Jump to content

Microsoft SMS Sender

spiros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στην παρακάτω διεύθυνση http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=06a4f997-7f69-4891-8929-37b9041924a2&DisplayLang=en

θα βρείτε ένα νέο προγραμματάκι της Microsoft για αποστολή γραπτών μηνυμάτων από τον υπολογιστή σας.

Τρέχει σε XP & Server 2003 και υποστηρίζει και ελληνικά μέσω UCS2. Μπορεί ακόμα να εισάγει (import) το address book του κινητού σας, αν και εδώ υπάρχουν κάποια προβλήματα με τα ελληνικά ονόματα.

Το μόνο που χρειάζεται είναι μια κάποια μορφή σύνδεσης του κινητού σας με τον υπολογιστή (καλώδιο, IR, ΒΤ).

Enjoy...

Καλό :)

30+ Years Radio Producer at ERT A.E.

https://www.tiktok.com/@pericles_moulis

αν κατάλαβα καλά στέλνεις μηνύματα από το pc σε κινητά...και ρωτάω τώρα.: γιατί μου βγάζει ότι το netmod δεν υποστηρίζει τέτοια λειτουργία..??:o

Έλα ντε γιατί :)

Βασικά το πρόγραμμα δεν είναι κάτι φοβερό. Αν πας να στείλεις κεφαλαία ελληνικά σου λέει ότι έχει 160 χαρακτήρες αλλά τα στέλνει αλαμπουρνέζικα. Με μικρά ελληνικά εντάξει αλλά 80 χαρακτήρες. Επιπλέον μπορεί να διαβάσει μόνο τους αριθμούς που έχεις στην SIM και όχι στο κινητό. Γενικά μια ψιλοάχρηστη εφαρμογή.

Βαρέθηκα με αυτά που ακούω...

Εμένα με βόλεψε πάντως! Μια και έχω πάντα ανοιχτό το bluetooth στο κινητό μου και είναι κάπου μες στο δωμάτιο βολεύει να μπορώ να στείλω μήνυμα μέσω του pc.

@Nikos_s3: Πώς θα στείλεις SMS μέσω του Netmod βρε; Είναι GSM συσκευή και δεν το ξέρω; :)

Αρχικό Μήνυμα από τον Nikos_s3

αν κατάλαβα καλά στέλνεις μηνύματα από το pc σε κινητά...και ρωτάω τώρα.: γιατί μου βγάζει ότι το netmod δεν υποστηρίζει τέτοια λειτουργία..??:o

Μόνο μέσω κινητού μπορείς να στείλεις. Πρέπει να συνδέσεις το κινητό με το PC και να το εγκαταστήσεις σαν μόντεμ. Στη συνέχεια στέλνεις μήνυμα σε άλλα κινητά και φυσικά χρεώνεσαι κανονικά το SMS :)

this signature is under heavy construction

Παιδιά όλα καλά δουλεύει, αλλά δεν μπόρεσα να περάσω τον κατάλογο μου στο προγραμματάκι, μου λέει SIM error ...Κάτι τέτοιο.

Motorola MPX220 + 1GB MiniSD Sandisk

http://www.danasoft.com/sig/JiMk.jpg

Αρχικό Μήνυμα από τον gbil

Έλα ντε γιατί :)

Βασικά το πρόγραμμα δεν είναι κάτι φοβερό. Αν πας να στείλεις κεφαλαία ελληνικά σου λέει ότι έχει 160 χαρακτήρες αλλά τα στέλνει αλαμπουρνέζικα. Με μικρά ελληνικά εντάξει αλλά 80 χαρακτήρες. Επιπλέον μπορεί να διαβάσει μόνο τους αριθμούς που έχεις στην SIM και όχι στο κινητό. Γενικά μια ψιλοάχρηστη εφαρμογή.

Αυτό είναι λογικό. Με τα μικρά Ελληνικά καταλαβαίνει ότι θέλεις unicode χαρακτήρες, οπότε "γυρίζει" αυτόματα σε unicode encoding (θα το δεις στα settings του). Το Ελληνικό αλφάβητο στα windows είναι πολύ διαφορετικό από το GSM, γι αυτό και δε μπορείς να στείλεις Ελληνικά έτσι απλά. Το πρόβλημα λύνει συνήθως το Ascii2GSM, αλλά δυστυχώς δε συνεργάζεται σωστά με το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Υποθέτω ότι το SMSSender δεν επιτρέπει την προσθήκη "άνγωστων" χαρακτήρων. :(

http://briefcase.pathfinder.gr/download/petros_pf/15778/181976/0/Petran.gif

Nokia Series 60 forum moderator (Ret.)

Αρχικό Μήνυμα από τον ng78

Μόνο μέσω κινητού μπορείς να στείλεις. Πρέπει να συνδέσεις το κινητό με το PC και να το εγκαταστήσεις σαν μόντεμ. Στη συνέχεια στέλνεις μήνυμα σε άλλα κινητά και φυσικά χρεώνεσαι κανονικά το SMS :)

ευχαριστώ Νικόλα... :)

Κώστα νόμιζα ότι στέλνεις sms από το pc το ίδιο... :o

Αρχικό Μήνυμα από τον Nikos_s3

ευχαριστώ Νικόλα... :)

Κώστα νόμιζα ότι στέλνεις sms από το pc το ίδιο... :o

Σιγά μην αφήσουν τη Microsoft να βγάλει πρόγραμμα για δωρεάν αποστολή SMS. Θα πέσουν πάνω της 50 δικαστήρια και 250 κομπλεξικές εταιρείες, όπως γίνεται με κάθε τι δωρεάν που προσπαθεί να μας προσφέρει η Microsoft.

Και ακόμα κι αν γινόταν κάτι τέτοιο και περνούσε ένα τέτοιο πρόγραμμα από τη Microsoft, θα την έκλεινε η ελληνική Vodafone, όπως έκοψε το ICQ και όλα τα sites και προγράμματα για free SMS...

this signature is under heavy construction

Αρχικό Μήνυμα από τον petran

Αυτό είναι λογικό. Με τα μικρά Ελληνικά καταλαβαίνει ότι θέλεις unicode χαρακτήρες, οπότε "γυρίζει" αυτόματα σε unicode encoding (θα το δεις στα settings του). Το Ελληνικό αλφάβητο στα windows είναι πολύ διαφορετικό από το GSM, γι αυτό και δε μπορείς να στείλεις Ελληνικά έτσι απλά. Το πρόβλημα λύνει συνήθως το Ascii2GSM, αλλά δυστυχώς δε συνεργάζεται σωστά με το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Υποθέτω ότι το SMSSender δεν επιτρέπει την προσθήκη "άνγωστων" χαρακτήρων. :(

Ναι το ξέρω αυτό και πιο παλιά είχα φτιάξει ένα πρόγραμμα για siemens που έστελνε ελληνικά με 160 χαρακτήρες, μόνο όμως για siemens γιατί κάθε εταιρία βάζει όπου θέλει στο GSM αλφάβητο τους ελληνικούς χαρακτήρες. Απλά το είπα γιατί το πρόγραμμα αυτό ουσιαστικά δεν έχει νόημα αν δεν μπορείς να γράψει 160 χαρακτήρες ελληνικά, απλά έχει ωραία εμφάνιση :)

Βαρέθηκα με αυτά που ακούω...