stubu Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Με ποιο πρόγραμμα μεταφέρετε εφαρμογές στην εξωτερική SD? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Με ποιο πρόγραμμα μεταφέρετε εφαρμογές στην εξωτερική SD? :confused: Σε stock συσκευές δεν μεταφέρονται οι εφαρμογές σε εξωτερική SD.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georkouk Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Μετά από έρευνα κατέληξα στην αγορά του συγκεκριμένου tablet και εχω καποιες απορίες. 1)Επειδή θα ήθελα και 3g αλλά η διαφορά τιμής είναι μεγάλη αν στην απλή έκδοση βάλεις στικάκι 3g θα παίζει; 2)Τηλέφωνο λογικά έχει μονο η έκδοση 3g σωστα; 3)Το πενάκι που έχει μέσα η μύτη του αντέχει πολύ χρήση; 4)Είδα σε κάποια καταστήματα στο skroutz ότι το έχουν σε κοκκινο χρώμα όμως στο site της samsung δε βρήκα τπτ για κοκκινο χρώμα. Τι παίζει; 5)Η μπαταρία του πόσες ώρες βγάζει; 6)Η οθόνη πιξελιάζει όταν σερφάρεις ή βλεπεις βιντεάκια; Δεν θα το έχω και μπροστά στα μάτια μου. Σε κανονική απόσταση. Αυτά τα λίγα :p:p:D:D Παράθεση Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Μετά από έρευνα κατέληξα στην αγορά του συγκεκριμένου tablet και εχω καποιες απορίες. 1)Επειδή θα ήθελα και 3g αλλά η διαφορά τιμής είναι μεγάλη αν στην απλή έκδοση βάλεις στικάκι 3g θα παίζει; 2)Τηλέφωνο λογικά έχει μονο η έκδοση 3g σωστα; 3)Το πενάκι που έχει μέσα η μύτη του αντέχει πολύ χρήση; 4)Είδα σε κάποια καταστήματα στο skroutz ότι το έχουν σε κοκκινο χρώμα όμως στο site της samsung δε βρήκα τπτ για κοκκινο χρώμα. Τι παίζει; 5)Η μπαταρία του πόσες ώρες βγάζει; 6)Η οθόνη πιξελιάζει όταν σερφάρεις ή βλεπεις βιντεάκια; Δεν θα το έχω και μπροστά στα μάτια μου. Σε κανονική απόσταση. Αυτά τα λίγα :p:p:D:D 1. Δεν είναι σίγουρο. Ψάξτο λίγο. 2. Ναι. 3. Ναι αν μιλάμε για φυσιολογικές συνθήκες. 4. Υπάρχει κανονικά και στο Amazon.uk και de. Είναι νέο μοντέλο και πιθανόν να μην το έχουν φέρει ακόμα (και ίσως να μην το φέρουν ποτέ λόγω άφιξης του 8αριού). 5. 2-3 μέρες. 6. Όχι. Μια χαρά είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georkouk Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Δηλαδή αν πάρω το κόκκινο δεν θα έχω κάποιο πρόβλημα σωστα; Μήπως είναι κάποιο μοντέλο που προορίζεται για άλλη χώρα εκτός ελλάδας; Παράθεση Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Μήπως είναι κάποιο μοντέλο που προορίζεται για άλλη χώρα εκτός ελλάδας; Και έτσι να είναι δεν έχεις το παραμικρό πρόβλημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georkouk Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Χρησιμοποιείτε καμιά θήκη για το tablet? Και αν ναι τι θήκη; από αυτές με κάλυμμα μπροστά ή τις άλλες που καλύπτουν μόνο το πίσω μέρος; Μεμβράνη για προστασία οθόνης χρειάζεται; Είναι το πρώτο μου tablet και δε ξέρω τι είδους θήκη βολεύει. Στο κινητο έχω από αυτές χωρίς κάλυμμα και με βολεύει πιο πολύ Παράθεση Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Χρησιμοποιείτε καμιά θήκη για το tablet? Και αν ναι τι θήκη; από αυτές με κάλυμμα μπροστά ή τις άλλες που καλύπτουν μόνο το πίσω μέρος; Μεμβράνη για προστασία οθόνης χρειάζεται; Είναι το πρώτο μου tablet και δε ξέρω τι είδους θήκη βολεύει. Στο κινητο έχω από αυτές χωρίς κάλυμμα και με βολεύει πιο πολύ Διάβασε μερικές σελίδες πίσω . Το θέμα έχει εξαντληθεί . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Myoxygen Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Δοκίμασε να τον μετατρέψεις σε exFAT!!! :D Άμα τον έχεις γεμάτο πρέπει να βρεις κάπου να τα φυλάξεις και μετά να τα ξανά τοποθετήσεις!!! :!: NTFS ΔΕΝ ΠΡΌΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΓΝΩΡΊΣΕΙ :cry: Αναγνωρίζει τα FAT32 αλλά αυτό το format έχει το περιορισμό των 3.99GB!!! :X :blink: Εμένα πάντως με exfat hard disk μου λέει ότι είναι υψηλής ταχύτητας και δεν το αναγνωρίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Εμένα πάντως με exfat hard disk μου λέει ότι είναι υψηλής ταχύτητας και δεν το αναγνωρίζει. Θέλει extra τροφοδοσία ο δίσκος για να τον δει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stubu Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Σε stock συσκευές δεν μεταφέρονται οι εφαρμογές σε εξωτερική SD.... Όταν λες Stock συσκευές τι ενοείς, δηλαδή είναι αδύνατον να περστούν εφαρμογές στην εξωτερική κάρτα SD? :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georkouk Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Το tablet δέχεται αντάπτορα mhl για σύνδεση με τηλεόραση μέσω hdmi σωστά; Υποστηρίζει μέχρι και 1080p ανάλυση; Παράθεση Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Όταν λες Stock συσκευές τι ενοείς, δηλαδή είναι αδύνατον να περστούν εφαρμογές στην εξωτερική κάρτα SD? :O Εννοώ μη rootαρισμένες. Ναι, δεν μπορείς. Είναι θέμα λειτουργικού (Από το ICS και μετά)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Εννοώ μη rootαρισμένες. Ναι, δεν μπορείς. Είναι θέμα λειτουργικού (Από το ICS και μετά)... Καλα, αμα θελουν ...... Στο S4 πως το φτιαξανε? Μακαρι να το δουν και στο δικο μας! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stubu Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Εννοώ μη rootαρισμένες. Ναι, δεν μπορείς. Είναι θέμα λειτουργικού (Από το ICS και μετά)... Δηλαδή σε rootαρισμένες συσκευές γίνεται ακόμα και με την ICS, αν κατάλαβα καλά. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Για αγορα απο skroutzoμαγαζο χρειαζεται να προσεξω κατι? Χωρα προελευσης. ?.οκ Ευρωπαικη...αλλο? Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 Tι άλλο να προσέξεις? Να είναι σφραγισμένο και καλύτερα να πληρώσεις με αντικαταβολή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varzak Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 Tι άλλο να προσέξεις? Να είναι σφραγισμένο και καλύτερα να πληρώσεις με αντικαταβολή... αντε κι εγώ το περιμένω την Πέμπτη να ρωτήσω μεγαλε JIMBOAthens έχει gorilla glass και glonnas ? Για το δεύτερο άλλα σαιτς λένε ότι έχει και άλλα όχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 (edited) Gorilla έχει. Αυτό δεν σημαίνει φυσικά ότι δεν χαράζει με τίποτα η οθόνη. Απλά με προσεκτική χρήση θα μείνει ανέπαφη σε όλη την ζωή της. Για το Glonass όντως δεν είναι ξεκάθαρο αλλά αλήθεια που θα το χρειαστείς? Το GPS του κλειδώνει σχεδόν αμέσως και είναι ακριβέστατο... Edited June 11, 2013 by JIMBOAthens Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 Μια ερώτηση για όποιον ξέρει...download manager έχουμε σε στυλ downloader;να κατεβάζουμε τρία αρχεία μαζί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 Για torrents υπάρχει torrent app στο Μarket και δουλεύει άψογα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 Πέρα από torrent;download manager για κατέβασμα αρχείων συγχρόνως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 Πέρα από torrent;download manager για κατέβασμα αρχείων συγχρόνως; Μπορείς άνετα να μπεις και να ψάξεις μια μια τις εφαρμογες στο play store!!!! Σου θυμίζω ότι δεν ειναι νήμα εφαρμογών αλλά μόνο του Samsung Galaxy Note 10.1" και μόνο για αυτό!!! Σου απάντησε μια φορά από καλοσύνη ο φίλος "JIMBOAthens" μην επιμένεις σε περαιτέρω λεπτομέρειες, παρακαλώ!!! Φιλικά πάντα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 Δεν θέλω να δημιουργήσω θέμα στο νήμα αλλά το θέλω για την δουλειά μου και δεν φαντάστηκα ότι ήταν κάτι λάθος πού το ρώτησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 Gorilla έχει. Αυτό δεν σημαίνει φυσικά ότι δεν χαράζει με τίποτα η οθόνη. Απλά με προσεκτική χρήση θα μείνει ανέπαφη σε όλη την ζωή της. Για το Glonass όντως δεν είναι ξεκάθαρο αλλά αλήθεια που θα το χρειαστείς? Το GPS του κλειδώνει σχεδόν αμέσως και είναι ακριβέστατο... Που το είδες το Gorilla , Jimbo ? Δεν το πέτυχα πουθενά σε καμία από τις επίσημες περιγραφές . Πληροφοριακά , το Gorilla που είχα στο Ace , δεν χάραζε με τίποτα . Είχε κυκλοφορήσει τότε και ένα αστείο βιντεάκι με έναν Κορεάτη να το βασανίζει με ένα χασαπομάχαιρο και να μην παθαίνει τίποτα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts