xalbag Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 To Peel και μάλλον το Watch On απέκτησαν Ελλάδα, Nova, OteTv. Δοκιμάστε το μου φαίνεται καλό για αρχή. Γνωρίζει κανείς με πιο Brand Name συνεργάζεται το NovaBox HD 831 Cons στο Peel. Ευχαριστώ προκαταβολικά για τυχών απάντηση και Καλή Χρονιά σε όλους μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VagST Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Έχετε κάποια διαφορετική έκδοση σε στοκ; [ATTACH]39467[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfo1967 Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Χρονια πολλα σε ολους σας.Μια βοηθεια την τελευταια ελληνικη ρομ μπορει να μου πει [link] καποιος για το N8000 3g.Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Είναι η 4.1.2 αυτή που έχω τουλάχιστον εγώ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 (edited) Μου ήρθε και εμένα πριν μια ώρα το καινούργιο update της Samsung και μόλις το έβαλα, είναι κατά την γνώμη μου η καλύτερη της προσπάθεια και δίνει στο μηχανικά ταχύτητα και μηδενικά κολλήματα! Έκαναν πραγματικά καλή δουλειά αυτήν την φορά! Τώρα για θέματα αυτονομίας κλασικά θα είναι τα ίδια όπως ξέρουμε με την 4.1.2! Μόνο άμα αλλάξουν την έκδοση του Android και kernel θα δούμε αλλαγή (μιλάμε πάντα για τα επίπεδα αυτονομίας της 4.0.4 όχι για μισή ώρα διάφορα). Edited January 8, 2014 by thanos1989 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 Σήμερα μου ήρθε και εμένα μια αναβάθμιση με 117 περίπου megabytes! Γιά ποιά μιλάμε ? Να περιμένουμε εντυπώσεις ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 (edited) Γιά ποιά μιλάμε ? Να περιμένουμε εντυπώσεις ? Την τελευταία τελευταία που έχει βγει εδώ και λίγες μέρες και θα έρθει σε όλα τα note 10.1 σιγά σιγά! (έχω ελληνική version δεν ξέρω για τις άλλες) Είναι ένα επιτυχημένο πακέτο ευστοχων διορθώσεων, έτσι θα την χαρακτήριζα εγώ! Σε όποιον έρθει ας την βάλει δεν θα χάσει κάτι. Όποιος είναι σε 4.0.4 ας παραμείνει για λόγους αυτονομίας (2 ώρες διάφορα είναι) Δεν έχω να πω αρνητικά πάντως! Αυτό το πακέτο απλά διορθώνει κολληματακια, "ακόμα και στο γράψιμο στο s-pen"! Λογικά θα διορθώνει και το πληκτρολόγιο της Samsung και να είναι πιο καλό στην αναγνώριση του γραφικού χαρακτήρα! Όποιος άλλος θέλει το δοκιμάζει και λέει προβλήματα και εντυπώσεις! Edited January 8, 2014 by thanos1989 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 Δεν μας είπες ποιά version είναι . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 Έχετε κάποια διαφορετική έκδοση σε στοκ; [ATTACH]39467[/ATTACH] Την τελευταία τελευταία που έχει βγει εδώ και λίγες μέρες και θα έρθει σε όλα τα note 10.1 σιγά σιγά! (έχω ελληνική version δεν ξέρω για τις άλλες) Είναι ένα επιτυχημένο πακέτο ευστοχων διορθώσεων, έτσι θα την χαρακτήριζα εγώ! Σε όποιον έρθει ας την βάλει δεν θα χάσει κάτι. Όποιος είναι σε 4.0.4 ας παραμείνει για λόγους αυτονομίας (2 ώρες διάφορα είναι) Δεν έχω να πω αρνητικά πάντως! Αυτό το πακέτο απλά διορθώνει κολληματακια, "ακόμα και στο γράψιμο στο s-pen"! Λογικά θα διορθώνει και το πληκτρολόγιο της Samsung και να είναι πιο καλό στην αναγνώριση του γραφικού χαρακτήρα! Όποιος άλλος θέλει το δοκιμάζει και λέει προβλήματα και εντυπώσεις! Δεν μας είπες ποιά version είναι . Το sammobile δίνει τελευταίο το XXUCMK2. - 1/1/2014 Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 Το sammobile δίνει τελευταίο το XXUCMK2. - 1/1/2014 Τώρα μπερδευτήκαμε . Εχω την N8000 XXCLL1 - 4/6/2013 - 4.1.2 αναβάθμιση που έκανα το καλοκαίρι στη διάρκεια των διακοπών μέσω ΟΤΑ , και έκτοτε πηγαίνει μιά χαρά ίσως και καλύτερα από την 4.0.4 που είχα . Εχω μιά ειδοποίηση γιά " ενημέρωση λογισμικού " , δεν ξέρω αν εννοεί αναβάθμιση , δεν αναφέρει τίποτα , αλλά θα περιμένω εντυπώσεις αν και είμαι κατά των " αναβαθμίσεων " αφού δεν έχω πρόβλημα . H XXUCMK2 κάπου πήρε το μάτι μου ότι είναι μόνο γιά το Ν8010 και όχι γιά το Ν8000 . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 Τώρα μπερδευτήκαμε . Εχω την N8000 XXCLL1 - 4/6/2013 - 4.1.2 αναβάθμιση που έκανα το καλοκαίρι στη διάρκεια των διακοπών μέσω ΟΤΑ , και έκτοτε πηγαίνει μιά χαρά ίσως και καλύτερα από την 4.0.4 που είχα . Εχω μιά ειδοποίηση γιά " ενημέρωση λογισμικού " , δεν ξέρω αν εννοεί αναβάθμιση , δεν αναφέρει τίποτα , αλλά θα περιμένω εντυπώσεις αν και είμαι κατά των " αναβαθμίσεων " αφού δεν έχω πρόβλημα . H XXUCMK2 κάπου πήρε το μάτι μου ότι είναι μόνο γιά το Ν8010 και όχι γιά το Ν8000 . Έχεις απόλυτο δίκιο. Λάθος μου! Δεν γνώριζα ότι ήταν διαφορετικά τα software. Πιστευα ότι ήταν ίδια. Η CLL1 είναι για τα Ν8000 (WiFi & 3g) και η CMK2 είναι για τα Ν8010 (WiFi only). Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 Δεν μας είπες ποιά version είναι . Αυτη είναι η δικιά μου version [ATTACH]39588[/ATTACH] Λογικά θα βγει και για 3g/4g αν δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
millis Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 Παιδια αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με τα bookmarks στον stock browser. Μόλις μπω στα bookmarks παγώνει και γράφει unfortunately internet has stopes. Μήπως γνωρίζει κάποιος πως διορθώνεται; Εχω πολλά σημαντικά bookmarks και δεν θέλω να πάω σε άλλο browser. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Αυτη είναι η δικιά μου version [ATTACH]39588[/ATTACH] Λογικά θα βγει και για 3g/4g αν δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα Ας προσπαθήσουμε να βρούμε μιά άκρη . Μιλάς ότι έκανες ένα UPDATE στην 4.1.2 που είχες και όχι ένα UPGRADE σε άλλη version . Ετσι δεν είναι ????? Αν είναι έτσι , έχω κι' εγώ εδώ και καιρό notification γιά Update , αλλά δεν με ενδιαφέρει να το βάλω . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Ας προσπαθήσουμε να βρούμε μιά άκρη . Μιλάς ότι έκανες ένα UPDATE στην 4.1.2 που είχες και όχι ένα UPGRADE σε άλλη version . Ετσι δεν είναι ????? Αν είναι έτσι , έχω κι' εγώ εδώ και καιρό notification γιά Update , αλλά δεν με ενδιαφέρει να το βάλω . Το είπαμε από το πρώτο ποστ ότι είναι διορθωτικό update! Άμα έρθει καινούργια έκδοση Android θα φανεί και από το μέγεθος του πακέτου που θα είναι πάνω από 300mb σίγουρα! Αυτή που σου έχει έρθει εσένα είναι μια παλιά! Εμείς λέμε για μια πιο καινούργια που έχει βγει στην αρχή του έτους! Αλλά είναι μέχρι τώρα για wifi only! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
millis Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Παιδιά, πολλά προβλήματα τον τελευταίο καιρό με το ΝΟΤΕ μου. Κρασάρει στα bookmarks, συχνά πυκνά κρασάρει ο stock browser και δεν μπορεί να κάνει download από ιντερνετ ( στο gmail κατεβάζει κανονικά). Κανείς καμιά λύση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axibde Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Καθαριζεις που και που τον browser? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalbag Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Γνωρίζει κανείς με πιο Brand Name συνεργάζεται το NovaBox HD 831 Cons στο Peel. Ευχαριστώ προκαταβολικά για τυχών απάντηση και Καλή Χρονιά σε όλους μας. Κανείς ??? :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pa_la_vos Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Καλημερα παιδια και κατοχοι του ΝΟΤΕ . Ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καμια ανακοινωση απο την samsung για καμια αναβαθμιση οποιος γνωριζει και θελει ας μου απαντησει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nefos78 Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Παιδιά καλημέρα...να ρωτήσω και γω για αναβάθμιση,αλήθεια τι φοράτε?Γιατί εγώ νομίζω πως έχει κολλήσει στην 4.1.2..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VagST Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 4.1.2 είναι η επίσημη τελευταία έκδοση android. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Μα εκεί έχει "κολλησει"! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgesat Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Κανείς ??? :blink: Δεν φαντάζεσαι πόσα mail έχω στείλει! !!!! :mad: Παράθεση Θέλω να βλέπω να γράφουμε ελληνικά με τόνους , Θέλω Windows 8.1 Για το Commodore 64 μου. Η ιστορία μου είναι απλή: Oric 1, Oric Atmos, Commodore 64,Sinclair QL, Amstrad 6128. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pa_la_vos Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 4.1.2 είναι η επίσημη τελευταία έκδοση android. Exουμε καμια ενημερωση ομως εαν αναβαθμιστει σε καμια ποιο καινουργια και ποτε????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 Exουμε καμια ενημερωση ομως εαν αναβαθμιστει σε καμια ποιο καινουργια και ποτε????? Δεν υπάρχει καμία επίσημη αναφορά απο την Samsung για το ποτε και πια έκδοση θα δώσει! Λογικά θα παρει κάποια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts