Jump to content

Sony Ericsson K700i

gbil
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος giogio ( 7 Σεπ. 2004 , 19:44)

παιδια καλησπερα πριν μια ωρα ημουν σε ενα καταστημα τιμ ειμαι κατοχος νοκια 6600 και εχω και ενα sx1 μου ηρθε η αναβαθμιση συσκευης και καθως χαζευα τι κινητο να παρω επεσε στα ματια μου αυτο το κ700 μου ειπε η κοπελα οτι ειναι καλο κτλ κτλ διαβασα καποιες σελιδες πριν και βλεπω οτι ολοι ειναι ευχαριστημενοι με το κινητο αυτο τελικα αποφασισα να το παρω και εγω θα ηθελα να σας ρωτησω αν εχει υπερηθρες αν εχει mmc που μαλλον δεν εχει αλλα καπου πηρε το ματι μου καποια mmc duo stick για αυτο το phone και ποση διαρκεια εγγραφης βιντεο εχει??αν το παρω να το παω κατευθειαν για αναβαθμιση η να το αφησω ετσι??? thanks..........

Λοιπόν, mmc δεν δέχεται, υπέρυθρες έχει όπως και bluetooth και βίντεο μπορεί να γράψει για όσο έχεις υπόλοιπο μνήμης (40 ΜΒ) ;) Δεν μπορώ να σου πω αν π.χ. θα είναι 1 ή 2 ώρες μια και εξαρτάται και από την ανάλυση.

Καλό θα ήταν να του κάνεις και την αναβάθμιση μια και διορθώνει αρκετά μικροπροβλήματα, έτσι για να μην τα δεις καν :D όχι ότι θα σε πειράζαν και τόσο.

Life is good with what you love !!!

• Απαντήσεις 7,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mak_zap ( 7 Σεπ. 2004 , 20:08)

file viper thanx; na rotisw twra poy tha vrw efarmoges ??sorry poy sas prizw;)

Για εφαρμογες ψαξε στο GAMES & APPLICATION FOR K700 στο forum της

SE. Παντως μην περιμενεις να βρεις και πολλα πραγματα.

τελικα μετα απο δευτερη αναβαθμιση παλι με την R2L το κινητο και επισημως ειναι dead! δεν ανοιγει οποτε αυριο θα το παω στην omnitech που μου ειπαν οτι ενω κανονικα σε τρεις μερες θα το ειχα λογω φορτου εργασιας θα κανει 6 εργασιμες.ενταξει εγω περιμενα πιο πολυ ,παλι καλα!και αν δεν φτιαχνεται ειπαν θα μου το αλλαξουν.τωρα αυτο δεν ξερω αν ειναι καλο η κακο!lol!δυστυχως μαλλον θα εχουν χαθει τα παντα απο το κινητο.ευτυχως ειχα κανει back up τα ονοματα! phewwwwww

Είμαι πολύ στενοχωρημένος. :( Πήγα το κινητό για αναβάθμιση και αυτό νέκρωσε. Σύμφωνα με τον τεχνικό είχε πρόβλημα το κινητό αλλά εγώ πιστεύω πως είχε πρόβλημα ο τεχνικός. Δεν ξέρω πως τα κατάφερε. Συνέβη και σε κανέναν άλλο αυτό;

:( :( :( :( :( :( :( :( :(

Shake my body release my soul

Punish my senses lose control

THE JAMES

Παράθεση

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tipota ( 7 Σεπ. 2004 , 16:53)

Το πίσω μέρος του κινητού είναι η μπαταρία ή είναι προστατευτικό κάλυμα?

Και γαμώ τις ερωτήσεις έκανες. Άνοιξε το να διαπιστώσεις, έλα έλα μην φοβάσαι. Εκτός και εάν δεν το αγόρασες ακόμη οπότε πάω πάσο.

Εννοείται πως δεν το έχω αγοράσει ακόμα...

ευχαριστω πολυ παιδια για τις απαντησεις μου λυθηκαν καποιες αποριες αυριο θα παω να το παρω και τα ξαναλεμε....πως βλεπουμε την filmware στο κ700 γιατι στα νοκια ειναι *#κτλ εδω τι βαζεις??

Λόγοι για να το αγοράσεις:

-Πολύ καλές φωτό(την ημέρα)

-Πολύ δυνατοί ήχοι(mp3 και midi).

-Ξεκλείδωτα όλα(Υπέρυθρες και Bluetooth).Στέλνει και δέχεται τα πάντα και παντού.

-Πολύ καλή οθόνη

-Ευχρηστο menu.

-Αρκετά καλό βίντεο.

Λόγοι για να μην το αγοράσεις ή για να το πουλήσεις αμέσως.

=Μπαταρία που κρατάει με μικρή χρήση το πολύ μία ημέρα.

=Εύρεση ονομάτων στον τηλεφωνικό κατάλογο.(Σου βγάζει ότι θέλει αυτό)

Π.χ.,πατάς το Κ και σου βγάζει ονόματα που αρχίζουν από Λ...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος autokinitakias ( 8 Σεπ. 2004 , 01:54)=Εύρεση ονομάτων στον τηλεφωνικό κατάλογο.(Σου βγάζει ότι θέλει αυτό)

auto pantws emena den to kanei... :worry:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος autokinitakias ( 8 Σεπ. 2004 , 01:54)

Λόγοι για να μην το αγοράσεις ή για να το πουλήσεις αμέσως.

=Μπαταρία που κρατάει με μικρή χρήση το πολύ μία ημέρα.

=Εύρεση ονομάτων στον τηλεφωνικό κατάλογο.(Σου βγάζει ότι θέλει αυτό)

η μπαταρία κρατάει πάνω από 2 μέρες όπως λένε όλοι εδώ μέσα

ακόμα και 3 μέρες

για το ευρετήριο τώρα διάβασε την αρχή του thread

αν τα ονόματα είναι γραμμένα με Κ ελληνικό θα πρέπει να έχεις την αναζήτηση στα ελληνικά για να σου βγουν. Ψάξτο λίγο το κινητό σου πριν ποστάρεις ότι το ευρετήριο είναι χάλια. Επειδή εσύ τα δικά σου ονόματα από Κ τα έχει γράψει χρησιμοποιώντας το abc και όχι σαν μέθοδο εισαγωγής τα ελληνικά γι' αυτό όταν πατάς Κ σε βγάζει στο αμέσως επόμενο ελληνικό γράμμα το Λ.

αυτά τα λίγα

παιδιά ψάξτε λίγο τα κινητά σας πριν ποστάρετε ότι νά 'ναι

Ζωή είναι αυτό που συμβαίνει την ώρα που εσύ κάνεις σχέδια για το μέλλον.

c_k / ck_test

παιδια συμφωνω μαζι σας τι filmware εχει τι κωδικο βαζουμε???στα νοκια ειναι *#0000#σε αυτο τι βαζεις???

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gusS ( 8 Σεπ. 2004 , 02:02)

auto pantws emena den to kanei... :worry:

oute emena den to kanei!!! einai auto pou leei o dave_steele! dokimase na peraseis to onomata me ellhnika, kai oxi me abc, kai tha to deis kai esy!

oso gia thn mpataria, mou exei krathsei kai 6 wres ... kala akousate.... alla pragmatika to ekapsa to kinhto, eixe anebasei thermokrasia, mou exei krathsei kai 3 meres, xwris na to akoumphsw katholou, kai xwris eksoikonomhsh energeias!

auta!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος giogio ( 8 Σεπ. 2004 , 02:07)

παιδια συμφωνω μαζι σας τι filmware εχει τι κωδικο βαζουμε???στα νοκια ειναι *#0000#σε αυτο τι βαζεις???

pata >*<<*<* kai service info! opou > to joustick deksia kai < aristera!!!

Εγώ έχω μια άλλη απορία.

'Όλοι όσοι ποστάρουν εδώ και ρωτάνε, διαβάζουν καν το faq πριν ρωτήσουν; Διαβάζουν έστω 2-3 σελίδες του thread μπας και αυτό που ρωτάνε έχει απαντηθεί μόλις στην προηγούμενη σελίδα; Και καλά το search, δε το συζητάω, άγνωστος τόπος για τους πιο πολλούς, αλλά ούτε τα παραπάνω;

Κατά τα άλλα, ενώ είμαι υπερευχαριστημένος από το τηλέφωνο, με έχει στεναχωρήσει η ποιότητα κατασκευής του. Το καπάκι της μπαταρίας άρχισε να τρίζει από τις πρώτες μέρες, το αυτοκόλλητο 'Quickshare' χρειάστηκε να το ξανακολλήσω, αλλά το χειρότερο είναι ότι αυτη τη στιγμή, αν και μετά από πολύ άνοιξε κλείσε, το ελαστικό καπάκι στο κάτω μέρος του κινητού που προστατεύει τις υποδοχές για το φορτιστή και τα περιφερειακά, δεν κλείνει καλά πλέον, όσο και να το σπρώξω, όπως και να το κλείσω. Απλά εξέχει 2 χιλιοστά από τη μια μεριά.

Το καπάκι της μπαταρίας άρχισε να τρίζει από τις πρώτες μέρες

Αυτό ήθελα να μάθω. Αυτό έγινε μετά από κάποια πτώση ή με το βάλε-βγάλε το καπάκι το παθαίνει αυτό?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος glav ( 7 Σεπ. 2004 , 10:24)

Δεν νομίζω το μπλε να βγαίνει σαν extra για να αλλάζεις πρόσοψη (όπως στα Nokia πχ). Γιατί αν κατάλαβα αυτό ζητάς. Από ότι ξέρω, απλώς το κινητό θα βγαίνει και σε μπλε έκδοση από την αρχή.

Αλλά από ότι έχω δει η μπλε έκδοση δεν έχει έρθει ακόμη στην Ελλάδα.

egw pleon ti na pw exo ena kinito eswterika einai apsogo me thn r2l den exo kanena problima, oso afora to logismiko tou kinitou kanena bug den exo...k d 3ero giati tha vgei k alo firmware pou lene poly.. ti alo na ftiaxei pia...ystera to kinito eksoterika einai xese mesa fisika d to prosexa k gw poly moy epese kamia 2 fores afise kati simadakia sta plastika, ystera mou 3ekolise to quickshare to exasa kiolas to aytokolito, meta piga na koliso kati alo k eixa ena atixima me thn LOGO kai.... ti na pw ksana xese mesa.Ystera pou na ksero gia thn othoni pou einai toso eyesthith... exei gemisi gratzounies xoris na to paro xampari opos exoune anaferi k aloi, k thn mera fenete skata h othonh e ayta exo, problima me to e3oteriko meros k giayto rotao an ginete na to alakso prosopsi k d pa na pliroso oso einai tragika ta atiximata mou e?ilka esena einai gamimeno esoterika apoti katalaba k oxi e3oterika diladi to aditheto e? hahaa .... diladi gLAV thes na peis pos d mporo egw ama to pao sth SE na mou to alaksoune se mple d tha ginete e?giati paly me mperdepses ;) apadise :O kai an ginete ti tha mou alaksoune akrivos giati d mou apadises se ayto an 3ereis vevea..

Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC]

Μου φαινεται πως η SE στην βιασυνη της να βγαλει το κινητο γρηγορα πρεπει να εβγαλε καποια Κ700 που η ποιοτητα κατασκευης τους δεν ειναι αυτη που θα επρεπε πχ τριξιμο στο καπακι , ξεκολημα του quickshare.

Και απο οτι φαινεται δεν ειναι η μονη εταιρεια που το κανει αυτο, το S65 της SIEMENS ειναι ενα μαυρο χαλι.

Εγω προσωπικα δεν εχω αυτα τα προβληματα απο αποψη ποιοτητας κατασκευης ( οχι δεν ειμαι κολ*******ς , οπως και αλλοι πολλοι) και θα επρεπε οσοι εχουν αυτα τα προβληματα να επιστρεψουν τα κινητα στην SE με απαιτηση να γινει αλλαγη του κινητου.

Πληρωσαμε για αυτο το κινητο και θα επρεπε να ειναι οπως ολα , δεν μας το δωσανε τζαπα.

Πιστευω πως αν πανε 20 ατομα μαζεμενα με την απαιτηση να γινει αλλαγη του κινητου δεν θα μπορεσουν να βρουν δικαιολογειες.

Αλλα και παλι στην ελλαδα ειμαστε!!!!!!!!! :)

Κάθε χαρισματικός ξένος μπορεί να είναι όπως ένας σώφρον Έλληνας και κάθε μη συνετός Έλληνας χειρότερος και από έναν Βάρβαρο.

Μέγας Αλέξανδρος

Η μοναδική γλώσσα στον κόσμο είναι η Ελληνική, όλες οι άλλες είναι απλώς τρόπος επικοινωνίας.

Το κινητό το έχω 2 μήνες περίπου! Τρίξιμο...? Τί σημαίνει αυτή η λέξη?

Τα αυτοκόλητα... τα τραβάω να ξεκολήσουν και δεν βγαίνουν με τίποτα! Ίσως θα πρέπει να το ψάξουμε λίγο το θέμα...!

Ίσως (ίσως λέω) τα V-live, ή κάποια συγκεκριμένη παρτίδα να το κάνει αυτό! Έτσι λοιπόν.... ΠΑΡΑΚΑΛΩ όσους έχουν ξεκολήσει τα αυτοκόλιτα να παραθέσουν τα πλήρη στοιχεία των συσκευών τους όπως τόπος και χρόνος αγοράς, live or non-live, serial number, χώρα κατασκευής και ότι άλλο νομίζετε οτι μπορεί να βοηθήσει!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος paokaras45 ( 8 Σεπ. 2004 , 10:49)

Το κινητό το έχω 2 μήνες περίπου! Τρίξιμο...? Τί σημαίνει αυτή η λέξη?

Τα αυτοκόλητα... τα τραβάω να ξεκολήσουν και δεν βγαίνουν με τίποτα! Ίσως θα πρέπει να το ψάξουμε λίγο το θέμα...!

Ίσως (ίσως λέω) τα V-live, ή κάποια συγκεκριμένη παρτίδα να το κάνει αυτό! Έτσι λοιπόν.... ΠΑΡΑΚΑΛΩ όσους έχουν ξεκολήσει τα αυτοκόλιτα να παραθέσουν τα πλήρη στοιχεία των συσκευών τους όπως τόπος και χρόνος αγοράς, live or non-live, serial number, χώρα κατασκευής και ότι άλλο νομίζετε οτι μπορεί να βοηθήσει!

Διαβαζω κι εγω τοσο καιρο οτι τριζουν μερικα και ξεκολανε αυτοκολητα και δεν το πιστευω. το δικο μου ειναι στιβαρο τελειως, και μαλλον απο τα πιο ποιοτικα τηλεφωνα που ειχα....

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Bxtrm ( 8 Σεπ. 2004 , 10:57)

Διαβαζω κι εγω τοσο καιρο οτι τριζουν μερικα και ξεκολανε αυτοκολητα και δεν το πιστευω. το δικο μου ειναι στιβαρο τελειως, και μαλλον απο τα πιο ποιοτικα τηλεφωνα που ειχα....

Συμφωνώ και προσυπογράφω! :D

Η κατασκευή του, το χρώμα του και το εκλεπτυσμένο/επαγγελματικό design του μου θυμίζει πολύ (δεν μπορώ να εξηγήσω ακριβώς γιατί) το Nokia 8890, το οποίο θεωρώ από τα πιο καλαίσθητα κινητά!

Φιλικά,

Βασίλης

android 4ever

[sIGPIC][/sIGPIC]

και εμενα παντως τριχει το καπακι απο την πρωτη μερα.και επειδη ετυχε να πεσουν στα χερια μου αλλα 2 αυτα δεν ειχαν προβλημα.ευτυχως το αυτοκολλητο ειναι ακομα εκει

Διαβάζοντας μερικά ποστ ρε παιδιά ...με πιάνει το χαμόγελο :)

Εχει πέσει το κινητό 2 φορές(από το δέυτερο οροφο;) και ξεκόλλησε το αυτοκόλλητο!!Ασε την οθόνη που έχει γεμίσει γρατζουνίες (αφου το βαζω χωρίς θήκη στη τσέπη μαζί με τα κλειδιά ,αναπτήρα).

Το εχω ταράξει στο βάλε βγάλε το κάπακι και μετά παραπονιέμαι που χαλάρωσε.

Αστειέυομαι!

Βρε παιδιά μήπως είστε λιγο υπερβολικοί και παράλληλα και λίγο απροσεκτοι;

Δεν λεω οτι λέτε ψέμματα και δεν θέλω να σας θίξω αλλα αφου μόνοι σας τα γραφετε ότι του φέρεστε λίγο, άγαρμπα!

Το κινητό το έχω από τοτε που βγήκε και δεν εχει πάθει τίποτα και σε μένα και σε άλλους 3 γνωστούς μου.

Αν βρείτε καποιο προβληματικό ,που να τρίζουν τα καπάκια από την αρχή και τα λοιπά το πάτε "καπάκι" πίσω και τελειώνει το θέμα.

:)

• The title was changed to Sony Ericsson K700i