stelios1981 Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 καλημερα και χρονια πολλα.πηρα το πρωι στα ΜΜ Ρεντης και Περιστερι δεν υπαρχουν διαθεσιμα επισης και Πλαισιο Πειραια μου ειπαν τελος του μηνα θα παραλαβο6ν.Επειδη θελω να το παρω σημερα ξερει κανεις που το εχουν σε στοκ στην τιμη των 389?ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpertz Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 Παιδιά καλησπέρα, θέλω να κάνω μια ερώτηση για το samsung note GT-N8010 η οποία πολύ πιθανόν να έχει απαντηθεί ήδη. Χρησιμοποίησα το smart remote για την τηλεόραση samsung που έχω και συνδέθηκαν κανονικά. Μετα προσπάθησα να προσθέσω στο smart remote και τον αποκωδικοποιητή nova που εχω (pace-Model No: DS831IMH), ανεπιτυχώς όμως. Έχει κάποιος να προτείνει κάτι...??.... Ευχαριστώ..!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpgalanis Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 Παιδιά καλησπέρα, θέλω να κάνω μια ερώτηση για το samsung note GT-N8010 η οποία πολύ πιθανόν να έχει απαντηθεί ήδη. Χρησιμοποίησα το smart remote για την τηλεόραση samsung που έχω και συνδέθηκαν κανονικά. Μετα προσπάθησα να προσθέσω στο smart remote και τον αποκωδικοποιητή nova που εχω (pace-Model No: DS831IMH), ανεπιτυχώς όμως. Έχει κάποιος να προτείνει κάτι...??.... Ευχαριστώ..!! Ποιος είναι αυτός ο αποκωδικοποιητης; Ο κλασσικός της Nova; Ούτε εμένα δουλεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kuan Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 (edited) Τελικα το παρηγγειλα απο το Πλαισιο με 389€ και δωρεαν μεταφορικα. Τους πηρα τηλ. και μου ειπαν οτι ειναι διαθεσιμο και η προσφορα οντως ισχυει :) Επισης το εχουν τωρα και εδω http://www.vnp.gr/samsung-ung-n8010-note-10.1-16gb-wh.html με 388.89€ :lol: αλλα χωρις δωρεαν μεταφορικα οπως στο πλασιο και μονο το ασπρο χρωμα... EDIT: παει η παραπανω προσφορα, τωρα με 459Ε. Πολυ κρατησε... Edited December 24, 2012 by kuan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
str_tsi Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 Τελικα παρελαβα σημερα απο το πλαισιο ψυχικου το τελευταιο 8000. Εχουμε καμμια προταση για το πρωτο ανοιγμα-πρωτη φορτιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
link012000 Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 απο οτι εχω ακουσει και εκανα και στο δικο μου την πρωτη φορα περιμενα να παει καπου στο 10% και κατω αλλα οχι να κλεισει απο μπαταρια.και μετα το εκλεισα το εβαλα στο φορτιστη μεχρι να γεμιση και αλλες 2 ωρες συν... και για της επομενες 2 φορτισεις παλι τα ιδια χωρις της 2 ωρες συν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpertz Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 Ποιος είναι αυτός ο αποκωδικοποιητης; Ο κλασσικός της Nova; Ούτε εμένα δουλεύει. Ο κλασσικός καινούργιος της Nova. Δύο μήνες τον έχω περίπου. Έγραψα και το ακριβές μοντέλο στο προηγούμενο σχόλιο μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kuan Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 (edited) Την πρωτη φορα ειναι καλο να το φορτισουμε στο φουλ πριν απο την πρωτη χρηση. Και μετα καλο ειναι να φορτιζουμε πριν πηγαινει κατω απο 50% γιατι οι πληρεις αποφορτισεις φθειρουν την μπαταρια. Edited December 24, 2012 by kuan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpgalanis Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 Την πρωτη φορα ειναι καλο να το φορτισουμε στο φουλ πριν απο την πρωτη χρηση. Και μετα καλο ειναι να φορτιζουμε πριν πηγαινει κατω απο 50% γιατι οι πληρεις αποφορτισεις φθειρουν την μπαταρια. Εγώ και πολλοί οδηγοί προτείνουν πλήρης αποφόρτιση, μετά φόρτιση για κανα 8ωρο, μετά από φόρτιση και φόρτιση μέχρι να φορτίσει πλήρως και επανάληψη 2-3 φορές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kuan Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 (edited) Εγω προτεινω πληρη φορτιση πριν την πρωτη χρηση. Ειναι Li-Ion μπαταρια. Στο γοογλ που εψαξα οι οδηγοι λενε ακριβως αυτο. Πχ. http://www.techrepublic.com/blog/tablets/how-and-when-to-charge-your-tablet-battery/814 Δεν το γραφει καπου στον οδηγο του συγκεκριμενου tablet? Edited December 24, 2012 by kuan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickyapis Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 Kαι εγω καινουργιος.Απλα να ενημερωσω οτι εχθες απο το ΜΜ στον Ρεντη αγορασα 2 note ενα απλο wifi και ενα 3g. οι τιμες τους ηταν 389 και 489 αντιστοιχα. βεβαια το ενα γκρι και το αλλο ασπρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 Σήμερα το πρωί πήγα στο πλαίσιο Περιστερίου και πείρα το 8010 ...αλλά μόλις πριν από 5 λεπτά παρατήρησα ότι έχει ένα καμένο πιξελ στιν άριστη πλευρά ! Τι γίνετε με την Εγγύηση DOA; Το στέλνουν και το αντικαθιστά το σέρβις της Samsung ή το πλαίσιο κατευθείαν; Και εγώ το πείρα στη τιμή 389ευρώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasosgeo Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 Ξαναθέτω ένα ερώτημα που με "καίει",μήπως τυχόν και γνωρίζει κανείς! :) σαν κάτοχος Note wifi only,και χρήστης κατά κύριο λόγου nokia E71(non smartphone) ποιός είναι ο αποτελεσματικότερος(+οικονομικότερος,δεν θα με χαλόυσε)τρόπος για να έχω internet ακόμα και όταν δεν βρίσκω wifi?? :) P.S:Συγνώμη για το πρήξιμο και ευχαριστώ για το χρόνο σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalbag Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 Σήμερα το πρωί πήγα στο πλαίσιο Περιστερίου και πείρα το 8010 ...αλλά μόλις πριν από παλιότεραρατήρησα ότι έχει ένα καμένο πιξελ στιν άριστη πλευρά ! Τι γίνετε με την Εγγύηση DOA; Το στέλνουν και το αντικαθιστά το σέρβις της Samsung ή το πλαίσιο κατευθείαν; Και εγώ το πείρα στη τιμή 389ευρώ Έχω την εντύπωση πως πάνω από 6 καμένα γίνεται αντικατάσταση..... αυτό τουλάχιστον μου είχαν πει για ένα PSP παλιότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 Ξαναθέτω ένα ερώτημα που με "καίει",μήπως τυχόν και γνωρίζει κανείς! :) σαν κάτοχος Note wifi only,και χρήστης κατά κύριο λόγου nokia E71(non smartphone) ποιός είναι ο αποτελεσματικότερος(+οικονομικότερος,δεν θα με χαλόυσε)τρόπος για να έχω internet ακόμα και όταν δεν βρίσκω wifi?? :) P.S:Συγνώμη για το πρήξιμο και ευχαριστώ για το χρόνο σας. Δεν το ξέρω καθόλου το κινητό που έχεις και τι προγράμματα παίρνει, αλλά τώρα που το έψαξα λίγο βλέπω πως υπάρχει λύση για wifi hotspot! Δες εδώ περισσότερα!! Αν κατάλαβα καλά λένε γι' αυτό το πρόγραμμα!! Σίγουρα θα υπάρχει τσαμπέ και στα γνωστά μαγαζάκια! Κάνε μια προσπάθεια και αν δεν βρεις άκρη στείλε μου pm να το ψάξω και γω καλύτερα!!:) Δες και εδώ μερικές πληροφορίες ακόμα!! Και τέλος δες το και σε Φαντάζομαι αυτό ήθελες να μάθεις έτσι? Εκτός και αν ψάχνεις κάποια φτηνή λύση για ίντερνετ που μπορείς να βρεις πολλά τόπικ εδώ στο myphone που ασχολούνται με τέτοια ζητήματα και να πας εκεί να ρωτήσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 Έχω την εντύπωση πως πάνω από 6 καμένα γίνεται αντικατάσταση..... αυτό τουλάχιστον μου είχαν πει για ένα PSP παλιότερα. Στην DOA εγγύηση τους το πηγές ; Και βρήκα και Αλλα 4 . . σύνολο=5 Τελικά το ένα που έλεγα ήταν 4 μαζί για αυτό το παρατήρησα εύκολα !(και ένα άλλο πιο κάτω βρήκα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 Να κάνεις χρήση DOA πολη απλά!! Αν θες πες μου να σου κανω κόπια τι σχετικο νομο που εχει γράψει αλλος αυμφορίτης!! ;) Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 Να κάνεις χρήση DOA πολη απλά!! Αν θες πες μου να σου κανω κόπια τι σχετικο νομο που εχει γράψει αλλος αυμφορίτης!! ;) Με DOA Πρέπει να το αλλάξουν οπωσδήποτε ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 Καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά... Σήμερα παρέλαβα και το δικό μου από Amazon.co.uk. Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι αν με το titanium θα μπορούσα να επαναφέρω κάποιες εφαρμογές με τα δεδομένα τους μιας και το έχω ήδη rootάρει και πώς?.... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stageof22 Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 Ρε παιδια το ταμπλετακι καλό ειναι αλλά με αυτην την οθόνη σε 3-5 μήνες θα ειναι για πάντα στο συρτάρι. Επειδη έτυχε να εχω συγχρονως ipad3 και νοτε 10.1 η διαφορά ειναι χαοτική. Κριμά γιατί κατά τα άλλα ειναι πολύ αξιόλογο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 Καλησπέρα, μάλλον καλημέρα στην παρέα. Σήμερα το απογευμα τσιμπησα το τελευταίο κομμάτι από το ΜΜ στο Περιστέρι στα 389€. Εξαιρετικές οι πρώτες εντυπώσεις αλλά έχω και ένα προβληματάκι. Δεν κατάφερα να κάνω την εφαρμογή mail να δουλέψει σωστά με exchange server. Ενώ φαίνεται ότι τον βλέπει, φέρνει τα μέηλ, μολις παω να γράψω ένα μέηλ η εφαρμογή κρασαρει. Υπάρχει κάποια λύση; Και πάλι την καλημέρα μου, χρόνια πολλά σε όλους και ιδικά στους εορτάζοντες και θα τα λέμε από εδώ. Οποιος μπορεί να βοηθήσει, ας δώσει ένα χεράκι, χρονιάρες μέρες:p Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 Καλησπέρα, μάλλον καλημέρα στην παρέα. Σήμερα το απογευμα τσιμπησα το τελευταίο κομμάτι από το ΜΜ στο Περιστέρι στα 389€. Εξαιρετικές οι πρώτες εντυπώσεις αλλά έχω και ένα προβληματάκι. Δεν κατάφερα να κάνω την εφαρμογή mail να δουλέψει σωστά με exchange server. Ενώ φαίνεται ότι τον βλέπει, φέρνει τα μέηλ, μολις παω να γράψω ένα μέηλ η εφαρμογή κρασαρει. Υπάρχει κάποια λύση; Και πάλι την καλημέρα μου, χρόνια πολλά σε όλους και ιδικά στους εορτάζοντες και θα τα λέμε από εδώ. Οποιος μπορεί να βοηθήσει, ας δώσει ένα χεράκι, χρονιάρες μέρες:p άμα έχεις yahoo κατέβασε την εφαρμογή αλλιώς δεν ξέρω. έχεις παρατηρήσει κάποιο καμένο πιξελ στην οθόνη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kuan Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 με αυτην την οθόνη σε 3-5 μήνες θα ειναι για πάντα στο συρτάρι Γιατι? :what: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgexx Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 Eγω πηρα το note 4g 550 απο γερμανο με χρηση δωροεπιταγη, είχε 4,11 περασμένη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 Παιδιά, άλλο το Note 10.1 3G που πήρα από Πλαίσιο πριν από κάνα μήνα και άλλο το 4G που διαφημίζει η Cosmote; Ποιό ακριβώς μοντέλο είναι το 4G; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts