Jump to content

Xiaomi Mi 2

navi55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν έβαλα ελληνικά.την ρομ την έχω βάλει τρεις φορές ακόμα και με εκκαθάριση δεδομένων χωρίς αποτέλεσμα. Δουλεύει την πρώτη φορά και μετά τίποτα. Έχω ψάξει τις ρυθμίσεις μήπως ενεργοποίησα κάτι αλλά όχι.

Λίγο τραβηγμένο αλλά την έχεις ξανακατεβάσει μήπως έχεις corrupted zip file???

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

λοιπόν συμβαίνει το απίστευτο..του καθαρίζω την οθόνη από δαχτυλιές δεν δουλεύει...το τρίβω εκεί που είναι ο σένσορας και δουλεύει κανονικά.Αν βέβαια κάνω κάποια κλήση και το βάλω στο αυτί πάλι σταματάει να δουλεύει και αφήνει σβηστή την οθόνη.. ότι θα είχα βιτσιόζικο τηλέφωνο δεν το περίμενα ποτέ

OnePlus 3T

LeTV X800 CN

το παραγγειλα απο ibuygou.com

αντε να μου ερθει να καω λιγο..... τοσο καιρο με το iphone με επιασε καταθλυψη... σαν γαιδαρος δεμενος, μη το ενα μη το αλλο.... συγχρονισε κανε δειξε.... πλητω....... android και παλι android....

Οντος πανω απο 30 ευρω διαφορα και αλλο 16GB αλλο 32GB και λενε καλα λογια για το site

βεβαια αλλιως ειναι το ebay αλλα θα μου πεις ουτος η αλλος με paypal θα αγορασεις.

το παραγγειλα απο ibuygou.com

αντε να μου ερθει να καω λιγο..... τοσο καιρο με το iphone με επιασε καταθλυψη... σαν γαιδαρος δεμενος, μη το ενα μη το αλλο.... συγχρονισε κανε δειξε.... πλητω....... android και παλι android....

Και εγώ φίλε ψήνομαι να την κάνω την αγορά. Μετά απο 4,5 χρόνια σε IOS με κούρασε. Κάποτε είμασταν αρχηγοί τώρα σαν να μείναμε πολύ πίσω

Το ερώτημα είναι το xiaomi η το nexus 4? Ρητορική η ερώτηση μιάς και έχω διαβάσει αρκετά. Με βλέπω για xiaomi

Νομιζω "Διαχειριστης συσκευης" ειναι το ιδιο με το "SuperUser", για να εχεις δικαιωματα Super User πρεπει να κανεις "root" την συσκευη!

Θα σου προτεινα να επισκεφτεις το θεμα "Ορολογία του Android".

Συγκεκριμενα για το Root λεει στο 4ο ποστ του θεματος στο οποιο μπορεις να πας κατευθειαν πατωντας εδω.

Παντως δεν θα σου προτεινα να πας κατευθειαν στην τεταρτη παραγραφο, αλλα να διαβασεις τα παντα καθως δεν εχεις τιποτα να χασεις,παρα μονο να μαθεις! :)

Φιλε καλημερα.Rom's MIUI δεν ειναι ροοτ?

Εχει κανει καποιος ροοτ το Mi2 αν ναι πως γινεται?Οπως και σε αλλα τηλεφωνα?Υπαρχει καποιο συγκεκριμενο εργαλειο?

Απο οτι καταλαβα το μονο μειον της συσκευης ειναι οτι δεν εχει Ελληνικα μπορεις να τα βαλεις μονο ος δευτερη γλωσσα
Έχει ελληνικά κανονικά στη rom της κοινότητας.

Μια επιβεβαίωση θα παρακαλούσα....Το google play εγκαθίσταται κανονικά και έχεις όλες τις εφαρμογές android? Τα .apk επίσης μπαίνουν κανονικά και γίνονται εγκατάσταση (cracked και μη)?????

Μια επιβεβαίωση θα παρακαλούσα....Το google play εγκαθίσταται κανονικά και έχεις όλες τις εφαρμογές android? Τα .apk επίσης μπαίνουν κανονικά και γίνονται εγκατάσταση (cracked και μη)?????

ναι, και ναι .

Καλημέρα παιδια! διάβασα ολες τι σελίδες και στα 2 posts απο το 2012 του Αυγούστου μέχρι και το τώρα!

Θα ήθελα να σας πρήξω και εγώ λίγο με καμία 2 ερωτησουλες :

Όσο διάβασα εδώ είπατε κάποια αξιόπιστα sites όπως το merimobiles να το αγορασουμε αξιόπιστα..!

Θα ηθελα να μάθω όταν λέτε Ελληνικά στη rom τι σημαίνει ?εχει ελληνικα χωρίς πρόβλημα και είναι το ιδιο με τις εφαρμογες όπως τα υπόλοιπα κινητά στην αγορα?

Εγγυηση υπάρχει? Με τις παραγγελίες κάνουνε 2-3 μερες όπως λεει να έρθουν ?

Εγω μεχρι να διαβασω αυτά που εχετε γραψει εδώ περα ειμουνα στο να παρω το

Samsung s3 mini η το Huawei Ascend D1(αν το εβρισκα στα -300 και το Huawei Ascend p1)

Ειδα όμως όλα αυτά που γράφετε εδώ και το σκεφτωμε.. το μονο που με προβληματίζει είναι μην γινει καμια στραβη.. εσεις τι λετε να κανω? :rolleyes:

Ευχαριστώ !! :)

Bluetooth: Bluetooth 4.0, Bluetooth HID -Διαστάσεις: 126 x 62 x 10,2 χιλιοστά αυτα ειναι στο http://www.ibuygou.com/ Grand Total: US$ 429.99 με ems 16 gb

Bluetooth 2.1 Διαστάσεις: 125 * 63 * 11.9mm αυτα ειναι στο http://www.merimobiles.com $419.96 με ems car charger και screen protector kai Root Firmware Install [+ $6.99]

τελικα πιο ειναι το σωστο?

τι σημαινει Root Firmware Install

κοίτα να δεις όλα είναι ένα ρίσκο. Αντιπροσωπεία στην Ευρώπη δεν υπάρχει οπότε δεν σε καλύπτει εγγύηση εντός ε.ε. Αν πάθει κάτι μπορείς να το στείλεις πίσω από όπου το πήρες να το στείλουν για επισκευή. Όσοι το παραγγείλαμε πάντως δεν έχουμε κανένα παράπονο από τη ποιότητα και την απόδοση της συσκευής αφού συγκεντρώνει ότι τελευταίο στην αγορά και βάζει κάτω κορυφαίες συσκευές. Έχει πολύ καλή υποστήριξη όσο αφορά το λειτουργικό το οποίο θεωρώ πολύ καλό, ελαφρύ και πολύ παραμετροποιήσιμο. Εγώ όπως και οι περισσότεροι εδώ το παραγγείλαμε με EMS δηλαδή κινέζικη courrier που συνεργάζεται με τα ελληνικά ΕΛΤΑ. Δεν περνάει απο τελωνείο αλλά έρχεται σε 15 με 20 περίπου εργάσιμες. Στο προτείνω όπως προτείνω και υπομονή. Κάτι UPS FEDEX κτλπ περνάνε ΣΙΓΟΥΡΑ απο τελωνείο και πληρώνεις εκτελωνισμό. Τα ελληνικά υπάρχουν σαν επιλογή δηλαδή δεύτερη γλώσσα αν κατεβάσεις και περάσεις την ανάλογη rom απο τη σελίδα της miui. Τα ελληνικά είναι επαρκή και αφορούν το μενού τις εφαρμογές πλην αυτών φυσικά που θα κατεβάσεις από το google play store. Τις εφαρμογές της google τις υποστηρίζει αλλά επειδή τα ελληνικά ΔΕΝ είναι η κύρια γλώσσα της ρομ λειτουργούν στα αγγλικά.

stamkouts οι ρομ απο το miuiandroid είναι ήδη root κάτι που μπορείς να το κάνεις και εσύ δωρεάν. Είναι πάντως αξιόπιστα καταστήματα και τα 2

Edited by aggelos74

OnePlus 3T

LeTV X800 CN

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!για τις απαντησεις σου !!

μηπως θα μπορούσες να μου στείλεις το site απο οπου το εχετε αγορασει ολοι οπως μου ειπες.

αυτο εδω το site δεν ειναι αξιοπιστο ?εσεις το εχετε προτείνει..

http://www.merimobiles.com/Xiaomi_Mi_2_Dual_Core_4_3_inch_1_5GHz_with_Android_p/meri5722.htm

και σκεφτομουνα μηπως να γλιτωσω ολα αυτα και να αγοραζα το Huawei ascend p1 απο εδω στα ελληνικα καταστηματα μας με ασφαλεια.. :)

και το ibuygou και το merimobiles είναι εξ ίσου αξιόπιστα με μαρτυρίες πολλών ατόμων που έχουν παραγγείλει διάφορα από εκεί. Εγώ και ακόμα ένας το παραγγείλαμε από σελίδα της Κίνας που όμως τελικά δεν πήγε καλά και έκλεισε. Οπότε αν το αποφασίσεις παρ'το από όπου το βρεις πιο φθηνό μαζί με τα μεταφορικά

OnePlus 3T

LeTV X800 CN

http://www.aliexpress.com/store/product/Fedx-EMS-DHL-Free-shipping-wholesale-Stocked-original-bran-new-xiaomi-m2-phone-Quad-core-GPS/717810_763401084.html?promotionId=200474345

Για ριξτε μια ματια

Ισχυει μονο για σημερα μιας και ειναι mega sale party στο aliexpress

Καλημέρα παιδια! διάβασα ολες τι σελίδες και στα 2 posts απο το 2012 του Αυγούστου μέχρι και το τώρα!

Θα ήθελα να σας πρήξω και εγώ λίγο με καμία 2 ερωτησουλες :

Όσο διάβασα εδώ είπατε κάποια αξιόπιστα sites όπως το merimobiles να το αγορασουμε αξιόπιστα..!

Θα ηθελα να μάθω όταν λέτε Ελληνικά στη rom τι σημαίνει ?εχει ελληνικα χωρίς πρόβλημα και είναι το ιδιο με τις εφαρμογες όπως τα υπόλοιπα κινητά στην αγορα?

Εγγυηση υπάρχει? Με τις παραγγελίες κάνουνε 2-3 μερες όπως λεει να έρθουν ?

Εγω μεχρι να διαβασω αυτά που εχετε γραψει εδώ περα ειμουνα στο να παρω το

Samsung s3 mini η το Huawei Ascend D1(αν το εβρισκα στα -300 και το Huawei Ascend p1)

Ειδα όμως όλα αυτά που γράφετε εδώ και το σκεφτωμε.. το μονο που με προβληματίζει είναι μην γινει καμια στραβη.. εσεις τι λετε να κανω? :rolleyes:

Ευχαριστώ !! :)

Δες το http://www.ipadalternative.com/en/195-xiaomi-mi-2.html. Ελληνικά σημαίνει ότι το μενού του android ειναι στα ελληνικά. Η rom απ το miuiandroid έχει μεταφραστεί από ενα παιδί εδώ στο φόρου, στα ελληνικά. Φυσικά θα μπορείς να γραφεις ελληνικά και να διαβάζεις, σε κάθε περίπτωση. Ενώ τις εφαρμογές θα μπορείς να τις έχεις στα ελληνικά ακόμη κι αν η γλώσσα συστήματος ειναι στα αγγλικά. 2-3 μέρες κάνει να σταλθεί συνήθως παραπάνω, με EMS έρχεται σε περίπου 7-15 μέρες, με ταχυδρομείο 10-20 μέρες. Αν επιλέξεις ταχυδρομείο, προτίμησε το ipadalternative. Για EMS προτίμησε το merimobiles ή το ibyugoo. Το merimobiles αν ζητήσεις, σου περνάει την rom του miuiandroid

και το ibuygou και το merimobiles είναι εξ ίσου αξιόπιστα με μαρτυρίες πολλών ατόμων που έχουν παραγγείλει διάφορα από εκεί. Εγώ και ακόμα ένας το παραγγείλαμε από σελίδα της Κίνας που όμως τελικά δεν πήγε καλά και έκλεισε. Οπότε αν το αποφασίσεις παρ'το από όπου το βρεις πιο φθηνό μαζί με τα μεταφορικά

Έλα ρε, έκλεισε το realpricesfromchina; :( Και μετά ονειρεύομαι ν ανοιξω eshop για κινέζικα στην ελλάδα..:lol:

http://www.aliexpress.com/store/product/Fedx-EMS-DHL-Free-shipping-wholesale-Stocked-original-bran-new-xiaomi-m2-phone-Quad-core-GPS/717810_763401084.html?promotionId=200474345

Για ριξτε μια ματια

Ισχυει μονο για σημερα μιας και ειναι mega sale party στο aliexpress

Μούφα. Κάνει μπαμ :ninja:

και μπαμ και μπουμ κάνει και ατομική βόμβα πέφτει ότι είναι μαϊμού.. πάει η σελίδα μας..πάλι καλά που προλάβαμε να τα πάρουμε

αυτός εδώ τι λέει σαν seller? ShenZhen FunTek Co., LTD http://www.aliexpress.com/store/509100

λέω να πάρω κάποια αξεσουάρ τώρα που μπαίνει η άνοιξη :))) και αφού υπάρχουν και οι δικλείδες ασφαλείας στο aliexpress λέω να το επιχειρήσω

OnePlus 3T

LeTV X800 CN

[...]

αυτός εδώ τι λέει σαν seller? ShenZhen FunTek Co., LTD http://www.aliexpress.com/store/509100[...]

πολύ καλός