Jump to content

[Επίσημο] Vodafone Smart II (Alcatel V860)

ταξιδιωτης22
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

official vodafone smart ii rom no root update 5 01022

link:http://www.easybytez.com/h3ur3onz434l

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!

Ddesign είσαι μεγάλος ρε!!!!!!

• Απαντήσεις 1,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μπράβο ddesign για την rom σου, θα την εγκαταστήσω λίαν συντόμως!

Παιδια εχω προβλημα,πηρα το κινητο σημερα και μολις το εβαλα να φορτισει αλλα δεν φορτιζει,δεν δειχνει την οθονη που φορτιζει.

Παιδια εχω προβλημα,πηρα το κινητο σημερα και μολις το εβαλα να φορτισει αλλα δεν φορτιζει,δεν δειχνει την οθονη που φορτιζει.

Στην Vodafone κατευθείαν!

στη βοντα και να ζητησεις τον κανονικο φορτιστη..μπραβο για την δουλεια σου ddsign..ερωτηση: το 1816 το πετυχες χωρις chainfire3d? βασικα ειναι και λιγο outdated :\ Edited by jimaras2009

Δεν το εχω παρει απο την voda,μεταχειρισμενο το πηρα.Γνωριζετε ποσο παει ενας φορτιστης αυθεντικος;

Καταρχήν συγχαρητήρια Ddesign για την εξαιρετική σου δουλειά:)!Θα ήθελα να αναφέρω όμως πως το su binary του superuser δεν ενημερώνεται:wacko:.Επίσης όταν μπαίνω στο titanium backup αυτό δεν αποκτά δικαιώματα root σε αντίθεση με την παλιά σου rom που το titanium backup λειτουργούσε κανονικά.Νομίζω πως το πρόβλημα είναι του superuser με το su binary.Καμιά ιδέα;

Υ.Γ Η καλύτερη rom που έχει βγεί για το κινητό αυτό ακόμα και στα benchmarks!!!:):):)

για απεγκατεστησε το ροοτ και ξανα περνα το...ειμαι τυφλος η δεν υπαρχει λινκ για την ρομ του ddsign?

κανε ενα factory reset και ξανα προσπαθησε..αλλιως αν το καλωδιο ειναι usb βαλτο στο pc και δες αν δουλευει.αν δουλευει τοτε θα φταιει ο φορτιστης.

Edited by jimaras2009

για απεγκατεστησε το ροοτ και ξανα περνα το...ειμαι τυφλος η δεν υπαρχει λινκ για την ρομ του ddsign?

κανε ενα factory reset και ξανα προσπαθησε..αλλιως αν το καλωδιο ειναι usb βαλτο στο pc και δες αν δουλευει.αν δουλευει τοτε θα φταιει ο φορτιστης.

Δεν δουλευει ουτε με το usb αλλα αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι το κινητο ειναι alcatel και μου εδωσαν φορτιστη sony ericsson.

ενημερωθηκε το παραπανω προβλημα με την gallery - συλλογη μας.

καλο απογευμα ....:)

Edited by ddesign

Motorola Moto X 2014

Samsung Galaxy Note II GT-N7100(Rom stock Jb 4.3)Lost imei :blink:

Vodafone smart 2 (DDESIGN ROM V1.0)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340377

LG V490 4G

Εντάξει τώρα που το ξαναρούταρα έκανε κανονικά update το su binary.Το titanium backup μετα το rootαρισμα ήθελε διαγραφή και ξανά εγκατάσταση. Edited by Stalk3r

τοτε καλυτερα να πας στη βοντα και να δοκιμασεις εναν προχειρο αν εχουν χωρις να τον αγορασεις για να δεις αν φταιει οντως ο φορτιστης και οχι το κινητο..η αν εχεις καποιον γνωστο με τον ιδιο φορτιση

DDESIGN ROM V1.0

.....

Μπράβο ddesign.

Ενημερώθηκε το αρχικό post ώστε να μπορούν οι χρήστες να βρίσκουν ευκολότερα τα χρήσιμα posts.

Οτιδήποτε άλλο θεωρείτε σημαντικό για να μπει παραπομπή στο πρώτο post, μπορείτε να μου στείλετε pm.

να ειστε ολοι καλα ευχαριστω..!!!

Εντάξει τώρα που το ξαναρούταρα έκανε κανονικά update το su binary.Το titanium backup όμως ακόμα δεν αποκτά δικαιώματα root.

Δοκιμασε να κατεβασεις απο εδω καποια ποιο παλια εκδοση http://www.filecrop.com/search.php?w=titanium+backup&size_i=0&size_f=100000000&engine_d=1&engine_h=1&engine_e=1&engine_m=1&engine_4=1

Edited by navi55
συνεχόμενα posts

Motorola Moto X 2014

Vodafone smart 2 (DDESIGN ROM V1.0)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340377

LG V490 4G

Να κανω αλλη μια ερωτηση,ξερω οτι τα καινουργια κινητα στην πρωτη φορτιση τους πρεπει να τα αφησεις 10-12 ωρες,στα μεταχειρισμενα δεν χρειαζεται τοσο,ετσι δεν ειναι;

Τελικα ηταν ο φορτιστης ευτυχως,πηγα και μου τον αλλαξαν.Το εχω βαλει να φορτισει τωρα,αυτος μου ειπε οτι ειναι απο επιδοτηση.Αυτο σημαινει οτι το πηρε καποιος με επιδοτηση και το πουλησε αμεσως;Τι να πω,δεν ξερω.

Παράξενο που δεν έκανε ο φορτιστής της sony.Πλέον σχεδόν όλοι οι φορτιστές κάνουν σε όλα τα κινητά.Τέλος πάντων, αφού τώρα φορτίζει το κινητό σου.Κάτι άλλο ρε παιδιά...πάω να διαγράψω με το link2sd τις εφαρμογές facebook και youtube τις διαγράφω κανονικά και όταν κάνω reboot εμφανίζονται πάλι.Καμιά ιδέα?

Παράξενο που δεν έκανε ο φορτιστής της sony.Πλέον σχεδόν όλοι οι φορτιστές κάνουν σε όλα τα κινητά.Τέλος πάντων, αφού τώρα φορτίζει το κινητό σου.Κάτι άλλο ρε παιδιά...πάω να διαγράψω με το link2sd τις εφαρμογές facebook και youtube τις διαγράφω κανονικά και όταν κάνω reboot εμφανίζονται πάλι.Καμιά ιδέα?

τη ενοεις πας να σβησεις απο που??αυτες οι εφαρμογες ειναι προεγκατηστεμενες στο custpack διαμερισμα του κινητου για να τη σβησεις πρεπει να πας με root explorer για να μην την εχεις.και εισαι οκ! :)

Motorola Moto X 2014

LG V490 4G

τη ενοεις πας να σβησεις απο που??αυτες οι εφαρμογες ειναι προεγκατηστεμενες στο custpack διαμερισμα του κινητου για να τη σβησεις πρεπει να πας με root explorer για να μην την εχεις.και εισαι οκ! :)

Ευχαριστώ για την πληροφορία Ddesign:)!!Ούτε που μου πέρασε από το μυαλό..

Παιδες βοηθεια..

Μπορει καποιος να μου δωσει εναν οδηγο για πρωταρηδες πως θα κανουν ρουτ αυτη τη συσκευη?

Ο οδηγός υπάρχει στη πρώτη σελίδα του topic μαζί με τις rom του Ddesign.

Και κάτι άλλο.Ddesign τι ΟΤΑ είναι η custom rom σου γιατι λες πως έχει αριθμό δομής 01022 και γράφεις ότι είναι ΟΤΑ 4 ενώ στην official stock rom που έχεις ανεβάσει γράφεις πως έχει πάλι αριθμό δομής 01022 αλλά ΟΤΑ 5.

Edited by Stalk3r

Ορθογραφικο λαθος :)

και μην μπερδευεστε δεν ειμαι developer... χρηστης σαν εσας ειμαι!!!

Motorola Moto X 2014

LG V490 4G

Ευχαριστω πολυ! Α και κατι αλλο. Για την v1.0 του ddesign πρεπει να εχω κανει ρουτ το κινητο και απλα να ακολουθησω τα βηματα ή χρειαζεται και αλλα requirments?