george_f1 Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 η δική μου η συσκευη μαλλον ειναι αθανατη γιατι το περασα κερνελ απο galaxy y και δεν καταλαβε χριστο.. επαθε τα παραπανω που επαθε το παιδι αλλα το εφερα βολτα και ειμαι παλι official.:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Silvester Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 η δική μου η συσκευη μαλλον ειναι αθανατη γιατι το περασα κερνελ απο galaxy y και δεν καταλαβε χριστο.. επαθε τα παραπανω που επαθε το παιδι αλλα το εφερα βολτα και ειμαι παλι official.:lol: και πως τον πέρασες τον kernel? Για πες μου και μένα που προσπαθώ να περάσω τον δικό του (τροποποιημένο με CWM) και δεν μπορώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_f1 Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 και πως τον πέρασες τον kernel? Για πες μου και μένα που προσπαθώ να περάσω τον δικό του (τροποποιημένο με CWM) και δεν μπορώ... classic with fastboot flasαρω το boot.img στην συσκευη και μετα γ....ται ο διας :) ποιο πανω δεν ειπα οτι ετρεξε κανονικα και ανοιξε και ολα καλα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petaloudas Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Έχει δοκιμάσει κανείς να αλλάξει το όνομα (device name) που φαίνεται στο ρούτερ όταν συνδεθείς στο δίκτυό σου;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Damien_kr Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 Καλησπέρα παιδιά έχω λιώσει σχεδόν όλο το θέμα γιατί σκέφτομαι να αγοράσω αυτή τη συσκευή. Θα 'ναι το πρώτο μου smartphone και είμαι μεταξύ αυτού και του Samsung mini 2.(με διαφορά 50 ευρώ) Το θέμα μου είναι μόνο με την μνήμη του κινητού για αυτό διάβασα εδώ τα περι root! Με συγχωρείτε που σας πρίζω με τα βασικά για σας πάλι, απλά επειδή δεν έχω ιδέα και στην πράξη δεν έχω δεί τίποτα, σαν βασικό θέλω να έχω χώρο για εφαρμογές! Είναι ασφαλές η διαδικασία ή να πάρω απλά το mini 2 που έχει παραπάνω μνήμη; Δεν θέλω να κάνω την αγορά και να κάνω καμια ζημειά και παντού στο internet βλέπω το ''αν δεν ξέρεις απ΄αυτά μην το κάνεις''. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! (Αν κάποιος σύμφωνα με αυτά τα 2 που ανάφερα έχει να μου προτείνει κ καμιά άλλη συσκευή ευχαρίστως.) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_f1 Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 Καλησπέρα παιδιά έχω λιώσει σχεδόν όλο το θέμα γιατί σκέφτομαι να αγοράσω αυτή τη συσκευή. Θα 'ναι το πρώτο μου smartphone και είμαι μεταξύ αυτού και του Samsung mini 2.(με διαφορά 50 ευρώ) Το θέμα μου είναι μόνο με την μνήμη του κινητού για αυτό διάβασα εδώ τα περι root! Με συγχωρείτε που σας πρίζω με τα βασικά για σας πάλι, απλά επειδή δεν έχω ιδέα και στην πράξη δεν έχω δεί τίποτα, σαν βασικό θέλω να έχω χώρο για εφαρμογές! Είναι ασφαλές η διαδικασία ή να πάρω απλά το mini 2 που έχει παραπάνω μνήμη; Δεν θέλω να κάνω την αγορά και να κάνω καμια ζημειά και παντού στο internet βλέπω το ''αν δεν ξέρεις απ΄αυτά μην το κάνεις''. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! (Αν κάποιος σύμφωνα με αυτά τα 2 που ανάφερα έχει να μου προτείνει κ καμιά άλλη συσκευή ευχαρίστως.) Alcatel OT-993 για τα λεφτα του ειναι παρα πολύ καλο - 480 x 800 pixels, 4.0 inches - 3 GB storage - Bluetooth, wi-fi connectivity - 5 MP camera - Android OS, v4.0 (Ice Cream Sandwich) - 1 GHz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Damien_kr Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 Alcatel OT-993 για τα λεφτα του ειναι παρα πολύ καλο - 480 x 800 pixels, 4.0 inches - 3 GB storage - Bluetooth, wi-fi connectivity - 5 MP camera - Android OS, v4.0 (Ice Cream Sandwich) - 1 GHz δεν το βρισκω κάπου αυτό.. :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
feia Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 Καλησπέρα σας! Αγόρασα προχτές αυτό το κινητό. Κάθε φορά που του κάνω restart, όταν πάω στις επαφές, μου βγάζει το εξής μήνυμα: <Η κάρτα sim έχει αλλάξει ή τροποποιήθηκαν τα δεδομένα επαφών της sim. Εισαγωγή επαφών απο την κάρτα sim στο τηλέφωνο;> Άν επιλέξω ναί, οι επαφές αντιγράφονται στη sim και τις βλέπω διπλές. Άν όχι, στην επόμενη επανεκκίνηση πάλι το ίδιο. Είτε κάνω αντιγραφή είτε όχι το μήνυμα εμφανίζεται! Έχω κάνει reset και μέ και χωρίς τη sim και πάλι τα ίδια! Να σημειώσω ότι φοράει android 2.3.7. Ευχαριστώ προκαταβολικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Greeceeeee Δημ. January 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 (edited) Καλησπέρα σας! Αγόρασα προχτές αυτό το κινητό. Κάθε φορά που του κάνω restart, όταν πάω στις επαφές, μου βγάζει το εξής μήνυμα: <Η κάρτα sim έχει αλλάξει ή τροποποιήθηκαν τα δεδομένα επαφών της sim. Εισαγωγή επαφών απο την κάρτα sim στο τηλέφωνο;> Άν επιλέξω ναί, οι επαφές αντιγράφονται στη sim και τις βλέπω διπλές. Άν όχι, στην επόμενη επανεκκίνηση πάλι το ίδιο. Είτε κάνω αντιγραφή είτε όχι το μήνυμα εμφανίζεται! Έχω κάνει reset και μέ και χωρίς τη sim και πάλι τα ίδια! Να σημειώσω ότι φοράει android 2.3.7. Ευχαριστώ προκαταβολικά! Κι εμένα το ίδιο κάνει..... Μήπως υπάρχει τρόπος να μεταφερθούν οι εφαρμογές facebook και youtube στην κάρτα μνήμης??? Edited January 13, 2013 by Greeceeeee Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Damien_kr Δημ. January 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 Καλησπέρα.. Επειδή το Alcatel που μου πρότεινε ο george_f1 δεν το βρίσκω και επειδή μάλλον λόγω οικονομικού θα πάρω το smart2 αφού έχει μια καλή διαφορά σε χρήματα, θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει λίγο; Χρειάζεται root για να μπορώ να μεταφέρω εφαρμογές στην SD; Ποιά είναι η διαδικασία μεταφοράς; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_f1 Δημ. January 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 Καλησπέρα.. Επειδή το Alcatel που μου πρότεινε ο george_f1 δεν το βρίσκω και επειδή μάλλον λόγω οικονομικού θα πάρω το smart2 αφού έχει μια καλή διαφορά σε χρήματα, θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει λίγο; Χρειάζεται root για να μπορώ να μεταφέρω εφαρμογές στην SD; Ποιά είναι η διαδικασία μεταφοράς; Ευχαριστώ ναι πρεπει να γινεις ροοτ για να το κανεις αυτο αυτο ειναι το 995 στα 1,4 ghz http://www.skroutz.gr/s/437143/Alcatel-OT-995.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Damien_kr Δημ. January 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 ναι πρεπει να γινεις ροοτ για να το κανεις αυτο αυτο ειναι το 995 στα 1,4 ghz http://www.skroutz.gr/s/437143/Alcatel-OT-995.html το 995 το ξέρω, το 993 δεν το βρήκα όμως κάπου.. εσύ το είχες δεί σε κάποιο κατάστημα; ή ξέρεις πόσο κοστίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_f1 Δημ. January 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 το 995 το ξέρω, το 993 δεν το βρήκα όμως κάπου.. εσύ το είχες δεί σε κάποιο κατάστημα; ή ξέρεις πόσο κοστίζει; 150 euro αλλα δεν υπαρχει στην ελλαδα :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Damien_kr Δημ. January 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 150 euro αλλα δεν υπαρχει στην ελλαδα :/ πφ. ήδη παραπάνω από αυτά που υπολόγιζα κ αφού δεν υπαρχεί κ στην Ελλάδα.. πέρα απο το smart 2 είδα τα Samsung Galaxy mini 2 το Acer Liquid Z110 κ το Huawei Ascend Y201 Pro.. έχεις κανένα υπόψιν; αυτά είναι κάπως κοντά στα λεφτά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 υπαρχει τροπος να βαλω στην επιφανεια ενα φακελο με μαζεμενα πχ ολα τα παιχνιδια ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giotiss Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 (edited) τελικα τα καταφερα να φλασαρω αλλα για καποιο λογο τα touh κουμπια δεν λειτουργουν...ουτε στο recovery ουτε κανονικα τιποτα μια βοηθεια? Edited January 16, 2013 by Giotiss βρηκα απαντηση στην ερωτηση Παράθεση ποτε μην κοιτας το δαχτυλο προσεξε αυτο που σου δειχνει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 υπαρχει τροπος να βαλω στην επιφανεια ενα φακελο με μαζεμενα πχ ολα τα παιχνιδια ? Με αυτο εκανα δουλεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 επίσης να βρεθεί επιτέλους μία λύση με τα ελληνικά-αγγλικά, καλό το Greek IM αλλά θέλω κάτι ποιο ασφαλές από αυτό.... Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eyehat3god Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 τι launcher χρησιμοποιεις? Με go launcher ή adw launcher αυτα γινονται πολυ απλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Για startup προγραμματα κανα καλο ? Θελω με το που ανοιγει το κινητο να τρεχουν 2 προγραμματα Δοκιμασα μερικα αλλα δεν κανουν τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vidavi Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 Ξέρει κανείς τι άλλαξε στο update 4 μου ήρθε με OTA σήμερα το πρωί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 Η αναγνωριση ομιλιας στα sms τωρα τελευταια δε μου λειτουργει αν ειμαι εκτος ιντερνετ Υπαρχει προσθηκη Ελληνικων στην αναγνωριση ? Βλεπω ολες τις γλωσσες εκτος απο Ελληνικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petaloudas Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Ξέρει κανείς τι άλλαξε στο update 4 μου ήρθε με OTA σήμερα το πρωί? Μου ήρθε και μένα, αλλά δεν κάνει εγκατάσταση... http://img689.imageshack.us/img689/7121/20130118082845.png Ξέρουμε γιατί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vidavi Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Εμενα εκανε κανονικα, ειναι πολυ μικρη αναβαθμιση γυρω στα 6,5 MB. Ο build number εγινε 01021. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Η αναγνωριση ομιλιας στα sms σας λειτουργει οταν ειστε offline ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts