Jump to content

Xiaomi Mi 2

navi55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ουπς. Δεν το γνώριζα :)

Μα το λέει ότι ψάχνει την Κύπρο:p

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα παιδιά...Είμαι καινουργιος στο forum και ψάχνω καιρο να φερω καποιο κινέζικο κινητο...Είμαι κοντα στο να αποφασίσω το xiaomi mi-two και θα ήθελα να μου απαντήσετε σε 2 ερωτήσεις..

1) Μπορείται οι κατοχοι του κινιτου να μου πείτε καποιο αξιόπιστο site για παραγγελία ή να με παραπεψετε σε κάποιο link του forum γιατι εχω ψιλο χαόσει...?

2) Oi κάτοχοι μπορούν να μου πούν αν έχω τη δυνατότητα να βάλω ελληνικό menu ή εστω αγγλικό χωρίς να κάνω root τη συσκευή?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων :!:

Καλησπέρα παιδιά...Είμαι καινουργιος στο forum και ψάχνω καιρο να φερω καποιο κινέζικο κινητο...Είμαι κοντα στο να αποφασίσω το xiaomi mi-two και θα ήθελα να μου απαντήσετε σε 2 ερωτήσεις..

1) Μπορείται οι κατοχοι του κινιτου να μου πείτε καποιο αξιόπιστο site για παραγγελία ή να με παραπεψετε σε κάποιο link του forum γιατι εχω ψιλο χαόσει...?

2) Oi κάτοχοι μπορούν να μου πούν αν έχω τη δυνατότητα να βάλω ελληνικό menu ή εστω αγγλικό χωρίς να κάνω root τη συσκευή?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων :!:

2) Flashάρεις την rom απ το miuiandroid κι έχεις έτοιμο root κι ελληνικά

2) Flashάρεις την rom απ το miuiandroid κι έχεις έτοιμο root κι ελληνικά

Agree.!:) Οπως και επισης υπαρχουν και ελληνικα πληκτρολογια αν δεν θες να τα κανεις ολα αυτα.!

Και καποιο link για αξιοπιστη αυθεντική παραγγελία?

Exw ψάξει τo ibuygou kai τo realpricefromchina ..Είναι αξιόπιστα ή να ψαχτω κάπου αλλού?

Και καποιο link για αξιοπιστη αυθεντική παραγγελία?

Exw ψάξει τo ibuygou kai τo realpricefromchina ..Είναι αξιόπιστα ή να ψαχτω κάπου αλλού?

Αξιόπιστα είναι. Το realpricefromchina δεν έχει στοκ, κάνει μαζικές παραγγελιες μόλις βγουν φουρνιές απ το εργοστάσιο.

http://forum.realpricesfromchina.com/xiaomi-m2/50-xiaomi-m2-february-pre-order/

προέκυψε νέο πρόβλημα παιδιά !!!

αυτή την φορά με το ξυπνητήρι

εδώ και λίγο καιρό

το ξυπνητήρι δεν δουλεύει και μου βγάζει μήνυμα "alarm not responding" "clock isnt responding, do you want to close it"

καμία ιδέα πως να το λύσω ???

προέκυψε νέο πρόβλημα παιδιά !!!

αυτή την φορά με το ξυπνητήρι

εδώ και λίγο καιρό

το ξυπνητήρι δεν δουλεύει και μου βγάζει μήνυμα "alarm not responding" "clock isnt responding, do you want to close it"

καμία ιδέα πως να το λύσω ???

Κανε εκαθαριση δεδομενων στο ξυπνητηρι και δοκιμασε ξανα :)

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Κανε εκαθαριση δεδομενων στο ξυπνητηρι και δοκιμασε ξανα :)

πως κάνω εκκαθάριση δεδομένων ?? :Ρ

πως κάνω εκκαθάριση δεδομένων ?? :Ρ

Μενου>ρυθμισεις>εφαρμογες> βρες την εφαρμογη ''ξυπνητηρι'', πατησε την και καπου θα γραφει ''εκκαθαριση δεδομενων''

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

οκ φίλε μου το έκανα !! θα ξέρουμε αύριο αν δούλεψε γιατί συνήθως μου το κάνει το πρωί

ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ...?

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ................................................... ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ...........ΩΡΑ........ΠΕΡΙΟΧΗ

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ .......08-02-2013............17:36..........IPS

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS..........................................08-02-2013............21:46..........IPS

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ......................23-02-2013............15:55......... IPS

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ...............................23-02-2013............16:06..........IPS

Μενου>ρυθμισεις>εφαρμογες> βρες την εφαρμογη ''ξυπνητηρι'', πατησε την και καπου θα γραφει ''εκκαθαριση δεδομενων''

το έκανα και η ίδια ιστορία και σήμερα ...

το πρωί όταν είναι στον φορτιστή δεν λειτουργούν τα ρολόγια με αποτέλεσμα το ξυπνητήρι να μην κτυπάει !!!

εν τω μεταξύ εγκατέστησα και το alarm clock xtream και μου παρουσίασε και αυτό το ίδιο πρόβλημα!!

Με το φτωχό μου μυαλό και χωρίς καμιά απολίτος γνώση κατέληξα ...

άρα τα δεδομένα είναι ότι το πρόβλημα προέρχεται από :

1. όταν φορτίζετε για ώρα κάτι το επηρεάζει

2. όταν φτάσει στο 100% φορτίσεις και είναι ακόμα στο ρεύμα

3. Ο φορτιστής (δεν είναι ο αυθεντικός και αν δεν κάνω λάθος το πρόβλημα άρχισε ή την ίδια μερα ή 2-3 μέρες μετα που τον άλλαξα)

4. πως γίνεται 2 ξυπνητήρια (Clock, Alarm Clock Xtream) και τα δύο να κάνουν το ίδιο πρόβλημα !!!

κάποια ιδέα ρε παιδιά ?????

Έβαλες εφαρμογή που κάνει εκκαθάριση μνήμης; Μήπως το σκοτώνει;;Μήπως κρατάς πατημένο το home και κανείς χειροκίνητα kill τις εφαρμογές; Μήπως έχεις μπλοκάρει καμία διεργασία που χρειάζεται; Μήπως έσβησε χειροκίνητα από το system καμία εφαρμογή;; Και το κυριότερο...Μήπως έκανες update και έβαλες Ελληνικά χωρίς πρώτα να βάλεις τη αγγλική έκδοση;;;

Αν δε βγάζεις άκρη ή λύση είναι format και εγκατάσταση από την αρχή. Επίσης κάτι που σκέφτηκα...Μήπως χρησιμοποίησες titanium backup για να επαναφέρεις εφαρμογή;;;

φίλε μου η απάντηση σε όλα είναι όχι :)

κάποιο άλλο είναι το πρόβλημα !!!

πχ όταν το βάζω για μικρό χρονικό διάστημα 5 λεπτα - 2 ώρες είναι όλα καλα !!

αυτό το πρόβλημα γίνετε πάντα το πρωί

Αν θυμάσαι ποτέ ξεκίνησε το πρόβλημα και τι εφαρμογές έβαλες τότε ή αν πείραξες καμμία ρύθμιση...Αλλά το καλύτερο είναι hard reset και μετά εγκατάσταση λίγων εφαρμογών κάθε μέρα έως ότου βρεις το πρόβλημα...

2 ερωτήσεις μόνο !!

να κάνω back up πριν από το restore αν ναι με πιο πρόγραμμα ???

και 2ο πως κάνω hard reset ....

Δοκίμασε πρώτα να κάνεις ένα update και αν δεν λυθεί κάτι κάνε reset.

Έχει το λειτουργικό πρόγραμμα για να κάνεις backup. Στον φάκελο security center.

Titanium backup. Δοκιμασμένο. Για hard reset πήγαινε system settings -> backup and reset και διάλεξε την τελευταία επιλογή.

δεν θα το πιστέψετε αλλά το πρόβλημα ήταν ο φορτιστής !!!!

Ωραία...Μια έξτρα γνώση για μελλοντικά προβλήματα.