paokaras45 Δημ. July 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος paokaras45 (30 Ιούλ. 2004 , 09:56) Βασικά μπορούμε να φτιάξουμε και μόνοι μας τέτοια αρχεία! Κατεβάστε για παράδειγμα το αρχείο για το winamp και μετονομάστε το απο .hid σε .rar . Μέσα έχει την εικόνα που βγάζει στο τηλ, και ένα αρχείο που ανοίγει με notepad και έχει μέσα τις ρυθμίσεις των πλήκτρων. Με λίγη φαντασία, μπορύμε να τα αλλάξουμε όπως θέλουμε. Όποιος καταλάβει πως λειτουργεί το όλο πράγμα ας μας πεί και εμάς για να αρχίσουμε τον.... προγαμματισμό! Υ.Γ.: Απο την αγαπητή μας, Φιλανδική εταιρία έχουμε κάτι τέτοιο (non-smart phones)? Βασικά έχω ένα πρόβλημα στο να ξαναδημιουργίσω το αρχείο hid. Αυτό γιατι είναι της μορφής .tar όχι .zip ή .rar. Οπότε δεν έχω πρόγραμμα για δημιουργία tar αρχείων. Ξέρει κανείς κάτι για αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
denial Δημ. July 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2004 Re padiia 3ana3ekolhse to shma QuickShare .Exei fugei se kanenan allo h eimai o monadikos? Aparadekto gia kainourio thlefwno..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. July 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2004 Λοιπόν,αν θέλετε το κινητάκι σας να κρατάει ένα 10-15% παραπάνω,δοκιμάστε το φορτιστή του Ericsson T20e. όπως έγραψα πιό πάνω η φόρτιση διαρκεί 2 1/2 ώρες γιατί είναι πιό αργός,αλλά φορτίζει καλύτερα.Εμένα μου έχει κρατήσει 70 ώρες μέχρι τώρα με 55 λεπτά ομιλίας,αρκετά sms και 5 ΜΜS και δε λέει να σβήσει.Η ένδειξη της μπαταρίας είναι λευκή πιά και συνεχίζει να κάνει κλήσεις. Δεν ξέρω πόσο θα αντέξει ακόμη,αλλά σίγουρα με τον φορτιστή αυτό υπάρχει βελτίωση. Ο κωδικός του είναι PI 35 394 EU Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamos Δημ. July 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2004 παιδια μια μικρη βοηθεια.αν εχω τα τηλεφωνα μου στη sim και τα μεταφερω στο τηλεφωνο μπορω μετα να αλλαξω το χαρακτηριστικο του απο του σπιτιου που μου τα δειχνει ολα να το γυρισω σε κινητο?αν γινεται πειτε μου πως γινεται γιατι ρο εψαξα αλλα τιποτα και δεν εχω καμια ορεξη να ξαναπερναω ολα τα τηλεφωνα ενα-ενα ξερει κανεις ποια ειναι η τελευται εκδοση λογισμικου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phone Δημ. July 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2004 ο μόνος τρόπος που έχω βρει, (αλλά πάλι ένα-ένα γίνονται) είναι να πας σε μία επαφή -> Προβ. & επεξ. -> Νέος αριθμός -> Εύρεση -> [βρίσκεις το κινητό του συγκεκριμένου προσώπου] -> το προσθέτεις σαν κινητό, σβήνεις το "σταθερό". Παράθεση :elephant: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paokaras45 Δημ. July 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2004 Εδώ θα βρείτε αναλυτικές οδηγίες για το πώς θα φτιάξετε το δικό σας bt remote file για απομακρυσμένο έλεγχο. Το αρχείο είναι pdf και είναι καθ' όλα νόμιμο. Αν για κάποιο λόγο κοπεί το παραπάνω link, θα τ βρείτε στο briefcase μου. Οποιος φτιάξει κανενα αρχείο ενοείτε πως θα το ανεβάσει!!!! :p :p :p ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimant Δημ. July 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος denial (30 Ιούλ. 2004 , 10:19) Re padiia 3ana3ekolhse to shma QuickShare .Exei fugei se kanenan allo h eimai o monadikos? Aparadekto gia kainourio thlefwno..... το είπα και πιο πριν... και σε εμένα... ΓΜΤ τώρα το έφτιαξα όμως!! 2-3 σταγονίτσες LOGO κ είναι έτοιμο αν το κάνεις κ εσύ αυτό πρόσεξε μην βάλεις πολύ κόλλα κ βγουν από πάνω κάτω σταγονίτσες γιατί το κινητό θα γίνει σκτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimant Δημ. July 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2004 A! και κάτι που με τρέλλανε: όπως φόρτιζε το κινητό πριν λίγο αρχησε να κάνει κρρρ-χρρρρ-κρρρρ-χρρρρ με ελάχιστες διακοπές. σαν ένα πολύ πολύ απαλό κομπρεσέρ ο ήχος.... τρόμαξα παιδιά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overflow Δημ. July 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2004 paidia tha to parw simera, posh wra na to valw na fortisei thn prwti fora? na to exw anoixto h kleisto? eyxaristw! Παράθεση Berry fan? Join BerryUser.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CptBill Δημ. July 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2004 Έχει τύχει σε κανέναν να ξεκολλήσει το αυτοκόλλητο του quickshare? Παράθεση - Αυτονόμηση θέρμανσης με αντλία θερμότητας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosss Δημ. July 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2004 Και σε μενα! Του εχω θηκη ομως και δεν φαινεται. Αλλα καθε φορα που βγαζω τη θηκη, βγαινει και αυτο μαζι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HitMan Δημ. July 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2004 Καλησπέρα.. Άλλος ένας ευτυχής κάτοχος του K700i εδώ! :o Από τις πρώτες μου εμπειρίες έχω να τονίσω ότι δεν με εντυπωσίασε η ευκρίνεια της cameras ειδικά στο σκοτάδι [με νυχτερινή λήψη και φλας] Πολλοί χρωματικοί κόκκοι... Δοκίμασα όλες τις αναλύσεις και την υψηλή ποιότητα εικόνας. BTW θα βάλουν ποτέ τελικό Σ αυτά τα SE? :mad: Nά έρθω και στο κύριο θέμα: Μπορώ να θέσω ως ήχο κλήσης κάποιο mp3 ή wav αρχείο; [όχι πολυφωνικό ήχο αλλά real tone όπως λέγονται, ήχος και φωνή μαζί] και αν ναι πόση διάρκεια πρέπει να έχει για να τον δεχτεί;6 sec or what? :blink: Παράθεση <?="Hello Myphone";?> Pura Vida ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CptBill Δημ. July 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dinosss (30 Ιούλ. 2004 , 16:39) Και σε μενα! Του εχω θηκη ομως και δεν φαινεται. Αλλα καθε φορα που βγαζω τη θηκη, βγαινει και αυτο μαζι Δεν είναι απίστευτα εκνευριστικό; Έχει μείνει και η κόλλα σε εκείνο το σημείο :wacko: Μα καλά, δεν σκεφτηκαν οτι θα έφευγε; Παράθεση - Αυτονόμηση θέρμανσης με αντλία θερμότητας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iasonas Δημ. July 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2004 to phra k gw! ksekollaei auto????Wx! na prosexw dhladh Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamos Δημ. July 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2004 προσπαθησα να στειλω ενα αρχειο μεσω Bluetooth αλλα δεν το στελνει.παιρνω ομως.τι παιζει?μπορει να βοηθησει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sougie Δημ. July 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2004 Μήπως μπορεί κανείς να βοηθήσει? Πώς μπορώ να σβήσω ΟΛΕΣ τις λέξεις από το φάκελλο "Οι λέξεις μου"? Καμμια 50αρια απ' αυτές (μάλλον τις πρώτες), τις κρατάει και αρνείται να τις σβήσει... (Ο φάκελλος υπάρχει μόνο όταν το Τ9 είναι ενεργοποιημένο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος HitMan (30 Ιούλ. 2004 , 18:03) Καλησπέρα.. Άλλος ένας ευτυχής κάτοχος του K700i εδώ! :o Από τις πρώτες μου εμπειρίες έχω να τονίσω ότι δεν με εντυπωσίασε η ευκρίνεια της cameras ειδικά στο σκοτάδι [με νυχτερινή λήψη και φλας] Πολλοί χρωματικοί κόκκοι... Δοκίμασα όλες τις αναλύσεις και την υψηλή ποιότητα εικόνας. BTW θα βάλουν ποτέ τελικό Σ αυτά τα SE? :mad: Nά έρθω και στο κύριο θέμα: Μπορώ να θέσω ως ήχο κλήσης κάποιο mp3 ή wav αρχείο; [όχι πολυφωνικό ήχο αλλά real tone όπως λέγονται, ήχος και φωνή μαζί] και αν ναι πόση διάρκεια πρέπει να έχει για να τον δεχτεί;6 sec or what? :blink: καποιος δεν ειχε πει οτι ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ Σ στο κ700?????δεν αληθευει αυτο ρε παιδια????ε οχι ρε γαμωτο!!!!!!!!ελπιζω αυτο το τ9 να μην εχει προβλημα οπως στο τ610 με τις λεξεις που εχουν κοινα γραμματα με το αγγλικο αλφαβητο σαν το Μ,Ν κλπ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2004 καποιος δεν ειχε πει οτι ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ Σ στο κ700?????δεν αληθευει αυτο ρε παιδια????ε οχι ρε γαμωτο!!!!!!!!ελπιζω αυτο το τ9 να μην εχει προβλημα οπως στο τ610 με τις λεξεις που εχουν κοινα γραμματα με το αγγλικο αλφαβητο σαν το Μ,Ν κλπ![ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gusS Δημ. July 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2004 Παιδιά σήμερα πήρα το κινητό! Μονο σε εμένα χάνει τηλέφωνα απο τον κατάλογο? Ψάχνω το thread αλλά είναι πολλές οι άτιμες οι σελίδες.... Επίσης η αναβάθμιση γίνεται κατευθείαν και που μπορώ να κάνω στην Θεσ/νίκη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis Δημ. July 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2004 sorry for previous action Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. July 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2004 Μπορώ να θέσω ως ήχο κλήσης κάποιο mp3 ή wav αρχείο; [όχι πολυφωνικό ήχο αλλά real tone όπως λέγονται, ήχος και φωνή μαζί] και αν ναι πόση διάρκεια πρέπει να έχει για να τον δεχτεί;6 sec or what? :blink: mp3,midi,wave οσα sec και αν είναι. :alien: Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. July 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος stamatis (31 Ιούλ. 2004 , 00:01) BRIKA AYTO TO OREO SITE h**p://se.trg.ru/apps.php Thanx stamati, έχει πολλά games ;) Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkorigin Δημ. July 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2004 exei bgei kanena firmware?? ftiaxnei tipota??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HitMan Δημ. July 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2004 Τελικό σίγμα εγώ δεν βρήκα.. και στο εγχειρίδιο λέει ότι υπάρχει στο πλήκτρο 6.. σκας μήνυση στην SE ή όχι; :cool: IVIetaCreatoR.. Δεν λειτουργεί.. Να σου πω τι έκανα και τις λεπτομέριες να μου πεις αν κάτι είναι λάθος: Μετέφερα ένα ολόκληρο mp3 μέσω υπερύθρων από το pc στο κινητό, αυτό αποθηκεύτηκε στο: Τα αντικείμενα μου/Ήχοι.. Πατάω επιλογές: χρήση: ως ήχος κλήσης και βγαίνει: Αδύνατη η χρήση αυτού του αρχείου.. Δεν νομίζω να φταίει το VF!Live.. γιατί θα αυτοκτονήσω! :confused: Στις πληροφορίες μου βγάζει: Όνομα: Gene8lia Ελήφθη: 29-Ιολ-04 Μέγεθος αρχείου: 4,3 mb Διάρκεια: 04.45 Καλλιτέχνης: Notis Sfakianakis Τύπος αρχείου: mp3 Διανομή: Xωρίς περιορι-σμους Επίσης δοκίμασα να κόψω το ρεφρεν ενός κομματίου μέσω του sound editor του SE PC Suite και το μετέτρεψε σε wav.. ούτε αυτό το βάζει για ήχο.. μόνο τα midi παίρνει :( any ideas? Παράθεση <?="Hello Myphone";?> Pura Vida ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gusS Δημ. July 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος HitMan (31 Ιούλ. 2004 , 01:48) Τελικό σίγμα εγώ δεν βρήκα.. και στο εγχειρίδιο λέει ότι υπάρχει στο πλήκτρο 6.. σκας μήνυση στην SE ή όχι; :cool: IVIetaCreatoR.. Δεν λειτουργεί.. Να σου πω τι έκανα και τις λεπτομέριες να μου πεις αν κάτι είναι λάθος: Μετέφερα ένα ολόκληρο mp3 μέσω υπερύθρων από το pc στο κινητό, αυτό αποθηκεύτηκε στο: Τα αντικείμενα μου/Ήχοι.. Πατάω επιλογές: χρήση: ως ήχος κλήσης και βγαίνει: Αδύνατη η χρήση αυτού του αρχείου.. Δεν νομίζω να φταίει το VF!Live.. γιατί θα αυτοκτονήσω! :confused: Στις πληροφορίες μου βγάζει: Όνομα: Gene8lia Ελήφθη: 29-Ιολ-04 Μέγεθος αρχείου: 4,3 mb Διάρκεια: 04.45 Καλλιτέχνης: Notis Sfakianakis Τύπος αρχείου: mp3 Διανομή: Xωρίς περιορι-σμους Επίσης δοκίμασα να κόψω το ρεφρεν ενός κομματίου μέσω του sound editor του SE PC Suite και το μετέτρεψε σε wav.. ούτε αυτό το βάζει για ήχο.. μόνο τα midi παίρνει :( any ideas? Εμένα χτυπάει κανονικά με κάτι mp3 που μετέφερα. Συγκεκριμένα τα samples που έχει στο cosmoradio.gr :cool: Φίλε μήπως έχεις προβλήματα με τον κατάλογο? Μου σβήνει νούμερα εμένα.. :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts