geobas Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 (edited) Οταν είναι ατσεκάριστη η επιλογή της "αυτόματης ενημέρωσης " γιατί μου ενημερώνει αυτόματα κάποιες εφαρμογές και πως μπορώ να το σταματήσω ? Edited December 11, 2013 by geobas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Ναι, αυτο θελω να το μαθω και εγω! Τι στα κομματια γινεται! Ειτε ετσι, ειτε αλλιως αυτο θα την κανει! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Τελικά βρήκα κάτι αλλά θα περιμένω να δω αν τελικά δουλεύει . Ανοίγουμε το Play Store . Πατάμε Menu/Ρυθμίσεις/Αυτόματη ενημέρωση εφαρμογών και τσεκάρουμε το "Χωρίς αυτόματη ενημέρωση" . Οψόμεθα :secret: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelius1 Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Μπραβο geobas. Νομιζω οτι αυτη ειναι η λυση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Ναι αλλα αυτο δεν ειναι γενικη ρυθμιση? Για ολα? Εγω δεν θελω να μου πειραζει 2-3 συγκεκριμενες. Οχι ολες. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Στην περίπτωσή σου φαντάζομαι πως θα χρειαστείς την εφαρμογή "Notification History" https://play.google.com/store/search?q=notification%20history Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 (edited) λαθος τοπικ... Edited December 13, 2013 by vadergr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosn Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Κανένα update για το 2014 θα δούμε ή οχι ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axibde Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Σιγα μην δουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 (edited) Καλή Χρονιά Κανένα update για το 2014 θα δούμε ή οχι ;;; Πας γυρεύοντας γιά περιπέτειες ? Δεν διάβασες γιά την 4.3 με τα S3 και τα S4 που όλοι γυρίσανε πίσω στην 4.1.2 μετά τα προβλήματα που τους δημιούργησε . Δεν βλέπεις ότι το παρόν νήμα πάει να κοιμηθεί επειδή δεν υπάρχουν προβλήματα να αναφερθούνε ? Μιά χαρά είναι το μηχανάκι μας , άσχετα αν το δικό μου το έχω ελαφρώς παροπλισμένο μετά την αγορά του Tab 3 8" (Τ-311) Edited January 1, 2014 by geobas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Παιδιά καλησπέρα και χρόνια πολλά. Αξίζει να κάνω την αναβάθμιση σε edition 2014 ή καλά στέκεται ακόμα το εργαλειάκι μας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosn Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Παιδιά καλησπέρα και χρόνια πολλά. Αξίζει να κάνω την αναβάθμιση σε edition 2014 ή καλά στέκεται ακόμα το εργαλειάκι μας; Καλημέρα φίλε και πολλά καλά χρόνια να έχεις. Στην ερώτησή σου εγω θα απαντούσα...με την καμιά όμως !!! Το θεωρώ απαράδεκτο από την μεριά οποιουδήποτε να πάει στο επόμενο μοντέλο μέσα σε χρονικό διάστημα 12 - 17 μηνών από τότε που κυκλοφόρησε το πρώτο μοντέλο. Δεν πιστεύω ότι θα αλλάξει και τπτ στην τεχνολογική ζωή σου αν πάρεις το edition 2014. Αν πας και του ρίξεις μια ματιά στα καταστήματα που κυκλοφορεί θα δεις οτι δεν έχει τπτ καινούργιο....τίποτα που να αξίζει να δώσεις 520 ευρώ για να το αγοράσεις και μάλιστα χωρίς 3G. Κάνε υπομονή και ίσως τρίβουμε τα μάτια μας με τα νέα μοντέλα που θα κυκλοφορήσουν στο δεύτερο εξάμηνο του '14. Τώρα αν εσένα το τάμπλετ αυτό δεν σε ικανοποιεί πια, θα πρέπει να σκεφτείς, μην πάθεις το ίδιο και με το edition 14, σε 12-15 μήνες και θα πρέπει να σκεφτείς μήπως δεν σε ικανοποιεί πλέον και η samsung και πρέπει να στραφείς κάπου αλλού. Εγω το πήρα στις 26.2.2013 και έχω πει στον εαυτό μου ότι στις 26.2.2016 θα αλλάξω τάμπλετ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 (edited) Παιδιά καλησπέρα και χρόνια πολλά. Αξίζει να κάνω την αναβάθμιση σε edition 2014 ή καλά στέκεται ακόμα το εργαλειάκι μας; Πλάκα κανείς τωρα, έτσι; Καλημέρα φίλε και πολλά καλά χρόνια να έχεις. Στην ερώτησή σου εγω θα απαντούσα...με την καμιά όμως !!! Το θεωρώ απαράδεκτο από την μεριά οποιουδήποτε να πάει στο επόμενο μοντέλο μέσα σε χρονικό διάστημα 12 - 17 μηνών από τότε που κυκλοφόρησε το πρώτο μοντέλο. Δεν πιστεύω ότι θα αλλάξει και τπτ στην τεχνολογική ζωή σου αν πάρεις το edition 2014. Αν πας και του ρίξεις μια ματιά στα καταστήματα που κυκλοφορεί θα δεις οτι δεν έχει τπτ καινούργιο....τίποτα που να αξίζει να δώσεις 520 ευρώ για να το αγοράσεις και μάλιστα χωρίς 3G. Κάνε υπομονή και ίσως τρίβουμε τα μάτια μας με τα νέα μοντέλα που θα κυκλοφορήσουν στο δεύτερο εξάμηνο του '14. Τώρα αν εσένα το τάμπλετ αυτό δεν σε ικανοποιεί πια, θα πρέπει να σκεφτείς, μην πάθεις το ίδιο και με το edition 14, σε 12-15 μήνες και θα πρέπει να σκεφτείς μήπως δεν σε ικανοποιεί πλέον και η samsung και πρέπει να στραφείς κάπου αλλού. Εγω το πήρα στις 26.2.2013 και έχω πει στον εαυτό μου ότι στις 26.2.2016 θα αλλάξω τάμπλετ. Καλά τα λες, όμως τα tech freaks τα έχεις ακούσει; Πάντα το καλύτερο, το κορυφαίο απλά γιατί ..... είναι το κορυφαίο! Και στην ουσία δεν χρειάζονται ούτε τις μισές από τις δυνατότητες του!:rolleyes: Edited January 2, 2014 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosn Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Οχι :) αλλά για να το λες κάτι παραπάνω θα ξέρεις . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 :lol:παιδιά με καλύψατε σας ευχαριστώ πολύ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Μια καλή ιδέα για όσους θέλουν να κάνουν το tablet-ακι τους σαν καινούργιο με την παλιά αυτονομία!!! Δείτε εδώ τιμές για την μπαταρία του που ειναι original από samsung... Αυτά τα λίγα για να κινηθεί το νήμα και να μην νομίζουν οι παλιοί κάτοχοι πως αυτά τα μηχανήματα πεθαίνουν μετά από έναν χρόνο λόγο αυτονομίας!!! (Όποιος θέλει κατά την γνώμη μου, "όταν παρέλθουν τα 2 χρόνια της εγγύησης", κάνει και ένα κατέβασμα σε 4.0.4! Αν δεν έχει βγει κάτι καλύτερο από την samsung από το 4.1.2, και φτιάχνει την αυτονομία μια για πάντα)!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Μια καλή ιδέα για όσους θέλουν να κάνουν το tablet-ακι τους σαν καινούργιο με την παλιά αυτονομία!!! Δείτε εδώ τιμές για την μπαταρία του που ειναι original από samsung... Αυτά τα λίγα για να κινηθεί το νήμα και να μην νομίζουν οι παλιοί κάτοχοι πως αυτά τα μηχανήματα πεθαίνουν μετά από έναν χρόνο λόγο αυτονομίας!!! (Όποιος θέλει κατά την γνώμη μου, "όταν παρέλθουν τα 2 χρόνια της εγγύησης", κάνει και ένα κατέβασμα σε 4.0.4! Αν δεν έχει βγει κάτι καλύτερο από την samsung από το 4.1.2, και φτιάχνει την αυτονομία μια για πάντα)!!! Συμφωνώ Απόλυτα. Το να το ανοίξεις είναι παιχνιδάκι. Παρά πολύ εύκολο. Όσο για την 4.0.4 προσωπικά, έχω ήδη επιστρέψει. Η διάφορα στην αυτονομία είναι παραπάνω από αισθητή. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgesat Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 To Peel και μάλλον το Watch On απέκτησαν Ελλάδα, Nova, OteTv. Δοκιμάστε το μου φαίνεται καλό για αρχή. Παράθεση Θέλω να βλέπω να γράφουμε ελληνικά με τόνους , Θέλω Windows 8.1 Για το Commodore 64 μου. Η ιστορία μου είναι απλή: Oric 1, Oric Atmos, Commodore 64,Sinclair QL, Amstrad 6128. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Κανάλια κατάφερες να αλλάξεις στον δέκτη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gliout Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Καλή χρονιά να εχουμε . Μου ήρθε ενα update περίπου 117Mb . Ξέρει κανεις τί αφορά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Ναι όντως κάτι πρέπει να δώσανε γιατί μου έβγαλε και μένα χθες μήνυμα για να αναβαθμίσω. Το γείωσα βέβαια και ενω είχα ησυχάσει από αυτή την ιστορία για λίγο, φαίνεται ότι με το update που έδωσαν ξανά έγινε trigger. Ντε και καλά να αναβαθμίσω! Έχω κλείσει τις ειδοποιήσεις αλλά αυτό το χαβά του! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Σε ελληνικό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Σε ελληνικό; Ναι, EUR. (10 char) Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 (edited) Ναι όντως κάτι πρέπει να δώσανε γιατί μου έβγαλε και μένα χθες μήνυμα για να αναβαθμίσω. Το γείωσα βέβαια και ενω είχα ησυχάσει από αυτή την ιστορία για λίγο, φαίνεται ότι με το update που έδωσαν ξανά έγινε trigger. Ντε και καλά να αναβαθμίσω! Έχω κλείσει τις ειδοποιήσεις αλλά αυτό το χαβά του! Σφυρίζουμε αδιάφορα .:ban: Χαμός με την αναβάθμιση στα S3 . Edited January 5, 2014 by geobas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 (edited) Σφυρίζουμε αδιάφορα .:ban: Χαμός με την αναβάθμιση στα S3 . Ναι, ε; Πάω για διαβασμα! PS: Ούτως ή άλλως γειωμένες τις ειχα! :p Edited January 6, 2014 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts