gerstavros2 Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 Ουπς. Δεν το γνώριζα :) Μα το λέει ότι ψάχνει την Κύπρο:p Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkontos10 Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 χαχαχαχαχα όλα καλά :))) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos74 Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 Ναι αλλά αν ήταν Ελλάδα; :D:D Παράθεση OnePlus 3T LeTV X800 CN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim_mourgos Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Καλησπέρα παιδιά...Είμαι καινουργιος στο forum και ψάχνω καιρο να φερω καποιο κινέζικο κινητο...Είμαι κοντα στο να αποφασίσω το xiaomi mi-two και θα ήθελα να μου απαντήσετε σε 2 ερωτήσεις.. 1) Μπορείται οι κατοχοι του κινιτου να μου πείτε καποιο αξιόπιστο site για παραγγελία ή να με παραπεψετε σε κάποιο link του forum γιατι εχω ψιλο χαόσει...? 2) Oi κάτοχοι μπορούν να μου πούν αν έχω τη δυνατότητα να βάλω ελληνικό menu ή εστω αγγλικό χωρίς να κάνω root τη συσκευή? Ευχαριστώ εκ των προτέρων :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Καλησπέρα παιδιά...Είμαι καινουργιος στο forum και ψάχνω καιρο να φερω καποιο κινέζικο κινητο...Είμαι κοντα στο να αποφασίσω το xiaomi mi-two και θα ήθελα να μου απαντήσετε σε 2 ερωτήσεις.. 1) Μπορείται οι κατοχοι του κινιτου να μου πείτε καποιο αξιόπιστο site για παραγγελία ή να με παραπεψετε σε κάποιο link του forum γιατι εχω ψιλο χαόσει...? 2) Oi κάτοχοι μπορούν να μου πούν αν έχω τη δυνατότητα να βάλω ελληνικό menu ή εστω αγγλικό χωρίς να κάνω root τη συσκευή? Ευχαριστώ εκ των προτέρων :!: 2) Flashάρεις την rom απ το miuiandroid κι έχεις έτοιμο root κι ελληνικά Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosfr Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 2) Flashάρεις την rom απ το miuiandroid κι έχεις έτοιμο root κι ελληνικά Agree.!:) Οπως και επισης υπαρχουν και ελληνικα πληκτρολογια αν δεν θες να τα κανεις ολα αυτα.! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim_mourgos Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Και καποιο link για αξιοπιστη αυθεντική παραγγελία? Exw ψάξει τo ibuygou kai τo realpricefromchina ..Είναι αξιόπιστα ή να ψαχτω κάπου αλλού? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Και καποιο link για αξιοπιστη αυθεντική παραγγελία? Exw ψάξει τo ibuygou kai τo realpricefromchina ..Είναι αξιόπιστα ή να ψαχτω κάπου αλλού? Αξιόπιστα είναι. Το realpricefromchina δεν έχει στοκ, κάνει μαζικές παραγγελιες μόλις βγουν φουρνιές απ το εργοστάσιο. http://forum.realpricesfromchina.com/xiaomi-m2/50-xiaomi-m2-february-pre-order/ Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkontos10 Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 προέκυψε νέο πρόβλημα παιδιά !!! αυτή την φορά με το ξυπνητήρι εδώ και λίγο καιρό το ξυπνητήρι δεν δουλεύει και μου βγάζει μήνυμα "alarm not responding" "clock isnt responding, do you want to close it" καμία ιδέα πως να το λύσω ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 προέκυψε νέο πρόβλημα παιδιά !!! αυτή την φορά με το ξυπνητήρι εδώ και λίγο καιρό το ξυπνητήρι δεν δουλεύει και μου βγάζει μήνυμα "alarm not responding" "clock isnt responding, do you want to close it" καμία ιδέα πως να το λύσω ??? Κανε εκαθαριση δεδομενων στο ξυπνητηρι και δοκιμασε ξανα :) Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkontos10 Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 Κανε εκαθαριση δεδομενων στο ξυπνητηρι και δοκιμασε ξανα :) πως κάνω εκκαθάριση δεδομένων ?? :Ρ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 πως κάνω εκκαθάριση δεδομένων ?? :Ρ Μενου>ρυθμισεις>εφαρμογες> βρες την εφαρμογη ''ξυπνητηρι'', πατησε την και καπου θα γραφει ''εκκαθαριση δεδομενων'' Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkontos10 Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 οκ φίλε μου το έκανα !! θα ξέρουμε αύριο αν δούλεψε γιατί συνήθως μου το κάνει το πρωί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fyllis Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ...? ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ................................................... ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ...........ΩΡΑ........ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ .......08-02-2013............17:36..........IPS ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS..........................................08-02-2013............21:46..........IPS ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ......................23-02-2013............15:55......... IPS ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ...............................23-02-2013............16:06..........IPS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 Μπορεί και να είναι ήδη στο δρόμο ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkontos10 Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 Μενου>ρυθμισεις>εφαρμογες> βρες την εφαρμογη ''ξυπνητηρι'', πατησε την και καπου θα γραφει ''εκκαθαριση δεδομενων'' το έκανα και η ίδια ιστορία και σήμερα ... το πρωί όταν είναι στον φορτιστή δεν λειτουργούν τα ρολόγια με αποτέλεσμα το ξυπνητήρι να μην κτυπάει !!! εν τω μεταξύ εγκατέστησα και το alarm clock xtream και μου παρουσίασε και αυτό το ίδιο πρόβλημα!! Με το φτωχό μου μυαλό και χωρίς καμιά απολίτος γνώση κατέληξα ... άρα τα δεδομένα είναι ότι το πρόβλημα προέρχεται από : 1. όταν φορτίζετε για ώρα κάτι το επηρεάζει 2. όταν φτάσει στο 100% φορτίσεις και είναι ακόμα στο ρεύμα 3. Ο φορτιστής (δεν είναι ο αυθεντικός και αν δεν κάνω λάθος το πρόβλημα άρχισε ή την ίδια μερα ή 2-3 μέρες μετα που τον άλλαξα) 4. πως γίνεται 2 ξυπνητήρια (Clock, Alarm Clock Xtream) και τα δύο να κάνουν το ίδιο πρόβλημα !!! κάποια ιδέα ρε παιδιά ????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 Έβαλες εφαρμογή που κάνει εκκαθάριση μνήμης; Μήπως το σκοτώνει;;Μήπως κρατάς πατημένο το home και κανείς χειροκίνητα kill τις εφαρμογές; Μήπως έχεις μπλοκάρει καμία διεργασία που χρειάζεται; Μήπως έσβησε χειροκίνητα από το system καμία εφαρμογή;; Και το κυριότερο...Μήπως έκανες update και έβαλες Ελληνικά χωρίς πρώτα να βάλεις τη αγγλική έκδοση;;; Αν δε βγάζεις άκρη ή λύση είναι format και εγκατάσταση από την αρχή. Επίσης κάτι που σκέφτηκα...Μήπως χρησιμοποίησες titanium backup για να επαναφέρεις εφαρμογή;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkontos10 Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 φίλε μου η απάντηση σε όλα είναι όχι :) κάποιο άλλο είναι το πρόβλημα !!! πχ όταν το βάζω για μικρό χρονικό διάστημα 5 λεπτα - 2 ώρες είναι όλα καλα !! αυτό το πρόβλημα γίνετε πάντα το πρωί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 Αν θυμάσαι ποτέ ξεκίνησε το πρόβλημα και τι εφαρμογές έβαλες τότε ή αν πείραξες καμμία ρύθμιση...Αλλά το καλύτερο είναι hard reset και μετά εγκατάσταση λίγων εφαρμογών κάθε μέρα έως ότου βρεις το πρόβλημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkontos10 Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 2 ερωτήσεις μόνο !! να κάνω back up πριν από το restore αν ναι με πιο πρόγραμμα ??? και 2ο πως κάνω hard reset .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jabaman Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 Δοκίμασε πρώτα να κάνεις ένα update και αν δεν λυθεί κάτι κάνε reset. Έχει το λειτουργικό πρόγραμμα για να κάνεις backup. Στον φάκελο security center. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 Titanium backup. Δοκιμασμένο. Για hard reset πήγαινε system settings -> backup and reset και διάλεξε την τελευταία επιλογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkontos10 Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 δεν θα το πιστέψετε αλλά το πρόβλημα ήταν ο φορτιστής !!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ecep Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 δεν θα το πιστέψετε αλλά το πρόβλημα ήταν ο φορτιστής !!!! :rolleyes: :lol: δηλαδή??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 δεν θα το πιστέψετε αλλά το πρόβλημα ήταν ο φορτιστής !!!! Ωραία...Μια έξτρα γνώση για μελλοντικά προβλήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts