ddesign Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 Ο msound προφανώς εννοεί γιατί το smart 2 έχει μείνει στην απαρχαιωμένη 2.3.7 gingerbread και δεν μπορεί να αναβαθμιστεί σε jellybean.Δεν νομίζω να εννοεί να βάλουμε τη rom του nexus στο smart 2. ειναι θεμα hardware ειδικα αυτο το chipset bcm21553 τη να σας λεω ρε παιδια πεταει....για κλαματα ρεεε :lol: Παράθεση Motorola Moto X 2014 Samsung Galaxy Note II GT-N7100(Rom stock Jb 4.3)Lost imei :blink: Vodafone smart 2 (DDESIGN ROM V1.0)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340377 LG V490 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zmy5710 Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 ρε παιδια μια βοηθεια.εδω και μια βδομαδα το κινητο σβεινη μονο του και μετα δεν ανοιγει.μολις το βαλω στην πριζα και ανοιξη η οθονη ανοιγη μετα.μετα καποια στιγμη 8α ξανακληση.και παλι τα ιδιο να το ξανανοιξω και να ειναι φορτισμενη η μπαταρια.η μπαταρια πριν γινη αθτο κραταγε 2 μερεσ.το κινητο ειναι root.τα φωτα σας:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddesign Δημ. July 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2013 ξαναπερνα την official rom απο την αρχη! Παράθεση Motorola Moto X 2014 Samsung Galaxy Note II GT-N7100(Rom stock Jb 4.3)Lost imei :blink: Vodafone smart 2 (DDESIGN ROM V1.0)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340377 LG V490 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stalk3r Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Βρήκα ένα bug στη jellysmart.Έβαλα την κάμερα του κινητού σε ασπρόμαυρη και από τότε δεν μπορώ να τραβήξω φωτογραφίες.Δοκιμάστε το και εσείς.Αν όντως ισχύει, όποιος μπορεί να αναφέρει το bug στο xda http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2287172 .Ευχαριστώ:). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_f1 Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 κερνελ κερνελ kernel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_evo_9 Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 Παιδια μολις πηρα το κινητο στα χερια μου και λεω να περασω τη ρομ του Ddesign.! Ερωτηση.. Πρεπει αρχικα να ειμαι root - recovery για να περασω τη ρομ?? Διαβασα αρκετες απ τις σελιδες που ειναι γραμμενες εδω αλλα καπου το εχασα.. Ελπιζω καποιος να μου απαντησει!! Ευχαριστω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MarcDS Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Παιδια μολις πηρα το κινητο στα χερια μου και λεω να περασω τη ρομ του Ddesign.! Ερωτηση.. Πρεπει αρχικα να ειμαι root - recovery για να περασω τη ρομ?? Διαβασα αρκετες απ τις σελιδες που ειναι γραμμενες εδω αλλα καπου το εχασα.. Ελπιζω καποιος να μου απαντησει!! Ευχαριστω!! Μόνο Recovery. Και ναι πέρνα την ROM του είναι τέλεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrs5 Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Παιδια εγω οσο και αν προσπαθησα δεν μπορω να κανω απολυτως τιποτα :( Βεβαια το τηλ ειναι του γιου μου και ηθελα να τον βοηθησω να το ρουταρει αλλα οτι βρηκα δεν βοηθησε. Δεν εχω φυσικα ξανα ασχοληθει με root κλπ. Για να μην γεμιζουμε αδικα το θεμα (αν υπαρχει προβλημα) θα μπορουσε καποιος να με καθοδηγησει (δικη μου ευθυνη εννοειτε :) ) εστω και με pm; Ευχαριστω προκαταβολικα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msound Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 (edited) περνα την zip που κατεβασες στην sd... ανοιξε το κινητο με το power button k volume up για να μπεις recovery -Wipe userdata/factory reset -Wipe cache partition (mound and storage)-Format system-Format custpack (advanced)-Wipe dalvic cache install zip from sd βρες αυτο που κατεβασες κανε install Edited July 24, 2013 by msound Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrs5 Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 (edited) Τελικα κολλησαμε και ησυχασαμε παει για πεταμα εκτος αν καποιος γνωριζει κατι αλλο. Κανει επανεκκινηση αλλα γραφει οτι ''καμια εφαρμογη δεν μπορει να ανοιξει'' Δυστυχως. Edited July 24, 2013 by vrs5 Διορθωη κειμενου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_f1 Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Τελικα κολλησαμε και ησυχασαμε παει για πεταμα εκτος αν καποιος γνωριζει κατι αλλο. Κανει επανεκκινηση αλλα γραφει οτι ''καμια εφαρμογη δεν μπορει να ανοιξει'' Δυστυχως. tell me your problem please. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msound Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 (edited) θελει ροοτ και ρεκοβερι.....να βαλει αλλα αποτι φενετε θελει κ την φακτορυ ρομ απο αρχη...marcDS βοηθα το παιδι λιγο ******* εκανα εγω κ του κολλησε...... Γιωργακι μην στεναχωριεσαι θα το ξεκολλησουνε κ θα βαλουμε κ οποια ρομ θες σορρυ... Edited July 25, 2013 by msound Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MarcDS Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 (edited) Τελικα κολλησαμε και ησυχασαμε παει για πεταμα εκτος αν καποιος γνωριζει κατι αλλο. Κανει επανεκκινηση αλλα γραφει οτι ''καμια εφαρμογη δεν μπορει να ανοιξει'' Δυστυχως. Εφόσον δεν έχεις βάλει ρεκοβερι, άνοιξε το με Volume Up + Power Button και επέλεξε το πράσινο βελάκι. Αν δεν δουλέψει.... Κατεβάζεις το Romeo (https://mega.co.nz/#!eBtAlCDZ!aZVI7nNvuMjmqREJlODBckuEQ60LpZl3_7bRw8xIssY) και το κάνεις extract σε έναν φάκελο. Μετά ανοίγεις τον φάκελο, πας /bin /rom και εκεί ρίχνεις το ρεκοβερυ(http://www.mediafire.com/?zo8ax3jva5ciugi) Μετά ανοίγεις το κινητό σου με fastboot( Volume Down + Power Button(Συνέχισε να κρατάς το volume down για δέκα δευτερόλεπτα αφού ανοίξει) και το συνδέεις στο PC με usb. Αφού το έχεις συνδέσει άνοιξε το Romeo, και πάτα 1 και enter. Αφού γίνει βγάλε το κινητό από το PC και κάντο επανεκκίνηση βγάζοντας την μπαταρία. Τώρα έχεις Recovery! Κατεβάζεις αυτήν την Rom (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4710360#post4710360) και την βάζεις στην SD του Smart 2. Ανοίγεις το κινητό σου με Volume Up και Power Button, και ακολουθάς τις οδηγίες στο "How to Flash". Αν θες further help στείλε pm. ΝΑ ΤΗ ΚΑΙ Η JELLYSMART! http://www.htcmania.com/showthread.php?t=612615 Edited July 25, 2013 by MarcDS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_f1 Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 (edited) σε λίγες μέρες θα δοκιμάσω τον κερνελ που ετοίμασα. Edited July 25, 2013 by george_f1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrs5 Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 (edited) Ευχαριστω ολους για την βοηθεια που δινετε. Θα κανω ακομη μια προσπαθεια και αν γινει κατι και σωθει εχει καλως διαφορετικα παμε γι'αλλα. Μαριε εγω δεν ειπα οτι φταιει καποιος, ολοι ξερουν οτι την στιγμη που ''βαζεις'' χερι σε κατι ειναι δικη σου και μονο η ευθυνη οποτε δεν υπαρχει λογος να απολογεισαι για κατι. Αν δεν σωθει απλα ο γιος μου θα με βαλει σε εξοδα και δεν ειναι εποχη :lol: Edit: Επειτα απο εναν τεραστιο μαραθωνιο και φυσικα με την βοηθεια του Μαριου (msound) καταφεραμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ και ειναι απλα τελειο και πανω απ'ολα σαν καινουργιο. Μαριε σε ευχαριστω θερμα για ΟΛΑ. Επισης να ευχαριστησω για αλλη μια φορα τα παιδια που προσφερθηκαν να βοηθησουν. (μεσω pm) Να εξηγησω (για τυχον παρεξηγηση) οτι εδω ο Μαριος αναφερει τον γιο μου ο οποιος ειναι και κατοχος του κινητου Γιωργακι μην στεναχωριεσαι θα το ξεκολλησουνε κ θα βαλουμε κ οποια ρομ θες σορρυ... Edited July 25, 2013 by vrs5 προσθηκη κειμενου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msound Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 (edited) ευχαριστω για τα καλα σου λογια αλλα δεν εκανα τιποτα παραπανω αποτι μου χε πει ο marcDS....Οταν κ γω ημουν στη θεση σου..ΓΕΝΙΚΑ οτι θες εδω ημαστε πιστευω ολοι :lol: marcDS ευχαριστω ρε φιλε αμεσως reply.... Edited July 26, 2013 by msound Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stalk3r Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 Γίνεται format το ext partition από recovery;Λογικά όχι εε;Πρέπει να ξαναεγκαταστήσω το minitool;:blink::blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddesign Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 νομιζω πως γινεται χωρις να ειμαι σιγουρος ομως αλλα μονι οταν ειναι ext2 Παράθεση Motorola Moto X 2014 Samsung Galaxy Note II GT-N7100(Rom stock Jb 4.3)Lost imei :blink: Vodafone smart 2 (DDESIGN ROM V1.0)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340377 LG V490 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msound Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 (edited) ρε παιδια απο σημερα αποφασισε το κινητο μου να φορτιζει μεν αλλα να μην το διαβαζει το pc καμια βοηθεια???? plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz HHEEEELLLLLLLLP Edited July 28, 2013 by msound Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stalk3r Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 Παιδιά, νομίζω πως το κινητό μπρίκαρε.Πήγα να περάσω μια rom ενός φίλου και κόλησε το recovery στο flashάρισμα(zip αρχείο).Έβγαλα την μπαταρία για να ξεκολλήσει.Όταν ανοίγω το κινητό όμως αυτό κολλάει στην εικόνα του android(σαν fastboot).Προσπάθησα να μπώ στο recovery και δεν γινόταν.Το χειρότερο είναι ότι δεν μπαίνει σε fastboot, δεν το αναγνωρίζουν ούτε τα windows 7 ούτε το ubuntu linux.Ούτε μια ένδειξη κάτω δεξιά,τίποτα.Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; @msound Δοκίμασε να αλλάξεις usb θύρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 Το ίδιο είχε πάθει ενός φίλου.Δεν το έβρισκε ούτε σε φαστμπουτ .του είπα να το πάει στην βοντα με εγγύηση , αλλά δεν έμαθα ποτέ τι έγινε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stalk3r Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 Δηλαδή πρέπει να πάω στην vodafone εε;Δεν είναι όμως hard-bricked....ανοίγει αλλά δεν μπαίνει σε κανένα mode.Έχω τύχη όμως.Πρίν περάσω την custom rom είχα βάλει την official.Άρα είναι εντός εγγύησης(Ιανουάριο το πήρα).Σε περίπτωση που δεν με καλύπτει η εγγύηση ξέρει κανείς πόσο πρέπει να πληρώσω περίπου; ............. Αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 Θεωρώ πως στην κατάσταση που είναι το τηλ δεν θα κάτσει κανείς να ασχοληθεί για το τι έπαθε...Επίσης αν δε σε καλύψει μπορείς να το βρεις και κάτω από 40€ πιστεύω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msound Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 τιποτα περασα την φακτορι ρομ δουλεψε για λιγο μετα παλι τιποτα καμια αλλη ιδεα???ppppppllllzzzz με drivres usb υπαρχει τιποτα να δοκιμασω???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stalk3r Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 Άν δεν με καλύψει η εγγύηση...."πάμε για άλλα". @Leolipop σε ευχαριστώ πολύ για τη ταχύτατη απόκρισή σου στο πρόβλημα.Θα ακούσω και μερικές από τα άλλα παιδιά(αν βέβαια μπορούν).Αν και στο τέλος πιστεύω θα καταλήξω στην voda....:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts