spiros Δημοσιεύτηκε September 3, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 3, 2003 Στην παρακάτω διεύθυνση http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=06a4f997-7f69-4891-8929-37b9041924a2&DisplayLang=en θα βρείτε ένα νέο προγραμματάκι της Microsoft για αποστολή γραπτών μηνυμάτων από τον υπολογιστή σας. Τρέχει σε XP & Server 2003 και υποστηρίζει και ελληνικά μέσω UCS2. Μπορεί ακόμα να εισάγει (import) το address book του κινητού σας, αν και εδώ υπάρχουν κάποια προβλήματα με τα ελληνικά ονόματα. Το μόνο που χρειάζεται είναι μια κάποια μορφή σύνδεσης του κινητού σας με τον υπολογιστή (καλώδιο, IR, ΒΤ). Enjoy... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. September 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2003 Καλό :) Παράθεση 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. September 4, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2003 αν κατάλαβα καλά στέλνεις μηνύματα από το pc σε κινητά...και ρωτάω τώρα.: γιατί μου βγάζει ότι το netmod δεν υποστηρίζει τέτοια λειτουργία..??:o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbil Δημ. September 4, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2003 Έλα ντε γιατί :) Βασικά το πρόγραμμα δεν είναι κάτι φοβερό. Αν πας να στείλεις κεφαλαία ελληνικά σου λέει ότι έχει 160 χαρακτήρες αλλά τα στέλνει αλαμπουρνέζικα. Με μικρά ελληνικά εντάξει αλλά 80 χαρακτήρες. Επιπλέον μπορεί να διαβάσει μόνο τους αριθμούς που έχεις στην SIM και όχι στο κινητό. Γενικά μια ψιλοάχρηστη εφαρμογή. Παράθεση Βαρέθηκα με αυτά που ακούω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. September 5, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2003 Εμένα με βόλεψε πάντως! Μια και έχω πάντα ανοιχτό το bluetooth στο κινητό μου και είναι κάπου μες στο δωμάτιο βολεύει να μπορώ να στείλω μήνυμα μέσω του pc. @Nikos_s3: Πώς θα στείλεις SMS μέσω του Netmod βρε; Είναι GSM συσκευή και δεν το ξέρω; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ng78 Δημ. September 5, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Nikos_s3 αν κατάλαβα καλά στέλνεις μηνύματα από το pc σε κινητά...και ρωτάω τώρα.: γιατί μου βγάζει ότι το netmod δεν υποστηρίζει τέτοια λειτουργία..??:o Μόνο μέσω κινητού μπορείς να στείλεις. Πρέπει να συνδέσεις το κινητό με το PC και να το εγκαταστήσεις σαν μόντεμ. Στη συνέχεια στέλνεις μήνυμα σε άλλα κινητά και φυσικά χρεώνεσαι κανονικά το SMS :) Παράθεση this signature is under heavy construction Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_aris Δημ. September 5, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2003 Ναί ρε παιδιά. Μήν την πατήσετε και στέλνετε αβέρτα μηνύματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JiMk Δημ. September 5, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2003 Παιδιά όλα καλά δουλεύει, αλλά δεν μπόρεσα να περάσω τον κατάλογο μου στο προγραμματάκι, μου λέει SIM error ...Κάτι τέτοιο. Παράθεση Motorola MPX220 + 1GB MiniSD Sandisk http://www.danasoft.com/sig/JiMk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran Δημ. September 5, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον gbil Έλα ντε γιατί :) Βασικά το πρόγραμμα δεν είναι κάτι φοβερό. Αν πας να στείλεις κεφαλαία ελληνικά σου λέει ότι έχει 160 χαρακτήρες αλλά τα στέλνει αλαμπουρνέζικα. Με μικρά ελληνικά εντάξει αλλά 80 χαρακτήρες. Επιπλέον μπορεί να διαβάσει μόνο τους αριθμούς που έχεις στην SIM και όχι στο κινητό. Γενικά μια ψιλοάχρηστη εφαρμογή. Αυτό είναι λογικό. Με τα μικρά Ελληνικά καταλαβαίνει ότι θέλεις unicode χαρακτήρες, οπότε "γυρίζει" αυτόματα σε unicode encoding (θα το δεις στα settings του). Το Ελληνικό αλφάβητο στα windows είναι πολύ διαφορετικό από το GSM, γι αυτό και δε μπορείς να στείλεις Ελληνικά έτσι απλά. Το πρόβλημα λύνει συνήθως το Ascii2GSM, αλλά δυστυχώς δε συνεργάζεται σωστά με το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Υποθέτω ότι το SMSSender δεν επιτρέπει την προσθήκη "άνγωστων" χαρακτήρων. :( Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/petros_pf/15778/181976/0/Petran.gif Nokia Series 60 forum moderator (Ret.) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. September 6, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον ng78 Μόνο μέσω κινητού μπορείς να στείλεις. Πρέπει να συνδέσεις το κινητό με το PC και να το εγκαταστήσεις σαν μόντεμ. Στη συνέχεια στέλνεις μήνυμα σε άλλα κινητά και φυσικά χρεώνεσαι κανονικά το SMS :) ευχαριστώ Νικόλα... :) Κώστα νόμιζα ότι στέλνεις sms από το pc το ίδιο... :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ng78 Δημ. September 6, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Nikos_s3 ευχαριστώ Νικόλα... :) Κώστα νόμιζα ότι στέλνεις sms από το pc το ίδιο... :o Σιγά μην αφήσουν τη Microsoft να βγάλει πρόγραμμα για δωρεάν αποστολή SMS. Θα πέσουν πάνω της 50 δικαστήρια και 250 κομπλεξικές εταιρείες, όπως γίνεται με κάθε τι δωρεάν που προσπαθεί να μας προσφέρει η Microsoft. Και ακόμα κι αν γινόταν κάτι τέτοιο και περνούσε ένα τέτοιο πρόγραμμα από τη Microsoft, θα την έκλεινε η ελληνική Vodafone, όπως έκοψε το ICQ και όλα τα sites και προγράμματα για free SMS... Παράθεση this signature is under heavy construction Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbil Δημ. September 6, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον petran Αυτό είναι λογικό. Με τα μικρά Ελληνικά καταλαβαίνει ότι θέλεις unicode χαρακτήρες, οπότε "γυρίζει" αυτόματα σε unicode encoding (θα το δεις στα settings του). Το Ελληνικό αλφάβητο στα windows είναι πολύ διαφορετικό από το GSM, γι αυτό και δε μπορείς να στείλεις Ελληνικά έτσι απλά. Το πρόβλημα λύνει συνήθως το Ascii2GSM, αλλά δυστυχώς δε συνεργάζεται σωστά με το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Υποθέτω ότι το SMSSender δεν επιτρέπει την προσθήκη "άνγωστων" χαρακτήρων. :( Ναι το ξέρω αυτό και πιο παλιά είχα φτιάξει ένα πρόγραμμα για siemens που έστελνε ελληνικά με 160 χαρακτήρες, μόνο όμως για siemens γιατί κάθε εταιρία βάζει όπου θέλει στο GSM αλφάβητο τους ελληνικούς χαρακτήρες. Απλά το είπα γιατί το πρόγραμμα αυτό ουσιαστικά δεν έχει νόημα αν δεν μπορείς να γράψει 160 χαρακτήρες ελληνικά, απλά έχει ωραία εμφάνιση :) Παράθεση Βαρέθηκα με αυτά που ακούω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts