Jump to content

Samsung Galaxy Note 10.1 (N8000/N8010)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχει αναφερθεί από την Samsung ότι η αναβάθμιση θα είναι μάλλον η 5.0 , και το Note 8000

θα είναι μεταξύ των συακευών που θα την πάρουν , θα περιέχει δε τα καλούδια του S4 .

Sent with N8000 via g3

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εχει αναφερθεί από την Samsung ότι η αναβάθμιση θα είναι μάλλον η 5.0 , και το Note 8000

θα είναι μεταξύ των συακευών που θα την πάρουν , θα περιέχει δε τα καλούδια του S4 .

Sent with N8000 via g3

Καλησπέρα μακάρι να υπάρξει αναβάθμιση τώρα να ρωτήσω για την μπαταρία του αν φάει το ψωμί της πως μπορούμε να την αλλάξουμε? ή δεν αλλάζει

Καλησπέρα μακάρι να υπάρξει αναβάθμιση τώρα να ρωτήσω για την μπαταρία του αν φάει το ψωμί της πως μπορούμε να την αλλάξουμε? ή δεν αλλάζει

Δεν ειναι τιποτα δυσκολο αν πιανουν λιγο τα χερια σου. Ψαξε στο youtube θα βρεις βιντεο για το πως θα το ανοιξεις και τι πρεπει να κανεις.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Σε παραπέμπω στην απάντηση και στο βίντεο που έδωσα σε ένα φίλο μας πριν μερικές σελίδες:

Απάντηση #1947

Πάτα εδώ για να πας στη σελίδα!!!

Το note 10.1 υποστηριζει otg?

Ναι. :cool:

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Παιδιά γνωρίζει κανένας απο μπορώ να κατεβάσω την αρχική rom για το ταμπλετ μας; Η έκοδση βασικού φάσματος είναι XXCLL1 Edited by orestisgr

Παιδιά γνωρίζει κανένας απο μπορώ να κατεβάσω την αρχική rom για το ταμπλετ μας; Η έκοδση βασικού φάσματος είναι XXCLL1

εννοείς την 4.0.4;

Αν εννοείς την 4.1.2 την ελληνική τότε δες στη πρώτη σελίδα αυτού του άρθρου!

Καλησπερα παιδια εγω δεν εχω κανενα προβλημα ειμαι πολυ ευχαριστημενος.Μονο ενα μικρο προβλημα εχω τεσπα εγω το βλεπω σαν προβλημα.Οταν κανω περιηγηση στο internet και ειμαι σε μια σελιδα ,θελω να διαβασω ενα αρθρο παταω παρατεταμενα στον τιτλο για να ανοιξει καινουριο παραθυρο. Το προβλημα ειναι οτι πολλές φορες δεν αναγνωριζει το δαχτυλο αλλα ουτε και την πενα, πρεπει δηλ να το πατησω κανα 2-3 φορες για να πιασει.Χρησιμοποιω το internet mama εχετε και εσεις το ιδιο προβλημα?
Παιδιά με λένε Σταύρο και είμαι πολύ καλά :dizzy:

Καλησπερα παιδια εγω δεν εχω κανενα προβλημα ειμαι πολυ ευχαριστημενος.Μονο ενα μικρο προβλημα εχω τεσπα εγω το βλεπω σαν προβλημα.Οταν κανω περιηγηση στο internet και ειμαι σε μια σελιδα ,θελω να διαβασω ενα αρθρο παταω παρατεταμενα στον τιτλο για να ανοιξει καινουριο παραθυρο. Το προβλημα ειναι οτι πολλές φορες δεν αναγνωριζει το δαχτυλο αλλα ουτε και την πενα, πρεπει δηλ να το πατησω κανα 2-3 φορες για να πιασει.Χρησιμοποιω το internet mama εχετε και εσεις το ιδιο προβλημα?

Κάνε λίγο zoom in και θα πιάσει καλυτερα!!!

Αν και εγώ είμαι fanboy του dolphin και ιδικά τώρα που αναβαθμίστηκε !

Κάνε λίγο zoom in και θα πιάσει καλυτερα!!!

Αν και εγώ είμαι fanboy του dolphin και ιδικά τώρα που αναβαθμίστηκε !

Λες να ειναι αυτο το προβλημα φιλε για να δουμε..Αλλα συνεχεια πρεπει να κανω ζοομ??

Παιδιά με λένε Σταύρο και είμαι πολύ καλά :dizzy:

Απο stby, πατωντας το power σας αργει ν' ανοιξει? Μιλαμε για 2-3 δευτερολεπτα, ετσι!

Σε σημειο που λεω "τωρα το πατησα ή οχι?"

εννοείς την 4.0.4;

Αν εννοείς την 4.1.2 την ελληνική τότε δες στη πρώτη σελίδα αυτού του άρθρου!

Την κατεβασα , παταω power + volume up και παω να την κανω εγκατασταση install zip grom sdcard κλπ αλλα δεν γινεται εγκατασταση

Κι εγώ είμαι με XXCLL1 και αυτή τη στιγμή μου κατεβάζει αναβάθμιση.

Είναι 78ΜΒ περίπου

Edited by Cadfael

>thanos 1989 φίλε επειδη και γω θελω να μην σταματα το youtube οταν ανοιγω νεα καρτελα μπορεις να μου το εξηγησεις καλυτερα γιατι δεν το καταλαβα πως γινεται?και πως μπορω να περασω νεες εφαρμογες στο αναδιωμενο παραθυρο?

Απο stby, πατωντας το power σας αργει ν' ανοιξει? Μιλαμε για 2-3 δευτερολεπτα, ετσι!

Σε σημειο που λεω "τωρα το πατησα ή οχι?"

Οχι . Με το που αφήνω το δάχτυλο από το power η οθόνη έχει ανοίγει ακαριαία .

Ανοίγοντας το τάμπλετ πριν από λίγο βγήκε παράθυρο γιά ,, Αναβάθμιση λογισμικού,,

Απάντησα αργότερα ...... Δεν αναφέρει τι και ποιά .

Ξέρει κανείς περί τίνος πρόκειται .

Sent with N8000 via 3g

Αυτό το είδατε ??????

Ένα σάιτ τεχνολογίας έρχεται να ανατρέψει όσα πιστεύαμε ως τώρα για τις μπαταρίες των κινητών

Το να φορτίζεις στο 100% τη μπαταρία του κινητού σου δεν είναι και η πιο έξυπνη κίνηση σύμφωνα με το σάιτ τεχνολογίας Gizmodo.

Σίγουρα αποτελεί την πιο λογική σκέψη να αφήσει κάποιος το κινητό του να αποφορτιστεί πλήρως και να το βάλει να φορτίσει μέχρι το 100%. Δεν είναι όμως ό,τι καλύτερο για το κινητό. Το Gizmodo τονίζει ότι για να καταφέρει κάποιος να κρατήσει τη μπαταρία του κινητού του αρκετό καιρό στη μέγιστη απόδοσή της, το σωστό είναι να να το φορτίζει από το 40% μέχρι να φτάσει στο 80%. Μια μέση λύση δηλαδή.

«Η πλήρης φόρτιση του κινητού δεν πρόκειται να κάνει τη συσκευή να εκραγεί ή κάτι τέτοιο, αλλά σίγουρα θα μειώσει την διάρκεια ζωής της» αναφέρει ο Έρικ Λίμερ από το Gizmodo. Προτείνει μάλιστα ο κάθε χρήστης να κρατά τη μπαταρία φορτισμένη πάντα πάνω από το 50% και ποτέ, μα ποτέ να μην την αφήνει να πάει στο μηδέν!

Αυτή η πρόταση σίγουρα έρχεται να ανατρέψει τα μέχρι τώρα δεδομένα με βάση φυσικά τις οδηγίες των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας...

UNQUOTE

Πάει ο μύθος που γνωρίζαμε γιά τις μπαρταρίες ή ο τύπος είναι πράκτορας εργοστασίου μπαταριών ??

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Αυτό το είδατε ??????

Ένα σάιτ τεχνολογίας έρχεται να ανατρέψει όσα πιστεύαμε ως τώρα για τις μπαταρίες των κινητών

Το να φορτίζεις στο 100% τη μπαταρία του κινητού σου δεν είναι και η πιο έξυπνη κίνηση σύμφωνα με το σάιτ τεχνολογίας Gizmodo.

Σίγουρα αποτελεί την πιο λογική σκέψη να αφήσει κάποιος το κινητό του να αποφορτιστεί πλήρως και να το βάλει να φορτίσει μέχρι το 100%. Δεν είναι όμως ό,τι καλύτερο για το κινητό. Το Gizmodo τονίζει ότι για να καταφέρει κάποιος να κρατήσει τη μπαταρία του κινητού του αρκετό καιρό στη μέγιστη απόδοσή της, το σωστό είναι να να το φορτίζει από το 40% μέχρι να φτάσει στο 80%. Μια μέση λύση δηλαδή.

«Η πλήρης φόρτιση του κινητού δεν πρόκειται να κάνει τη συσκευή να εκραγεί ή κάτι τέτοιο, αλλά σίγουρα θα μειώσει την διάρκεια ζωής της» αναφέρει ο Έρικ Λίμερ από το Gizmodo. Προτείνει μάλιστα ο κάθε χρήστης να κρατά τη μπαταρία φορτισμένη πάντα πάνω από το 50% και ποτέ, μα ποτέ να μην την αφήνει να πάει στο μηδέν!

Αυτή η πρόταση σίγουρα έρχεται να ανατρέψει τα μέχρι τώρα δεδομένα με βάση φυσικά τις οδηγίες των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας...

UNQUOTE

Πάει ο μύθος που γνωρίζαμε γιά τις μπαρταρίες ή ο τύπος είναι πράκτορας εργοστασίου μπαταριών ??

Οτι και να ισχύει δεν υπάρχει πρόβλημα.Το πολύ πολύ μόλις πέσει η απόδοση της μπαταρίας την αντικαθιστάς με άλλη.Πλέον έχουν φτηνύνει και την μπαταρία δεν την αλλάζεις κάθε μέρα...

Edited by nemos

Οτι και να ισχύει δεν υπάρχει πρόβλημα.Το πολύ πολύ μόλις πέσει η απόδοση της μπαταρίας την αντικαθιστάς με άλλη.Πλέον έχουν φτηνήνει και την μπαταρία δεν την αλλάζεις κάθε μέρα...

Οντως . Σε ότι με αφορά μετά από 2-3 αρχικές πλήρεις φορτίσεις , περίπου όπως τα λέει

ο τύπος κάνω φόρτιση .

ρε παιδιά, επειδή ξαφνικά είμαι και εγώ κάτοχος του note 10.1 3G, μπορείτε να με διαφωτίσετε λίγο στο παρακάτω;

Ποια η διαφορά του tab 10.1, του tab 2 10.1 και του note 10.1;;;;

Κατέβασα την στοκ ρομ απο την 1η σελίδα αλλα πατάω να την κάνω εγκατάσταση και μου λέει aborted , γίνεται με κάποιον άλλον τρόπο αυτή. Έχω την OMEGA τώρα βάλει.

ρε παιδιά, επειδή ξαφνικά είμαι και εγώ κάτοχος του note 10.1 3G, μπορείτε να με διαφωτίσετε λίγο στο παρακάτω;

Είναι τρεις διαφορετικές συσκευές! :-)

Note 10.1

http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_note_10_1_n8000-4573.php

Tab 2 10.1

http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_tab_2_10_1_p5100-4567.php

Tab 10.1

http://www.gsmarena.com/samsung_p7500_galaxy_tab_10_1_3g-3892.php

Κατέβασα την στοκ ρομ απο την 1η σελίδα αλλα πατάω να την κάνω εγκατάσταση και μου λέει aborted , γίνεται με κάποιον άλλον τρόπο αυτή. Έχω την OMEGA τώρα βάλει.

τις official rom τις περνας μεσω odin.

Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε

Πήρα την ειδοποίηση γιά ,,αναβάθμιση λογισμικού,, αλλά δεν γίνεται λήψη με 3g , μου ζητάει

Wi-Fi , και σωστά βέβαια , φαντάζομαι γιά να υπάρχει σταθερή ροή δεδομένων .

Τελικά δεν έχει πάρει κανένας άλλος φίλος να μάθουμε περί τίνος πρόκειται μέχρι να βρω

κάποιο Wi-Fi ?

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 10.1 (N8000/N8010)