Jump to content

Samsung Galaxy Note 10.1 (N8000/N8010)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Με ποιο πρόγραμμα μεταφέρετε εφαρμογές στην εξωτερική SD? :confused:

Σε stock συσκευές δεν μεταφέρονται οι εφαρμογές σε εξωτερική SD....

Μετά από έρευνα κατέληξα στην αγορά του συγκεκριμένου tablet και εχω καποιες απορίες.

1)Επειδή θα ήθελα και 3g αλλά η διαφορά τιμής είναι μεγάλη αν στην απλή έκδοση βάλεις στικάκι 3g θα παίζει;

2)Τηλέφωνο λογικά έχει μονο η έκδοση 3g σωστα;

3)Το πενάκι που έχει μέσα η μύτη του αντέχει πολύ χρήση;

4)Είδα σε κάποια καταστήματα στο skroutz ότι το έχουν σε κοκκινο χρώμα όμως στο site της samsung δε βρήκα τπτ για κοκκινο χρώμα. Τι παίζει;

5)Η μπαταρία του πόσες ώρες βγάζει;

6)Η οθόνη πιξελιάζει όταν σερφάρεις ή βλεπεις βιντεάκια; Δεν θα το έχω και μπροστά στα μάτια μου. Σε κανονική απόσταση.

Αυτά τα λίγα :p:p:D:D

Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL

Μετά από έρευνα κατέληξα στην αγορά του συγκεκριμένου tablet και εχω καποιες απορίες.

1)Επειδή θα ήθελα και 3g αλλά η διαφορά τιμής είναι μεγάλη αν στην απλή έκδοση βάλεις στικάκι 3g θα παίζει;

2)Τηλέφωνο λογικά έχει μονο η έκδοση 3g σωστα;

3)Το πενάκι που έχει μέσα η μύτη του αντέχει πολύ χρήση;

4)Είδα σε κάποια καταστήματα στο skroutz ότι το έχουν σε κοκκινο χρώμα όμως στο site της samsung δε βρήκα τπτ για κοκκινο χρώμα. Τι παίζει;

5)Η μπαταρία του πόσες ώρες βγάζει;

6)Η οθόνη πιξελιάζει όταν σερφάρεις ή βλεπεις βιντεάκια; Δεν θα το έχω και μπροστά στα μάτια μου. Σε κανονική απόσταση.

Αυτά τα λίγα :p:p:D:D

1. Δεν είναι σίγουρο. Ψάξτο λίγο.

2. Ναι.

3. Ναι αν μιλάμε για φυσιολογικές συνθήκες.

4. Υπάρχει κανονικά και στο Amazon.uk και de. Είναι νέο μοντέλο και πιθανόν να μην το έχουν φέρει ακόμα (και ίσως να μην το φέρουν ποτέ λόγω άφιξης του 8αριού).

5. 2-3 μέρες.

6. Όχι. Μια χαρά είναι.

Δηλαδή αν πάρω το κόκκινο δεν θα έχω κάποιο πρόβλημα σωστα;

Μήπως είναι κάποιο μοντέλο που προορίζεται για άλλη χώρα εκτός ελλάδας;

Μήπως είναι κάποιο μοντέλο που προορίζεται για άλλη χώρα εκτός ελλάδας;

Και έτσι να είναι δεν έχεις το παραμικρό πρόβλημα...

Χρησιμοποιείτε καμιά θήκη για το tablet? Και αν ναι τι θήκη; από αυτές με κάλυμμα μπροστά ή τις άλλες που καλύπτουν μόνο το πίσω μέρος; Μεμβράνη για προστασία οθόνης χρειάζεται;

Είναι το πρώτο μου tablet και δε ξέρω τι είδους θήκη βολεύει. Στο κινητο έχω από αυτές χωρίς κάλυμμα και με βολεύει πιο πολύ

Χρησιμοποιείτε καμιά θήκη για το tablet? Και αν ναι τι θήκη; από αυτές με κάλυμμα μπροστά ή τις άλλες που καλύπτουν μόνο το πίσω μέρος; Μεμβράνη για προστασία οθόνης χρειάζεται;

Είναι το πρώτο μου tablet και δε ξέρω τι είδους θήκη βολεύει. Στο κινητο έχω από αυτές χωρίς κάλυμμα και με βολεύει πιο πολύ

Διάβασε μερικές σελίδες πίσω . Το θέμα έχει εξαντληθεί .

Δοκίμασε να τον μετατρέψεις σε exFAT!!! :D

Άμα τον έχεις γεμάτο πρέπει να βρεις κάπου να τα φυλάξεις και μετά να τα ξανά τοποθετήσεις!!! :!:

NTFS ΔΕΝ ΠΡΌΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΓΝΩΡΊΣΕΙ :cry:

Αναγνωρίζει τα FAT32 αλλά αυτό το format έχει το περιορισμό των 3.99GB!!! :X :blink:

Εμένα πάντως με exfat hard disk μου λέει ότι είναι υψηλής ταχύτητας και δεν το αναγνωρίζει.

Εμένα πάντως με exfat hard disk μου λέει ότι είναι υψηλής ταχύτητας και δεν το αναγνωρίζει.

Θέλει extra τροφοδοσία ο δίσκος για να τον δει...

Σε stock συσκευές δεν μεταφέρονται οι εφαρμογές σε εξωτερική SD....

Όταν λες Stock συσκευές τι ενοείς, δηλαδή είναι αδύνατον να περστούν εφαρμογές στην εξωτερική κάρτα SD? :O

Το tablet δέχεται αντάπτορα mhl για σύνδεση με τηλεόραση μέσω hdmi σωστά; Υποστηρίζει μέχρι και 1080p ανάλυση;

Όταν λες Stock συσκευές τι ενοείς, δηλαδή είναι αδύνατον να περστούν εφαρμογές στην εξωτερική κάρτα SD? :O

Εννοώ μη rootαρισμένες.

Ναι, δεν μπορείς. Είναι θέμα λειτουργικού (Από το ICS και μετά)...

Εννοώ μη rootαρισμένες.

Καλα, αμα θελουν ...... Στο S4 πως το φτιαξανε? Μακαρι να το δουν και στο δικο μας!

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Εννοώ μη rootαρισμένες.

Δηλαδή σε rootαρισμένες συσκευές γίνεται ακόμα και με την ICS, αν κατάλαβα καλά. :(

Για αγορα απο skroutzoμαγαζο χρειαζεται να προσεξω κατι?

Χωρα προελευσης. ?.οκ Ευρωπαικη...αλλο?

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

Tι άλλο να προσέξεις? Να είναι σφραγισμένο και καλύτερα να πληρώσεις με αντικαταβολή...

αντε κι εγώ το περιμένω την Πέμπτη να ρωτήσω μεγαλε JIMBOAthens έχει gorilla glass και glonnas ? Για το δεύτερο άλλα σαιτς λένε ότι έχει και άλλα όχι

Gorilla έχει. Αυτό δεν σημαίνει φυσικά ότι δεν χαράζει με τίποτα η οθόνη. Απλά με προσεκτική χρήση θα μείνει ανέπαφη σε όλη την ζωή της.

Για το Glonass όντως δεν είναι ξεκάθαρο αλλά αλήθεια που θα το χρειαστείς? Το GPS του κλειδώνει σχεδόν αμέσως και είναι ακριβέστατο...

Edited by JIMBOAthens

Πέρα από torrent;download manager για κατέβασμα αρχείων συγχρόνως;

Μπορείς άνετα να μπεις και να ψάξεις μια μια τις εφαρμογες στο play store!!!!

Σου θυμίζω ότι δεν ειναι νήμα εφαρμογών αλλά μόνο του Samsung Galaxy Note 10.1" και μόνο για αυτό!!! Σου απάντησε μια φορά από καλοσύνη ο φίλος "JIMBOAthens" μην επιμένεις σε περαιτέρω λεπτομέρειες, παρακαλώ!!!

Φιλικά πάντα!!!

Δεν θέλω να δημιουργήσω θέμα στο νήμα αλλά το θέλω για την δουλειά μου και δεν φαντάστηκα ότι ήταν κάτι λάθος πού το ρώτησα.

Gorilla έχει. Αυτό δεν σημαίνει φυσικά ότι δεν χαράζει με τίποτα η οθόνη. Απλά με προσεκτική χρήση θα μείνει ανέπαφη σε όλη την ζωή της.

Για το Glonass όντως δεν είναι ξεκάθαρο αλλά αλήθεια που θα το χρειαστείς? Το GPS του κλειδώνει σχεδόν αμέσως και είναι ακριβέστατο...

Που το είδες το Gorilla , Jimbo ? Δεν το πέτυχα πουθενά σε καμία από τις επίσημες περιγραφές .

Πληροφοριακά , το Gorilla που είχα στο Ace , δεν χάραζε με τίποτα . Είχε κυκλοφορήσει τότε και ένα αστείο βιντεάκι με έναν Κορεάτη

να το βασανίζει με ένα χασαπομάχαιρο και να μην παθαίνει τίποτα .

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 10.1 (N8000/N8010)