MarcDS Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 official vodafone smart ii rom no root update 5 01022 link:http://www.easybytez.com/h3ur3onz434l Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Ddesign είσαι μεγάλος ρε!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Μπράβο ddesign για την rom σου, θα την εγκαταστήσω λίαν συντόμως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aachen Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Παιδια εχω προβλημα,πηρα το κινητο σημερα και μολις το εβαλα να φορτισει αλλα δεν φορτιζει,δεν δειχνει την οθονη που φορτιζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MarcDS Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Παιδια εχω προβλημα,πηρα το κινητο σημερα και μολις το εβαλα να φορτισει αλλα δεν φορτιζει,δεν δειχνει την οθονη που φορτιζει. Στην Vodafone κατευθείαν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aachen Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Στην Vodafone κατευθείαν! Μου εδωσαν φορτιστη της sony ericsson που ταιριαζει ομως στο κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimaras2009 Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 (edited) στη βοντα και να ζητησεις τον κανονικο φορτιστη..μπραβο για την δουλεια σου ddsign..ερωτηση: το 1816 το πετυχες χωρις chainfire3d? βασικα ειναι και λιγο outdated :\ Edited May 19, 2013 by jimaras2009 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aachen Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Δεν το εχω παρει απο την voda,μεταχειρισμενο το πηρα.Γνωριζετε ποσο παει ενας φορτιστης αυθεντικος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stalk3r Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Καταρχήν συγχαρητήρια Ddesign για την εξαιρετική σου δουλειά:)!Θα ήθελα να αναφέρω όμως πως το su binary του superuser δεν ενημερώνεται:wacko:.Επίσης όταν μπαίνω στο titanium backup αυτό δεν αποκτά δικαιώματα root σε αντίθεση με την παλιά σου rom που το titanium backup λειτουργούσε κανονικά.Νομίζω πως το πρόβλημα είναι του superuser με το su binary.Καμιά ιδέα; Υ.Γ Η καλύτερη rom που έχει βγεί για το κινητό αυτό ακόμα και στα benchmarks!!!:):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimaras2009 Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 (edited) για απεγκατεστησε το ροοτ και ξανα περνα το...ειμαι τυφλος η δεν υπαρχει λινκ για την ρομ του ddsign? Παιδια εχω προβλημα,πηρα το κινητο σημερα και μολις το εβαλα να φορτισει αλλα δεν φορτιζει,δεν δειχνει την οθονη που φορτιζει. κανε ενα factory reset και ξανα προσπαθησε..αλλιως αν το καλωδιο ειναι usb βαλτο στο pc και δες αν δουλευει.αν δουλευει τοτε θα φταιει ο φορτιστης. Edited May 19, 2013 by jimaras2009 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aachen Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 για απεγκατεστησε το ροοτ και ξανα περνα το...ειμαι τυφλος η δεν υπαρχει λινκ για την ρομ του ddsign? κανε ενα factory reset και ξανα προσπαθησε..αλλιως αν το καλωδιο ειναι usb βαλτο στο pc και δες αν δουλευει.αν δουλευει τοτε θα φταιει ο φορτιστης. Δεν δουλευει ουτε με το usb αλλα αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι το κινητο ειναι alcatel και μου εδωσαν φορτιστη sony ericsson. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddesign Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 (edited) ενημερωθηκε το παραπανω προβλημα με την gallery - συλλογη μας. καλο απογευμα ....:) Edited May 19, 2013 by ddesign Παράθεση Motorola Moto X 2014 Samsung Galaxy Note II GT-N7100(Rom stock Jb 4.3)Lost imei :blink: Vodafone smart 2 (DDESIGN ROM V1.0)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340377 LG V490 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stalk3r Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 (edited) Εντάξει τώρα που το ξαναρούταρα έκανε κανονικά update το su binary.Το titanium backup μετα το rootαρισμα ήθελε διαγραφή και ξανά εγκατάσταση. Edited May 20, 2013 by Stalk3r Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aachen Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Αυτος ειναι ο φορτιστης που μου εδωσαν και απο πανω γραφει sony ericsson. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimaras2009 Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 τοτε καλυτερα να πας στη βοντα και να δοκιμασεις εναν προχειρο αν εχουν χωρις να τον αγορασεις για να δεις αν φταιει οντως ο φορτιστης και οχι το κινητο..η αν εχεις καποιον γνωστο με τον ιδιο φορτιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 DDESIGN ROM V1.0 ..... Μπράβο ddesign. Ενημερώθηκε το αρχικό post ώστε να μπορούν οι χρήστες να βρίσκουν ευκολότερα τα χρήσιμα posts. Οτιδήποτε άλλο θεωρείτε σημαντικό για να μπει παραπομπή στο πρώτο post, μπορείτε να μου στείλετε pm. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddesign Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 (edited) να ειστε ολοι καλα ευχαριστω..!!! Εντάξει τώρα που το ξαναρούταρα έκανε κανονικά update το su binary.Το titanium backup όμως ακόμα δεν αποκτά δικαιώματα root. Δοκιμασε να κατεβασεις απο εδω καποια ποιο παλια εκδοση http://www.filecrop.com/search.php?w=titanium+backup&size_i=0&size_f=100000000&engine_d=1&engine_h=1&engine_e=1&engine_m=1&engine_4=1 Edited May 19, 2013 by navi55 συνεχόμενα posts Παράθεση Motorola Moto X 2014 Samsung Galaxy Note II GT-N7100(Rom stock Jb 4.3)Lost imei :blink: Vodafone smart 2 (DDESIGN ROM V1.0)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340377 LG V490 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aachen Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Να κανω αλλη μια ερωτηση,ξερω οτι τα καινουργια κινητα στην πρωτη φορτιση τους πρεπει να τα αφησεις 10-12 ωρες,στα μεταχειρισμενα δεν χρειαζεται τοσο,ετσι δεν ειναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aachen Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Τελικα ηταν ο φορτιστης ευτυχως,πηγα και μου τον αλλαξαν.Το εχω βαλει να φορτισει τωρα,αυτος μου ειπε οτι ειναι απο επιδοτηση.Αυτο σημαινει οτι το πηρε καποιος με επιδοτηση και το πουλησε αμεσως;Τι να πω,δεν ξερω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stalk3r Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Παράξενο που δεν έκανε ο φορτιστής της sony.Πλέον σχεδόν όλοι οι φορτιστές κάνουν σε όλα τα κινητά.Τέλος πάντων, αφού τώρα φορτίζει το κινητό σου.Κάτι άλλο ρε παιδιά...πάω να διαγράψω με το link2sd τις εφαρμογές facebook και youtube τις διαγράφω κανονικά και όταν κάνω reboot εμφανίζονται πάλι.Καμιά ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aachen Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Οπως ειπα φιλε το πηρα μεταχειρισμενο οποτε οπως φαινεται ο φορτιστης ηταν πατατα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddesign Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Παράξενο που δεν έκανε ο φορτιστής της sony.Πλέον σχεδόν όλοι οι φορτιστές κάνουν σε όλα τα κινητά.Τέλος πάντων, αφού τώρα φορτίζει το κινητό σου.Κάτι άλλο ρε παιδιά...πάω να διαγράψω με το link2sd τις εφαρμογές facebook και youtube τις διαγράφω κανονικά και όταν κάνω reboot εμφανίζονται πάλι.Καμιά ιδέα? τη ενοεις πας να σβησεις απο που??αυτες οι εφαρμογες ειναι προεγκατηστεμενες στο custpack διαμερισμα του κινητου για να τη σβησεις πρεπει να πας με root explorer για να μην την εχεις.και εισαι οκ! :) Παράθεση Motorola Moto X 2014 Samsung Galaxy Note II GT-N7100(Rom stock Jb 4.3)Lost imei :blink: Vodafone smart 2 (DDESIGN ROM V1.0)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340377 LG V490 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BillBre Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Παιδες βοηθεια.. Μπορει καποιος να μου δωσει εναν οδηγο για πρωταρηδες πως θα κανουν ρουτ αυτη τη συσκευη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stalk3r Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 (edited) τη ενοεις πας να σβησεις απο που??αυτες οι εφαρμογες ειναι προεγκατηστεμενες στο custpack διαμερισμα του κινητου για να τη σβησεις πρεπει να πας με root explorer για να μην την εχεις.και εισαι οκ! :) Ευχαριστώ για την πληροφορία Ddesign:)!!Ούτε που μου πέρασε από το μυαλό.. Παιδες βοηθεια.. Μπορει καποιος να μου δωσει εναν οδηγο για πρωταρηδες πως θα κανουν ρουτ αυτη τη συσκευη? Ο οδηγός υπάρχει στη πρώτη σελίδα του topic μαζί με τις rom του Ddesign. Και κάτι άλλο.Ddesign τι ΟΤΑ είναι η custom rom σου γιατι λες πως έχει αριθμό δομής 01022 και γράφεις ότι είναι ΟΤΑ 4 ενώ στην official stock rom που έχεις ανεβάσει γράφεις πως έχει πάλι αριθμό δομής 01022 αλλά ΟΤΑ 5. Edited May 20, 2013 by Stalk3r Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddesign Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Ορθογραφικο λαθος :) και μην μπερδευεστε δεν ειμαι developer... χρηστης σαν εσας ειμαι!!! Παράθεση Motorola Moto X 2014 Samsung Galaxy Note II GT-N7100(Rom stock Jb 4.3)Lost imei :blink: Vodafone smart 2 (DDESIGN ROM V1.0)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340377 LG V490 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BillBre Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Ευχαριστω πολυ! Α και κατι αλλο. Για την v1.0 του ddesign πρεπει να εχω κανει ρουτ το κινητο και απλα να ακολουθησω τα βηματα ή χρειαζεται και αλλα requirments? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts