nikospot Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 θα το δοκιμάσω κ αυτό λοιπόν!!! ευχαριστώ για τη βοήθεια! :) Κράτα nandroid backup καλού κακού πριν κάνεις το update! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Εννοώ να είναι ενσωματωμένα στην ρομ όπως και στην cm9. Το ξέρω ότι υπάρχει το πρόγραμμα αλλά δε μου άρεσε. Οι πρώτες ανεπίσημες cm10 που είχα βάλει δεν είχαν κουμπιά ούτε υπήρχε ρύθμιση για να εμφανιστούν. ναι δεν το έδωσα το πρόγραμμα για να το δεις :) , για να καταλάβω τι εννοείς το έβαλα οκ , ναι υπάρχουν εδώ και καιρό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 θα το δοκιμάσω κ αυτό λοιπόν!!! ευχαριστώ για τη βοήθεια! :) Παρακαλω :) Παρε ενα μπακ απ πρωτα να εχεις το κεφαλι σου ησυχο για παν ενδεχομενο, και ελπιζω να σου φτιαξει... Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoula_ Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Παρακαλω :) Παρε ενα μπακ απ πρωτα να εχεις το κεφαλι σου ησυχο για παν ενδεχομενο, και ελπιζω να σου φτιαξει... κράτησα κ μπακ απ... δεν χρειάστηκε... όλα καλά με την αναβάθμιση εκτός από το πρόβλημα που είχα... ένα άλμπουμ από σημερινές φωτογραφίες που τράβηξα το αναγνώριζε πριν την αναβάθμιση, τώρα κ αυτό εξαφανίστηκε από τη συλλογή παρόλο που υπάρχουν στη μνήμη οι εικόνες.. Παράθεση Cats are like Music: It's foolish to try to explain their worth to those who don't appreciate them :kitty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 ναι δεν το έδωσα το πρόγραμμα για να το δεις :) , για να καταλάβω τι εννοείς το έβαλα οκ , ναι υπάρχουν εδώ και καιρό ααα οκ ευχαριστώ :D Θα μεταβώ σε κάποια JB μέχρι αύριο. Ξεκινάω backups. (με βλέπω για slim bean, απλά επειδή ο δημιουργός της αντιγράφει την cyanogen, φαντάζομαι πως κει εκεί θα υπάρχουν τα κουμπάκια) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 ααα οκ ευχαριστώ :D Θα μεταβώ σε κάποια JB μέχρι αύριο. Ξεκινάω backups. (με βλέπω για slim bean, απλά επειδή ο δημιουργός της αντιγράφει την cyanogen, φαντάζομαι πως κει εκεί θα υπάρχουν τα κουμπάκια) Πολυ ωραια να μας πεις εντυπωσεις διοτι απο οτι διαβαζω πρεπει να πηγαινει ακομη πιο σφαιρα, ετοιμαζει και την 2.7 ο Καναδος :) Ααα, και κατι αλλο.....τον οδηγο μην ξεχασεις ;) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fufutos Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 Όπως είδατε πιο πάνω γύρισα σε JW1 λόγω αδύναμου wifi και GPS. Αν βλέπετε ότι σε κάποια έκδοση CM10 είναι όλα ο.κ. πέστε μου κι εμένα γιατί κατά τα λοιπά μου άρεσε... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 Όπως είδατε πιο πάνω γύρισα σε JW1 λόγω αδύναμου wifi και GPS. Αν βλέπετε ότι σε κάποια έκδοση CM10 είναι όλα ο.κ. πέστε μου κι εμένα γιατί κατά τα λοιπά μου άρεσε... :) Και τα δυο στην 11/10 που ειμαι τωρα λειτουργουν αψογα :) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoula_ Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 αποφάσισα να γυρίσω λοιπόν σε stock gingerbread.. κ εκεί εμφανίζονταν τα αρχεία μου μια χαρά.. οπότε συνέχισα να ξαναπεράσω την cyan10, την τελευταία έκδοση... κ πάλι δεν εμφανίζονται όμως οι εικόνες μου κ οι ήχοι μου στα αντίστοιχα προγράμματα, ούτε μπορώ να αναπαράγω κάποιον ήχο με κάποιο πρόγραμμα.. τι μπορεί να φταίει; μόνο εγώ έχω αυτό το πρόβλημα με την 10; Παράθεση Cats are like Music: It's foolish to try to explain their worth to those who don't appreciate them :kitty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mico Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 αποφάσισα να γυρίσω λοιπόν σε stock gingerbread.. κ εκεί εμφανίζονταν τα αρχεία μου μια χαρά.. οπότε συνέχισα να ξαναπεράσω την cyan10, την τελευταία έκδοση... κ πάλι δεν εμφανίζονται όμως οι εικόνες μου κ οι ήχοι μου στα αντίστοιχα προγράμματα, ούτε μπορώ να αναπαράγω κάποιον ήχο με κάποιο πρόγραμμα.. τι μπορεί να φταίει; μόνο εγώ έχω αυτό το πρόβλημα με την 10; γράψε ακριβώς τι πέρασες όπως πιο κάτω: cm-10-xxxxxxxx-NIGHTLY-galaxysmtd.zip gapps-jb-xxxxxxxx-signed.zip Semaphore_JB_2.x.x.zip Παράθεση Μιχάλης Galaxy S GT-I9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoula_ Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 γράψε ακριβώς τι πέρασες όπως πιο κάτω: cm-10-xxxxxxxx-NIGHTLY-galaxysmtd.zip gapps-jb-xxxxxxxx-signed.zip Semaphore_JB_2.x.x.zip cm-10-20121011-NIGHTLY-galaxysmtd.zip gapps-jb-20120726-signed.zip Semaphore_JB_2.3.0.tar Παράθεση Cats are like Music: It's foolish to try to explain their worth to those who don't appreciate them :kitty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mico Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 cm-10-20121011-NIGHTLY-galaxysmtd.zip gapps-jb-20120726-signed.zip Semaphore_JB_2.3.0.tar Πώς πέρασες τον κέρνελ; Για το CWM πρέπει να κατεβάσεις το αρχείο .zip Παράθεση Μιχάλης Galaxy S GT-I9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoula_ Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 Πώς πέρασες τον κέρνελ; Για το CWM πρέπει να κατεβάσεις το αρχείο .zip με odin πέρασα τον semaphore! δεν φταίει αυτό... κ πριν τον περάσω είχε το πρόβλημα.. το πρόβλημα προκύπτει περνώντας από stock στην 10... με την 9 παλιότερα δεν είχα τέτοιο θέμα... Παράθεση Cats are like Music: It's foolish to try to explain their worth to those who don't appreciate them :kitty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. October 12, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 Όλο και κάτι καινούργιο συναντάμε εδώ μέσα! Αν περάσεις κάποιο καινούργιο αρχείο στο διαβάζει; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoula_ Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 Όλο και κάτι καινούργιο συναντάμε εδώ μέσα! Αν περάσεις κάποιο καινούργιο αρχείο στο διαβάζει; μόνο αν τραβήξω κάποια φωτογραφία την διαβάζει... ότι άλλο περνάω είτε στην εσωτερική μνήμη είτε στην κάρτα μνήμης αόρατο... με root explorer τα βρίσκω μεν... αλλά μόνο τις εικόνες μπορώ να ανοίξω.. οι ήχοι δεν αναπαράγονται με τίποτα... Παράθεση Cats are like Music: It's foolish to try to explain their worth to those who don't appreciate them :kitty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mico Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 (edited) Έχει αναβαθμίσει κάνεις με το CM Updater; It takes forever:lol: Σταμάτησα το download. Το ρύθμισα όμως να κοιτάζει για updates καθημερινά. Αν βγάζει notification κάτι είναι κι αυτό @evoula_: ποιό πρόγραμμα αναπαραγωγής χρησιμοποιείς; Edited October 12, 2012 by mico Παράθεση Μιχάλης Galaxy S GT-I9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoula_ Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 It takes forever:lol: Σταμάτησα το download. Το ρύθμισα όμως να κοιτάζει για updates καθημερινά. Αν βγάζει notification κάτι είναι κι αυτό @evoula_: ποιό πρόγραμμα αναπαραγωγής χρησιμοποιείς; το apollo κ το winamp.. δοκίμασα κ διάφορα άλλα που βρήκα στο μαρκετ... αλλά καμία επιτυχία.. μόνο το poweramp βρήκε τους ήχους μου αλλά είναι trial έκδοση Παράθεση Cats are like Music: It's foolish to try to explain their worth to those who don't appreciate them :kitty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mico Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 (edited) το apollo κ το winamp.. δοκίμασα κ διάφορα άλλα που βρήκα στο μαρκετ... αλλά καμία επιτυχία.. μόνο το poweramp βρήκε τους ήχους μου αλλά είναι trial έκδοση Υποθέτω τα ακόλουθα: 1) υπάρχει πρόβλημα με το media scanning (μάλλον απίθανο γιατί θα γινόταν αναπαραγωγή αμα τα βρεις με explorer) 2) Τα αρχεία σου είναι σε extention που αναγνωρίζει ο stock player της samsung αλλα όχι της CM (για παράδειγμα πολύ λιγοι players αναπαράγουν wma files). Δοκίμασε το VLC player Edited October 12, 2012 by mico Παράθεση Μιχάλης Galaxy S GT-I9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 το apollo κ το winamp.. δοκίμασα κ διάφορα άλλα που βρήκα στο μαρκετ... αλλά καμία επιτυχία.. μόνο το poweramp βρήκε τους ήχους μου αλλά είναι trial έκδοση Καταρχην, βεβαιωσου οτι μεσα στους φακελους με τις εικονες και τα τραγουδια, δεν υπαρχουν αρχεια .nomedia (εαν υπαρχουν διεγραψε τα!!) Διαφορετικα, δοκιμασε να κατεβασεις το rescan media root απο το μαρκετ, τρεξτο για λιγα λεπτα, κανε reboot και δες μηπως φτιαξει. Να τονισω οτι εαν εχεις περασει το rom manager τοτε απεγκατεστησε το ή κανε το freeze. Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mico Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 Καταρχην, βεβαιωσου οτι μεσα στους φακελους με τις εικονες και τα τραγουδια, δεν υπαρχουν αρχεια .nomedia (εαν υπαρχουν διεγραψε τα!!) Διαφορετικα, δοκιμασε να κατεβασεις το rescan media root απο το μαρκετ, τρεξτο για λιγα λεπτα, κανε reboot και δες μηπως φτιαξει. Να τονισω οτι εαν εχεις περασει το rom manager τοτε απεγκατεστησε το ή κανε το freeze. Ηρακλή, δε νομίζω να φταίει το .nomedia. Αφού τα βρίσκει με explorer και πάλι δε γινεται αναπαραγωγή. Μονο αν ο player δεν αναγνωρίζει το root του αρχείου. Πχ να είναι στην emmc και η ρυθμιση του player να είναι /sdcard. To Θέμα με το rom manager νομίζω λυθηκε με τα τελευταία updates της εφαρμογής. Πολύ παράξενο πρόβλημα πάντως Παράθεση Μιχάλης Galaxy S GT-I9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoula_ Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 Υποθέτω τα ακόλουθα: 1) υπάρχει πρόβλημα με το media scanning (μάλλον απίθανο γιατί θα γινόταν αναπαραγωγή αμα τα βρεις με explorer) 2) Τα αρχεία σου είναι σε extention που αναγνωρίζει ο stock player της samsung αλλα όχι της CM (gγια παράδειγμα πολύ λιγοι players αναπαράγουν wma files). Δοκίμασε το VLC player δεν ξέρω αν υπάρχει πρόβλημα με το media scanning πάντως όλα τα αρχεία ήχου μου είναι σε mp3 κ έπαιζαν μια χαρά με τις ίδιες εφαρμογές στην cm9 κ επίσης το πρόβλημα δεν είναι μόνο στα αρχεία ήχου αλλά κ στις εικόνες... Καταρχην, βεβαιωσου οτι μεσα στους φακελους με τις εικονες και τα τραγουδια, δεν υπαρχουν αρχεια .nomedia (εαν υπαρχουν διεγραψε τα!!) Διαφορετικα, δοκιμασε να κατεβασεις το rescan media root απο το μαρκετ, τρεξτο για λιγα λεπτα, κανε reboot και δες μηπως φτιαξει. Να τονισω οτι εαν εχεις περασει το rom manager τοτε απεγκατεστησε το ή κανε το freeze. αρχεία .nomedia δεν υπάρχουν.. κ το rescan media root δεν δούλεψε δυστυχώς... έχω στεναχωρεθεί πολύ με το θέμα.. θα δοκιμάσω αργότερα να ξαναπεράσω την cm9 να δω τι γίνεται σε εκείνη... Παράθεση Cats are like Music: It's foolish to try to explain their worth to those who don't appreciate them :kitty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 δεν ξέρω αν υπάρχει πρόβλημα με το media scanning πάντως όλα τα αρχεία ήχου μου είναι σε mp3 κ έπαιζαν μια χαρά με τις ίδιες εφαρμογές στην cm9 κ επίσης το πρόβλημα δεν είναι μόνο στα αρχεία ήχου αλλά κ στις εικόνες... αρχεία .nomedia δεν υπάρχουν.. κ το rescan media root δεν δούλεψε δυστυχώς... έχω στεναχωρεθεί πολύ με το θέμα.. θα δοκιμάσω αργότερα να ξαναπεράσω την cm9 να δω τι γίνεται σε εκείνη... Για να μην στεναχωριεσαι, εαν εχεις λιγο ορεξη ριξε μια ματια στο παρακατω link, κι ελπιζω να βγαλεις ακρη, [sOLUTION] PHOTOS/MUSIC/MEDIA FILES MISSING AFTER FLASHING A NEW ROM (CM9 based ROMS/ CM10 based ROMS/ AOKP ROMS/Stock based ROMS) :O Ελπιζω να σε βοηθησει... Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoula_ Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 Για να μην στεναχωριεσαι, εαν εχεις λιγο ορεξη ριξε μια ματια στο παρακατω link, κι ελπιζω να βγαλεις ακρη, [sOLUTION] PHOTOS/MUSIC/MEDIA FILES MISSING AFTER FLASHING A NEW ROM (CM9 based ROMS/ CM10 based ROMS/ AOKP ROMS/Stock based ROMS) :O Ελπιζω να σε βοηθησει... δούλεψε!!! η τρίτη λύση.... ή ο συνδυασμός κ των 3!! ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ!!!! :P Παράθεση Cats are like Music: It's foolish to try to explain their worth to those who don't appreciate them :kitty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 δούλεψε!!! η τρίτη λύση.... ή ο συνδυασμός κ των 3!! ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ!!!! :P Ωραια, χαιρομαι τοτε, το λυσαμε κι αυτο :rolleyes: Παρακαλω :) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. October 12, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 δούλεψε!!! η τρίτη λύση.... ή ο συνδυασμός κ των 3!! ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ!!!! :P Ωραια, χαιρομαι τοτε, το λυσαμε κι αυτο :rolleyes: Παρακαλω :) Ωραίος Ηρακλή! Η λύση προστέθηκε στο πρώτο μήνυμα.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts