Jump to content

Xiaomi Mi 2

navi55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν βαλω τις συχνοτητα κατωτερη και ανωτερη στο 1512mhz με καποιο cpu booster λετε να εχω θεμα???Ποια ειναι η πιο σωστη αλλα και performance λειτουργεια...ξερει κανενας?

Μην το τιναξωωωω...

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά μόλις το πήρα. Τα πάντα shift Keys δεν φωτίζονται?

Αν κατάλαβα καλά σε ποια keys αναφέρεσαι δες το review εδώ

http://www.myphone.gr/forum/newreply.php?do=newreply&p=4521460

Και συγκεκριμένα

The buttons have not deviated in configuration from the original MI-ONE design, however the only criticisms so far are that while the details of the buttons being Silver looks cool, we suspect there is too much paint being used on the keys to allow light to shine through in dark conditions. It may be that this is not the case, however we have not had any feedback about this from Xiaomi yet. We're hoping this is just a software problem and it will be fixed in a new ROM release.

Εμένα εστάλη σήμερα από realpricesfromchina μετα από ένα μήνα αναμονής. Ελπίζω να να φτάσει γρήγορα :(

Αν βαλω τις συχνοτητα κατωτερη και ανωτερη στο 1512mhz με καποιο cpu booster λετε να εχω θεμα???Ποια ειναι η πιο σωστη αλλα και performance λειτουργεια...ξερει κανενας?

Μην το τιναξωωωω...

Θα αδειάζει η μπαταρία γρήγορα. Γιατί να κάνεις κάτι τέτοιο??:blink::blink::blink:

Έκανα παραγγελία από http://www.merimobiles.com

-μου έστειλαν e-mail, εικόνα(1)...

-μου στέλνουν και δεύτερο e-mail να ολοκληρώσω την παραγγελία επειδή άλλαξε η τιμή, εικόνα (2)...

-ολοκληρώνω την παραγγελία! και μου χρεώνει ξανά δεύτερη συσκευή:blink: , εικόνα (3).

Έστειλα e-mail να ακυρώσω το ένα και να μου επιστραφούν τα χρήματα.

Η πληρωμή έγινε μέσω PayPal όπου έχω συνδεδεμένη την πιστωτική!

Σας έχει τύχει κάτι τέτοιο?

Τι κάνω τώρα?

Έκανα παραγγελία από http://www.merimobiles.com

-μου έστειλαν e-mail, εικόνα(1)...

-μου στέλνουν και δεύτερο e-mail να ολοκληρώσω την παραγγελία επειδή άλλαξε η τιμή, εικόνα (2)...

-ολοκληρώνω την παραγγελία! και μου χρεώνει ξανά δεύτερη συσκευή:blink: , εικόνα (3).

Έστειλα e-mail να ακυρώσω το ένα και να μου επιστραφούν τα χρήματα.

Η πληρωμή έγινε μέσω PayPal όπου έχω συνδεδεμένη την πιστωτική!

Σας έχει τύχει κάτι τέτοιο?

Τι κάνω τώρα?

εννοείται ότι δεν σου στειλαν email να ολοκληρώσεις παραγγελία επειδή άλλαξε η τιμή...προφανώς είχες πάει να κανεις μία παραγγελία, αλλά δεν την τελείωσες, και το κατάστημα στελνει αυτόματα email. Εφόσον είχες κάνει παραγγελία κι είχες χρεωθεί, δεν έπρεπε να ξανακάνεις 2η παραγγελία:blink: Τώρα ζητάς να ακυρώσουν την ΔΕΥΤΕΡΗ παραγγελία, πριν το στείλουν

εννοείται ότι δεν σου στειλαν email να ολοκληρώσεις παραγγελία επειδή άλλαξε η τιμή...προφανώς είχες πάει να κανεις μία παραγγελία, αλλά δεν την τελείωσες, και το κατάστημα στελνει αυτόματα email. Εφόσον είχες κάνει παραγγελία κι είχες χρεωθεί, δεν έπρεπε να ξανακάνεις 2η παραγγελία:blink: Τώρα ζητάς να ακυρώσουν την ΔΕΥΤΕΡΗ παραγγελία, πριν το στείλουν

Όπως φαίνεται στην πρώτη εικόνα η παραγγελία είχε ολοκληρωθεί.

Έστειλα αμέσως email για να ακυρώσω το δεύτερο!

Παιδες καλημερα.Εκανα μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και χαθηκε και το xiaomi market mi και δεν μπορω να το βρω πουθενα,Εχει καποιος ιδεα που ή πως θα το ξανα βαλω στο συστημα ξανα?

καλή σας μέρα παιδιά !!

αφού έλυσα το πρόβλημα με τις επαφές, τώρα θέλω τις γνώσεις σας ...

λοιπών θέλω να με συμβουλέψετε για κάποια αππς

θέλω να μου προτείνετε τα καλύτερα δωρεάν προγραματάκια που να κάνουν τα πιο κ΄τω

1. Πρόγραμμα που να κλείνει αυτόματα τα άλλα προγράμματα που ανοίγουν από μόνα τους ή που μένουν ανοικτά

2. Πρόγραμμα που να βοηθά την μπαταρία (εξοικονόμηση, ενίσχυση κτλ)

3. Πρόγραμμα για μπακ απ

4. Πρόγραμμα για manage του κινητού

5. κάποια προγράμματα που πρέπει να υπάρχουν στο Xiaomi και που είναι must για ένα αρχάριο

Παιδες καλημερα.Εκανα μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και χαθηκε και το xiaomi market mi και δεν μπορω να το βρω πουθενα,Εχει καποιος ιδεα που ή πως θα το ξανα βαλω στο συστημα ξανα?

Αφού έκανες και επαναφορά, ξαναφλάσαρε την rom μια και καλή

καλή σας μέρα παιδιά !!

αφού έλυσα το πρόβλημα με τις επαφές, τώρα θέλω τις γνώσεις σας ...

λοιπών θέλω να με συμβουλέψετε για κάποια αππς

θέλω να μου προτείνετε τα καλύτερα δωρεάν προγραματάκια που να κάνουν τα πιο κ΄τω

1. Πρόγραμμα που να κλείνει αυτόματα τα άλλα προγράμματα που ανοίγουν από μόνα τους ή που μένουν ανοικτά

2. Πρόγραμμα που να βοηθά την μπαταρία (εξοικονόμηση, ενίσχυση κτλ)

3. Πρόγραμμα για μπακ απ

4. Πρόγραμμα για manage του κινητού

5. κάποια προγράμματα που πρέπει να υπάρχουν στο Xiaomi και που είναι must για ένα αρχάριο

Εσύ είσαι ο phoenix απ το xda ε? :p Όπως σου απάντησα κι εγώ κι άλλοι εκεί, τόσες φορές

1. Δεν χρειάζεσαι και μην διανοηθείς να βάλεις κάτι τέτοιο, και μάλιστα σε συσκευή με 2GB RAM, είναι αστείο, κι ίσα που θα χαλάει μπαταρία

2. Ίδια απάντηση με το ένα

3. Έχει η MIUI ROM εφαρμογή για backup, αλλά μπορεις να βάλεις και το titanium αν βάλεις rooted rom

4. Κανείς δεν έχει καταλάβει τι εννοείς με το manage.

5. Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο. Ειδικά στο miui, ότι χρειαστείς για απλή καθημερινή χρήση σε ένα τηλέφωνο, υπάρχει ήδη

Αφού έκανες και επαναφορά, ξαναφλάσαρε την rom μια και καλή

Εσύ είσαι ο phoenix απ το xda ε? :p Όπως σου απάντησα κι εγώ κι άλλοι εκεί, τόσες φορές

1. Δεν χρειάζεσαι και μην διανοηθείς να βάλεις κάτι τέτοιο, και μάλιστα σε συσκευή με 2GB RAM, είναι αστείο, κι ίσα που θα χαλάει μπαταρία

2. Ίδια απάντηση με το ένα

3. Έχει η MIUI ROM εφαρμογή για backup, αλλά μπορεις να βάλεις και το titanium αν βάλεις rooted rom

4. Κανείς δεν έχει καταλάβει τι εννοείς με το manage.

5. Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο. Ειδικά στο miui, ότι χρειαστείς για απλή καθημερινή χρήση σε ένα τηλέφωνο, υπάρχει ήδη

χαχσχαχα εγώ είμαι φίλε μου !!

αλλά όπως καταλάβεις σαν νέος και αρχάριος ρωτάω συνεχώς και διασταυρώνω συνεχώς μέχρι να μάθω :Ρ

http://realpricesfromchina.com/xiaomi-m2-february-2013.html παιδια τι λεει αυτο εδω το σιτε οπως ειδα το αναφερετε σαν καλο και το εχει 250 ευρω να δοκιμασω η θα φαω τα μουτρα μου με καμια μαιμου? μαλιστα λεει οτι εχουν ετοιμα 55 κομματια τι πρεπει να τσεκαρω απο κει αν ξερει καποιος που εχει κανει παραγγγελια απο κει? Edited by gasmanian83

http://realpricesfromchina.com/xiaomi-m2-february-2013.html παιδια τι λεει αυτο εδω το σιτε οπως ειδα το αναφερετε σαν καλο και το εχει 250 ευρω να δοκιμασω η θα φαω τα μουτρα μου με καμια μαιμου? μαλιστα λεει οτι εχουν ετοιμα 55 κομματια τι πρεπει να τσεκαρω απο κει αν ξερει καποιος που εχει κανει παραγγγελια απο κει?

δεν εχει μαιμου αυτο το σαιτ αλλα δεν κανει 250 ευρω,αν φτασεις μεχρι την πληρωμη θα δεις οτι κανει πανω απο 300 και βαλε,επισης εχει αναμονη.

ναι τελικη τιμη αν τσεκαρω ολα τα κουτια εκει παει και απο οτι λενε αναμονη 1 μηνα περιπου αν και βλεπω οτι λεει Available to θεμα ειναι αν εχει παρει κανεισ και θα ερθει γνησιο

ναι τελικη τιμη αν τσεκαρω ολα τα κουτια εκει παει και απο οτι λενε αναμονη 1 μηνα περιπου αν και βλεπω οτι λεει Available to θεμα ειναι αν εχει παρει κανεισ και θα ερθει γνησιο

γνησιο θα ειναι,εχει κι αλλη χρεωση μετα,μεταφορικα συν την προμηθεια του πεηπαλ.

αξιοπιστο είναι, κι έχει τη χαμηλότερη τιμή απ όλους, αλλά δεν έχει στοκ, στηρίζεται στο πότε θα καταφέρει να το πάρει απ την xiaomi, όταν βγάλει νέα παρτίδα δηλαδή

Μολις εκανα checkout απο το ibuygou :-) 369.35€ το 32GB με μεταφορικα EMS

Καλη υπομονη τωρα...

Άρχισε το μαρτύριο του Tracking...

2013-02-02 19:37:00 SHENZHEN Posting

2013-02-02 19:43:00 SHENZHEN Despatch from Sorting Center

2013-02-02 20:23:55 SHENZHEN Arrival at Sorting Center

2013-02-02 21:15:21 SHENZHEN Despatch from Sorting Center

Λογικά σε δέκα μέρες θα το έχεις...

Καλησπερα

Εχω 2 θεματα με το κινητο. 1) εχει κανει 2-3 restart ξαφνικα και 2) εχω χασει την statusbar και δεν εχω ειδοποιησεις.

Εκανα επανακινηση και επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων αλλα η statusbar δεν υπαρχει.το restart σταματησε.

Υπαρχει κατι αλλο που μπορω να κανω?

Καλησπερα

Εχω 2 θεματα με το κινητο. 1) εχει κανει 2-3 restart ξαφνικα και 2) εχω χασει την statusbar και δεν εχω ειδοποιησεις.

Εκανα επανακινηση και επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων αλλα η statusbar δεν υπαρχει.το restart σταματησε.

Υπαρχει κατι αλλο που μπορω να κανω?

Ναι, να του ξαναφλασάρεις τη rom

Με Paypal πλήρωσες; Αν ναι πως πήρες tracking number;

Edit: Το βρήκα. Σου στέλνουν μήνυμα στο site τους και οχι email.

Edited by jabaman

από το merimobiles και με EMS πόσος χρόνος χρειάζεται για να έρθει Κύπρο???

Shipping Information

Service Type: TRANSSHIPMENT WWC DOCUMENT ITEMS

Origin Country: Hong Kong

Destination Country: Cyprus

Shipping Information

Date and Time Location Status Reason

05/02/2013 14:50 Handover to Airline

04/02/2013 14:04 Processing at Air Transit Center

01/02/2013 16:14 Processing at Sorting Centre

30/01/2013 21:35 Acknowledged at Transit Centre

30/01/2013 10:37 Shipments in transit from Origin

και κάτι ακόμα η merimobiles γιατί στέλνει μέσο Hong Kong ????

Υ.Γ. την παραγγελία την έδωσα μέσα 21/01 και μου είπαν ότι καθυστέρησε επειδή μου εγκατέστησαν την Αγγλική βερσιον !!

Παιδιά έχω διαβάσει σε αυτό το foroum πως την κινέζικη πρωτοχρονιά αργούν πολύ τις μεταφορές από Κίνα, αφού δεν δουλεύει τίποτα. Ισχύει κάτι τέτοιο αυτή τι στιγμή; Γιατί το Pandawill μου έστειλε email πως λόγω κινέζικης πρωτοχρονιάς κάνουν εκπτώσεις και δίνουν κουπόνι εώς 10%. Edited by fitifititis

Άλλος ένας ευτυχισμένος, από σήμερα το πρωί, κάτοχος του mi2.

Καταπληκτικό κινητό, το έκανα αναβάθμιση στην 11 stable και πάει σφαίρα με ρύθμιση στο normal.

Έκανα και λογαριασμό στη xiaomi μήπως εκμεταλλευτώ μελλοντικά το cloud και είμαι στο ψάξιμο των ρυθμίσεων.

fititfititi αν δεν κάνω λάθος από 16 ξαναρχίζουν να στέλνουν κανονικά γιατί μέχρι 15 γιορτάζουν την νέα χρονιά.

OnePlus 3T

LeTV X800 CN