Jump to content

[Επίσημο] Vodafone Smart II (Alcatel V860)

ταξιδιωτης22
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

η δική μου η συσκευη μαλλον ειναι αθανατη γιατι το περασα κερνελ απο galaxy y και δεν καταλαβε χριστο.. επαθε τα παραπανω που επαθε το παιδι αλλα το εφερα βολτα και ειμαι παλι official.:lol:

• Απαντήσεις 1,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

η δική μου η συσκευη μαλλον ειναι αθανατη γιατι το περασα κερνελ απο galaxy y και δεν καταλαβε χριστο.. επαθε τα παραπανω που επαθε το παιδι αλλα το εφερα βολτα και ειμαι παλι official.:lol:

και πως τον πέρασες τον kernel?

Για πες μου και μένα που προσπαθώ να περάσω τον δικό του (τροποποιημένο με CWM) και δεν μπορώ...

και πως τον πέρασες τον kernel?

Για πες μου και μένα που προσπαθώ να περάσω τον δικό του (τροποποιημένο με CWM) και δεν μπορώ...

classic with fastboot flasαρω το boot.img στην συσκευη και μετα γ....ται ο διας :)

ποιο πανω δεν ειπα οτι ετρεξε κανονικα και ανοιξε και ολα καλα...

Έχει δοκιμάσει κανείς να αλλάξει το όνομα (device name) που φαίνεται στο ρούτερ όταν συνδεθείς στο δίκτυό σου;;

Καλησπέρα παιδιά έχω λιώσει σχεδόν όλο το θέμα γιατί σκέφτομαι να αγοράσω αυτή τη συσκευή. Θα 'ναι το πρώτο μου smartphone και είμαι μεταξύ αυτού και του Samsung mini 2.(με διαφορά 50 ευρώ) Το θέμα μου είναι μόνο με την μνήμη του κινητού για αυτό διάβασα εδώ τα περι root! Με συγχωρείτε που σας πρίζω με τα βασικά για σας πάλι, απλά επειδή δεν έχω ιδέα και στην πράξη δεν έχω δεί τίποτα, σαν βασικό θέλω να έχω χώρο για εφαρμογές! Είναι ασφαλές η διαδικασία ή να πάρω απλά το mini 2 που έχει παραπάνω μνήμη; Δεν θέλω να κάνω την αγορά και να κάνω καμια ζημειά και παντού στο internet βλέπω το ''αν δεν ξέρεις απ΄αυτά μην το κάνεις''.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

(Αν κάποιος σύμφωνα με αυτά τα 2 που ανάφερα έχει να μου προτείνει κ καμιά άλλη συσκευή ευχαρίστως.)

Καλησπέρα παιδιά έχω λιώσει σχεδόν όλο το θέμα γιατί σκέφτομαι να αγοράσω αυτή τη συσκευή. Θα 'ναι το πρώτο μου smartphone και είμαι μεταξύ αυτού και του Samsung mini 2.(με διαφορά 50 ευρώ) Το θέμα μου είναι μόνο με την μνήμη του κινητού για αυτό διάβασα εδώ τα περι root! Με συγχωρείτε που σας πρίζω με τα βασικά για σας πάλι, απλά επειδή δεν έχω ιδέα και στην πράξη δεν έχω δεί τίποτα, σαν βασικό θέλω να έχω χώρο για εφαρμογές! Είναι ασφαλές η διαδικασία ή να πάρω απλά το mini 2 που έχει παραπάνω μνήμη; Δεν θέλω να κάνω την αγορά και να κάνω καμια ζημειά και παντού στο internet βλέπω το ''αν δεν ξέρεις απ΄αυτά μην το κάνεις''.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

(Αν κάποιος σύμφωνα με αυτά τα 2 που ανάφερα έχει να μου προτείνει κ καμιά άλλη συσκευή ευχαρίστως.)

Alcatel OT-993 για τα λεφτα του ειναι παρα πολύ καλο

- 480 x 800 pixels, 4.0 inches

- 3 GB storage

- Bluetooth, wi-fi connectivity

- 5 MP camera

- Android OS, v4.0 (Ice Cream Sandwich)

- 1 GHz

Alcatel OT-993 για τα λεφτα του ειναι παρα πολύ καλο

- 480 x 800 pixels, 4.0 inches

- 3 GB storage

- Bluetooth, wi-fi connectivity

- 5 MP camera

- Android OS, v4.0 (Ice Cream Sandwich)

- 1 GHz

δεν το βρισκω κάπου αυτό.. :confused:

Καλησπέρα σας! Αγόρασα προχτές αυτό το κινητό. Κάθε φορά που του κάνω restart, όταν πάω στις επαφές, μου βγάζει το εξής μήνυμα:

<Η κάρτα sim έχει αλλάξει ή τροποποιήθηκαν τα δεδομένα επαφών της sim. Εισαγωγή επαφών απο την κάρτα sim στο τηλέφωνο;> Άν επιλέξω ναί, οι επαφές αντιγράφονται στη sim και τις βλέπω διπλές. Άν όχι, στην επόμενη επανεκκίνηση πάλι το ίδιο. Είτε κάνω αντιγραφή είτε όχι το μήνυμα εμφανίζεται! Έχω κάνει reset και μέ και χωρίς τη sim και πάλι τα ίδια! Να σημειώσω ότι φοράει android 2.3.7. Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Καλησπέρα σας! Αγόρασα προχτές αυτό το κινητό. Κάθε φορά που του κάνω restart, όταν πάω στις επαφές, μου βγάζει το εξής μήνυμα:

<Η κάρτα sim έχει αλλάξει ή τροποποιήθηκαν τα δεδομένα επαφών της sim. Εισαγωγή επαφών απο την κάρτα sim στο τηλέφωνο;> Άν επιλέξω ναί, οι επαφές αντιγράφονται στη sim και τις βλέπω διπλές. Άν όχι, στην επόμενη επανεκκίνηση πάλι το ίδιο. Είτε κάνω αντιγραφή είτε όχι το μήνυμα εμφανίζεται! Έχω κάνει reset και μέ και χωρίς τη sim και πάλι τα ίδια! Να σημειώσω ότι φοράει android 2.3.7. Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Κι εμένα το ίδιο κάνει.....

Μήπως υπάρχει τρόπος να μεταφερθούν οι εφαρμογές facebook και youtube στην κάρτα μνήμης???

Edited by Greeceeeee

Καλησπέρα.. Επειδή το Alcatel που μου πρότεινε ο george_f1 δεν το βρίσκω και επειδή μάλλον λόγω οικονομικού θα πάρω το smart2 αφού έχει μια καλή διαφορά σε χρήματα, θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει λίγο;

Χρειάζεται root για να μπορώ να μεταφέρω εφαρμογές στην SD; Ποιά είναι η διαδικασία μεταφοράς;

Ευχαριστώ

Καλησπέρα.. Επειδή το Alcatel που μου πρότεινε ο george_f1 δεν το βρίσκω και επειδή μάλλον λόγω οικονομικού θα πάρω το smart2 αφού έχει μια καλή διαφορά σε χρήματα, θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει λίγο;

Χρειάζεται root για να μπορώ να μεταφέρω εφαρμογές στην SD; Ποιά είναι η διαδικασία μεταφοράς;

Ευχαριστώ

ναι πρεπει να γινεις ροοτ για να το κανεις αυτο

αυτο ειναι το 995 στα 1,4 ghz

http://www.skroutz.gr/s/437143/Alcatel-OT-995.html

ναι πρεπει να γινεις ροοτ για να το κανεις αυτο

αυτο ειναι το 995 στα 1,4 ghz

http://www.skroutz.gr/s/437143/Alcatel-OT-995.html

το 995 το ξέρω, το 993 δεν το βρήκα όμως κάπου.. εσύ το είχες δεί σε κάποιο κατάστημα; ή ξέρεις πόσο κοστίζει;

το 995 το ξέρω, το 993 δεν το βρήκα όμως κάπου.. εσύ το είχες δεί σε κάποιο κατάστημα; ή ξέρεις πόσο κοστίζει;

150 euro αλλα δεν υπαρχει στην ελλαδα :/

150 euro αλλα δεν υπαρχει στην ελλαδα :/

πφ. ήδη παραπάνω από αυτά που υπολόγιζα κ αφού δεν υπαρχεί κ στην Ελλάδα.. πέρα απο το smart 2 είδα τα Samsung Galaxy mini 2 το Acer Liquid Z110 κ το Huawei Ascend Y201 Pro.. έχεις κανένα υπόψιν; αυτά είναι κάπως κοντά στα λεφτά..

τελικα τα καταφερα να φλασαρω αλλα για καποιο λογο τα touh κουμπια δεν λειτουργουν...ουτε στο recovery ουτε κανονικα τιποτα μια βοηθεια? Edited by Giotiss
βρηκα απαντηση στην ερωτηση
ποτε μην κοιτας το δαχτυλο προσεξε αυτο που σου δειχνει

επίσης να βρεθεί επιτέλους μία λύση με τα ελληνικά-αγγλικά, καλό το Greek IM αλλά θέλω κάτι ποιο ασφαλές από αυτό....
εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr

Για startup προγραμματα κανα καλο ?

Θελω με το που ανοιγει το κινητο να τρεχουν 2 προγραμματα

Δοκιμασα μερικα αλλα δεν κανουν τιποτα

Η αναγνωριση ομιλιας στα sms τωρα τελευταια δε μου λειτουργει αν ειμαι εκτος ιντερνετ

Υπαρχει προσθηκη Ελληνικων στην αναγνωριση ?

Βλεπω ολες τις γλωσσες εκτος απο Ελληνικα

Ξέρει κανείς τι άλλαξε στο update 4 μου ήρθε με OTA σήμερα το πρωί?

Μου ήρθε και μένα, αλλά δεν κάνει εγκατάσταση...

http://img689.imageshack.us/img689/7121/20130118082845.png

Ξέρουμε γιατί;