Jump to content

Alcatel OT-997 / 997D

snapp
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Γεια σε όλους.

Από χθες το απόγευμα έχω το Alcatel 997! :yahoo:

Σε σύγκριση με το 918D που είχα.... 'ντάξει... η μέρα με την νύχτα!

Έχω διαβάσει όλο το θέμα και μπορώ να πω ότι μου έχουν λυθεί αρκετές απορίες.

Θέλω να ρωτήσω...

Έχει βρει κανείς πως δουλεύει το fm transmitter???

Κάπου σε κάποια σελίδα είχε πάρει το μάτι μου να λέει ότι το 997 έχει fm transmitter αλλά δε βγάζω άκρη.

Κατεβάζεις μια εφαρμογή και δουλεύει όπως τα mp3 transmitter του αυτοκινήτου?

http://www.skroutz.gr/c/318/aksesouar-ixosysthmatwn-autoki.html?keyphrase=MP3+Transmitter

Δηλαδή βάζεις την συχνότητα που θες να εκπέμπει και το βρίσκεις στο radio του αυτοκινήτου και ακούς? ή θέλει κάποιο συγκεκριμένο kit?

Ναι το είχα δει και εγώ αυτό ότι σε κάποια site έλεγαν πως έχει αλλά δεν ισχύει τελικά .Έκτος εάν έχεις κάποιο μοντέλο ιδιαίτερο πάντως από όσο το είχα ψάξει δεν υπήρχε στο κινητό μας . Εάν είχε όμως ναι θα δούλευε όπως τα mp3 fm transmitter .Είχα κατεβάσει κιόλας κάποιες εφαρμογές που έκαναν αυτή τη δουλεία αλλά δεν εντόπιζαν υλικό transmitter
Ζητείται κόρη βενζινοπώλη για σοβαρή σχέση !!

Το πήρα χθες, είναι πολύ καλό..έχω ένα θέμα όμως..η μία κάρτα είναι q και έχει πάντα ενεργοποιημένη την περιαγωγή (έχει το R στην μπάρα σήματος της q)..σε όποια θέση απο τις δύο και να την βάλω παραμένει ενεργή..όταν πάω να κάνω κλήση μου λέει κάτι για υψηλές χρεώσεις και αν θέλω να επιλέξω τοπική sim(2η sim δλδ).. έκανα και συνδιασμό vodafone-cosmote και δεν είναι ενεργή σε καμμιά κάρτα..κάποια λύση υπάρχει;Ευχαριστώ προκαταβολικά όποιον ασχοληθεί..

Με εκείνη την υποτιθέμενη αναβάθμιση σε jelly bean που υποσχεθηκαν στα μεσα του καλοκαιριου τι εγινε ρε παιδια ξερει κανεις ; Απο το αν θα τηρησουν την υποσχεσή τους θα παιξει για εμενα μεγαλο ρολο στο αν θα ξαναπροτιμησω την εταιρια για μελλοντικη αγορα.. Κατα τα αλλα απο το κινητο ειμαι πολυ ευχαριστημενος.

Το πήρα χθες, είναι πολύ καλό..έχω ένα θέμα όμως..η μία κάρτα είναι q και έχει πάντα ενεργοποιημένη την περιαγωγή (έχει το R στην μπάρα σήματος της q)..σε όποια θέση απο τις δύο και να την βάλω παραμένει ενεργή..όταν πάω να κάνω κλήση μου λέει κάτι για υψηλές χρεώσεις και αν θέλω να επιλέξω τοπική sim(2η sim δλδ).. έκανα και συνδιασμό vodafone-cosmote και δεν είναι ενεργή σε καμμιά κάρτα..κάποια λύση υπάρχει;Ευχαριστώ προκαταβολικά όποιον ασχοληθεί..

Πηγαινε ρυθμισεις. Sim managment, roaming, και στην επιλογη show roaming reminder βαλε never.

Το έκανα αυτό, είναι στο ποτέ η υπενθύμιση και δεν φεύγει το R με τίποτα..

Το R τόσα υπαρχει και σε μενα που εχω q. Αλλα δεν ενοχλει. Παντως το μηνυμα για τις χρεωσεις φευγει.

Με εκείνη την υποτιθέμενη αναβάθμιση σε jelly bean που υποσχεθηκαν στα μεσα του καλοκαιριου τι εγινε ρε παιδια ξερει κανεις ; Απο το αν θα τηρησουν την υποσχεσή τους θα παιξει για εμενα μεγαλο ρολο στο αν θα ξαναπροτιμησω την εταιρια για μελλοντικη αγορα.. Κατα τα αλλα απο το κινητο ειμαι πολυ ευχαριστημενος.

Στη γερμανικη σελιδα της αλκατελ ανακοινωθηκε πως η αναβαθμιση θα ερθει το Σεπτεμβριο και θα αφορα μονο τα γερμανικα μοντελα.. Οποτε τα ελληνικα, ιταλικα κλπ θα μεινουν με την ics εκδοση.

Προσωπικα αμφιβαλω και για τα γερμανικα οτι θα αναβαθμιστουν αλλα ελπιζω..

Για μενα και να μην αναβαθμιστει μια χαρα ειναι

Παιζει σφαιρα τα παντα χωρις ιχνος καθυστερησης

Ειδα κι αλλα που αναβαθμιστηκαν ποσο χειροτερα εγιναν

Για μενα και να μην αναβαθμιστει μια χαρα ειναι

Παιζει σφαιρα τα παντα χωρις ιχνος καθυστερησης

Ειδα κι αλλα που αναβαθμιστηκαν ποσο χειροτερα εγιναν

Δεν ειναι ετσι.. Το αντροιντ 4.1 ειναι σημαντικα καλυτερο απο το 4.0. Φερνει το google now και το project butter στο κινητο. Επισης ελπιζω σε αναβαθμιση μπας και βγαλουν αυτο το γελοιο fps cap που κανει τις κινησεις του κινητου, οπως και το gaming σε ορισμενες περιπτωσεις να φαινεται αργο. Ειναι κριμα μια συσκευη σαν αυτη να μη δουλευει στα 60fps λογω κακου software. Εαν το βγαλουν θα δεις σημαντικη διαφορα στο κινητο.

Και για οποιον εχει απορρια τι ειναι το fps cap, ειναι ενας softwarικος τροπος να μην υπερβαινει η συσκευη ορισμενα fps. Στη συγκεκριμενη συσκευη αυτος ο αριθμος ειναι 33,30 περιπου και η διαφορα απο τα 60fps ειναι αισθητη ενω καταδικαζουν τη συσκευη να μην αξιοποιησει ποτε ολες του τις δυνατοτητες.

Κι οπως ειπε κι ο the unexpected απο το αν θα αναβαθμιστει εξαρταται και το αν θα ξαναπαρω αλκατελ. Το κινητο πριν βγει, για οσους θυμουνται, προωθηθηκε οτι πολυ συντομα θα επαιρνε 4.1. Η ιδια η αλκατελ ανακοινωνε ημερομηνιες για το update και τωρα μας τα αλλαζει. Εαν δεν παρει 4.1 σημαινει οτι η εταιρεια μας κοροϊδευει.

Edited by eimai_kala

Το R τόσα υπαρχει και σε μενα που εχω q. Αλλα δεν ενοχλει. Παντως το μηνυμα για τις χρεωσεις φευγει.

Ναι, το παρατήρησα τώρα, σταμάτησε η ειδοποίηση για χρεώσεις..έκανα και τηλεφωνήματα και δεν χρεώθηκα κάτι πρόσθετο..ΟΚ τότε, θα μείνει μόνο το R, μικρό το κακό..

Πάρει δεν πάρει αναβάθμιση, εγώ με τον Nova Launcher και τα εικονίδια από το moto blur, δεν χρειάζομαι καθόλου το Jelly Bean. Έτσι και αλλιώς τον Nova Launcher τον εξαγόρασα, είναι πιο γρήγορος από τον στοκ της Alcatel και φυσικά προσθέτει όλα τα χαρακτηριστικά και τα εφέ από το Jelly Bean. Το κινητό είναι ταχύτατο. Η Alcatel έχει βγάλει μια δεκάδα μοντέλα μετά το 997D που έχουν Jelly Bean.
Hello moto....!

Πάρει δεν πάρει αναβάθμιση, εγώ με τον Nova Launcher και τα εικονίδια από το moto blur, δεν χρειάζομαι καθόλου το Jelly Bean. Έτσι και αλλιώς τον Nova Launcher τον εξαγόρασα, είναι πιο γρήγορος από τον στοκ της Alcatel και φυσικά προσθέτει όλα τα χαρακτηριστικά και τα εφέ από το Jelly Bean. Το κινητό είναι ταχύτατο. Η Alcatel έχει βγάλει μια δεκάδα μοντέλα μετά το 997D που έχουν Jelly Bean.

Ενα κινητο με fps cap 33,35fps και χωρις project butter ταχυτατο δεν το λες. Και εγω με τον Nova Launcher ειμαι και σιγουρα βελτιωνει τα πραγματα αλλα αλλο ειναι να βλεπεις το κινητο να δουλευει στα 60fps σταθερα με το project butter και αλλο να βλεπεις "καρε καρε" τις κινησεις απο περιορισμο του software.

Βεβαια γουστα ειναι αυτα και αποψεις. Προσωπικα θεωρω πως απο 4.0 σε 4.1 το αντροιντ εχει βελτιωθει σημαντικα και σιγουρα θα ηταν θετικο να το βλεπαμε στο 997D.

Ενα κινητο με fps cap 33,35fps και χωρις project butter ταχυτατο δεν το λες. Και εγω με τον Nova Launcher ειμαι και σιγουρα βελτιωνει τα πραγματα αλλα αλλο ειναι να βλεπεις το κινητο να δουλευει στα 60fps σταθερα με το project butter και αλλο να βλεπεις "καρε καρε" τις κινησεις απο περιορισμο του software.

Βεβαια γουστα ειναι αυτα και αποψεις. Προσωπικα θεωρω πως απο 4.0 σε 4.1 το αντροιντ εχει βελτιωθει σημαντικα και σιγουρα θα ηταν θετικο να το βλεπαμε στο 997D.

Το κάνες root όμως; Εγώ δεν το έχω κάνει. Μάλλον θα το πουλήσω, όταν ένα φιλαράκι μου πιάσει στα χέρια του το Jiayu G3S και διαπιστώσω ότι όντως είναι καλύτερο από το Alcatel. Εγώ έχω Γερμανική έκδοση, άρα μάλλον θα πάρω αναβάθμιση σε Jelly Bean.

Hello moto....!

Το κάνες root όμως; Εγώ δεν το έχω κάνει. Μάλλον θα το πουλήσω, όταν ένα φιλαράκι μου πιάσει στα χέρια του το Jiayu G3S και διαπιστώσω ότι όντως είναι καλύτερο από το Alcatel. Εγώ έχω Γερμανική έκδοση, άρα μάλλον θα πάρω αναβάθμιση σε Jelly Bean.

Ναι ρουταρισμενο το εχω και ειναι γερμανικο οποτε ελπιζω σε αναβαθμιση. Το προβλημα ειναι οτι δεν ειναι σιγουρη..

Το g3s θα ειναι πιο τουμπανο λογικα παντως. Προσωπικα θα περιμενα να δω πως θα ειναι το 997D με τι αντροιντ 4.1 πριν κεφτω να αλλαξω συσκευη.

καλημερα σε ολους και καλο μηνα!εδω και 4-5 μερες η μπαταρια του κινητου φορτιζει μεχρι το 75 %...

εχει κανεις αντιστοιχο προβλημα?το κινητο το εχω απο τον φεβρουαριο..

κανοντας root το κινητο με ποιο τροπο το κινητο μας μπορει να γινει λιγο πιο γρηγορο?

Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion...

🆒

Καλημέρα. Πήγε ένας γνωστός μου στη Vodafone να ρωτήσει για το 997D και το έλεγε η υπεύθυνη εκεί ότι έχει τάχα προβλήματα και "θα κολλήσουν οι κάρτες" (τι διάολο εννοούσε τώρα...) και άλλα τέτοια ωραία... Τι παίζει;
I believe that if life gives you lemons, you should make lemonade... And try to find somebody whose life has given them vodka, and have a party.

Παραμυθια του ελεγε το κινητο δεν εχει κολλήσει ποτε

Οι περισσοτεροι που δουλευουν στα μαγαζια αυτα ειναι ασχετοι

Παραμυθια του ελεγε το κινητο δεν εχει κολλήσει ποτε

Οι περισσοτεροι που δουλευουν στα μαγαζια αυτα ειναι ασχετοι

Το ξέρω. Αυτό του είπα και εγώ. Μάλλον θα πήγε να του πασάρει τίποτα άλλο. Απλά μου έκανε εντύπωση που επέμενε ντε και καλά ότι το τηλέφωνο κάτι έχει. Πάντως από αυτό που του είπε και μόνο (θα κολλήσουν οι κάρτες!!!) φαίνεται ότι μάλλον θα έπρεπε να φτιάχνει καφέδες ή να πουλάει παγωτά και όχι κινητά...

Edited by ggtaxo
I believe that if life gives you lemons, you should make lemonade... And try to find somebody whose life has given them vodka, and have a party.

παιδια λιγο βοηθεια το θελω για την κορη μου να βαλη την γουατσαπ που εχει και μια Q για να περνη εμενα τηλεφωνο .υπαρχει με ελληνικη εγηυση και ελληνικα μενου σε καποιο καταστημα ,εαν δουλευουν ταυτόχρονα οι παραπανω καρτες με την γουατσαπ για ιντερνετ αυτες ειναι οι απορίες μου οι οποιες μαλλον αναφέρονται στις προηγούμενες σελίδες αλλα με μια γρήγορη ματια που εριξα δεν έλυσα τις αποριες μου ευχαριστω

Υπαρχει με Ελληνικα αλλα ειναι πιο ακριβο και δε νομιζω οτι αξιζει να δωσεις τοσα παραπανω

(Εγω και Ελληνικα να ειχε θα το λειτουργουσα με Αγγλικο μενου)

H Ελληνικη γλωσσα υπαρχει κανονικα σε ολες τις Ελληνικες εφαρμογες

Οι 2 καρτες δε δουλευουν ταυτοχρονα

Μονο η μια καθε φορα

Αν εισαι στο ιντερνετ πχ με τη μια καρτα στην αλλη δεν μπορεις να δεχτεις τηλεφωνο

(σου ερχεται sms και σου λεει οτι ειχες κληση)

Υπαρχει με Ελληνικα αλλα ειναι πιο ακριβο και δε νομιζω οτι αξιζει να δωσεις τοσα παραπανω

(Εγω και Ελληνικα να ειχε θα το λειτουργουσα με Αγγλικο μενου)

H Ελληνικη γλωσσα υπαρχει κανονικα σε ολες τις Ελληνικες εφαρμογες

Οι 2 καρτες δε δουλευουν ταυτοχρονα

Μονο η μια καθε φορα

Αν εισαι στο ιντερνετ πχ με τη μια καρτα στην αλλη δεν μπορεις να δεχτεις τηλεφωνο

(σου ερχεται sms και σου λεει οτι ειχες κληση)

φιλε ευχαριστω λιγο ακομα χωρις ελληνικα απο που και ποσο ,,και εαν δεν εισαι στο ιντερνετ και ειναι και οι δυο σε αναμονη ( δεν μιλανε ) τοτε μπωρουν να δεχτουν κληση

• The title was changed to Alcatel OT-997 / 997D