george_f1 Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 (edited) ποιο custpack που εχουμε ειδη η αυτο μεσα στο zip? οχι μεσα στο κινητο που ειναι custpack>apps το διαγραφεις η σβηνεις οτι εχει μεσα του δεν δουλευει ο broswer επισης ξεχασα να περασω το google play μην σβήσετε το google play μεσα απο το custpack/app Edited April 22, 2013 by george_f1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_f1 Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 (edited) εμενα το update 5 δεν το παιρνει για κανεναν λογο . μολις περασα τη ρομ του george πλακα εχει το script που τροποποιησες του alberto στην αρχη. γενικα εχεις παρει το zip του alberto εχεις σβησει εφαρμογες εχεις προσθεσει .λαγγαρει ολο το κινητο δεν ειναι cm rom .cm εφαρμογες εχει κ δευτερον σερνετε ολο το τηλεφωνο. [ATTACH]31862[/ATTACH][ATTACH]31863[/ATTACH][ATTACH]31864[/ATTACH][ATTACH]31865[/ATTACH][ATTACH]31866[/ATTACH] δεν ειναι του αλβερτο το script έξυπνε 2 βδομάδες με πίρε για να το κάνω απο την ρομ του alberto πήρα μοναχα τα libs bin και xbin to build.prop ειναι βασισμένο απο το sgy cm7 τα etc ειναι απο το cooper media απο sgy και γενικά το να προσθέσω το custpack μεσα στο .zip αυτό ναι το εμπνεύστηκα από τον αλμπερτο γενικά δεν πήρα την ρομ την δική του.. της εικόνες της είχα ανεβάσει πριν την έκδοση της ρομ του... ________________________________________ To link το έσβησα είναι κάργα προβληματικό και γενικα δε θα ξανα ασχοληθώ με αυτο το θέμα την ψωνισα με την ολη κατασταση... δεν παει αλλο δηλαδή προσπαθώ να κάνω κάτι και δεν έχω στήριξη από πουθενά, και Έλληνες και ξένοι μονάχα για να κρίνουν είναι όλοι προσπαθούν να με βγάλουν άχρηστο και ψεύτη έλεος δηλαδή... ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ... Edited April 22, 2013 by george_f1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddesign Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 (edited) καλημερα με εφαρμογες? η οπως ειναι οταν την περνας?? [ATTACH]31880[/ATTACH] Edited April 23, 2013 by ddesign Παράθεση Motorola Moto X 2014 Samsung Galaxy Note II GT-N7100(Rom stock Jb 4.3)Lost imei :blink: Vodafone smart 2 (DDESIGN ROM V1.0)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340377 LG V490 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggtaxo Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Καλησπέρα παιδιά, υπάρχει κάποιο πρόγραμμα διαχείρισης του τηλεφώνου (σε στιλ KIES); Έψαξα στη σελίδα της μπακατέλ αλλά δε βρήκα κάτι. Παράθεση I believe that if life gives you lemons, you should make lemonade... And try to find somebody whose life has given them vodka, and have a party. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddesign Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 δοκιμασε το http://global.mobileaction.com/product/product_AM.jspαλλα δεν το εχω τεσταρει καλο φενεται :) Παράθεση Motorola Moto X 2014 Samsung Galaxy Note II GT-N7100(Rom stock Jb 4.3)Lost imei :blink: Vodafone smart 2 (DDESIGN ROM V1.0)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340377 LG V490 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggtaxo Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 δοκιμασε το http://global.mobileaction.com/product/product_AM.jspαλλα δεν το εχω τεσταρει καλο φενεται :) Ευχαριστώ, θα το δοκιμάσω. Παράθεση I believe that if life gives you lemons, you should make lemonade... And try to find somebody whose life has given them vodka, and have a party. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MarcDS Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Ρε George συγνώμη κιόλας άλλα μου φαίνεται πως μας κοροϊδεύεις όλους εδώ μέσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosteam Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Ρε George συγνώμη κιόλας άλλα μου φαίνεται πως μας κοροϊδεύεις όλους εδώ μέσα. Άλλος ένας επίδοξος hacker ήταν, Μονό που του ελειπε το βασικό στοιχειο ...παιδεία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_f1 Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 (edited) δεν σας κοροιδευω ανευασα και λινκ και ιστωριες... απλος ντα3 ελεγε ο καθενας την θεορια του και την ψωνισα να πουμε. και χακερ δεν ειμαι... εχω βρει πράγματα ώμος για τον κερνελ και γενικα για το cyanogen τα οποια θα τα ανακαλύψουν ισως και σε ενα χρονο οι αλλοι.. παντως απο πλευρας μου τελος.. δεν ξανα ασχολουμε με το θεμα ηταν απλος εικονες και θα ξεχαστουν... οτι και να κανω η να ανεβασω και Έλληνες και ξένοι θα πέσουν να με φανε καλη ωρα οπος με την ρομ αυτην.. και σαν 18χρονος δεν εχω και πολλές αντοχές σχετικά με αυτό το θέμα... καθόμουν σαν τον μ@@λακα 24ωρα ολόκληρα πανω σε αυτο το κολοκινητο μπας και βρω μια άκρη δεν πήγαινα καθόλου δουλειά ενα διάστημα για να στήσω αυτο το κινητο. και αλλα τοσα.. γιαυτό βουλώστε και μην μου το παίζετε εξυπνάκηδες μερικοί.. δηλαδή έλεος.. και για όσους λέτε οτι λεω ψέματα η κοροϊδεύω τον κόσμο... δεν ειπα ψέματα και δεν κορόιδεψα κανέναν.. αν θέλετε περισσότερα από αυτό το κινητό να είστε συντονισμένοι στο xda αργά η γρήγορα όλο και κάτι θα ανεβεί... Edited April 26, 2013 by george_f1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotzo Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 παιδια μπορει καποιος να βοηθήσει προσπαθω να φτιαξω second partiotion στην sd μου αλλα οταν το εκανα και πηγα στο link2sd λεει Σφαλμα σεναριου προσαρτησης. Το σεναριο προσαρτησης δεν μπορει να δημιουργηθει. mount: Device or resource busy η sd μου ειναι 16gb εκανα τα 4 ext2 και τα αλλα fat32 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddesign Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 (edited) ποσα ext2 εκανες??? :X :shock: απο εδω παρε οδηγιες http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2126363 Edited April 26, 2013 by ddesign Παράθεση Motorola Moto X 2014 Samsung Galaxy Note II GT-N7100(Rom stock Jb 4.3)Lost imei :blink: Vodafone smart 2 (DDESIGN ROM V1.0)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340377 LG V490 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stalk3r Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 παιδια μπορει καποιος να βοηθήσει προσπαθω να φτιαξω second partiotion στην sd μου αλλα οταν το εκανα και πηγα στο link2sd λεει Σφαλμα σεναριου προσαρτησης. Το σεναριο προσαρτησης δεν μπορει να δημιουργηθει. mount: Device or resource busy η sd μου ειναι 16gb εκανα τα 4 ext2 και τα αλλα fat32 Χρησιμοποίησες το mini tool wizard partition? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotzo Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 ναι και το εκανα με sd reader σε ενα pc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stalk3r Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 ναι και το εκανα με sd reader σε ενα pc Κάνε delete all partitions, μετά φτιάξε 2 primary partitions, ένα ext3 με 1,6 GB και τα υπόλοιπα GB σε Fat32.Τα partitions τα κάνεις primary με format.Ελπίζω να βοήθησα κάπως:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddesign Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 α τωρα που θυμηθικα ανεξαρτητα απο τη διαμερισμα εκανες ext2 ,ext3.ext4 την ωρα που σε ρωταει το link2sd τη διαμερισμα να επιλεξεις διαλεξε κατι αλο πχ ext2-ext3- κανε επενεκινηση καθε φορα και δοκιμασετα ολα, εκτος fat 32 kai swap .μου το εχει κανει κ εμενα αυτο το κολπο Παράθεση Motorola Moto X 2014 Samsung Galaxy Note II GT-N7100(Rom stock Jb 4.3)Lost imei :blink: Vodafone smart 2 (DDESIGN ROM V1.0)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340377 LG V490 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotzo Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 πριν το πεις δοκιμασα fat32 τωρα? τι διάφορα έχουν τα ext2,ext3,ext4? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddesign Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 καμια σχεση πολυ πιο γρηγορα τα ext3-4 ακριβως ,τη διαφορα :whistle:απλως θα μπαινουν χυμα στην καρτα μνημης πιστευω και θα γινεται χαμος!!! προσπαθησε παλι απο την αρχη. Παράθεση Motorola Moto X 2014 Samsung Galaxy Note II GT-N7100(Rom stock Jb 4.3)Lost imei :blink: Vodafone smart 2 (DDESIGN ROM V1.0)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340377 LG V490 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Greeceeeee Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 το swap παιδιά στο partition στην κάρτα μνήμης τι ρόλο παίζει? Έβαλα την Custom rom tou alberto και οτι αλλαγές κάνω στις ρυθμίσεις μόλις πατήσω back οι ρυθμίσεις αλλάζουν πάλι όπως ήταν πριν.... :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stalk3r Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 το swap παιδιά στο partition στην κάρτα μνήμης τι ρόλο παίζει? Έβαλα την Custom rom tou alberto και οτι αλλαγές κάνω στις ρυθμίσεις μόλις πατήσω back οι ρυθμίσεις αλλάζουν πάλι όπως ήταν πριν.... :wacko: Από ό,τι ξέρω το swap είναι η εικονική μνήμη των συστημάτων Linux.Το partition που χρησιμοποιεί λειτουργεί ως βοηθός της RAM.Για να λειτουργήσει το swap η SD κάρτα πρέπει να είναι άνω του class 6, να είσαι rooted, και ο πυρήνας του κινητού να το υποστηρίζει.Τώρα όσον αφορά τη rom alberto δεν ξέρω τι συμβαίνει αλλά σκοπεύω να τη δοκιμάσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotzo Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 παιδες κατι ακομα οταν εβαλα την παλια sd στο pc που δεν ηταν πηραγμενη ελεγε fat σκετο και κατι αλλο οταν παω να στην καμερα λεει βαλτε πρωτα καρτα sd ξερει κανις τι κανω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_f1 Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 https://github.com/JackalOfDust/CyanogenMod_project_acar ενας απο τους πολλους προγραμματιστες μας ας το αξιοποιηση παρακαλω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddesign Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 πιστευω δεν υπαρχει καποιος εδω στο συγκεκριμενο θεμα. Παράθεση Motorola Moto X 2014 Samsung Galaxy Note II GT-N7100(Rom stock Jb 4.3)Lost imei :blink: Vodafone smart 2 (DDESIGN ROM V1.0)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340377 LG V490 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_f1 Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 θα ανεβασω και αλλα αρχεια απο βδομαδα ωμος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stalk3r Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 Έχει περάσει κανεις την rom του Alberto96?Προσπάθησα δύο φορές και κόλησε στην bootload image.Ακολούθησα ακριβώς τα βήματα που είχε αλλα δεν λειτουργεί........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxxarxas Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 Έχει περάσει κανεις την rom του Alberto96?Προσπάθησα δύο φορές και κόλησε στην bootload image.Ακολούθησα ακριβώς τα βήματα που είχε αλλα δεν λειτουργεί........ Γειά σας φίλοι μου. Πέρασα τη rom του alberto 96 στο δικό μου smart και όταν έκανε επανεκκίνηση μου κόλλησε κι έμενα στην bootload οθόνη, όμως αφού έβγαλα τη μπαταρία του κινητού και την ξαναέβαλα μετά από 20 δευτερόλεπτα περίπου, άνοιξε κανονικά. Το πρόβλημα μου όμως ήταν ότι δεν μου δούλευε το bluetooth και η φωτεινοτητα της οθόνης. Επίσης ο 360 launcher pro που έχει σαν default launcher με εκνεύριζε απίστευτα καθώς τα κινέζικα είναι μία γλώσσα που δεν κατέχω.....:lol: Έβαλα λοιπόν μέσω fastboot με το romeo 1.1 , το 'TK Xperia Edition v1' και μου δούλεψε πάρα πολύ καλά. Googlaρετε για να τα βρείτε και τα δύο αν θέλετε να τα περάσετε.....:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts