geobas Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Γράφω τη λέξη "αυτοκινητο" μου βγάζει 7 σκιτσάκια με αυτοκίνητα Κάνω επιστροφή , ξαναγράφω τη λέξη "αυτοκινητο" , μου βγάζει ... Δεν υπάρχουν αποτελέσματα : αυτοκινητο Γράφω "γατα" , μου βγάζει ... Δεν υπάρχουν αποτελέσματα : γατα Αναγνωρίζει τις λέξεις αλλά ........ όποτε θέλει βγάζει σκιτσάκι ........ωραία πλάκα..... και χρήσιμη :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 (edited) Γράφω "γατα" , μου βγάζει ... Δεν υπάρχουν αποτελέσματα : γατα Ακριβώς αυτό κάνει και σε μένα... Edited May 16, 2013 by JIMBOAthens Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagnest Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Μόλις παρέλαβα και γώ το Note 10.1 και είναι Πολωνικό.. απο εγγύηση θα είμαι οκ φαντάζομαι ε??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kroumel Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Μόλις παρέλαβα και γώ το Note 10.1 και είναι Πολωνικό.. απο εγγύηση θα είμαι οκ φαντάζομαι ε??? Πόσο σου κόστισε και από που το πήρες αν επιτρέπεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagnest Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Απο Open365.gr το πήρα.. 409.90... να ρωτήσω κιολας, μέσα δεν έχει ελληνικό εγχειρίδιο, μόνο κάτι χαρτια της εγγύησης και ένα μικρό με οδηγίες στα πολωνικά. Δε θα έπρεπε να έχει και ελληνικό?? Ρωτάω για εσας που το πήρατε απο skroutzομάγαζο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kroumel Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Απο Open365.gr το πήρα.. 409.90... να ρωτήσω κιολας, μέσα δεν έχει ελληνικό εγχειρίδιο, μόνο κάτι χαρτια της εγγύησης και ένα μικρό με οδηγίες στα πολωνικά. Δε θα έπρεπε να έχει και ελληνικό?? Ρωτάω για εσας που το πήρατε απο skroutzομάγαζο.. Απο οτι εχω καταλάβει δεν υπάρχουν οδηγίες στα Ελληνικά, αν κανω λαθος διορθώστε με. Φαντάζομαι πως πήρες το N8010 ε; Χωρις 3G δηλαδή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagnest Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Ναι το Ν8010... οχι οτι ειναι απαραίτητες οι οδηγίες ( τις βρίσκεις και στο ιντερνετ φαντάζομαι) απλα απορία ήταν.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kroumel Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 (edited) Ναι το Ν8010... οχι οτι ειναι απαραίτητες οι οδηγίες ( τις βρίσκεις και στο ιντερνετ φαντάζομαι) απλα απορία ήταν.... Στα αγγλικά υπάρχουν και τις βρίσκεις εύκολα. http://blog.clove.co.uk/2012/08/16/samsung-galaxy-note-10-1-gt-n800-user-guidemanual/ Edited May 16, 2013 by kroumel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalbag Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Ναι το Ν8010... οχι οτι ειναι απαραίτητες οι οδηγίες ( τις βρίσκεις και στο ιντερνετ φαντάζομαι) απλα απορία ήταν.... :) Στα Ελληνικά και χρησιμότατες. >> http://www.samsung.com/gr/support/model/GT-N8010EAACYO-downloads Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Κατεβάζεις το Ελληνικό ή Αγγλικό manual από την παραπάνω διεύθυνση Κατεβάζεις από το Play Store (δωρεάν) το NeoSoar https://play.google.com/store/search?q=neosoar&c=apps και σου κάνει όλα τα αρχεία PDF σε Flip-Book και τα τακτοποιεί σε μιά βιβλιοθήκη γιά εύκολη και άμεση χρήση (pix) και καλά διαβάσματα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Τι είπες τώρα! Πολύ καλό! Έγραψες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saranto Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Εμένα το δικό μου είναι γερμανικό και στη ζελατίνα εξωτερικά είχε ελληνικό manual Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgexx Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Νομιζω σχει αναφερθει οτι στο 8020 απο cosmote δεν υπαρχει το app για κλησεις,το δικο μου εχει,αν μιλατε για αυτην.δεν εχει δοκιμαστει αν παιρνει κληση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Πλέον το 10,1 Note (N8010) είναι επίσημα φθηνότερο από το νεοαφιχθέν 8άρι Note, ξεκινώντας στα Skroutzoμάγαζα από τα €399... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 ειναι και 1 χρονο στην παραγωγη μη το ξεχναμε αυτο....λογικη η πτωση.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Ενδιαφέρον το 8άρι , αλλά όχι τόσο . Παρ΄όλο που θα με ενδιέφερε σαν μέγεθος (μεταφέρεται ευκολότερα) , το συγκεκριμένο μοιάζει σαν ένα γιγαντιαίο smartphone παρά σαν tablet με την επιμονή της Samsung στις μεγάλες καμπυλότητες , μακρυά από τα προσωπικές μου προτιμήσεις . Πέρα από το αισθητικό θα περίμενα η Samsung να έχει πάρει το μάθημά της και να βάλει μιά 8mpixel κάμερα αντί της 5άρας . Αντ' αυτού κατάργησε και το flash . Στα μείον , και τα μεγάφωνα . Στά Note 10.1 πρωτοτύπησε με τα καταπληκτικά ηχεία , στο 8άρι έβαλε αυτά τα υποτυπώδη ηχεία σε κάποιες εγκοπές στις πλευρές , που τις περισσότερες φορές θα καλύπτονται από τα χέρια του χρήστη . Δεν μπορώ να καταλάβω τι σόϊ έρευνα αγοράς κάνουν . Θα περιμένω γιά κάτι πιό ολοκληρομένο πριν αλλάξω το Ν8000 μου , με κάτι που θα έχει περισσότερα και όχι λιγότερα να μου προσφέρει . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Πάντως και εγώ θεωρώ ότι αυτή την στιγμή στα ίδια χρήματα το 10άρι Note αποτελεί καλύτερη επιλογή από το 8άρι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Σωστά , αλλά μειονεκτούν και τα δύο. Δεν έχουν 3G . Τουλάχιστον το 8αρι που κυκλοφόρησε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis636 Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Σωστά , αλλά μειονεκτούν και τα δύο. Δεν έχουν 3G . Τουλάχιστον το 8αρι που κυκλοφόρησε για πιο εννοεις;το 10αρι εχει εκδοση 3g και το 8αρι θα βγει κι αυτο σε 3g. Παράθεση Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 για πιο εννοεις;το 10αρι εχει εκδοση 3g και το 8αρι θα βγει κι αυτο σε 3g. Εννοώ το Ν8010 που ανέφερες . Εγώ έχω το Ν8000 με 3g που γιά εμένα είναι must . Το 8αρι αναμένεται με 3g αλλά αυτό δεν αλλάζει την άποψή μου γιά τα βασικά μείον που έγραψα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Είναι λίγο υποκειμενική η άποψη ότι μειονεκτούν λόγω έλλειψης 3G. Εξαρτάται την χρήση και τις ανάγκες του καθενός... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Πάντως και εγώ θεωρώ ότι αυτή την στιγμή στα ίδια χρήματα το 10άρι Note αποτελεί καλύτερη επιλογή από το 8άρι... Ειχα το 10αρι day one της κυκλοφοριας του, οπως και το 8αρι. Μπορω να πω με ανεση πως το 8αρι ειναι πολυ πιο βολικο στη μεταφορα του, διχως να χανει χρησιμο 'screen estate", συγκριτικα με το 10αρι. Επισης, λογω μεγεθους, η αναλυση φαινεται πολυ καλυτερα (περισσοτερα ppi). Γενικα εχοντας παιξει με πραγματικα πολλες ταμπλετες (ολες τις αξιολογες για την ακριβεια), μπορω να πω με βεβαιοτητα -για τα δικα μου γουστα- οτι οι 8 ιντσες ειναι οι πλεον ιδανικες για τετοια ταμπλετακια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Είναι λίγο υποκειμενική η άποψη ότι μειονεκτούν λόγω έλλειψης 3G. Εξαρτάται την χρήση και τις ανάγκες του καθενός... Βεβαίως και είναι υποκειμενική και δεν προσπάθησα να πείσω κανέναν . Πάντα στις απόψεις που παραθέτω , δεν ξεχνάω να επισημάνω πως πρόκειται γιά προσωπική άποψη . Είχα πει ότι για εμένα το 3g είναι must Ειχα το 10αρι day one της κυκλοφοριας του, οπως και το 8αρι. Μπορω να πω με ανεση πως το 8αρι ειναι πολυ πιο βολικο στη μεταφορα του, διχως να χανει χρησιμο 'screen estate", συγκριτικα με το 10αρι. Επισης, λογω μεγεθους, η αναλυση φαινεται πολυ καλυτερα (περισσοτερα ppi). Γενικα εχοντας παιξει με πραγματικα πολλες ταμπλετες (ολες τις αξιολογες για την ακριβεια), μπορω να πω με βεβαιοτητα -για τα δικα μου γουστα- οτι οι 8 ιντσες ειναι οι πλεον ιδανικες για τετοια ταμπλετακια... Συμφωνώ , διαφωνώντας (sic) γιά τους λόγους που παρέθεσα στο προγούμενο post μου . Στα θετικά που βρήσκω στο 8αρι είναι αυτά που εύστοχα ανέφερες , συν αρκετά άλλα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Βεβαίως και είναι υποκειμενική και δεν προσπάθησα να πείσω κανέναν . Πάντα στις απόψεις που παραθέτω , δεν ξεχνάω να επισημάνω πως πρόκειται γιά προσωπική άποψη . Είχα πει ότι για εμένα το 3g είναι must. Στο 1ο σου post πάντως δεν είδα κάτι τέτοιο. Το έθεσες defacto ότι η έλλειψη 3G είναι μειονέκτημα: Σωστά , αλλά μειονεκτούν και τα δύο. Δεν έχουν 3G . Τουλάχιστον το 8αρι που κυκλοφόρησε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosdoc Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Έχει τουλάχιστον 2 ώρες που προσπαθώ να δώ τους υπολοιπους φακέλους του μαιλ μου μέσα απο την ενσωματωμένη εφαρμογη για email. Π.χ. τους sent, trash, draft κλπ. Ε, με τιποτε... Το κουφό είναι ότι όταν πατήσω πάνω δεξιά στις επιλογές την δημιουργία φακέλου μου βγάζει ως επιλογή για το που θέλω να δημιουργηθεί ο νέος φάκελος όλους τους φακέλους που ήδη υπαρχουν. Αλλα μέχρι εκεί. Δημιουργείται ο νέος φάκελος... και μετά χάνεται στα αδυτα του NOTE και δεν μπορώ να τον βρω με τίποτε... :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts