varzak Δημ. July 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2013 Ζελατινα εχει βαλει κανεις? Αξιζει? ή χαλαει η αισθηση με το s pen? Καμια προταση? εγώ έβαλα μια ζελατίνα από το πλαίσιο την έκοψα σύμφωνα με τις διαστάσεις της οθόνης Λοιπόν δεν υπάρχει καμία διαφορά στην αίσθηση με το s pen απόλυτα ευχαριστημενος Το ταμπλετ πετάει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
COCOMAT Δημ. July 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2013 Μια ερώτηση... Διαπίστωσα πως το button του on off ειναι πιο χωνευτο απο αυτο το button της εντασης της εντασης Ετσι συμβαίνει και σε εσάς. ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. July 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2013 Μια ερώτηση... Διαπίστωσα πως το button του on off ειναι πιο χωνευτο απο αυτο το button της εντασης της εντασης Ετσι συμβαίνει και σε εσάς. ? Έτσι είναι σχεδιασμένο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. July 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2013 εγώ έβαλα μια ζελατίνα από το πλαίσιο την έκοψα σύμφωνα με τις διαστάσεις της οθόνης Λοιπόν δεν υπάρχει καμία διαφορά στην αίσθηση με το s pen απόλυτα ευχαριστημενος Το ταμπλετ πετάει! με τι την εκοψες ψαλιδι ή κοπιδι? ρωταω γιατι εχω μια απο p7500 και ειναι λιγο πιο μεγαλη.... Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varzak Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 (edited) με τι την εκοψες ψαλιδι ή κοπιδι? ρωταω γιατι εχω μια απο p7500 και ειναι λιγο πιο μεγαλη.... ελα φιλε μου λοιπόν την έκοψα με ψαλίδι ήταν δύο πόντους μεγαλύτερη από την οθόνη , τώρα αν η δίκη σου ζελατίνα εξέχει χιλιοστά καλό θα ήταν να χρησιμοποιησεις κοπίδι λόγω ακρίβειας στο κόψιμο ( κοπιδι και χαρακας για σταθερότητα) Edited July 8, 2013 by varzak διαπίστωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 Παιδιά καλημέρα . Είδα στο sammobιle οτι στο 8010 έχουν να βγάλουν αναβάθμιση απ τον Απρίλιο ενω στο 8000 έχουν δώσει μέχρι κ Ιούνιο. Σαν να το έχουν παρατήσει το wifi .:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 Παιδιά καλημέρα . Είδα στο sammobιle οτι στο 8010 έχουν να βγάλουν αναβάθμιση απ τον Απρίλιο ενω στο 8000 έχουν δώσει μέχρι κ Ιούνιο. Σαν να το έχουν παρατήσει το wifi .:( Έχει διορθώσεις για το 3g-4g προφανώς και την πιο ομαλή λειτουργία του! Το wifi δεν έχει κανένα κόλλημα και για να αναφερθώ και σε όσους ελπίζουν πως με τις μικρές αναβαθμίσεις θα αυξηθεί και άλλο η αυτονομία μάλλον εθελοτυφλουν! Οι δύο εκδόσεις δεν είναι διαφορετικές για να παρατάνε το ένα ή το άλλο! Όταν θα αλλάξουμε έκδοση android θα τα ξαναπούμε για ουσιαστικές αλλαγές και όχι ανούσιες μικρο αλλαγές της samsung! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 Καλησπέρα σε όλους!!! Απ οτι ακούγετε το Note 10.1 θα πάρει και την 5.0 :) http://au.ibtimes.com/articles/486451/20130704/five-galaxy-devices-confirmed-android-5-0.htm#.UdruX_lD9at Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 Καλησπέρα σε όλους!!! Απ οτι ακούγετε το Note 10.1 θα πάρει και την 5.0 :) http://au.ibtimes.com/articles/486451/20130704/five-galaxy-devices-confirmed-android-5-0.htm#.UdruX_lD9at Σωστά, έχει ειπωθεί και παλιότερα σε ανεπίσημη λίστα-διαρροή μέσα από τη samsung!!! Όπως το βλέπω όμως θα αργήσουμε να την πάρουμε Ελλάδα!!! Μια πρόβλεψη δίκη μου ειναι ότι θα έρθει Φεβρουάριο 2014...λυπηρό!!! :cry: Τουλάχιστον δεν ταλαιπωρηθηκαμε με την 4.2.2 χαχαχα :shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rosanera Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 κάτοχος εδω και μερικές ώρες τον note 8010 και για αρχή, να δηλώσω εντυπωσιασμένος...!!! Προερχόμενος απο το tab2 7.0 εχω εντυπωσιαστεί, αν και το εχω μονο λιγες ώρες στα χέρια μου και αυτες σαν ...χαμένος... και έχει την 4.1.2 παρ'όλο που νομιζα ότι αυτή αναμένονταν... Ολα δείχνουν υπέροχα, νεότερες εντυπώσεις αργότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros2021 Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 κάτοχος εδω και μερικές ώρες τον note 8010 και για αρχή, να δηλώσω εντυπωσιασμένος...!!! Προερχόμενος απο το tab2 7.0 εχω εντυπωσιαστεί, αν και το εχω μονο λιγες ώρες στα χέρια μου και αυτες σαν ...χαμένος... και έχει την 4.1.2 παρ'όλο που νομιζα ότι αυτή αναμένονταν... Ολα δείχνουν υπέροχα, νεότερες εντυπώσεις αργότερα. Καλορίζικο φίλε μου, να το χαίρεσαι και οτι απορία έχεις είμαστε εδώ για να στη λύσουμε. :) Παράθεση Nokia 808 Pureview, iPad Air 4th gen(2020), Apple iPhone 13 Pro Max, iWatch Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 Πως αλλάζω τις "Στάνταρ" επιλογές που έχει για διπλή απεικόνιση εφαρμογών στην οθόνη; Αρχικά μάλλον κάνω root? και μετά? Υπάρχει κάποια εφαρμογή, όπως στο ΝΟΤΕ ΙΙ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 Μολις εκανα και εγω την παραγγελια σε γκρι χρωμα απο το mobilehellas στα 362 ευρο με μεταφορικα.Το ασπρο ειναι πιο εντυπωσιακο αλλα επειδη παρηγγειλα κινητο σε ασπρο ειπα να παρω κατι πιο σοβαρο σε tablet μιας και το ασπρο βαραει πολυ στο ματι σε πολυωρη χρηση.Σε λιγες μερες θα το εχω στα χερια μου.Οποιος ξερει απο custom roms ας μου πει πια ειναι η καλυτερη με preroot φυσικα και οσο πιο customize γινετε.Android χωρις να του αλλαζεις τα φωτα δεν εχει νοστημαδα.Καλος ηρθα στην παρεα σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 Έπεσε στην αντίληψή μου η μπαταρία του galaxy note 10.1 και επειδή είχε αναφερθεί ο τρόπος αλλαγής της όμως δεν είχαμε πει τίποτα για το που θα την προμηθευτουμε και τιμή, δείτε εδώ σε ελληνικό κατάστημα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PO_LA Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 να κάνεις εγκατάσταση η να τις μεταφέρεις δε γίνεται, η μόνη λύση είναι να αντιστρεψεις τις μνήμες δηλαδή να βλέπει τη κάρτα μνήμης σαν εσωτερική. Πώς γίνεται αυτό? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros2021 Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 Πώς γίνεται αυτό? :confused: Αυτό γίνεται μ' ένα σκρίπτ το οποίο το περνάς μέσω φλασαρίσματος αφού όμως πρώτα έχεις ρουτάρει το ταμπλετ σου και έχεις βάλει και clockworkmode recovery. Σου παραθέτω τις οδηγίες όπως τις έχει αναρτήσει κάποιος. "Requirements: - You will need a rooted ROM/kernel with init.d support (OR you can probably use Script Manager app to run the script at boot, I haven't tried this but let me know, it should work just fine) - Works on ALL stock or TouchWiz based ROMs - Works for ALL Note 10.1 including N8000,N8010,N8013 To install: - Simply flash the zip file in CWM Recovery or TWRP!" Για λινκς πες μου να σου στείλω σε πμ αν είναι. Παράθεση Nokia 808 Pureview, iPad Air 4th gen(2020), Apple iPhone 13 Pro Max, iWatch Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rosanera Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 Μια βοήθεια, σας παρακλώ, για το πώς μπορω ναδω βιντεο στο φεισμπουκ και αλλού. Ζηταει adobe flash player,αλλά πώς γίνεται να το κατεβάσω? ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 Μια βοήθεια, σας παρακλώ, για το πώς μπορω ναδω βιντεο στο φεισμπουκ και αλλού. Ζηταει adobe flash player,αλλά πώς γίνεται να το κατεβάσω? ευχαριστώ πολύ http://helpx.adobe.com/flash-player/kb/archived-flash-player-versions.html Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rosanera Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 Eu χαριστώ για την Γρήγορη απάντηση, ομως, προφανώς, όντας Ασχετος κατέβασα κάτι λαθος. Ποιό αρχειο πρεπει να κατεβάσω.? αυτο για android δεν εκανε δουλειά. Συγχωρεστε την ασχετοσύνη μου και ευχαριστώ και πάλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis636 Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 Eu χαριστώ για την Γρήγορη απάντηση, ομως, προφανώς, όντας Ασχετος κατέβασα κάτι λαθος. Ποιό αρχειο πρεπει να κατεβάσω.? αυτο για android δεν εκανε δουλειά. Συγχωρεστε την ασχετοσύνη μου και ευχαριστώ και πάλι κατεβασε το απο εδω. http://db.tt/ieApi5dS Παράθεση Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PO_LA Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 Αυτό γίνεται μ' ένα σκρίπτ το οποίο το περνάς μέσω φλασαρίσματος αφού όμως πρώτα έχεις ρουτάρει το ταμπλετ σου και έχεις βάλει και clockworkmode recovery. Σου παραθέτω τις οδηγίες όπως τις έχει αναρτήσει κάποιος. "Requirements: - You will need a rooted ROM/kernel with init.d support (OR you can probably use Script Manager app to run the script at boot, I haven't tried this but let me know, it should work just fine) - Works on ALL stock or TouchWiz based ROMs - Works for ALL Note 10.1 including N8000,N8010,N8013 To install: - Simply flash the zip file in CWM Recovery or TWRP!" Για λινκς πες μου να σου στείλω σε πμ αν είναι. Σ' ευχαριστώ πολύ Σπύρο, αλλά μου ακούγεται πολύ δύσκολο όλο αυτό, άσε μην κάνω και κάτι λάθος και χάσω την εγγύηση ... :confused: Έχει βάλει κάποιος screen protector? Το προσπάθησα σήμερα, στην αρχή έμπαινε λιιιγο στραβά, μετά δεν μπορουσα να βγάλω με ΤΙΠΟΤΑ τις φυσαλίδες, από το βάλε-βγάλε κόλλησαν και μερικές κουκίδες σκόνης.... ε στο τέλος την πέταξα :mad: .... 2 άτομα προσπαθούσαμε για 40' :mad: Είδα και βίντεο στο YouTube αλλά δεν βοήθησαν καθόλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgexx Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Εχει δοκιμασει κανενας το samsung link,αυτο που παρατητρησα ειναι οτι παζει 1080 αρχεια αλλα δεν παιζει εξωτερικους υποτιτλους:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros2021 Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 (edited) Σ' ευχαριστώ πολύ Σπύρο, αλλά μου ακούγεται πολύ δύσκολο όλο αυτό, άσε μην κάνω και κάτι λάθος και χάσω την εγγύηση ... :confused: Έχει βάλει κάποιος screen protector? Το προσπάθησα σήμερα, στην αρχή έμπαινε λιιιγο στραβά, μετά δεν μπορουσα να βγάλω με ΤΙΠΟΤΑ τις φυσαλίδες, από το βάλε-βγάλε κόλλησαν και μερικές κουκίδες σκόνης.... ε στο τέλος την πέταξα :mad: .... 2 άτομα προσπαθούσαμε για 40' :mad: Είδα και βίντεο στο YouTube αλλά δεν βοήθησαν καθόλου. Δοκίμασε να βάλεις κάτι (μια ναϊλον σακούλα ίσως) που να τραβάει τις σκόνες μακριά από την οθόνη. Η εγκατάσταση είναι λίγο μπελαλίδικη όντως. Ξεκίνα την εφαρμογή από τις κοντές άκρες από αριστερα προς τα δεξιά( ή άντιθετα-οπως σε βολεύει).Το αυτοκόλλητο (που προστατεύει την επιφάνεια που κολλάει στην οθόνη) μην το βγάζεις τελείως αλλα σιγά σιγά τα αφαιρείς τραβώντας το καθώς εφαρμόζεις κατα μήκος την μεμβράνη. Ετσι αν τυχόν κάνεις λάθος κατα την εφαρμογή μπορείς να το ξαναβάλεις (προσεκτικά απο τις ακρες)για να μην πάνε πανω σκόνες. Επίσης πάντα παίρνω 2 μεμβράνες ώστε αν δεν κάτσει η μια (τα κάνω θάλασσα δηλ.) να πετύχω την δεύτερη :) . Επίσης θα σου πρότεινα μόνο από e-shop(ebay,amazon) που τις έχουν φτηνές γιατι τα ελληνικά καταστήματα είναι φαρμακεία Όσο αφορά το ρουτάρισμα δεν χάλασε ο κόσμος αν δεν το κάνεις. Προσωπικά σκέφτομαι να ξαναφλασάρω με επίσημη έκδοση για un-root.Δεν βρήκα κάποια αξιόλογη εφαρμόγη που χρειάζεται root. Ασε που δεν μπορείς να εγκαταστήσεις διάφορα bug-fixes που βγάζει η samsung.Θα πρέπει να περιμένεις να βγει κάποια βασική έκδοση πχ 4.2.2 ή παραπάνω και να υποστηρίζεται γι' αυτην η διαδικασία root. Edited July 11, 2013 by spiros2021 Παράθεση Nokia 808 Pureview, iPad Air 4th gen(2020), Apple iPhone 13 Pro Max, iWatch Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Η μεμβράνη μπορεί να τοποθετηθεί όπως λέει ο φίλος αλλα ταυτόχρονα χρησιμοποωντας μία πιστωτική κάρτα και στρώνοντας την επιφάνεια συνεχώς μέχρι να εξαφανιστεί και η πςραμικρή φουσκαλίτσα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TLG Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Mπορει καποιος να τρεξει το Ant1 iwo https://play.google.com/store/apps/details?id=com.appbaker.app343581&hl=el και να βαλει να παιξει μια εκπομπη απο το μενου εκπομπες, ωστε να μου πει αν τρεχει σωστα , γιατι στο δικο μου note 10.1. N8010 κανει συχνοτατα πιξελασματα , την στιγμη που στο ipad παει σφαιρα. Παράθεση Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts