Jump to content

Samsung Galaxy Note 10.1 (N8000/N8010)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τελικά τι συμβαίνει ?

Η ενότητα αργοσκουριάζει .

Είμαστε λίγοι ή δεν αντιμετωπίζουμε σοβαρά προβλήματα με το μηχανάκι(!) :clap::clap:

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Τελικά τι συμβαίνει ?

Είμαστε λίγοι ή δεν αντιμετωπίζουμε σοβαρά προβλήματα με το μηχανάκι(!) :clap::clap:

δεν πρέπει να είμαστε και πολλοί κάτοχοι. Η αλήθεια είναι πως η τιμή ήταν και εξακολουθεί να είναι αρκετά ψηλά ειδικά οι 3g εκδόσεις. ¨Ασε που τώρα με το 2014 edition μας έχουν ξενερώσει:cry::cry::cry:

Καλησπερα παιδια...εχω στην κατοχη μου εδω και 5 μηνες ενα note 10.1 3g...αυτη την στιγμη ειναι αναβαθμισμενο στην 4.1.2 ομως βλεπω τον τελευταιο καιρο εχει αρκετα κολληματα και κυριως πολλα κρασαρισματα σε εφαρμογες...εντονοτερο το φαινομενο ειναι στο facebook app...ας πουμε εαν μου στειλουν 2 ατομα μηνυμα και αλλαξω απο το ενα μηνυμα να δω του αλλου τρωει σκαλωμα που οδηγει τις περισσοτερες φορες σε κρασαρισμα...εχω διαβασει εδω αρκετες σελιδες και βλεπω οτι πολλοι γυριζουν στην 4.0.4..κατι τετοιο θα λυσει το προβλημα? Θα κανει λιγο πιο σβελτο το tablet?? Επισης για να κανω κατι τετοιο θα πρεπει να κανω root? αν κανω root τι μειωνεκτηματα θα εχω?σκεφτομαι αρκετα να το κανω για να πεταξω τις χαζες κατα την γνωμη μου εφαρμογες της samsung να αλαφρωσει λιγο το συστημα...

Ευχαριστω για την βοηθεια...

Edited by vouts

Παντως εγω καθε περιπου 2 μηνες και οταν αρχιζει και τρωει κατι σκαλωματα κανω ενα

wipe cache....και μετα τρεχει νερακι ξανα...τα χει αυτα το android....τι να κανουμε...:)

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

Για κανε μια αναλυση τι ειναι το wipe cache και πως το κανουν???Μπαινοντας στο μενου με power button και volume + ???

Και οταν κανεις κατι τετοιο διαγραφεις την μνημη η οτιδηποτε υπαρχει στο tablet?

Για κανε μια αναλυση τι ειναι το wipe cache και πως το κανουν???Μπαινοντας στο μενου με power button και volume + ???

Και οταν κανεις κατι τετοιο διαγραφεις την μνημη η οτιδηποτε υπαρχει στο tablet?

Ακριβως αυτος ειναι ο συνδυασμος που πατας,,,,, διαφραφει την προσωρινη μνημη και δεν χανεις τπτ απολυτως.....

Τελικά τι συμβαίνει ?

Αν δεν βγει καμια αναβαθμιση .....δεν βλεπω κινητοποιηση....

Ακριβως αυτος ειναι ο συνδυασμος που πατας,,,,, διαφραφει την προσωρινη μνημη και δεν χανεις τπτ απολυτως.....

Και τι καταφερνεις με αυτη την διαφοροποιηση?

Επειδή εχω γυρίσει στην 4.0.4 δεν μπορω να πω οτι είναι πιο σβέλτο το ταμπλετ. Ειναι σιγουρα λιγοτερο smooth. Ομως η διαφορά που υπάρχει στην μπαταρία ειναι με μια λεξη ..... χαοτική.

Ουσιαστικά δεν θυσιάζεις κάτι περαν μιας αίσθησης smoothness και κερδίζεις ενα στανταρ +30-40% μπαταρια για την ίδια χρήση.

Προσωπικά δεν το κουναω απο την 404 παρα μονον για την 4.3 αν και εφόσον την δώσουν. Αλλα και πάλι υπο αναίρεση οποιαδήποτε στιγμη, αν συνεχίσει στα χνάρια της 412. Η οποια νομιζω ειναι οτι χειρότερο εχουν κάνει απο πλευράς αυτονομίας.

Edited by fanatikos

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Nop.

Usb drivers + Odin 3.09 + 4.0.4 firmware απο το samfirmware.com

Μετα ρουταρεις με ενα κλικ με το framaroot.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Επειδή εχω γυρίσει στην 4.0.4 δεν μπορω να πω οτι είναι πιο σβέλτο το ταμπλετ. Ειναι σιγουρα λιγοτερο smooth. Ομως η διαφορά που υπάρχει στην μπαταρία ειναι με μια λεξη ..... χαοτική.

Ουσιαστικά δεν θυσιάζεις κάτι περαν μιας αίσθησης smoothness και κερδίζεις ενα στανταρ +30-40% μπαταρια για την ίδια χρήση.

Προσωπικά δεν το κουναω απο την 404 παρα μονον για την 4.3 αν και εφόσον την δώσουν. Αλλα και πάλι υπο αναίρεση οποιαδήποτε στιγμη, αν συνεχίσει στα χνάρια της 412. Η οποια νομιζω ειναι οτι χειρότερο εχουν κάνει απο πλευράς αυτονομίας.

Τελικά ο καθένας μας κατασταλάζει σε μιά άποψη γιά την απόδοση του κινητού/tablet του , και κανένας μας δεν αναρωτιέται γιατί υπάρχει

διαφορά απόψεων με δεδομένο ότι τα αναφερόμενα από τον καθένα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα . Σε κάθε πρόβλημα που μας

παρουσιάζεται , ο συνήθης ύποπτος είναι η έκδοση android . Πως γίνεται όμως να έχουμε την ίδια έκδοση και το δικό μου το μηχανάκι να

δουλεύει ρολόϊ όπως και άλλων φίλων , χωρίς κανένα από τα προβλήματα που αναφέρονται και ο φίλος fanatikos όπως και πολλοί άλλοι

να έχουν προβλήματα με την μπαταρία η οτιδήποτε άλλο τους παρουσιάζεται .

Εχει γίνει αποδεκτό από ειδήμονες ότι καλό είναι να μην αγοράζουμε γκατζετάκι τις πρώτες μέρες της κυκλοφορίας τους με το έρισμα ότι

κουβαλάνε τις παιδικές αρρώστιες του νεογέννητου (!) .

Αν έχει κάποια βάση το παραπάνω , και γιατί να μήν έχει , μήπως πρέπει να ανατρέξουμε στις διάφορες παρτίδες κατασκευής χρονολογικά

και γιατί όχι και στη χώρα κατασκευής του κινητού/tablet μας . Μήπως αυτοί οι παράγοντες παίζουν σοβαρότερο ρόλο στη διαφοροποίηση

της απόδοσης και εμείς αναθεματίζουμε την έκδοση android ?

Λέω .....................

ΥΓ : Παρακαλώ μήν αναφερθείτε στη χρήση που κάνει ο καθένας , γιατί μέχρι και σαν ρακέτα στην παραλία το έχω χρησιμοπιήσει :D:D

Τελικά ο καθένας μας κατασταλάζει σε μιά άποψη γιά την απόδοση του κινητού/tablet του , και κανένας μας δεν αναρωτιέται γιατί υπάρχει

διαφορά απόψεων με δεδομένο ότι τα αναφερόμενα από τον καθένα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα . Σε κάθε πρόβλημα που μας

παρουσιάζεται , ο συνήθης ύποπτος είναι η έκδοση android . Πως γίνεται όμως να έχουμε την ίδια έκδοση και το δικό μου το μηχανάκι να

δουλεύει ρολόϊ όπως και άλλων φίλων , χωρίς κανένα από τα προβλήματα που αναφέρονται και ο φίλος fanatikos όπως και πολλοί άλλοι

Εχει γίνει αποδεκτό από ειδήμονες ότι καλό είναι να μην αγοράζουμε γκατζετάκι τις πρώτες μέρες της κυκλοφορίας τους με το έρισμα ότι

Αν έχει κάποια βάση το παραπάνω , και γιατί να μήν έχει , μήπως πρέπει να ανατρέξουμε στις διάφορες παρτίδες κατασκευής χρονολογικά

και γιατί όχι και στη χώρα κατασκευής του κινητού/tablet μας . Μήπως αυτοί οι παράγοντες παίζουν σοβαρότερο ρόλο στη διαφοροποίηση

ΥΓ : Παρακαλώ μήν αναφερθείτε στη χρήση που κάνει ο καθένας , γιατί μέχρι και σαν ρακέτα στην παραλία το έχω χρησιμοπιήσει :D:D

Συμφωνώ εν μέρει με τις απόψεις σου! Αλλά θα σου πω τη δική μου άποψη! Με 4.0 4 δεν το χω δουλέψει καθόλου! Το πήρα όταν είχε βγει η 4.1.2 και είναι το γερμανικό! Η μπαταρία πάντα με την ίδια χρήση μου είχε κρατήσει ως και 8 ώρες ενεργή οθόνη! Το ίδιο και με δύο επόμενα μικρά update.. Με το τελευταίο update mh2 πάντα με την ίδια χρήση το max που μου έχει κρατήσει η μπαταρία είναι 6 ώρες ενεργή οθόνη.. Πώς το εξηγείς τώρα αυτό?!?

Συμφωνώ εν μέρει με τις απόψεις σου! Αλλά θα σου πω τη δική μου άποψη! Με 4.0 4 δεν το χω δουλέψει καθόλου! Το πήρα όταν είχε βγει η 4.1.2 και είναι το γερμανικό! Η μπαταρία πάντα με την ίδια χρήση μου είχε κρατήσει ως και 8 ώρες ενεργή οθόνη! Το ίδιο και με δύο επόμενα μικρά update.. Με το τελευταίο update mh2 πάντα με την ίδια χρήση το max που μου έχει κρατήσει η μπαταρία είναι 6 ώρες ενεργή οθόνη.. Πώς το εξηγείς τώρα αυτό?!?

Απλά , οι περισσότεροι φίλοι που κάνανε αυτά τα τελείως άχρηστα μικρο-update βρήκαν το μπελά τους . Εγώ προσωπικά τα αγνόησα .

Αλλωστε κυκλοφορούν και κάποιες κακόβουλες ;) φήμες γιά το ρόλο που παίζουν τα μικρο-update από υποψιασμένους χρήστες .

Συμφωνώ, ειναι ολίγον χαζο να λεμε τι χρηση του κάνουμε. Λιγο-πολύ παραπλήσια είναι όλων μας.

Πρόβλημα, δεν ειχα κανένα στην ταμπλέτα. Μια χαρα ήταν ολα, εκτός απο μια αίσθηση (περισσότερο) ότι είχε βαρινει στην χρηση της. Και αυτο το λεω τωρα, με καθε επιφύλαξη, που την δουλεύω με την 404 αρκετό καιρό. Ίσως να είναι placebo αλλά αυτό αισθάνομαι τώρα απο το πως "ρολαρει".

Αυτο όμως που βγάζει μάτι ειναι οτι απο εκει που με πολυ δυσκολία πλησιαζα τις 6 ώρες, τωρα πλέων παίζω κοντα σε διψήφια νουμερα. Ειναι ενα 40% (ισως και 50%) παραπάνω αυτονομία. Το χάος δηλαδή.

Πρόβλημα και τωρα δεν εχω στην λειτουργία της και ας μην εχω τα 60 frames του project butter. Δεν χαλιέμαι απο κάτι τέτοια. Η αυτονομία της ομως είναι για μενα βασικό θεμα. Δεν ειναι κινητό. Είναι αλλη η δουλειά της και εκει πρέπει να εχει διάρκεια.

Παντως και σε μενα ειχε βαρυνει, εκανα ενα wipe cache και το νιωθω ξανα σαν την πρωτη μερα.....

Παιδια θα το προτεινατε για καποιον που θελει ενα ταμπλετ πιο πολυ για διαβασμα pdf περιοδικων και σημειωσεων και για σερφαρισμα στο ιντερνετ? Ποσο πιο χαλια ειναι η οθονη του για τα παραπανω με μια ρετινα?

Επισεις πως ειναι η αισθηση οταν γραφεις σε συγκριση με το χαρτι?

Ειναι ανετο για να κρατας σημειωσεις?

Ποσο βγαζει περιπου η μπαταρια κανοντας τα παραπανω?

Παιδια θα το προτεινατε για καποιον που θελει ενα ταμπλετ πιο πολυ για διαβασμα pdf περιοδικων και σημειωσεων και για σερφαρισμα στο ιντερνετ? Ποσο πιο χαλια ειναι η οθονη του για τα παραπανω με μια ρετινα?

Επισεις πως ειναι η αισθηση οταν γραφεις σε συγκριση με το χαρτι?

Ειναι ανετο για να κρατας σημειωσεις?

Ποσο βγαζει περιπου η μπαταρια κανοντας τα παραπανω?

Ανετο σε ολα οσα θες , μπαταρια 8 με 9 ωρες , τιμη αψογη .

Να κανω και εγω μια ερωτηση ρε παιδια..

Ειμαι μεταξυ του Note 10,1 και του Tab3 10,1

Εχει κανεις απο σας εμπειρια μεταξυ των δυο ταμπλετ να μου πει τι γνωμη του για το πιο να διαλεξω;

Εγω εχω το note 8 και ειμαι εντυπωσιασμενος με το ταμπλετ αλλα σε 10,1" δεν ξερω αν αξιζει το note N8010 ή το Tab 3 10,1" που το βλεπω σαν πιο καινουριο μοντελο.

Edited by makouin

Οποιος τα εχει δει και τα δυο παραπανω, μπορει να πει πως ειναι οι οθονες τους? Εννοω μπορει να εχουν τα ιδια χαρακτηριστικα αλλα αποδιδουν το ιδιο?

Θελω να παρω το note αλλα δεν διαβαζω και τα καλυτερα εδω για την οθονη του. Εχω δει απο κοντα μονο το tab 3 και μπορω να πω πως η οθονη του με ικανοποιει. Ειναι ιδια με του note 10.1?

Καλησπέρα παιδιά,

ένας φίλος μου είναι μεταξύ των

1. Note 10.1 (N8010) στα ~360 και

2. http://www.toshiba-greece.com/laptops/tablets/excite-pure/excite-at10-a-104/ στα ~300.

σχεδόν έχω αποφασίσει να του προτείνω το note αλλά φοβάμαι λίγο γιατί είναι παλιότερο και γενικά μου αρέσει πολύ η Toshiba για την ποιότητά της.

Κάθε γνώμη ευπρόσδεκτη. :D

Καλύτερα να θέσεις το ερώτημά σου στην ενότητα Επιλογή συσκευής.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 10.1 (N8000/N8010)