Jump to content

Sony Ericsson K700i

gbil
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Wirelessly posted (SonyEricssonK700i/R2A SEMC-Browser/4.0 Profile/MIDP-1.0 MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1)

Αρχικό Μήνυμα από kowalski

Καλησπέρα, έχω το k700i από την πρώτη μέρα που το έφερε το Πλαίσιο με το αρχικό φυσικά Firmware. Παρατήρησα κάτι που πραγματικά με χάλασε λίγο. Το κινητό αποθηκεύει στη συσκευή 70 μόνο μηνύματα ( εισερχόμενα +΄Σταλθέντα ) κάτι το οποίο είναι ή κουφό ή απαράδεκτο για τηλέφωνο με τόση μνήμη. Δεν είναι δυνατόν δηλαδή φίλος με το z200 να αποθηκεύει 100+ μηνύματα με ανύπαρκτη μνήμη και το κ700i να τελειώνει στα 70!!!

Παρακαλώ πολύ αν κάποιος έχει συναντήσει κάτι αντίστοιχο, έχει κάποια λύση ή ξέρει αν διορθώνεται με firmware update να μου πει κάτι.

Φιλικά

Kowalski

Isws na ftaiei h sim sou...egw exw palia sim ths vodafone(na fantasteis grafei panw panafon,einai aptis prwtes :p) kai den mou xwraei panw apo 20 kai kati mhnumata....

http://image.pbase.com/u44/mrnet/small/28487380.bmw.jpg

BMW M POWER RULEZZZZZZZZ!!!

• Απαντήσεις 7,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

και αλλο bug ρε γαμωτο!!!οταν μου ηρθαν οι ρυθμισεις για το wap ΔΕΝ μπορω να βαλω αρχικη σελιδα την σελιδα της τιμ παντα μενει η αρχικη της sonyericsson!!αμαν ρε γαμωτη μου αμαν!!καθε μια ωρα βρισκω και κατι αλλο προβληματικο!

@Netboy: O Kowalski μιλάει για τη μνήμη του κινητού!

Μπορείς κάποιος έγκυρα να μας πει η μνήμη του κινητού πόσα sms χωράει;;

Κλάψαμε με στίχους που γραφτήκαν για τις πτώσεις των όμορφων, ανέγγιχτων, απόμακρων ονείρων...

Current User of: Samsung Omnia II

Previous User of: Siemens C11, Siemens S6, Nokia 3210, Ericsson T28s, Ericsson T29s, Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson P800, Qtek 8310

gia thn mnimi egw den exo kana problima (akoma) exo kamia 10ria minimata ala polous pou rotisa exoune ayto to provlima emufear lene sta 70 gemizi ala d nomizo einai analoga me ti sim pou exeis an einai palia h me tin mnimi tis sim d 3ero vasika ti pezi isos apadisi k alos k sou pei akribos ;P
Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC]

egw tora tha ithela na anafero kati pou den exei to kin pou eixane ta palia t610 klp ekei sta minimata otan pas na stilis ama einai enas airthmos mi apothikeymenos eixe epilogi k elege mi apothikeymenoi arithmoi an thimaste ala ntaxei tha mou peis na apothikeyo tous arithmous :P meta ali ******* pou den exei einai se ena noumero otan patouses epiloges sto t610 k se ala SE polla sou elege to menu emfanisi apokripsi gia ton arithmo ti itheles na kaneis to patouses me ti mia esy ala ntaxei den xriazete na ta exoume kai OLA kala den ta lew ? :) :( :o :D :rolleyes: :worry: :alien: :lol: :pP
Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC]

@Maiden: No offence, αλλά το πόσα sms χωράει το κινητό είναι άσχετο με τη sim. To Τ610 μου χωράει 70 στο κινητό ενώ η πανάρχαια sim μου μόλις 10... :)

Κλάψαμε με στίχους που γραφτήκαν για τις πτώσεις των όμορφων, ανέγγιχτων, απόμακρων ονείρων...

Current User of: Samsung Omnia II

Previous User of: Siemens C11, Siemens S6, Nokia 3210, Ericsson T28s, Ericsson T29s, Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson P800, Qtek 8310

Και έμενα γύρω στα 70.. μου έβγαλε ότι γέμισε.. και η SIM είναι ολοκαίνουργια... 34mb διαθέσιμα.. 70 μηνύματα χώρος.. εντέλως ανόητο..

<?="Hello Myphone";?>

Pura Vida ;)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ilka71 ( 7 Αύγ. 2004 , 04:08)

και αλλο bug ρε γαμωτο!!!οταν μου ηρθαν οι ρυθμισεις για το wap ΔΕΝ μπορω να βαλω αρχικη σελιδα την σελιδα της τιμ παντα μενει η αρχικη της sonyericsson!!αμαν ρε γαμωτη μου αμαν!!καθε μια ωρα βρισκω και κατι αλλο προβληματικο!

Vre ilka71...min ta vazeis sinexia me to kaimeno to kinito!!!!!!! :p

Diladi, den paizei na einai allo bug metaksi TIM ( h esto tis kartas sim soy) kai kinhtoy, opos me to logotipo forea poy sou ipa na elegksis... :whistle:

Tha mou peis vevea...orea re file, kai ti na kano tora diladi, na alakso diktio;!

Oxi bebea...alla exe pisth, kapio update tha vgei apo thn SE, h kati tha kanei h TIM prokimenoy na ta ftiaksoun ola auta.

Kenourgia siskeyh einai, tis protes partides agorasame, dikeoute kapio diastima gia na perasei oles tis "paidikes" asthenies!!!!!!!!

Y.G Alithia, poso palia einai h kartoula sou(sorry an to exeis idi anaferei kai den to ida!) An einai palia, mipos prepei na kaneis alagh me mia pio kenourgia;)

Και μενα με την sim με δικτυο Cosmote τα ιδια μου κανει....

Δεν μου αντιγραφει πανω απο 30 τηλεφωνα...

Δεν εχω κανει αναβαθμιση...

Ερωτηση:Μηπως επηρεαζεται επειδη οι επαφες στο τηλ ειναι φορτωμενες με ηχους και εικονες?Αλλα και παλι τι σχεση μπορει να εχει αυτο???

Μαλλον μαλ@@@@ ειπα!!!!

Live and let live...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nik13s ( 7 Αύγ. 2004 , 10:26)

Και μενα με την sim με δικτυο Cosmote τα ιδια μου κανει....

Δεν μου αντιγραφει πανω απο 30 τηλεφωνα...

Δεν εχω κανει αναβαθμιση...

Ερωτηση:Μηπως επηρεαζεται επειδη οι επαφες στο τηλ ειναι φορτωμενες με ηχους και εικονες?Αλλα και παλι τι σχεση μπορει να εχει αυτο???

Μαλλον μαλ@@@@ ειπα!!!!

Sou vgazei kai sena 2 logotipa forea;!!!!!!!!! :blink:

ok, ap' oti katalaba auto me tin sim einai bug poy oute me thn teleutea anavathmish linete...par ola auta sou sisnisto na thn kaneis (R2L an h syskeyh soy den einai vodafonized) giati opos tha deis kai se proigoumena posts (alla kai apo prosopikh mou empiria mporo na sou po) linei kai diorthonei arketa pragmatakia!!!!

Οκ..Μα το χω στο προγραμμα...Απο βδομαδα κιολας ,αν διορθωσανε το προβλημα που ειχανε με τα κομπιουτερ, θα του την βαλω!!!!

Εγω παντως παρολο που εχει τα προβληματακια του το τηλ, το λατρευω!!!

Live and let live...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ilka71 ( 7 Αύγ. 2004 , 02:09)

@διδιμος για δοκιμασε να αντιγραψεις τον καταλογο σου στην sim και πες μου ποσα ονοματα θα μεταφερει τελικα στην καρτα?ολα του τηλεφωνου η μερικα?

Γεια χαρά παιδιά.

ilka71: Δεν ξέρω αν δοκίμασε ο @διδιμος να κάνει αντιγραφή στη sim από τον κατάλογο αλλά εγώ μετέφερα 100 επαφές από τον κατάλογο στη sim. E ok μεταφέρθηκαν μόνο 4!!! Με το firmware το αρχικό. Πάντως φίλος μου που έβαλε την R2L τα ίδια χάλια σε ότι αφορά μεταφορά από κατάλογο σε sim.

Ηθικό δίδαγμα: Εσύ που μετέφερες παραπάνω επαφές πρέπει να είσαι ευτυχισμένος (lol).

Για την αυτονομία του όπως είχα ξαναγράψει και παλιότερα μου ξεκίνησε με 24 ώρες με χρήση ελάχιστη (εννοώ multimedia) kαι σήμερα μετά 15 μέρες περίπου κρατάει περίπου 40 με καμιά 30 αρια sms και κανά 15λεπτο ομιλίας (cosmote).

Μπορεί να κρατίσει και 60 ώρες αν το αφήσεις στην ησυχία του και δεν το ακουμπάς καθόλου.

Προσωπικά εγώ μιλάω στο κινητό ημερησίως πάνω από 3 ώρες αυτή την εποχή για επαγγελματικούς λόγους και χρησιμοποιώ άλλη συσκευή γιατί βαριέμαι να είμαι με έναν φορτιστή στην τσέπη.

Από μια εταιρία σαν στην SE όμως αξιώνω κάτι καλύτερο τουλάχιστον σε ότι αφορά κάποια ανόητα σφάλματα όπως η αντιγραφές από κατάλογο σε sim, T9 και με 40 ΜΒ περίπου μνήμη να αποθηκεύει μόνο 70 sms!

Φιλικά

Φίλοι μου δεν γνωρίζω αν έχει αναφερθεί εδώ ή σε άλλο topic το πρόβλημα που διαπίστωσα στο Κ700, συγκεκριμένα όταν δέχομαι μια κλήση και πατάω το πλήκτρο αποδοχής τότε δεν έχει άμεση απόκριση δηλαδή δεν ανοίγει αμέσως μετά το πάτημα του πλήκτρου αποδοχής η γραμμή αλλά καθυστερεί για ένα με δύο δευτερόλεπτα και μετά ανοίγει η γραμμή ώστε να μπορώ να μιλήσω με αυτόν που με κάλεσε.

Ανέφερα το συγκεκριμένο πρόβλημα στο service της SE και μου είπαν ότι δεν το γνωρίζουν σαν πρόβλημα και μάλλον φταίει το δίκτυο και όχι το κινητό (πράγμα που δεν στέκει γιατί με το ίδιο δίκτυο (Cosmote) και την ίδια κάρτα sim δεν μου έχει ξαναπαρουσιάσει με κανένα άλλο κινητό τέτοια καθυστέρηση στην απόκριση.

Εσείς έχετε αντιληφθεί αυτό το πρόβλημα ?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sotzyg ( 7 Αύγ. 2004 , 14:05)

Φίλοι μου δεν γνωρίζω αν έχει αναφερθεί εδώ ή σε άλλο topic το πρόβλημα που διαπίστωσα στο Κ700, συγκεκριμένα όταν δέχομαι μια κλήση και πατάω το πλήκτρο αποδοχής τότε δεν έχει άμεση απόκριση δηλαδή δεν ανοίγει αμέσως μετά το πάτημα του πλήκτρου αποδοχής η γραμμή αλλά καθυστερεί για ένα με δύο δευτερόλεπτα και μετά ανοίγει η γραμμή ώστε να μπορώ να μιλήσω με αυτόν που με κάλεσε.

Ανέφερα το συγκεκριμένο πρόβλημα στο service της SE και μου είπαν ότι δεν το γνωρίζουν σαν πρόβλημα και μάλλον φταίει το δίκτυο και όχι το κινητό (πράγμα που δεν στέκει γιατί με το ίδιο δίκτυο (Cosmote) και την ίδια κάρτα sim δεν μου έχει ξαναπαρουσιάσει με κανένα άλλο κινητό τέτοια καθυστέρηση στην απόκριση.

Εσείς έχετε αντιληφθεί αυτό το πρόβλημα ?

Den exo antilifthei paromio provlima san ayto poy perigrafeis, exo syndesh voda kai exo kanei thn anavathmish (R2L) alla den paratirisa tetio provlima kai prin tin anavathmisi (simioteon h karta sim mou einai sxetika kenourgia, 1 xrono kai kati psila an thimame kala).

Auto pou exo na sou protino einai mia apli dokimi, dokimase diladi na baleis kartoula aloy diktioy na deis an sou kanei to idio provlima.

Mporei h syndesh sou na min exei kanena provlima, alla opos sthn periptosi toy stamos me ta 2 logotipa, na dimiourgite kamia mikroepiploki metaksi tis kartas soy kai toy kinitoy!

υπαρχει αυτο το προβλημα και εχει αναφερθει και σε προηγουμενα posts.τωρα βεβαια δεν ξερω αν εχει λυθει με την τελευταια αναβαθμιση

Παντως σε μενα λειτουργουν ολα αψογα. Στις 20 μερες που το εχω

μονο μια φορα <κολισε> κατα το τραβιγμα μιας φωτο.

192 επαφες αντιγραφικαν χωρις κανενα προβλιμα.

Η μπαταρια με κανονικη χρηση πλεων χτυπαει 3ημερο.

Γενικα ολα λειτουργουν τελεια και μη <βγαζουμε προβληματα>

εκει που δεν υπαρχουν. Τηλεφωνο ειναι! Δεν ειναι......

Και για τους συχνοροτουντες, ψαξτε και λιγο το τηλεφωνο σας!!

:ninja:

Καποιοι φιλοι ειπαν οτι με αλλο φορτιστη το Κ700 αποδιδει καλυτερα ,ειπα για Τ39 αλλα οχι και για Τ630, τι να πω δεν ξεω...η μπαταρια δεν κραταει πολυ...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος oslotas ( 7 Αύγ. 2004 , 18:12)

Παντως σε μενα λειτουργουν ολα αψογα. Στις 20 μερες που το εχω

μονο μια φορα <κολισε> κατα το τραβιγμα μιας φωτο.

192 επαφες αντιγραφικαν χωρις κανενα προβλιμα.

Η μπαταρια με κανονικη χρηση πλεων χτυπαει 3ημερο.

Γενικα ολα λειτουργουν τελεια και μη <βγαζουμε προβληματα>

εκει που δεν υπαρχουν. Τηλεφωνο ειναι! Δεν ειναι......

Και για τους συχνοροτουντες, ψαξτε και λιγο το τηλεφωνο σας!!

μαλλον τυχερος εισαι!το βραδυ το κλεινεις το κινητο?τ9 εχεις δοκιμασει?τα προβληματα υπαρχουν σε πολυ μεγαλο ποσοστο για να ειναι ψεματα........τωρα αν εσυ εισαι ενας απο τους 10 στους 100 που δεν εχει κανενα προβλημα τοτε πηγαινε αναψε καμμια λαμπαδα στο υψος σου στην τηνο για την αγια sonyericsson! :p

ενα τυχαιο νουμερο εγραψα.εσυ απο ολα αυτα τα προβληματα δεν εχεις κανενα?επειδη μετα απο τρεις μερες(τοσο πολυ για την φοβερη ποιοτητα πλαστικουρας) αρχισε να τριζει το καπακι πισω εβαλα ενα χαρτακι αναμεσα στα τεσσερα αυτοκολητα και τα τριξιματα τελος!θα παρω την sonyericsson να τους προτεινω αυτην την απλη λυση στα χειριστης ποιοτητας πλαστικα που βαζουν!

κοιτάξτε κουφό που έπαθα όσο ήμουνα διακοπές:

εκεί που κοπροσκύλιαζα ένα μεσημεράκι, κοιτάω το κινητό και βλέπω ότι έχει το σηματάκι του μηνύματος. Πάω στο μενού "μηνύματα->Εισερχόμενα" αλλά μήνυμα πουθενά! αρχίζω μου στέλνω μηνύματα, να μου κάνω αναπάντητες, να το ανοιγοκλείνω μπας κ το ξεκολλήσω αλλά τζίφος!

3-4 ώρες αργότερα (ακόμα εκεί η ένδειξη του μηνύματος) πάω στα εισερχόμενα για άλλη μια προσπάθεια και να σου το μήνυμα!!! Μόνο που το μήνυμα είχε σταλεί 6 -7μέρες πριν!

απο περιέργεια κ μόνο θα θελα να ακούσω τι μπορεί να έφταιξε!

• The title was changed to Sony Ericsson K700i