ecep Δημ. December 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2012 Είδωμεν φίλε μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraris Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 Είδωμεν φίλε μου. Μολις το παρεις στα χερια σου..Θα μας βοηθουσε ενα review απο εσενα φιλε...αν και περιμενω να παραγγειλω το meizu.. Παράθεση Sony Ericsson W900,Sony Ericsson P990i , Nokia N95,Sony Ericsson Satio,Iphone 4 ,Samsung Galaxy Note ,Samsung Galaxy Nexus ,Lg Optimus 3D,Samsung Galaxy Note II, Huawei Ascend Mate,LG G, LG G PRO,Samsung Galaxy Note III ,Oneplus One, Huawei Ascend Mate 7,Xiaomi Mi4 ,OnePlus One ,LG G3 ,Iphone 6 Plus ,Samsung Galaxy Note Edge,Samsung Galaxy S6,Samsung Galaxy Note 4 Xiaomi Mi Note Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ecep Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 Οκ θα το κάνω μόλις το πάρω στα χέρια μου, αν και δεν είμαι και τόσο σχετικός με τα review και τις αναλύσεις :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 Οκ θα το κάνω μόλις το πάρω στα χέρια μου, αν και δεν είμαι και τόσο σχετικός με τα review και τις αναλύσεις :)δεν θα κανεις τίποτα ιδιαίτερο, τράβα καλής ποιότητας βίντεο χρησιμοποιώντας και δείχνοντας γύρω γύρω το κινητό, και θα μαστε ευχαριστημένοι:p Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraris Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 ευχαριστημενοι δε λες τιποτα...!!!! Παράθεση Sony Ericsson W900,Sony Ericsson P990i , Nokia N95,Sony Ericsson Satio,Iphone 4 ,Samsung Galaxy Note ,Samsung Galaxy Nexus ,Lg Optimus 3D,Samsung Galaxy Note II, Huawei Ascend Mate,LG G, LG G PRO,Samsung Galaxy Note III ,Oneplus One, Huawei Ascend Mate 7,Xiaomi Mi4 ,OnePlus One ,LG G3 ,Iphone 6 Plus ,Samsung Galaxy Note Edge,Samsung Galaxy S6,Samsung Galaxy Note 4 Xiaomi Mi Note Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ecep Δημ. December 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2012 Πιθανό να έχω και εντός της σήμερον νέα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraris Δημ. December 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2012 Αναμενουμε!! Παράθεση Sony Ericsson W900,Sony Ericsson P990i , Nokia N95,Sony Ericsson Satio,Iphone 4 ,Samsung Galaxy Note ,Samsung Galaxy Nexus ,Lg Optimus 3D,Samsung Galaxy Note II, Huawei Ascend Mate,LG G, LG G PRO,Samsung Galaxy Note III ,Oneplus One, Huawei Ascend Mate 7,Xiaomi Mi4 ,OnePlus One ,LG G3 ,Iphone 6 Plus ,Samsung Galaxy Note Edge,Samsung Galaxy S6,Samsung Galaxy Note 4 Xiaomi Mi Note Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ecep Δημ. December 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2012 Μόλις το πήρα στα χέρια μου..., φωτό και εντυπώσεις το βραδάκι μετά τη δουλειά παίδες :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraris Δημ. December 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2012 Ωραιος φιλε μου..να το χαρεις...Βαλε μας μπολικες φωτο να το χορτασουμε!!!πες και ενα 2 πραγματακια...Γιατι ειμαι αναμεσα στο Xiaomi mi-2 ή το Meizu MX II !!! Παράθεση Sony Ericsson W900,Sony Ericsson P990i , Nokia N95,Sony Ericsson Satio,Iphone 4 ,Samsung Galaxy Note ,Samsung Galaxy Nexus ,Lg Optimus 3D,Samsung Galaxy Note II, Huawei Ascend Mate,LG G, LG G PRO,Samsung Galaxy Note III ,Oneplus One, Huawei Ascend Mate 7,Xiaomi Mi4 ,OnePlus One ,LG G3 ,Iphone 6 Plus ,Samsung Galaxy Note Edge,Samsung Galaxy S6,Samsung Galaxy Note 4 Xiaomi Mi Note Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ecep Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Χάλια το κινητόοοοοοοοο, πεταμένα λ7!!! Λοιπόν σοβαρά τώρα, το κινητάκι τα σπάει..., είναι στο μέγεθος του αιφονιού (λειτουργία με το ένα χέρι), οθόνη απλά απίστευτη!!!, μπαταρία 11 ώρες στο 70% με αρκετό σκαλισματάκι (3G, wifi, gps, με λίγα λόγια όλα στο on). Πάρα πολύ καλό menu και αστραπιαία αντίδραση στη χρήση, με αρκετές κινεζιές μέσα που φοβάμαι να βγάλω... Το πλαστικά του είναι της τάξης του galaxy note ii (σύγκριση με συναδέλφου) και καμμία σχέση με την ποιότητα κατασκευής του razr maxx που κατέχω επίσης. Σόρρυ για εχθές λόγω υποχρεώσεων δεν κατάφερα να γράψω... Θα επανέλθω με νεώτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraris Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Βαλε καμμια φωτο να το δουμε!!Οχι πως δε το εχουμε δει αλλα λεμε τωρα!!! Παράθεση Sony Ericsson W900,Sony Ericsson P990i , Nokia N95,Sony Ericsson Satio,Iphone 4 ,Samsung Galaxy Note ,Samsung Galaxy Nexus ,Lg Optimus 3D,Samsung Galaxy Note II, Huawei Ascend Mate,LG G, LG G PRO,Samsung Galaxy Note III ,Oneplus One, Huawei Ascend Mate 7,Xiaomi Mi4 ,OnePlus One ,LG G3 ,Iphone 6 Plus ,Samsung Galaxy Note Edge,Samsung Galaxy S6,Samsung Galaxy Note 4 Xiaomi Mi Note Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ecep Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Από προβληματάκια, δεν έχω καταφέρει μέχρι στιγμής να ενεργοποιήσω το data ώστε να λαμβάνω email και να έχω πρόσβαση στο διαδύκτιο, όταν είμαι εκτός εμβέλειας wifi :( Ποιός μπορεί να βοηθήσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Φίλε μου απλά πρέπει να προσθέσεις χειροκίνητα τις ρυθμίσεις για ίντερνετ. Αν έχεις κόσμοτε φτιάξε ένα σημείο πρόσβασης και απλά βάλε τη λέξη internet στο apn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ecep Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 (edited) Φίλε μου απλά πρέπει να προσθέσεις χειροκίνητα τις ρυθμίσεις για ίντερνετ. Αν έχεις κόσμοτε φτιάξε ένα σημείο πρόσβασης και απλά βάλε τη λέξη internet στο apn Σε ευχαριστώ, αλλά δεν έχω τις απαραίτητες γνώσεις να το κάνω αυτό - αν και βρήκα που είναι το πεδίο APN :mad: Υπάρχει κάποιος οδηγός για vodafone? ---------- Ok το googlισα και όλα κομπλέ :) Edited December 18, 2012 by ecep Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Ρε ecep μολις διαβασα την πρωτη πρότασή σου έπαθα συγκοπή! Δεν παίζουμε μ αυτά, μπορεί να στελνες καναν καρδιοπαθή στο κατω κοσμο :lol: Με γειά με γεια! Πες μας και για root και play store, έχει την developers rom με Root? Γιατί στην κανονική rom δεν μπορείς να το rootάρεις Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos74 Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Μαζί με εντυπώσεις πες μας και που μένεις να δούμε ποιον βολεύει.... :p με γεια σου Παράθεση OnePlus 3T LeTV X800 CN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Μαζί με εντυπώσεις πες μας και που μένεις να δούμε ποιον βολεύει.... :p με γεια σουαπ το στόμα μου το πήρες:lol: Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ecep Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Σιγά σιγά ρε παιδιά, δεν τα παίρνω τα γράμματα το είπαμε :lol: δεν έχω rootάρει ποτέ, και λογικά δε μπορώ να καταλάβω ρε Σταύρο αυτό που ζητάς! Λοιπόν ένα screenshot επιδόσεων http://i912.photobucket.com/albums/ac325/ecep/bm2_zps6b059e73.png Βούλα μένω... Χωρίς υπερβολές, το κινητάκι είναι Θεικό :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraris Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 21056 ? ? ? ? ? ? WTF !!@#@#!@#!@# Ολα τα Videos στο Youtube βαρανε στο Antutu μεχρι 14.000+...Εσενα εφτασε 21.000+!!!!!!! Παράθεση Sony Ericsson W900,Sony Ericsson P990i , Nokia N95,Sony Ericsson Satio,Iphone 4 ,Samsung Galaxy Note ,Samsung Galaxy Nexus ,Lg Optimus 3D,Samsung Galaxy Note II, Huawei Ascend Mate,LG G, LG G PRO,Samsung Galaxy Note III ,Oneplus One, Huawei Ascend Mate 7,Xiaomi Mi4 ,OnePlus One ,LG G3 ,Iphone 6 Plus ,Samsung Galaxy Note Edge,Samsung Galaxy S6,Samsung Galaxy Note 4 Xiaomi Mi Note Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 (edited) 21056 ? ? ? ? ? ? WTF !!@#@#!@#!@# Ολα τα Videos στο Youtube βαρανε στο Antutu μεχρι 14.000+...Εσενα εφτασε 21.000+!!!!!!!κάνεις λάθος. Αν δεις στη λίστα του antutu, πρώτα πρώτα βγαίνουν κάτι Mi2 με σκόρ πάνω από 22000 :p Edited December 18, 2012 by gerstavros2 Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nsourtgr Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Αμα δεις στο antutu το κινητο έχει φτάσει και στο 24.575!!!!!!!! Νο 1 !!!!!!! Παράθεση ZX - Spectrum 48K - Αtari 2600 .... και ξερό ψωμί ... :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraris Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Oπως και να χει το κινητο βλεπω οτι ειναι κορυφη , μαζι με το Meizu MX II εννοειται!! Παράθεση Sony Ericsson W900,Sony Ericsson P990i , Nokia N95,Sony Ericsson Satio,Iphone 4 ,Samsung Galaxy Note ,Samsung Galaxy Nexus ,Lg Optimus 3D,Samsung Galaxy Note II, Huawei Ascend Mate,LG G, LG G PRO,Samsung Galaxy Note III ,Oneplus One, Huawei Ascend Mate 7,Xiaomi Mi4 ,OnePlus One ,LG G3 ,Iphone 6 Plus ,Samsung Galaxy Note Edge,Samsung Galaxy S6,Samsung Galaxy Note 4 Xiaomi Mi Note Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123pao Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 Oπως και να χει το κινητο βλεπω οτι ειναι κορυφη , μαζι με το Meizu MX II εννοειται!! fraris σε βλέπω τώρα τελευταία έχεις πωρωθεί με τα κινέζικα πάρα πολύ.:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ecep Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 Επανέρχομαι αποσπασματικά βέβαια, για να επιβεβαιώσω το γεγονός ότι το κινητό εώς τώρα είναι πολύ σταθερό (χωρίς κολλήματα - φτου/φτου). Αν και είναι πρώτη φορά που πιάνω στα χέρια μου τροποποιημένο jb (miui), το μενού του αν και πανεύκολο είναι επίσης και χαοτικό. Πληκτρολόγιο κανονικά ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ (εδώ είχα μια ανησυχία αλλά ευτυχώς μπορώ να γράψω ελληνικά). Επίσης η κάμερά του είναι αρκετά καλύτερη σε σύγκριση με τα κινητά που έχω δουλέψει πολύ (galaxy sii, razr maxx, htc desire s, iphone 4). Περί μπαταρίας έχω έναν ενδοιασμό γιατί εχθές που το πλάκωσα ψάχνοντας τα panda, ήπιε 30% σε περίπου 3 ώρες. Αξιόπιστα συμπεράσματα βέβαια θα βγουν όταν ολοκληρωθούν 3-5 κύκλοι πλήρους φόρτισης - τώρα είμαι στη δεύτερη... Τα μεσάνυχτα στο 62% απενεργοποίησα wifi και data, και στις 7 το πρωί ήταν στο 61%..., θεωρώ πώς δεν είναι και άθλος βέβαια γιατί το κάνει και το razr maxx και πιστεύω αρκετά smartόφωνα. Σταύρο αυτό εννοείς? http://i912.photobucket.com/albums/ac325/ecep/Screenshot_2012-12-19-09-55-01_zpsdf1c6ade.png Μερικές φωτό ακόμα http://i912.photobucket.com/albums/ac325/ecep/Screenshot_2012-12-19-09-48-59_zps5d4c46e3.png http://i912.photobucket.com/albums/ac325/ecep/Screenshot_2012-12-19-09-49-05_zps3953d101.png http://i912.photobucket.com/albums/ac325/ecep/Screenshot_2012-12-19-09-51-22_zpse184ac75.png Και η πιστοποίηση αυθεντικότητας μιας και κυκλοφορούν μαιμούδες: http://i912.photobucket.com/albums/ac325/ecep/Screenshot_2012-12-18-17-10-45_zps202b039b.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraris Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 fraris σε βλέπω τώρα τελευταία έχεις πωρωθεί με τα κινέζικα πάρα πολύ.:p Αν και δεν ειναι του θεματος...Απο χτες κοιταω και το Htc Butterfly που τελικα δε βγαινει Ελλαδα..! Παράθεση Sony Ericsson W900,Sony Ericsson P990i , Nokia N95,Sony Ericsson Satio,Iphone 4 ,Samsung Galaxy Note ,Samsung Galaxy Nexus ,Lg Optimus 3D,Samsung Galaxy Note II, Huawei Ascend Mate,LG G, LG G PRO,Samsung Galaxy Note III ,Oneplus One, Huawei Ascend Mate 7,Xiaomi Mi4 ,OnePlus One ,LG G3 ,Iphone 6 Plus ,Samsung Galaxy Note Edge,Samsung Galaxy S6,Samsung Galaxy Note 4 Xiaomi Mi Note Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts