RAVER Δημ. April 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2007 nomizo oti auto tha boithisi NOMIZO EIPA.(den exo office na to elexo monos mou sorry) Τι σχεση εχει αυτο με τα sony ericsson :blink: :wacko: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. April 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2007 Ίσως βοηθήσει αλλά δεν ξέρω ποιους θα βοηθήσει εδώ που το πόσταρες. :p Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aeikinitos Δημ. April 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2007 Ξέρει κανείς αν υπάρχει ελληνικό κατάστημα που να πουλάει μετατροπέα για να βάλεις κανονικά ακουστικά 3.5 mm στο K700; Παράθεση Can't get enough Can't give it up When you're telling me those white lies Champagne It's getting rough and I wanna know if I'm addicted to your white lies in vain... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2007 Ξέρει κανείς αν υπάρχει ελληνικό κατάστημα που να πουλάει μετατροπέα για να βάλεις κανονικά ακουστικά 3.5 mm στο K700; Δεν νομίζω πως γίνονται τέτοια πράγματα.... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SoYoUtHiNkYoUcAn Δημ. May 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2007 Παιδια καλησπερα!!! Δεν ξερω αν εχει απαντηθει κατι τετοιο αλλα εχω προβλημα!!! ειχα ενα Κ700i σε πολυ καλη κατασταση(το προσεχα σαν τα ματια μου) αλλα ενα μικρο χερακι το εκσφενδονισε απο ενα μπαλκονι . το κινητο δουλευει ( περιεργο μετα απο πτωση απο τον 2ο) αλλα η οθονη εσπασε. Πηγα στον γερμανο αλλα μου ειπαν οτι για να την φτιαξουν(αλλαξουν συγκεκριμενα) θελουν 100 ευρω. Μηπως ξερει κανεις καμια πιο οικονομικη λυση. δεν θελω να το αλλαξω το εχω αγαπησει(συνηθησει). Παράθεση [sIGPIC]Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ ΜΗΝ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΘΛΙΒΕΡΗ, Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΗΝ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ!!![/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasp Δημ. May 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2007 Μου δίνει το κινητό σου. Σου αλλαζω μεσα σε μια μερα την οθόνη με αλλη μεταχειρισμενη απο κ700i που δουλευει φυσικα, και σου δινω φυσικα και τα υπολοιπα κομματια (του δικου μου κινητου) να τα εχεις ανταλλακτικα. Την τιμή θα την φτιάξουμε... Αν θελεις, στειλε μου pm. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro International MIUI 8.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. May 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2007 Δυστυχώς πολύ οικονομικότερη λύση δεν νομίζω ότι θα βρεις. Ίσως στα se service points να είναι λίγο φθηνότερα αλλά όχι αρκετά. Μάλλον θα πρέπει να ψάξεις για νέο κινητό. Φθηνότερα θα σου βγει. edit. Ίσως τελικά και να την βγάλεις φθηνότερα. Με τον andreasp. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tassard Δημ. May 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2007 Παιδια βοηθεια!Ξερει κανενας που μπορω να βρω προγραμμα για PDF για το Κ700? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paokaras45 Δημ. May 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2007 Θα σε απογοητεύσω.... Δεν υπάρχει κάτι για το Κ700. ;( Πάντως αν θές για το Κ750, μετατροπή σε html και θα το εμφανίζει στο κινητό σαν ιστοσελίδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekgod222 Δημ. June 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2007 μου προτεινετε για sony ericsson για k700i?αν γινεται να χωραει κ σε κρανοσ! κανει κακο η ακτινοβολια του bluetooth? σασ ευχαριστω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1 Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 Καλησπέρα στο forum. Θα ήθελα να ρωτήσω εάν γίνεται να περάσω κάποια αρχεία doc ή txt στο κινητό τηλέφωνο, όμως δεν είναι απαραίτητο να διατηρήσουν την μορφή τους.Με λίγα λόγια, θέλω να μεταφέρω στο κινητό τηλέφωνο Sony Ericsson K700i ένα κείμενο, έτσι ώστε να μπορώ να το διαβάζω και από αυτό.Γίνεται ή είναι αδύνατο;Υπάρχει μήπως κάποιο πρόγραμμα για αυτή την δουλειά;;;Ευχαριστώ εκ των προτέρων!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 Καλησπέρα στο forum. Θα ήθελα να ρωτήσω εάν γίνεται να περάσω κάποια αρχεία doc ή txt στο κινητό τηλέφωνο, όμως δεν είναι απαραίτητο να διατηρήσουν την μορφή τους.Με λίγα λόγια, θέλω να μεταφέρω στο κινητό τηλέφωνο Sony Ericsson K700i ένα κείμενο, έτσι ώστε να μπορώ να το διαβάζω και από αυτό.Γίνεται ή είναι αδύνατο;Υπάρχει μήπως κάποιο πρόγραμμα για αυτή την δουλειά;;;Ευχαριστώ εκ των προτέρων!:D Γίνεται. Δοκίμασε αυτό. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vega2003 Δημ. June 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2007 Τελευταία το κινητό θέλει φόρτιση κάθε μέρα. Άρα πάω για νέα μπαταρία. Στην Ελλάδα την βρήκα κοντά στα 40 Ε. Έχει αγοράσει κανείς από εξωτερικό και ιδιαίτερα Γερμανία πιο φτηνά? Αν ναι από που? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2007 Τελευταία το κινητό θέλει φόρτιση κάθε μέρα. Άρα πάω για νέα μπαταρία. Στην Ελλάδα την βρήκα κοντά στα 40 Ε. Έχει αγοράσει κανείς από εξωτερικό και ιδιαίτερα Γερμανία πιο φτηνά? Αν ναι από που? Ευχαριστώ Κι εγω 37 ευρο ειχα δωσει για μπαταρια.τοσο περίπου κοστίζει παντού. Εγώ την αγόρασα από expansys.com :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vega2003 Δημ. June 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2007 Βρήκα στα vodafone shops μια no name δική τους παραγωγής με 20Ε....Να την χτυπήσω ή θα χτυπάω το κεφάλι μου μετά? Την έχει δοκιμάσει κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2007 Βρήκα στα vodafone shops μια no name δική τους παραγωγής με 20Ε....Να την χτυπήσω ή θα χτυπάω το κεφάλι μου μετά? Την έχει δοκιμάσει κανείς? Παρε μια αυθεντικη καλυτερα! εγω ειχα παρει παλιοτερα ιμιτασιον μπαταρια για το ericsson pf 768 και η αποδοση της ηταν μετρια εως κακη! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
1600 Δημ. June 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2007 Κλεινει τρια χρονια,τελος του μηνα,το τιμημενο μου Κ700. Σημερα προεκυψε το πρωτο Ουσιαστικο προβλημα. Βαζοντας το φορτιστη στην υποδοχη του τηλεφωνου εμφανιζεται το πρωτοφανες μηνυμα:"Φορτιση,ξενης μπαταριας". Δηλαδη...με δουλευει! Σκεφτηκα το φορτιστη. Δοκιμασα τον εφεδρικο,γνησιο,του bluetooth...τα ιδια! Ε,λεω...θα φταιει η ζεστη! Τι αλλο να πω ρπμ... Παρεμπιπτοντως η ενδειξη φορτισης ειναι διαφορετικη. Εξηγουμαι. Θυμαστε πως φαινεται να φορτιζει η μπαταρια. Χωριζει την ενδειξη σε 5-6 μερη και ξεκινα τον ατερμονα κυκλο της.(πιστευω να γινομαι αντιληπτος). Ε,τωρα λοιπον,με το παρον προβλημα,η ενδειξη χωριζεται σε δυο μερη. Α)Ασπρη=τελειως αδεια Β)Κοκκινη(μιση)=μισοαδεια-μισογεματη Γ)Πρασινη=γεματη (ετοιμη) Και η φορτιση συνεχιζεται...συνεχιζεται...συνεχιζεται...χωρις ενδειξη προοδου-πληρωσης.(μη γελατε,ρε...για να συνενοηθουμε το γραφω)."Κυκλαρει" αδιαλλειπτως,εδω και...6,5 ωρες. Βεβαια στο πρωτο διωρο,δοκιμασα κι αποσυνδεσα το φορτιστη,ετσι..για να δω. Εδειχνε οτι ειχε φορτισει πληρως. Ξανακαρφωνω το φορτιστη...παλι απ'την αρχη. Ο γνωστος κυκλος φορτισης των "δυο σημειων". Εν ολιγοις,για το φορτιστη η μπαταρια ειναι μονιμως αδεια,καθως οποτε συνδεω τη "φισα",εμφανιζεται το:"Φορτιση,ξενης μπαταριας". Λοιπον,για να μη σας ζαλιζω αλλο,θα το δοκιμασω αυριο-οπως καθε μερα-και θα ξαναγραψω εντυπωσεις. Θελω να διευκρινισω οτι το παρον...δεν αποτελει επικηδειο του Κ700 μου. Ειμαι ΑΠΟΛΥΤΑ ικανοποιημενος απο την συσκευη,δεν μετανοιωσα ουτε στιγμη που την χρυσοπληρωσα και παντα θα εχει περιοπτη θεση στο γραφειο μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2007 μαλλον η μπαταρια παρεδωσε πνευμα..κι εγω το εχω αυτο το κινητο...αλλα τετοια μηνυματα δεν μου εχει βγαλει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
1600 Δημ. June 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2007 Ναι,αυτο νομιζω κι εγω. Ε! Καιρος ηταν! Ξερεις κατι? Απο ενα σημειο και μετα,οταν επεσε η αποδοση-διαρκεια της μπαταριας-μετα απο δυο χρονια χρησης- επιτηδες δεν αγοραζα αλλη. Αφενος για να ικανοποιησω τη ματαιοδοξια μου,οτι ειχα παρει ενα γα.αο κινητο και αφετερου να μπορω να τη "λεω" σε φιλους για τις δικες τους μπαταριες,που "τελειωναν" σε κα'να χρονο. Και για να δω μεχρι που θα φτασει η εργοστασιακη μπαταρια. Και μεταξυ μας...τραβηξε μακρια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2007 Παντως μπορεις να βρεις αυθεντικη μπαταρια με 30 ευρο περιπου..αν θελεις να ξαναδωσεις ζωη στο κινητο σου...:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzi Δημ. June 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2007 την βρήκα σε Κωτσόβολο 15 ευρώ πριν λίγο καιρό... (την γνήσια). Φυσικά την πήρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. June 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2007 εμένα στο τ610 μου έβγαζε αυτό για την ξένη επειδή είωα βάλει χαρτάκι στο καπάκι για να μη φεύγει.βοηθάω? Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. June 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2007 εμένα στο τ610 μου έβγαζε αυτό για την ξένη επειδή είωα βάλει χαρτάκι στο καπάκι για να μη φεύγει.βοηθάω? Μπααα... Μάλλον τα έχει φτύσει η μπαταρία. Τρία χρόνια ζωής είναι πολύ καλά για μπαταρία. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. June 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2007 Να ρωτήσω κάτι?Είχα αγοράσει και είχα 2 χρόνια το Κ700.Ήταν από εκείνα που είχαν βγει με τη λιγη μπαταρία.Κάθε μέρα ήθελε φόρτισμα.Μια μέρα,πριν πάω κατασκήνωση,το είχα αφήσει στη πρίζα ολόκληρη τη μέρα και κράτησε η μπαταρία 4 ΜΕΡΕΣ :wow: Εγώ όμως ξέρω ότι όταν μια μπαταρία φορτίσει εντελώς,σταματάει να δέχεται ρεύμα.Πώε έγινε αυτό? Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. June 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2007 Άγνωστο. Κανονικά δεν φορτίζει παραπάνω αν δείξει ότι έγινε πλήρη φόρτιση. Η μπαταρία του Κ700 έβγαζε γύρω στις 4 μέρες. Άρα αυτή η φορά ήταν η φυσιολογική. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts