασια ειναι πολυ ποιο καθαρη η ρομ απο τα χαζα που βαζουν στις ευρωπαικες. Το site ειναι απο τα πιο αξιόπιστα και ειναι γνησιο το lg pro. Η τιμη που θα ερθει στην ελλαδα υποθετω δεν θα ειναι κατω απο 650€ πανω κατω. Οποτε 500€ που το δινουν ειναι τζαμπα. Παράθεση LG 4X. P880. LG G. E975. Zopo Zp950+. Lenovo p770. HTC ONE Χ. Samsung S4 . 9505. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apa Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 καλο πασχα παιδες! το fullhd.gr εχει μια καινουργια ενοτητα που περναει στο εργαστηριο οθονες απο smartphones και εχει :s4,one και nexus και βαθμολογει,ενδοιαφερον...:!: Παράθεση Οτι πάρεις 100... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Logi Δημ. May 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2013 καλο πασχα παιδες! το fullhd.gr εχει μια καινουργια ενοτητα που περναει στο εργαστηριο οθονες απο smartphones και εχει :s4,one και nexus και βαθμολογει,ενδοιαφερον...:!: :offtopic: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apa Δημ. May 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2013 :offtopic: nexus 4 display=optimus g dispay νομιζω οτι για αυτο μιλαμε.τι δεν καταλαβες; Παράθεση Οτι πάρεις 100... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Logi Δημ. May 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2013 nexus 4 display=optimus g dispay νομιζω οτι για αυτο μιλαμε.τι δεν καταλαβες; Πως???? Να σου εξηγήσω εσένα, τότε που παρακατάλαβες. Εδώ το gsmarena λέει contrast ratio για το Optimus G: 1753 http://www.gsmarena.com/lg_optimus_g-review-835p3.php κι εδώ το ίδιο σάιτ για το Nexus 4 λέει: 1926 http://www.gsmarena.com/lg_optimus_g-review-835p3.php Τι θες να μας πεις ότι αν είχαμε διαβάσει μόνο το 1926 του Ν4 θα πρεπε να λέγαμε ότι και το optimus g έχει το ίδιο; Γιατί τέτοια μετράει το fullhd.gr και προφανώς δεν ισχύει. Επίσης στις ίδιες σελίδες: Display test 50% brightness 100% brightness Black, cd/m2 White, cd/m2 Contrast ratio Black, cd/m2 White, cd/m2 Contrast ratio LG Optimus G 0.14 197 1445 0.33 471 1438 και Ν4 Nexus 4 0.22 314 1447 0.45 608 1341 Τώρα που τα είδες ίδια εσύ.... :shifty: Όοοοοταν κάνει δοκιμή του τηλεφώνου που συζητάμε στο thread, βάζεις και το απευθείας λινκ και το βλέπουμε. Κατά τα άλλα η συνεπαγωγές αυτές είναι μόνο στο μυαλό σου, όπως δείχνουν τα προηγούμενα άσχετα μεταξύ τους νούμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nicolas_D Δημ. May 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2013 (edited) @argyk παντως εκει γιατι εχει το Note τοσο ακριβο (650eur) ??? με το κορεατικο g pro θαχουμε θεμα με τα δικτια μας? με τις αναβαθμισεις? θα πρεπει να τις περναμε χειροκινητα ε? Edited May 5, 2013 by Nicolas_D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts