panzo Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 ρε παιδια σορυ κιολας αλλα επειδη εχω χαθει σε αυτο το τεραστιο θεμα μπορει καποιος να βαλει τις ολοκληρωμενες οδηγιες για το ροοτ?? πιστευω και αλλοι που επισκεπτονται το θεμα αυτο θα το ηθελαν.. :) κατα προτιμηση καποιος που εχει κανει το ροοτ και του πετυχε χωρις προβληματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stalk3r Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 \ Ok αναφερθηκαν!!! Σε ευχαριστώ πολύ:)!!! ρε παιδια σορυ κιολας αλλα επειδη εχω χαθει σε αυτο το τεραστιο θεμα μπορει καποιος να βαλει τις ολοκληρωμενες οδηγιες για το ροοτ?? πιστευω και αλλοι που επισκεπτονται το θεμα αυτο θα το ηθελαν.. :) κατα προτιμηση καποιος που εχει κανει το ροοτ και του πετυχε χωρις προβληματα Φίλε μην τα περιμένεις όλα έτοιμα, κοίτα λίγο και τις προηγούμενες σελίδες.Στην πρώτη σελίδα του θέματος υπάρχει ο οδηγός για root με τις rom του ddesign. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_f1 Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 θελω το firmware απο το vfsmart 2 brickare Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimaras2009 Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 ειμαι noobας..οταν λες το firmware δεν εννοεις καποιο ota update ετσι?παντος στο google βρηκα αυτο http://www.4shared.com/zip/2kME6l4N/Firmware_originale_Vodafone_Sm.html δεν ξερω αν βοηθησα :\ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MarcDS Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 θελω το firmware απο το vfsmart 2 brickare Μπράβο, τα κατάφερες, και εσύ! Βάλε αυτήν που σου έστειλε ο jimaras, να ξες δεν έχει Ελληνικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_f1 Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 σας ευχαριστώ αλάνια αλλά το κινητό έφαγε τοίχο... θα πάω αύριο να πάρω άλλο.. είχε μαύρη οθόνη και το αναγνώριζε σαν unknown device με λίγα λόγια hard brick Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddesign Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Μόλις φλάσαρα το CM σου ddesing! Μέχρι στιγμής δεν έχω βρει κάποια bugs αλλά αν βρω θα σε ενημερώσω αμέσως! Το bluetooth δεν δουλεύει, αν και έχω κάνει reboot. επειδη δεν τσεκαρισα κατι στην cm την κανονικη δουλευει το bluetooth? αν και δεν νομιζω Παράθεση Motorola Moto X 2014 Samsung Galaxy Note II GT-N7100(Rom stock Jb 4.3)Lost imei :blink: Vodafone smart 2 (DDESIGN ROM V1.0)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340377 LG V490 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
attalos76 Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 καλημερα και απο εμενα εδω και καιρο τα επαιξε το smartaki μου δεν ξεκιναει και κολλαει στην ασπρη οθονη με το ανδροιδες δεν το βλεπει ουτε ο υπολογιστης μου.επισης πρεπει να πω οτι το εκανα ροοτ καποια στιγμη και οταν το επανεφερα ειχα χρησιμοποιηση το προγραμματακι του roddie.υπαρχει λυση?σας ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stalk3r Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 επειδη δεν τσεκαρισα κατι στην cm την κανονικη δουλευει το bluetooth? αν και δεν νομιζω Όχι ούτε στο cyanogen από το xda δεν δουλεύει το bluetooth. καλημερα και απο εμενα εδω και καιρο τα επαιξε το smartaki μου δεν ξεκιναει και κολλαει στην ασπρη οθονη με το ανδροιδες δεν το βλεπει ουτε ο υπολογιστης μου.επισης πρεπει να πω οτι το εκανα ροοτ καποια στιγμη και οταν το επανεφερα ειχα χρησιμοποιηση το προγραμματακι του roddie.υπαρχει λυση?σας ευχαριστωΔηλαδή δεν μπαίνει ούτε σε recovery ούτε σε fastboot.Βγάλε τη μπαταρία για λίγα λεπτά και μετά ξαναβάλτη αν και δεν θα δουλέψει.Πρέπει να το πας στη vodafone.Και αφού δεν έχεις root όπως είπες η εγγύηση θα στο καλύψει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
attalos76 Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Όχι ούτε στο cyanogen από το xda δεν δουλεύει το bluetooth. Δηλαδή δεν μπαίνει ούτε σε recovery ούτε σε fastboot.Βγάλε τη μπαταρία για λίγα λεπτά και μετά ξαναβάλτη αν και δεν θα δουλέψει.Πρέπει να το πας στη vodafone.Και αφού δεν έχεις root όπως είπες η εγγύηση θα στο καλύψει. δεν κανει τιποτα.σε ευχαριστω παντος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MarcDS Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 (edited) Το φλας όταν πάω να βγάλω φωτογραφία δεν δουλεύει επίσης! Το έχει δοκιμάσει κανείς αυτό το rom; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2284509 Edited May 24, 2013 by MarcDS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimaras2009 Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 (edited) Το φλας όταν πάω να βγάλω φωτογραφία δεν δουλεύει επίσης! Το έχει δοκιμάσει κανείς αυτό το rom; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2284509 αν λες για τη cyano ρομ εμενα δουλευει μια χαρα το φλασ σε καμερα και βιντεο..οπ τι ρομ ειναι τουτη? θα την τσεκαρω Edited May 24, 2013 by jimaras2009 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_f1 Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 πάρτε από την στοκ μήπως και γίνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddesign Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 εχω απελπιστη με αυτο τον ηχο του κινητου δεν μπορω να βρω τροπο να παιξει ποιο δυνατα... και τη δεν του εχω βαλει... :wacko: Παράθεση Motorola Moto X 2014 Samsung Galaxy Note II GT-N7100(Rom stock Jb 4.3)Lost imei :blink: Vodafone smart 2 (DDESIGN ROM V1.0)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340377 LG V490 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stalk3r Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 εχω απελπιστη με αυτο τον ηχο του κινητου δεν μπορω να βρω τροπο να παιξει ποιο δυνατα... και τη δεν του εχω βαλει... :wacko: Υπάρχει τρόπος να παίξει πιο δυνατά αλλά μπορεί να χαλάσει το ηχείο.Π.χ στη rom του roeddie έχει νομίζω volume booster. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimaras2009 Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 (edited) αυτο ειναι απ του roeddie https://play.google.com/store/apps/details?id=mobi.omegacentauri.SpeakerBoost&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsIm1vYmkub21lZ2FjZW50YXVyaS5TcGVha2VyQm9vc3QiXQ.. πανε σετινκσ ξεκλικαρε το non-uniform boost και maximum allowed boost στο 100% μετα σεταρετα ολα στο full..μετα κατεβασε το κρακαρισμενο poweramp και σεταρετα και εκει στο full πειραματιστειτε λιγο και συνδιαστε και αλλα boosters ταυτοχρονα.υπαρχουν πολλοι τροποι να καψετε ενα ηχειο :D στο 1 και θα ακουγετε σε ολη τη γειτονια..μπουκωστε και ενα bass booster Edited May 25, 2013 by jimaras2009 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddesign Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 (edited) πιστεψε με δεν δουλευει πεταει το μηνυμα η εφαρμογη σταματησε να λειτουργει και μ@.... αν δεν φτιαξει καποιος απο xda καποιο kernel, βημα δεν θα ακουγεται οπως τωρα...:lol: Edited May 25, 2013 by ddesign Παράθεση Motorola Moto X 2014 Samsung Galaxy Note II GT-N7100(Rom stock Jb 4.3)Lost imei :blink: Vodafone smart 2 (DDESIGN ROM V1.0)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340377 LG V490 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddesign Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 (edited) :rolleyes:Fully Working DSP Manager For Vodafone Smart ii GB Stock Rom 2.3.7 -Requirements- -Rooted phone on stock rom or Ddesign Rom(test on DDESIGN ROM V1.0) -Need Root explorer :) -open root explorer allow su permissions and go system/lib/soundfx as in the picture -mount r/w -delete all the 3 files that you see picture down(στην περιπτωση μου το εκανα πρωτα κ μετα εκανα τον οδηγο γι αυτο δεν θα δειτε τα ακριβως ιδια αρχεια) -download Dsp Manager.zip and copy on sd card -reboot into TCT ALCATEL Recovery :) -go mount and storage - mount system -go back to main menu -instal zip from sd card Dsp Manager.zip -reboot -enjoy quality!!!! :p :D :lol: -Τα σπαει....!@!@!@!@!@!@!!!!!!! ---------------------------------Download Link:DSP_Manager.zip - 225 KB------------- Edited May 25, 2013 by ddesign Παράθεση Motorola Moto X 2014 Samsung Galaxy Note II GT-N7100(Rom stock Jb 4.3)Lost imei :blink: Vodafone smart 2 (DDESIGN ROM V1.0)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340377 LG V490 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimaras2009 Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 ολη μερα το ψαχνες..το λιωσες,τελικα το βρηκες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stalk3r Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 (edited) Τι διαφορά έχει αυτός ο dsp manager από αυτόν που ήδη υπάρχει στο cyanogenmod; Cyanogen Mod 7: βγήκε καινούρια έκδοση alpha 3 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2287172 Alpha 3 - Fix Games. Other minor fix. Cleanup. ICS Theme. Edited May 26, 2013 by Stalk3r update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddesign Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 καμια απλως δεν παιζει σε μανισια ρομ θελει Mod οριστε κ οδηγος πανω!!! Παράθεση Motorola Moto X 2014 Samsung Galaxy Note II GT-N7100(Rom stock Jb 4.3)Lost imei :blink: Vodafone smart 2 (DDESIGN ROM V1.0)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340377 LG V490 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_f1 Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 (edited) εμείς είμαστε BCM21553_B1 ή BCM21553_B0;; Edited May 26, 2013 by george_f1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stalk3r Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 εμείς είμαστε BCM21553_B1 ή BCM21553_B0;; εμένα γράφει BCΜ2155x_TCLSSP1_1342.3.2.4 αν εννοείς αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_f1 Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 εμένα γράφει BCΜ2155x_TCLSSP1_1342.3.2.4 αν εννοείς αυτό νομίζω πως μέσα στο /system/bin το έδειχνε αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimaras2009 Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 ναι ωραιος το βρηκα...με τη ρομ του roeddie ota4 λεει BCM4330B1_002.001.003.0243.000.hcd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts