gerstavros2 Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 [...] 1. Τι Γνώμη έχετε για αυτό το κινητό σε σύγκριση με (Samsung Galaxy Siii, Nexus 7, iphone) ?? 2. Το Xiaomi Mi2 έρχεται με εγκατεστημένο το official play store (android market) ??? 3. Το Xiaomi Mi2 έχει την Ελληνική και Αγγλική γλώσσα ?? 4. Δουλεύει στην Κύπρο ?? 5. Το λογισμικό του Android μπορεί να γίνει upgrade ??? 6. Σημαντικό υπάρχει τρόπος να μεταφέρω τις επαφές μου από το Nokia E72 στο Xiaomi Mi2 ??? 7. αξίζει τα λεφτά του ?? κάποια σχόλια ?? Υ.Γ. και τέλος πες τε μου ρε πεδία και κανένα αξιόπιστο φτηνό σαιτ να το παραγγείλω !!:O [...]2. μπορείς να το εγκαταστήσεις μέσα αμ το δικό του market, πανεύκολα, σαν να ναι μια εφαρμογή. 3.Η επίσημη ROM αγγλικά, η άλλη απ το miuiandroid, που στην προτείνω, έχει και ελληνική μετάφραση 4. Ναι, με 3G στα 2100ΜHz απ το δικτυο MTN (για τα άλλα δεν βρήκα τι συχνότητες χρησιμοποιούν για 3G) 5. Κάθε βδομάδα έχει updates, κι είναι με 4.1 MIUI 6. φυσικά, όπως με κάθε android. εξάγεις τις επαδες σε vcard και τις εισάγεις ολες μαζι 7. Εννοείται:D Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Oi Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 με την εγγυηση τι παιζει?αν πάθει κάτι το κινητό τη γίνετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 με την εγγυηση τι παιζει?αν πάθει κάτι το κινητό τη γίνετε? το στελνεις στο κατάστημα με ~9€ μεταφορικά και παιρνεις πίσω τα χρήματα (γιατι αντικατάσταση με νέο, είναι δύσκολο με τη διαθεσιμότητα που υπάρχει) Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Oi Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 (edited) πως το κοβετε παιδιά το κινητό αντέχει η σε 1-2 χρώνια θα είναι για πέταμα?ξέρουμε πόσο SAR έχει?? Edited January 21, 2013 by Kostas_Oi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkontos10 Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 2. μπορείς να το εγκαταστήσεις μέσα αμ το δικό του market, πανεύκολα, σαν να ναι μια εφαρμογή. 3.Η επίσημη ROM αγγλικά, η άλλη απ το miuiandroid, που στην προτείνω, έχει και ελληνική μετάφραση 4. Ναι, με 3G στα 2100ΜHz απ το δικτυο MTN (για τα άλλα δεν βρήκα τι συχνότητες χρησιμοποιούν για 3G) 5. Κάθε βδομάδα έχει updates, κι είναι με 4.1 MIUI 6. φυσικά, όπως με κάθε android. εξάγεις τις επαδες σε vcard και τις εισάγεις ολες μαζι 7. Εννοείται:D χμ φίλε μου εσυ το έχεις αγοράσει το κινητό ?? 1. Τι Γνώμη έχεις για αυτό το κινητό σε σύγκριση με (Samsung Galaxy Siii, Nexus 7, iphone) δώσε μου λίγες πληροφορίες παρακαλώ ?? 2. Με Cyta-Vodaphone δεν το δουλεύει ή απλά δεν ξέρεις ?? 3. για το 6 που μου απάντησες το θέμα είναι ότι το Νοκια μου δεν είναι άντροιτ ή δεν έχει σημασία ??? και τέλος παίζει κανένα σαιτ να το παραγγείλω ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ecep Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 πως το κοβετε παιδιά το κινητό αντέχει η σε 1-2 χρώνια θα είναι για πέταμα?ξέρουμε πόσο SAR έχει?? EGSM900: 0.44 - GSM1800: 0.33 - WCDMA2100: 0.43 Το κινητάκι με 21κ κάτι antutu είναι πραγματικά iphone killer!!!, σιγά μην το πετάξουμε σε 1-2 χρόνια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Oi Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 (edited) EGSM900: 0.44 - GSM1800: 0.33 - WCDMA2100: 0.43 Το κινητάκι με 21κ κάτι antutu είναι πραγματικά iphone killer!!!, σιγά μην το πετάξουμε σε 1-2 χρόνια... εννοω φίλε μετά από 1-2 χρονια θα αρχίσει να κολάει αφόρητα και και διάφορα τέτοια γτ είχε ένας φίλος μου κινέζικο φαντάσου ενώ ήταν ωραίο κινητό έγραφε ημερομηνία λήξης πίσω μέσα απο το καπακη..χααχαα:lol: δεν πιστεύω αυτή η κινητάρα να ανήκει σε αυτή την κατηγορία κινεζικών... Edited January 21, 2013 by Kostas_Oi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ecep Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 ...ήταν ωραίο κινητό έγραφε ημερομηνία λήξης πίσω μέσα απο το καπακη..χααχαα:lol: ... Ευτυχώς το δικό μου δεν έχει ημερομηνία λήξης :lol: Εγώ πήρα το ρίσκο μου και δεν το έχω μετανιώσει μέχρι σήμερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Oi Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 Ευτυχώς το δικό μου δεν έχει ημερομηνία λήξης :lol: Εγώ πήρα το ρίσκο μου και δεν το έχω μετανιώσει μέχρι σήμερα... φίλε και εγώ σκέφτομε να πάρω το ρίσκο η να πάω σε κάτι όχι τόσο καλό αλλά σίγουρο από ελλάδα.αλλα με προβληματιζει πολυ το θεμα με την εγγυηση.πιο πίσω μου απάντησαν ότι το στέλνεις πίσω και περνεις τα λεφτα σου.είναι και η πρώτοι φορά που θα παραγγειλω από ίντερνετ και είμαι λίγο διστακτικός.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ecep Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 ρε παιδιά ας μου απαντήσει και εμένα κάποιος !!!! Νομίζω πώς ο Σταύρος σου απάντησε ήδη φίλε μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΩΡΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 21-01-2013 14:27 IPS ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 13-01-2013 22:58 IPS ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 13-01-2013 59:00 IPS ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 12-01-2013 14:07 IPS Επιτέλους έφτασε Ελλάδα. Λογικά αύριο περνάει τελωνείο και μετά από 1-2 μέρες θα το έχω στα χέρια μου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 χμ φίλε μου εσυ το έχεις αγοράσει το κινητό ?? 1. Τι Γνώμη έχεις για αυτό το κινητό σε σύγκριση με (Samsung Galaxy Siii, Nexus 7, iphone) δώσε μου λίγες πληροφορίες παρακαλώ ?? 2. Με Cyta-Vodaphone δεν το δουλεύει ή απλά δεν ξέρεις ?? 3. για το 6 που μου απάντησες το θέμα είναι ότι το Νοκια μου δεν είναι άντροιτ ή δεν έχει σημασία ??? και τέλος παίζει κανένα σαιτ να το παραγγείλω ???Δεν το έχω αγοράσει αλλά σου απάντησα σε αυτά που ξέρω. Σε σχέση με το Galaxy Siii, Το Mi2 είναι ταχύτερο και με φωτεινότερη οθόνη, το μέγεθος είναι διαφορετικό κι ειναι προσωπικό γούστο, όπως κι η εμφάνιση, ενώ δεν έχει υποδοχή κάρτας μνήμης, άλλες διαφορές μπορείς να δεις στα χαρακτηριστικά τους με σύγκριση, επίσης ποιοτικά είναι ανώτερο το Μι2. Το Nexus 7 ειναι ταμπλετ, μήπως εννοείς το Nexus 4? Όσο για το iphone, δεν συγκρίνω κορυφαίο smartphone με παιχνιδακι 2. Πες μας τις συχνότητες που λειτουργεί το 3G της vodafone, γιατί δεν βρήκα στο ίντερνετ. Αν είναι κλασσικα στα 2100 είναι οκ 3. Ναι γίνεται, και σου είπα και τον τρόπο που χω κανει με το δικο μου nokia προς android. Ta VCF είναι άριστα συμβατά εννοω φίλε μετά από 1-2 χρονια θα αρχίσει να κολάει αφόρητα και και διάφορα τέτοια γτ είχε ένας φίλος μου κινέζικο φαντάσου ενώ ήταν ωραίο κινητό έγραφε ημερομηνία λήξης πίσω μέσα απο το καπακη..χααχαα:lol: δεν πιστεύω αυτή η κινητάρα να ανήκει σε αυτή την κατηγορία κινεζικών... Το αν κολλάει ή όχι έχει να κάνει καθαρά με το λογισμικό (εδώ android), κι όχι με τη συσκευή. Κάνεις ένα φορμάτ στην χειρότερη περίπτωση (που το χεις πειράξει και φορτώσει με πολλά) κι ειναι καινουριο Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgema Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΩΡΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 21-01-2013 14:27 IPS ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 13-01-2013 22:58 IPS ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 13-01-2013 59:00 IPS ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 12-01-2013 14:07 IPS Επιτέλους έφτασε Ελλάδα. Λογικά αύριο περνάει τελωνείο και μετά από 1-2 μέρες θα το έχω στα χέρια μου :) ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΩΡΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΑΤ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (EMS) 21-01-2013 18:58 ΚΑΤ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (EMS) ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 21-01-2013 14:27 IPS ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 13-01-2013 22:58 IPS ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 13-01-2013 59:00 IPS ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 12-01-2013 14:19 IPS Με ανησυχούν οι τόσο ίδιες ώρες αφίξεως των δυό μας!!! Ευτυχώς είναι διαφορετική η ωρα παραλαβής. Και γω πιστεύω Τετάρτη-Πέμπτη θα το έχω. Ελπίζω να μη φάμε τα μουστάκια μας ποιανού είναι (και δεν έχω κιόλας!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΩΡΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΑΤ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (EMS) 21-01-2013 18:58 ΚΑΤ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (EMS) ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 21-01-2013 14:27 IPS ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 13-01-2013 22:58 IPS ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 13-01-2013 59:00 IPS ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 12-01-2013 14:19 IPS Με ανησυχούν οι τόσο ίδιες ώρες αφίξεως των δυό μας!!! Ευτυχώς είναι διαφορετική η ωρα παραλαβής. Και γω πιστεύω Τετάρτη-Πέμπτη θα το έχω. Ελπίζω να μη φάμε τα μουστάκια μας ποιανού είναι (και δεν έχω κιόλας!) Φύγανε μαζί για αυτό και φτάσανε μαζί... Όλα θα είναι εντάξει πιστεύω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ecep Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 Αν είναι ΕΜS η παράδοση θα γίνει την επομένη :) Τουλάχιστο έτσι θυμάμαι έγινε με το δικό μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 Με ανησυχούν οι τόσο ίδιες ώρες αφίξεως των δυό μας!!! Ευτυχώς είναι διαφορετική η ωρα παραλαβής. Και γω πιστεύω Τετάρτη-Πέμπτη θα το έχω. Ελπίζω να μη φάμε τα μουστάκια μας ποιανού είναι (και δεν έχω κιόλας!) προφανως ηρθαν με το ιδιο αεροπλάνο, απόλυτα φυσιολογικό Αν είναι ΕΜS η παράδοση θα γίνει την επομένη :) Τουλάχιστο έτσι θυμάμαι έγινε με το δικό μου... αν είσαι γκαντέμης όπως εγώ, μπορει να κάτσει το δέμα μια βδομάδα στο τελωνειο :lol: Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkontos10 Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 order confirm Xiaomi Mi-2 Quad Core 4.3 inch 1.5GHz with Android 4.1 μόλις το παράγγειλα παιδιά 330 ευρώ από MeriMobiles με DHL λογικά Παρασκευή θα το έχω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos74 Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 τόσες μέρες λέμε οχι με DHL γιατί περνάει από τελωνείο με το πιθανότερο σενάριο να πληρώσεις εκτελωνισμό..πολλοί την έχουν πατήσει!! ακυρωσέ το αν μπορείς και πες τους να το στείλουν με EMS Παράθεση OnePlus 3T LeTV X800 CN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 order confirm Xiaomi Mi-2 Quad Core 4.3 inch 1.5GHz with Android 4.1 μόλις το παράγγειλα παιδιά 330 ευρώ από MeriMobiles με DHL λογικά Παρασκευή θα το έχω :)ΑΚΥΡΩΣΕ ΤΟ ΑΜΕΣΑ. ΟΧΙ DHL!!! Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkontos10 Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 τους έστειλα εμαιλ και περιμένω απάντηση !! είστε σίγουροι ρε παιδιά ότι το ίδιο συμβαίνει και στην Κύπρο ??? τόσα χρόνια ποτέ δεν είχα πρόβλημα με DHL !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 τους έστειλα εμαιλ και περιμένω απάντηση !! είστε σίγουροι ρε παιδιά ότι το ίδιο συμβαίνει και στην Κύπρο ??? τόσα χρόνια ποτέ δεν είχα πρόβλημα με DHL !!! αγορές εντός ευρώπης έκανες τόσα χρόνια και δεν είχες πρόβλημα; Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgema Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 Το δικό μου ήρθε και είναι στο κέντρο διανομής. Προσοχή γιατί μάλλον έχουν απεργία οι διανομείς. Ζήτησα να μου το κρατήσουν και θα το παραλάβω από τα γραφεία τους. Πάντως πρέπει να πω για την τρομερή ταχύτητα διακίνησης μέσα στην Ελλάδα. Χτες το απόγευμα μπήκε Ελλάδα και το βράδυ ήταν ήδη στο κέντρο διανομής. Μπράβο στα ΕΛΤΑ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 Το δικό μου ήρθε και είναι στο κέντρο διανομής. Προσοχή γιατί μάλλον έχουν απεργία οι διανομείς. Ζήτησα να μου το κρατήσουν και θα το παραλάβω από τα γραφεία τους. Πάντως πρέπει να πω για την τρομερή ταχύτητα διακίνησης μέσα στην Ελλάδα. Χτες το απόγευμα μπήκε Ελλάδα και το βράδυ ήταν ήδη στο κέντρο διανομής. Μπράβο στα ΕΛΤΑ!!! πολύ τυχερός. εγώ που χω πολλές συναλλαγές κάθε βδομάδα, στις περισσότερες έχουν τρομερές καθυστερήσεις. μην μιλήσω για το δέμα που χε ξεχαστεί μια βδομάδα στο τελωνειο απ τα ελτά Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgema Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 Η αλήθεια είναι ότι πάντα γρήγορα κινούνται στις δικές μου παραγγελίες εντός Ελλάδος. Ισως σου έτυχε ή μου έτυχε εμένα. Τι να πω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkontos10 Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 (edited) οι παραγγελίες μου συνήθως είναι από Κίνα ή Χονγκ Κον και ποτέ δεν είχα κάποιο πρόβλημα !! ίσος εδώ στην Κύπρο να είναι διαφορετικά τα πράγματα !!! στο εμαιλ μου απάντησαν απο το merimobiles ότι δεν θα έχω κανένα πρόβλημα στο τελωνείο της Κύπρου γιατί η DHL πληρώνει ένα μικρό fee και τα παίρνει πάνω της ίδωμεν !! ελπίζω να μην το γρουσούζεψα !!!! ερώτηση σε αυτούς που το έχουν ήδη πάρει 1. τι φορτιστή δέχεται (είναι μικρο usb σαν τα Samsung) ??? 2. πόσο αντέχει η μπαταρία ?? 3. που μπορώ να βρω το ROOT Firmware ??? 4. το GPS του τι λεεί? είναι γρήγορο ??? -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited January 22, 2013 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts