george_f1 Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 παιδια μπορει καποιος να χακαρι το minecraft pocket edition για να παιζει στη συσκευη μας? κατευασε το chainfire 3d and found the game from apkmania or other site Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 (edited) Ποια ειναι η τελευταια εκδοση λογισμικου για αυτο το τηλεφωνο ? Πως γινεται update ? Edited January 31, 2013 by kprse fixed Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_f1 Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 Ποια ειναι η τελευταια εκδοση λογισμικου για αυτο το τηλεφωνο ? Πως γινεται update ? ota update 4 menu>options>system information> system updates... και κλικ στο check for updates Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crad Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 κατευασε το chainfire 3d and found the game from apkmania or other site το δοκιμασα αλλα δυστιχως δεν δουλεψε.any ideas? Παράθεση Samsung Galaxy S Plus GT-I9001 ROM:ParanoidAndroid 4.2 [bETA3] Kernel:K^Kernel v1.7 (3.4.83) Recovery:TWRP 2.6.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 Αν γινει root υπαρχει περιπτωση να χασω το MLS Destinator που μου εβαλε η Vodafone ? πχ αν γινει reset to factrory defaults Μετα πως το ξαναβαζω ? Υπαρχει τροπος να το επαναφερω στην unroot κατασταση ? Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftergr Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 Να κάνω μια ερώτηση ; Προκειμένου στο τηλέφωνο να ακούσεις ράδιο Fm ( όχι ιντερνετ ράδιο ) , θα πρέπει να τοποθετήσεις τα ακουστηκά . Υπάρχει μήπως κανένα προγραμματάκι που να το προσπερνάει αυτό ; Να παίζει δηλαδή το ράδιο χωρίς να χρειάζεται να τοποθετήσεις τα ακουστικά , και να ακούς από το ηχείο ; Γνωρίζει κανένας κάτι ;;;; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exorcist111 Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 Να κάνω μια ερώτηση ; Προκειμένου στο τηλέφωνο να ακούσεις ράδιο Fm ( όχι ιντερνετ ράδιο ) , θα πρέπει να τοποθετήσεις τα ακουστηκά . Υπάρχει μήπως κανένα προγραμματάκι που να το προσπερνάει αυτό ; Να παίζει δηλαδή το ράδιο χωρίς να χρειάζεται να τοποθετήσεις τα ακουστικά , και να ακούς από το ηχείο ; Γνωρίζει κανένας κάτι ;;;; :) Το καλωδιο των ακουστικών χρησιμοποιείτε σαν κεραια και γι'αυτον ακριβως τον λογο ειναι αναγκαστικό να τα εχουμε τοποθετήσει .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petaloudas Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 Γιατί κάποιες φορές το τηλέφωνο χάνει τους google λογαρισμούς;; Απλά εξαφανίζονται, και πρέπει μετά να τους ξαναπεράσω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_f1 Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 (edited) http://s7.postimage.org/tu5ilgmwr/android_1.png :lol::lol::lol::lol::D Edited February 3, 2013 by george_f1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crad Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 http://s7.postimage.org/tu5ilgmwr/android_1.png :lol::lol::lol::lol::D για δωσε λινκ και τιτοριαλ για να κανουμε εγκατασταση Παράθεση Samsung Galaxy S Plus GT-I9001 ROM:ParanoidAndroid 4.2 [bETA3] Kernel:K^Kernel v1.7 (3.4.83) Recovery:TWRP 2.6.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_f1 Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 για δωσε λινκ και τιτοριαλ για να κανουμε εγκατασταση οχι...... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratigos24 Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 (edited) Μολις αγοραστηκε στα 7.59 ευρω μαζι με τα μεταφορικα...για να δουμε... http://www.ebay.com/itm/190770418242?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 Τελικα δεν εβγαζα ακρη στη vodafone και alcatel. 27 Ιανουαριου το πληρωσα, σημερα ηρθε. Την εβαλα δουλευει. Μια χαρα! οχι...... :) E, τι θα γινει τελικα!!?!!?!!?!:D -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited February 4, 2013 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Pantso_P Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 Παιδιά καλησπέρα και από εμένα....Υπάρχει πουθενά η αρχική ελληνική rom χωρίς root??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zizu21 Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 Καλησπέρα...Μια φίλη μου έχει πρόβλημα με το κινητό.Όταν ανοίγει βγάζει το σήμα της vodafone και μετά σταματάει και ξαναεμφανίζει το σήμα της vodafone συνέχεια...Καμμία ιδέα τι μπορεί να έχει και πως ίσως διορθωθεί το πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyboy18 Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 Γεια, Λοιπον εχω ενα θεμα με το κινητο, εβγαλα το google play για να ελευθερωσω χωρο κ τωρα δεν μπορω να το ξαναπερασω, δοκιμασα καποιες version που βρηκα online αλλα οταν το περναω μου βγαζει αυτο το μηνυμα :process com.android.vending has stopped unexpectedly , ξερεις κανενας τι να κανω?εχει καποιος την εφαρμογη που εχει το κινητο μεσα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftergr Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 Καλησπέρα...Μια φίλη μου έχει πρόβλημα με το κινητό.Όταν ανοίγει βγάζει το σήμα της vodafone και μετά σταματάει και ξαναεμφανίζει το σήμα της vodafone συνέχεια...Καμμία ιδέα τι μπορεί να έχει και πως ίσως διορθωθεί το πρόβλημα; Δοκίμασε να βγάλει την μπαταρία , να την αφήσει μερικά δευτερόλεπτα εκτός , να την ξαναβάλει και να το ανοίξει ; Να το ξεκινήσει χωρίς την κάρτα μνήμης ; Δοκίμασε με διαφορετική κάρτα sim ; Η μπαταρία είναι φορτισμένη ; Μήπως όταν ήταν ανοικτό έκανε και τίποτε reastart μόνο του σε άσχετες στιγμές ; Το πρώτο τηλέφωνο που είχα πάρει το καλοκαίρι , έκανε κάτι τέτοια . Εκεί που δούλευε εντελώς ξαφνικά έκανε reset μόνο του . Το πήγα στην vodafone , το έστειλαν στα κεντρικά , μου είπαν ότι το φλάσαραν , αλλά και πάλι μετά που το πήρα στα χέρια μου έκανε τα ίδια . Όπου στο τέλος μου το άλλαξαν με καινούργιο , το οποίο δεν μου έχει εμφανίσει κανένα πρόβλημα από τότε . :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zizu21 Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 Δοκίμασε να βγάλει την μπαταρία , να την αφήσει μερικά δευτερόλεπτα εκτός , να την ξαναβάλει και να το ανοίξει ; Να το ξεκινήσει χωρίς την κάρτα μνήμης ; Δοκίμασε με διαφορετική κάρτα sim ; Η μπαταρία είναι φορτισμένη ; Μήπως όταν ήταν ανοικτό έκανε και τίποτε reastart μόνο του σε άσχετες στιγμές ; Το πρώτο τηλέφωνο που είχα πάρει το καλοκαίρι , έκανε κάτι τέτοια . Εκεί που δούλευε εντελώς ξαφνικά έκανε reset μόνο του . Το πήγα στην vodafone , το έστειλαν στα κεντρικά , μου είπαν ότι το φλάσαραν , αλλά και πάλι μετά που το πήρα στα χέρια μου έκανε τα ίδια . Όπου στο τέλος μου το άλλαξαν με καινούργιο , το οποίο δεν μου έχει εμφανίσει κανένα πρόβλημα από τότε . :) Τα έχω κάνει όλα.Δεν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για διόρθωση μέσω Internet; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Pantso_P Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 Παιδιά καλησπέρα και από εμένα....Υπάρχει πουθενά η αρχική ελληνική rom χωρίς root??? SOS! έχω απελπιστεί. αν την έχει κάποιος ή μπορεί να μου πει πού να την βρω θα του είμαι ευγνώμων. Αλλιώς θα πρέπει να τα σκάσω στο service της Vodafone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 φιλε μου χωρις ροοτ την μαμα δεν την εχει κανεις για τον απλο λογο αν δεν εισαι ροοτ δεν μπορεις να κανεις backup Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_f1 Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 (edited) μπορεις να το αφερεσεις το root απο την συσκευη σου και να εισαι εργοστασιακος και παλι δουλεύω πάνω στο cyanogen ξέρω θα έχω αποτυχία πάλι αλλά κλαιν μαιν πότε δεν ξέρεις , πέρασα τους σωστούς οδηγούς και τωρα δουλεύω πανο στην πόρτα Ελληνας θα πρέπει να ειναι ο πρώτος που θα τα κάνει αυτά όχι ο οποίος διποτε άλλος . Edited February 6, 2013 by george_f1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Pantso_P Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 μπορεις να το αφερεσεις το root απο την συσκευη σου και να εισαι εργοστασιακος και παλι δουλεύω πάνω στο cyanogen ξέρω θα έχω αποτυχία πάλι αλλά κλαιν μαιν πότε δεν ξέρεις , πέρασα τους σωστούς οδηγούς και τωρα δουλεύω πανο στην πόρτα Ελληνας θα πρέπει να ειναι ο πρώτος που θα τα κάνει αυτά όχι ο οποίος διποτε άλλος . Πώς το κάνω Unroot?? Δεν το έχω ρουτάρει με superoneclick ούτε με το update.zip, έχω φλασάρει rom βάσει οδηγού από προηγούμενα threads Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_f1 Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 Πώς το κάνω Unroot?? Δεν το έχω ρουτάρει με superoneclick ούτε με το update.zip, έχω φλασάρει rom βάσει οδηγού από προηγούμενα threads su rm /system/app/Superuser.apk rm /system/xbin/busybox rm /system/xbin/su exit https://play.google.com/store/apps/details?id=name.dohkoos.rootuninstaller&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsIm5hbWUuZG9oa29vcy5yb290dW5pbnN0YWxsZXIiXQ.. με αυτο σβισε το super user Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 (edited) Παιδια εκατσα και διαβασα ολο το thread γιατι εκανα βλακεια στο κινητο της κοπελας μου και εσβησα καταλαθος το jrdSetupWizard και τελικα χρειαστηκε να περασω τον img του φιλου geocoolND: Τώρα το δικό μου πρόβλημα --> Ακολούθησα αυτό εδώ το βίντεο http://www.youtube.com/watch?v=ya39X5cZBb8&feature=plcp και αφού Flashαρα το system όταν άνοιξα το κινητό ξεκίνησε το setup Wizard. Από εκεί και πέρα δεν μπορούσα να κάνω τίποτα και εμφανιζόταν αυτό το μήνυμα: Η εφαρμογη Οδηγός ρύθμισης(διεργασία com.jrdcom.jrdSetupWizard) σταμάτησε απροσδόκητα. Δοκιμάστε Ξανα. Έψαξα και δοκίμασα διάφορα και κατέληξα σε ένα system.img από εδώ http://forum.cyanogenmod.com/topic/57455-vodafone-smart-ii-aka-alcatel-v860-ota-update2-integrated-rom-with-root/ Φλάσαρα το system.img και ευτυχώς το κινητό άνοιξε πάλι με μικρο προβληματάκια. Για όποιον έτυχε να την πατήσει όπως εγώ ανέβασα το system.img ξεχωριστά εδώ: http://www.4shared.com/file/8WbD-XZf/system.html?refurl=d1url με τη βοηθεια του nokisas:στην καρτα μνημης συνηθως ειναι οι drivers [οδηγοι] που χρειαζεται για να συνδεθει το κιν με τον υπολογιστη...παρε την καρτα μνημης πισω καλου κακου..κοιτα κλεισε το κινητο ανοιξε το πατωντας το power που ανοιγει και το volume- [τη φωνη το πλιν το κατω] με το που δονηθει αφησε το power και συνεχισε να πατας για 10 δευτερολεπτα το volume- εσυ θα βλεπεις το android κολημενο αλλα θα ειναι σε fastboot mode,μετα αν ειναι οι οδηγοι αλλα και να μην ειναι τους περναει αυτοματα θα πρεπει να κατευασεις αυτο http://www.4shared.com/zip/Qnrn7SRL/root_recovery_files.html ειναι τα αρχεια για το fastboot και το auto aio instal ενα προγραμα που περναει αυτοματα η χειροκινητα οτι θελουμε στο κινητο μετα πανε στην πισω σελιδα η στην πιο πισω δεν θυμαμαι και κατεβασε την system.img δυο διαφορετικα αρχεια ειναι στη πισω σελιδα κατευασε τα και τα δυο,αν δεν δουλεψει η μια img περνα την αλλη.κανε extract την img στον pc και επικολησε την μεσα στον φακελο με τα fastboot αρχεια μετα ανοιξε το aio instal εκει εχει οδηγιες [ο πιο σωστος τροπος να μαθεις αν ο pc αναγνωριζει το κιν ειναι να το βαλεις σε fastboot mode να ανοιξεις το aio instal και να περασεις την img αν λεει waiting for devise και δεν τα περναει δεν το αναγνωρισε] Εχω καποιες ερωτησουλες ομως. Ειμαι root και μου βρηκε την Update4 ενημερωση. Να την κανω ή θα εχω καποιο προβλημα; Ποιο ειναι το changelog; Στις πληροφοριες τηλεφωνου πού υποδεικνύει σε ποια εκδοση ειμαι; Στο baseband; Και πειτε οτι κανω το update4, μπορω μετα να διαγραψω την vodafoneσαβουρα απο /custpack/app απλως διαγραφοντας τα apks με rootexplorer ή απεγκατασταση με link2sd, titanium κτλ; Τελος backup πώς παιρνω; Το recovery δεν εχει τετοια επιλογη. Φανταζομαι δεν υπαρχει καποιο με πιο πολλες επιλογες του στυλ wipe dalvik, mount sd,....; Σας ευχαριστω πολυ προκαταβολικα. Edited February 7, 2013 by TUPAC_RIP Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zizu21 Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Καμμία ιδέα ρε παιδια για το πρόβλημα ή να το παω για service; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cna Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Εάν είναι μέσα στην εγγύηση καλύτερα να το πας για service. Εάν έχεις όρεξη για ψάξιμο και δοκιμές πιθανώς να καταφέρεις να το φτιάξεις και μόνος σου. Πιθανώς δηλαδή να έπαθε απλά ζημιά η rom οπότε ίσως με κάποιον custom installer και flashάρισμα νέας rom να διορθωθεί το πρόβλημα. Α! Δοκίμασε επίσης την επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις πρώτα. Στο εγχειρίδιο χρήσης θα πρέπει να λέει πώς να το κάνεις με συνδυασμό πλήκτρων από κλειστό κινητό. Παράθεση 1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763 2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts