hraklhs57 Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 Ωραίος Ηρακλή! Η λύση προστέθηκε στο πρώτο μήνυμα.:) Να εισαι καλα Νικο, για ολα υπαρχει λυση τελικα οπως φαινεται :rolleyes: Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrtc7 Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 Παιδιά έχει δοκιμάσει κάνεις αν του δουλεύει η εφαρμογή svox σε συνδυασμό με tts αγορασμένο από το play με cm10.εδώ και μια μέρα προσπαθώ να το κάνω να συνεργαστεί με ένα πρόγραμμα πλοήγησης άλλα δεν βλέπω φως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tragopapas Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 Καλησπέρα!!! Έκανα βλακεία... Απεγκατάσταση το play για να περάσω μια πιο καινούργια έκδοση... Τώρα όταν πάω να το ανοίξω μου γράφει πως η εφαρμογή σταμάτησε να λειτουργεί... Τι να κάνω;;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 Καλησπέρα!!! Έκανα βλακεία... Απεγκατάσταση το play για να περάσω μια πιο καινούργια έκδοση... Τώρα όταν πάω να το ανοίξω μου γράφει πως η εφαρμογή σταμάτησε να λειτουργεί... Τι να κάνω;;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων... Το apk της εφαρμογης πρεπει να μπει στον φακελο /system/app με root explorer και να φτιαχτουν τα δικαιωματα rw- r-- r-- μετα απο επανεκκινηση πρεπει να δουλεψει. Το εκανες ετσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazyio Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 Το apk της εφαρμογης πρεπει να μπει στον φακελο /system/app με root explorer και να φτιαχτουν τα δικαιωματα rw- r-- r-- μετα απο επανεκκινηση πρεπει να δουλεψει. Το εκανες ετσι; αν έχουν αλλάξει τα δικαιώματα μπορεί να έχει αλλάξει και το ownership .. πώς χρειάζεται να είναι γιατί δεν μπορώ να το δω τώρα και να ο γράψω ... sorry :happy: Παράθεση Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
happydonnut Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 Καλησπέρα!!! Έκανα βλακεία... Απεγκατάσταση το play για να περάσω μια πιο καινούργια έκδοση... Τώρα όταν πάω να το ανοίξω μου γράφει πως η εφαρμογή σταμάτησε να λειτουργεί... Τι να κάνω;;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων... Το ευκολότερο είναι να ξαφλασάρεις τα gapps πάντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 Το ευκολότερο είναι να ξαφλασάρεις τα gapps πάντως Σωστό και αυτό αλλά είπε πως θέλει νέα έκδοση του play store που πιθανότατα να μην υπάρχει στα gapps ακόμα :p Για το ownership ούτε εγώ μπορώ να δω γιατί δεν έχω root explorer αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις ποτέ δεν το αλλάζω και δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Μόνο με τα δικαιώματα που φτιάχνω από ES File Explorer μου δουλεύουν οι εφαρμογές συστήματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tragopapas Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 crazyio happydonnut nikospot Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια αν και δεν μπόρεσα να περάσω την καινούρια έκδοση επανέφερα την παλιά και δουλεύει απροβλημάτιστα!!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 Σωστό και αυτό αλλά είπε πως θέλει νέα έκδοση του play store που πιθανότατα να μην υπάρχει στα gapps ακόμα :p Για το ownership ούτε εγώ μπορώ να δω γιατί δεν έχω root explorer αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις ποτέ δεν το αλλάζω και δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Μόνο με τα δικαιώματα που φτιάχνω από ES File Explorer μου δουλεύουν οι εφαρμογές συστήματος. Νικο τι εγινε, δοκιμασες καθολου την slim 2.7..;:rolleyes: Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 Νικο τι εγινε, δοκιμασες καθολου την slim 2.7..;:rolleyes: Εκεί βρίσκομαι από χτες βράδυ! Αφού έφτιαξα και τον οδηγό :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 Εκεί βρίσκομαι από χτες βράδυ! Αφού έφτιαξα και τον οδηγό :lol: Α ωραια, τωρα το προσεξα :p Μοραβο σου, διαβαζω θετικα σχολια για την ρομ, υποστηριζει και ελληνικα εεε..; Η συνεχεια στο σωστο νημα ;) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giasoy Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 Χτες το απόγευμα φλάσαρα την cm-10-20121013-NIGHTLY-galaxysmtd.zip με τα γνωστά data/factory reset + cache partition + dalvik cache (ερχόμουν από cm-9.1.0 stable) και όλα μια χαρά. Η εγκατάσταση πήγε μια χαρά με την πρώτη, και οι πρώτες εντυπώσεις είναι σούπερ. Το τηλέφωνο πάει πολύ καλύτερα από την cm 9.1 προς το παρόν, ελπίζω αν και δεν είμαι πολύ αισιόδοξος να παραμείνει έτσι, γιατί η cm9 μετά από 2 μήνες περίπου άρχισε κι αυτή να κάνει τα τρελά της όπως και όλες οι στοκ ρομ μέχρι τώρα. Το wifi στα ίδια επίπεδα, το gps πολύ καλύτερο και χωρίς απολύτως κανένα πρόβλημα με mp3 και photo που αναφέρθηκαν πιο πάνω. Περισσότερα αφού δοκιμαστεί περαιτέρω.... Παράθεση Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 παιδιά τις εκδόσεις cm10 M τις έχετε δει?? Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. October 14, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 Τι είναι αυτές; Στα CyanogenMod Downloads έχει αυτές που όλοι ξέρουμε. Πριν λίγο αναβάθμισα τον Nova Launcher στην έκδοση 1.3.2beta5 και το κινητό πάει σφαίρα. Στο μενού των εφαρμογών δεν υπάρχει ίχνος lag. Πέρασε κανείς τον Semaphore 2.4.0 γιατί τον έβαλα και είχα πρόβλημα με την ένταση της δόνησης. Το κατάλαβα γιατί ξεκλείδωσα την Lockscreen και δεν ένιωσα τίποτα και με κάτι άλλες δοκιμές είδα ότι η δόνηση ήταν πάρα πολύ χαμηλά και έτσι γύρισα στον Semaphore 2.3.0. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannik Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 Δεν λειτουργεί το Bluetooth,το έψαξα στο solid explorer και ο φάκελλος είναι αδειος:confused: Ενδέχεται να το έχω διαγραψει? Και αν ναι τι μπορεί να γινει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 (edited) Πριν λίγο αναβάθμισα τον Nova Launcher στην έκδοση 1.3.2beta5 και το κινητό πάει σφαίρα. Στο μενού των εφαρμογών δεν υπάρχει ίχνος lag. Πέρασε κανείς τον Semaphore 2.4.0 γιατί τον έβαλα και είχα πρόβλημα με την ένταση της δόνησης. Το κατάλαβα γιατί ξεκλείδωσα την Lockscreen και δεν ένιωσα τίποτα και με κάτι άλλες δοκιμές είδα ότι η δόνηση ήταν πάρα πολύ χαμηλά και έτσι γύρισα στον Semaphore 2.3.0. Εγώ Νίκο που έβαλα τον 2,4 στην slim όμως, στην αρχή είχα πρόβλημα αλλά μετά διαπίστωσα πως πειράζοντας την μπάρα για την ένταση της δόνησης μέσα στο Semaphore Manager το πρόβλημα διορθώθηκε. Μάλλον επειδή είχα πειράξει με τον 2,3 την ένταση ίσως κάποια ασυμβατότητα πέχτηκε εκεί γιατί βλέπω στο changelog του 2,4 κάτι για vibrator. Το πήγα στο φούλ και άλλαξε και η μονάδα μέτρησης της έντασης :p έγινε σε ποσοστό % ενώ πριν έλεγε κάτι νούμερα του τύπου 39526... Επίσης ενημέρωσες το semaphore manager? Τέλος, πάω να βάλω τον nova beta :lol: Edit: δε βρίσκω τον Beta. Θυμόμουν πως στις ρυθμίσεις του είχε επιλογή για να σου κατεβάζει και τα beta updates. Ή μήπως αυτό ήταν στον Apex και θυμάμαι λάθος; Δεν λειτουργεί το Bluetooth,το έψαξα στο solid explorer και ο φάκελλος είναι αδειος:confused: Ενδέχεται να το έχω διαγραψει? Και αν ναι τι μπορεί να γινει? Τον φάκελο στην sdcard λες? Δεν παίζει ρόλο ο φάκελος Bluetooth στην sdcard αν μιλάς για αυτόν. :confused: Αυτός είναι για να μπαίνουν εκεί τα αρχεία που λαμβάνεις μέσω bluetooth. Edited October 14, 2012 by nikospot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. October 14, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 Δεν έχω πειράξει ποτέ την μπάρα της δόνησης από τον Semaphore Manager. Βέβαια τώρα που το ανέφερες θυμάμαι όταν μπήκα ότι είδα κάτι αριθμούς αλλά νομίζω πως ήταν πάντα έτσι. Έχω αναβαθμίσει τον Semaphore Manager και αύριο θα ξαναβάλω τον Semaphore 2.4.0 και θα κάνω αυτό που πρότεινες. Βάλε τον Nova και θα δεις μεγάλη διαφορά. Εμένα τουλάχιστον έτσι μου φάνηκε με τον 1.3.2beta5. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 Οσοι χρησιμοποιείτε semaphore (οι περισσότεροι φαντάζομαι :) ) αν παρατηρήσετε ότι όταν μιλάτε σε ανοιχτή ακρόαση ο συνομιλητής σας σας ακούει "περίεργα" πηγαίνετε στις ρυθμίσεις, advanced και στο call settings (χαμηλά) και χαμηλώστε λιγο την ένταση του speaker για την λειτουργία της ανοιχτής ακρόασης (απο το 30 περίπου βάλτε το στο 20 με 21) Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 Δεν μπορω να καταλαβω γιατι απεργοποιειται απο μονη της η επιλογη bigmem στον semaphore μετα απο καθε reboot ή ανοιγμα.Συνηθως το φορτιζω κλειστο, και παντα οταν το ανοιγω η ραμ επιστρεφει στα 378 (αντι να παραμενει στο 390)... Και στο 2.3 συνεβαινε και τωρα στον 2.4 :rolleyes: Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 (edited) Τι είναι αυτές; Στα CyanogenMod Downloads έχει αυτές που όλοι ξέρουμε http://www.cyanogenmod.com/blog/cyanogenmod-10-m1 στα downloads που μου παρεθεσες πανω απο την επιλογη nightly εχει τις snapshot M ;) Edited October 15, 2012 by suspect21 Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 Για να περασουμε τα νεα g.apps 11/10 θα σβηστει τιποτα ή δεν θα γινει κανενα wipe..;:rolleyes: Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
happydonnut Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 Για να περασουμε τα νεα g.apps 11/10 θα σβηστει τιποτα ή δεν θα γινει κανενα wipe..;:rolleyes: Καλή ερώτηση :p Θαρρώ πάντως δε θα έχουμε κάποιο θέμα με wipes, είναι minor το update 4.1.1 -> 4.1.2. Βέβαια ποτέ δεν ξέρεις :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggos_vankel Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 Ξερει κανεις τι παιζει με το tv-out?Ενω περναει ο ηχος στην τηλεοραση δεν περναει η εικονα. Το δοκιμασα στην τελευταια εκδοση αλλα και στην 29/9. Παράθεση Homtom HT7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. October 15, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 Για να περασουμε τα νεα g.apps 11/10 θα σβηστει τιποτα ή δεν θα γινει κανενα wipe..;:rolleyes: Μόλις τα πέρασα με Wipe cache/dalvik cache και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mico Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 Τι καινούργιο έχουν τα νέα gapps? Παράθεση Μιχάλης Galaxy S GT-I9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts