Jump to content

Samsung Galaxy Note 10.1 (N8000/N8010)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ την έχω κάνα δυο χρόνια κ δουλεύει μια χαρά! Ούτε ξέρω όμως ποιά έκδοση είναι τώρα, μια που έκανα ρουτ κ άλλες δύο φορές που ασχολήθηκα για να την περάσω!! Όσο με καλύπτει δεν το ψάχνω, ούτε το σκαλιζω!!

Γενικά πολύ ευχαριστημένος με το ταμπλετ, μετά από τρία χρόνια καθημερινής χρήσης καλά κρατάει!!

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...

Γεια χαρα παιδια. μολις μου φερανε το GT-N8010 οπου φωραει την 4.1.2

προφανως και θα πεσει το σχετικο root, αλλα πριν απο αυτο θελω να του περασω μια rom απο την αρχη για να κανει ενα καθαρισμα. οποτε θα ηθελα να μου πειτε.

- ποια ειναι η rom που προτείνετε να μπει ? εννοω μαμα rom η εχει κυκλοφορήσει καποια αλλη καλυτερη ?

- version android ? και εαν μπορειτε να μπου δωσετε καποιο οδηγο μιας και ειναι αδυνατον να ψαξω 3 χρονια αναμεσα σε σελιδες

ευχαριστω

Edited by geioannou

Αφού θα ρουταρεις πέρνα την μαμά Ρομ και στην συνέχεια πετάς όλα τα σκουπίδια!

Κακά τα ψέματα. Οι πιο bug free rom είναι οι μαμά.

Εφόσον θα πετάξεις και τα βαρίδια δεν έχεις κάποιον λόγο να κοιτάξεις αλλού παρα μονον χάριν γούστου (αισθητικά). Το οποίον βέβαια πετάς ενα xposed και κάνεις παπάδες!

Sent from my Galaxy Tab Pro using Tapatalk!

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Αφού θα ρουταρεις πέρνα την μαμά Ρομ και στην συνέχεια πετάς όλα τα σκουπίδια!

Κακά τα ψέματα. Οι πιο bug free rom είναι οι μαμά.

Εφόσον θα πετάξεις και τα βαρίδια δεν έχεις κάποιον λόγο να κοιτάξεις αλλού παρα μονον χάριν γούστου (αισθητικά). Το οποίον βέβαια πετάς ενα xposed και κάνεις παπάδες!!

για να καταλαβω. η γνωμη σου ειναι να μην ρουταρω ? εγω ο λεω αυτο μονο με την λογικη να γινει μια καθαρη εγκατασταση απο την αρχη για να ξερω τη συμβαινει γενικοτερα.

Επισης, αμα καταλαβαινω σωστα λες οτι τα περισσοτερα bug τα εχει η μαμα ρομ. εαν ειναι ετσι, εχει λογικη να βαλω μαμα και να καθομαι μετα να ξηλώνω ??

προσπαθησα να κατεβασω την μαμα ρομ απο το που διαβασα παραπανω που προταθηκε αλλα δεν τα καταφερα. για να την κατεβασω θα πρεπει να συμπληρώσω την φορμα για registration ?

Edited by geioannou

για να καταλαβω. η γνωμη σου ειναι να μην ρουταρω ? εγω ο λεω αυτο μονο με την λογικη να γινει μια καθαρη εγκατασταση απο την αρχη για να ξερω τη συμβαινει γενικοτερα.

Επισης, αμα καταλαβαινω σωστα λες οτι τα περισσοτερα bug τα εχει η μαμα ρομ. εαν ειναι ετσι, εχει λογικη να βαλω μαμα και να καθομαι μετα να ξηλώνω ??

προσπαθησα να κατεβασω την μαμα ρομ απο το που διαβασα παραπανω που προταθηκε αλλα δεν τα καταφερα. για να την κατεβασω θα πρεπει να συμπληρώσω την φορμα για registration ?

Τα ακριβώς ανάποδα σου λέω.

ΝΑ ρουταρεις! Και εφόσον ρουταρεις, ΝΑ πετάξεις έξω όλα τα σκουπίδια που βάζει η Samsung.

Εφόσον θα τα πεταξεις τα σκουπίδια ΔΕΝ θα εχεις πρόβλημα να σου αργεί η μαμά Ρομ, την οποία ΝΑ προτιμήσεις γιατί είναι η ΠΙΟ BUG FREE Ρομ απο όλες τις αλλες (custom).

Rom μπορείς να κατεβάσεις απο εδώ:

http://samsung-updates.com/device/?id=GT-N8010

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

ενταξει, τωρα το καταλαβα. μαλλον ημουν πολυ κουρασμενος το βραδυ και δεν το καταλαβα.

προχωράω ακάθεκτος λοιπον, η μαλλον προσπαθω να το κανω μιας και το site με τις ρομ δεν νομιζω οτι λειτουργει. μου δείχνει οτι εχει ξεκινησει το αρχειο να κατεβαινει αλλα ειναι στο 0% και δεν κατεβαινει !

απο το αλλο site θελει registration ???

κατεβεινει τελικα, αλλα παει πιο αργα και απο την σκια του ! λεει θελει 6 ωρες !!!!!!!

οποτε για την ωρα το μονο που μπορω να κανω ειναι να περιμενω.

μεχρι τοτε παω να ψαξω πως δουλευει το Odin3 και ποια ειναι τα σκουπιδια που πρεπει να πεταξω μετα την εγκατασταση

Edited by geioannou

πριν περασω την ROM εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων στην συσκευη που φορουσε την 4.1.2 και για να δω οτι ολα δουλευαν σωστα εκανα και συνδεση στο wifi μου.

μετα εκανα εγκατασταση της 4.4.2 και μολις ανεβηκε η καινουρια ROM εκανε αυτοματα συσνδεση στο wifi μου. Οποτε η πρωτη και συμαντικη ερωτηση ειναι -για ποια καθαρη εγκατασταση μιλαμε αφου μετα την εγκατασταση της νεας ROM θυμόταν το wifi ? ποσο μαλλον αλλα αρχεια του συστηματος της προηγουμενης ROM !!!!

Υ.Γ. ειμαι root και νομιζω οτι ειναι ολα καλα.

γνωριζει κανεις τι πρεπει να πεταξω απο τις προεγκατεστημενες εφαρμογες που εχει η συσκευη ??

Edited by geioannou

Αν γκουγκλαρεις θα βρεις πολλές οδηγίες. Πρόσεξε ομως να συμβαδίζουν με την βερσιόν android που του πέρασες (οι οδηγίες).

Αρχικά μην σβησεις κατευθείαν. Με το titanium backup πάγωσε τες και δούλεψε το για λίγες μέρες. Αν δεις οτι όλα πάνε καλά τις σβηνεις.

Αν αντιλυφθεις κάποια δυσλειτουργία, απλά ξεπαγωνεις την εφαρμογή και είσαι κομπλε.

Όταν λέμε clean install μιλάμε για factory reset τόσο πριν όσο και μετα το install της νεας Ρομ.

Αρχικά μην σβησεις κατευθείαν. Με το titanium backup πάγωσε τες και δούλεψε το για λίγες μέρες. Αν δεις οτι όλα πάνε καλά τις σβηνεις.

Αν αντιλυφθεις κάποια δυσλειτουργία, απλά ξεπαγωνεις την εφαρμογή και είσαι κομπλε.

βασικα εκανα απενεργοποιηση μεσα απο την διαχειρηση συσκευων αλλα ειδα δεν μου εδινε την δυνατοτητα τις απαγκαταστασης. εαν θυμαμαι καλα σε αλλες περιπτωσεις το root μου εδινε αυτην την δυνατοτητα

Όταν λέμε clean install μιλάμε για factory reset τόσο πριν όσο και μετα το install της νεας Ρομ.

πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω πως ειναι δυνατων να περναω μια νεα rom η οποια ειναι η επομενη version απο αυτη που ειναι ηδη εγκατεστημενη (εχεις δηλαδη την 4.1.2 και βαζεις την 4.4.2) και μολις τελειωσει η εγκατασταση το συστημα να θυμαται το wifi και να συνδέετε αυτοματα. απλα δενε μπορω να κατανοησω την κατασταση.

για να το πω και αλλιως, πολλες φορες λογο δουλειας μου φερνουν PC για format τα οποια εχω βαρεθει οχι να περναω το λειτουργικο, αλλα να περιμενω να γινουν τα update κλπ. τι εχω κανει λοιπον ! μολις ανεβει το λειτουργικο, το μονο που κανω ειναι να κανω update. και μολις αυτο ολοκληρωθει (μετα απο οσες ωρες χρειαζεται φυσικα) κανω ενα restore file. αμα το τρεξεις αυτο καποια στιγμη, οτι μεταγενεστερο απλα δεν υπαρχει !!!! ε πως λοιπον ειναι τοση διαφορετικη η λογικη στο android !!!!

Εδω η δομη ειναι καπως διαφορετικη!

Τα data των system εφαρμογών γράφονται σε άλλο partition, εκτός του system για λόγους security και system integrity. Σαν απλός user μπορείς ελάχιστα πράγματα να κάνεις στο system partition. Σαν root βέβαια αλλάζουν τα πράγματα!

Όταν κάνεις update "πειράζεις" μόνον το system, ενω το data μένει ανέπαφο. Ακόμη και στο ίδιο το update υπάρχει διαχωρισμός σε incrimental και total.

Το λεγόμενο ΟΤΑ update, είναι incrimental. Γίνονται overwrite μόνον οσα file αλλάζουν. Τα υπόλοιπα δεν πειραζονται.

Το φλασαρισμα είναι total update (συνήθως)! Γίνονται overwrite ολα τα files, αλλαγμενα και μη.

Με το factory default γίνεται σβου το data partition, το cache και σε καποιες περιπτώσεις και το dalvik ή το art (πλεον).

Κάτω απο συγκεκριμένη περίπτωση μπορείς να κάνεις και total wipe (system, data, cache & dalvik/art). Προϋποθέτει custom recovery με αντίστοιχη επιλογή.

Αυτό συνήθως γίνεται (το total wipe) σε περίπτωση εγκατάστασης custom rom.

Edited by fanatikos

παιδια, θελω μπαταρια

απο ali ή ebay

εχετε καποια συγκεκριμενη/δοκιμασμενη προταση;

καμια προταση?

θα βρω οποια με συμφερει (εστω και noname)

επισης θα παρω και έναν ανταπτορα usb για την θυρα φορτισης.

btw το καπακι βγαινει δυσκολα! με παιδεψε αρκετα!!! και έσπασε λιγο στο σημειο που βρισκεται το πενακι. μικρο το κακο

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Περίεργο για το καπάκι. Πένα έχεις? Με πένα βγαίνει πανεύκολα! Εγώ την είχα πάρει απο εδώ την μπαταρία. Δεν θυμάμαι όμως πια πόσο. Πάντως για να την πήρα απο εδώ θα ήταν καλή η τιμή της. Σκρουτζαρησες καθόλου?

με πενα + εργαλείο για τέτοια δουλειά. πολυ σφιχτα τα κλιψακια.

δεν σκρουτζαρα, αλλα με βαση την λογικη, απ εξω θα την πάρω πολυ φθηνότερα

• 2 weeks later...
ερωτηση: το βυσμα της μπαταριας θα με δυσκολεψει να το ξεκουμπωσω απ τη μητρικη. καμια ιδεα μη κανω ζημια;;;;

Δες κάποιο βίντεο στο youtube, έχει πολλά! Δεν είναι καθόλου δύσκολο.

Ειδα! Ενα τσακ το κανουν και βγαινει.

Στο δικο μου ομως οχι!

Οπως είπα θα με δυσκολεψει πολυ

Δεν το καταλαβαίνω αυτό που λες. Δεν είναι ίδιος ο κονεκτορας?

Απο το κάτω μέρος του, εκεί που έρχονται τα καλοδιακια της μπαταρίας, βάλε μια πένα και στρίβοντας την ελαφρά, προφορά την.

Αν ξεβιδωσεις την μπαταρία και την ανασυκωσεις λίγο σε βοηθάει ακόμη περισσότερο.

Ο ιδιος.ειναι απλα σε μενα κανει σφιχτή συναρμογή!

Φοβαμαι οτι θα ξηλωσω κατι απ την μητρικη.

Το εβαλα απο κατω που λες και ξηλωθηκε το μαυρο καλωδιακι. Το ξανα εβαλα ομως και ειναι (ηταν τουλαχιστον γιατί δεν εχω καλωδιο) οκ

Τι να σου πω φίλε. Έτσι βγαίνει πάντως. Τόσο σφιχτό είναι βρε παιδι μου? Ασε το τότε και το κάνεις μόλις πάρεις την καινούργια μπαταρία, μια και καλή.

Ναι, αρκετα είναι. Πρωτη φορα συναντω τετοιο σφιξιμο :lol:

Ηδη περιμενω την νεα. Υποτιθεται οριτζιναλ, απο αλι. Για να δουμε.

Οταν ερθει με το καλο το προσπαθω πάλι

θέλω και εγώ να αλλάξω μπαταρία και το σκέφτομαι εδώ και καιρό... και να μην είναι γνήσια δεν με χαλάει άμα κρατάει 5-6 ώρες μπαταρία! απλά να μπαίνει και να τεριαζουν οι τρύπες με τις βίδες!

Έχετε να προτείνετε κάποιο μαγαζί;

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 10.1 (N8000/N8010)