Jump to content

SoYoUtHiNkYoUcAn

Members
  • Δημοσιεύσεις

    19
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by SoYoUtHiNkYoUcAn

  1. Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις σας. Μάλλον θέλει λίγη πάστα από ότι μου είπαν!!! Έκανα και μια αλλαγή στην μπαταρία της Motherboard και πιστεύω να λυθεί το πρόβλημα!!!!
  2. Κι όμως!!! Προχτές πριν το format τα ξεσκόνισα όλα!!! Δεν έχει την σκόνη που είχε πριν το format για να μου δημιουργεί τόσα προβλήματα!!!! Οι θερμοκρασίες είναι πολύ άσχημες??? Κανονικά το σύστημα αντέχει μέχρι 65 από οτι βλέπω. Και εχω και το speedfan συνεχεια και τις παρατηρώ και είναι σταθερές της GPU στους 53c και της CORE 52c!!! ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!! Μου είπαν να κατεβάσω το Sensors View για να μου δείξει μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα και τα αποτελέσματα είναϊ: TEMPERATURES CPU 61C GPU 50C SYS 35C HD0 34C VOLTAGES VCOREA 1,3V +3,3V 3,31V +5V 5,11V +12V 11,40V -5V 1,84V -12V 0,64V +5VSB 5,04V +VBAT 0,00V
  3. Αχ ναι παιδιά συγνώμη!!! Επεξεργαστής Intel Core2 CPU 6300 στα 1,86GHz και RAM 1,00GB. Τα τραγούδια ήταν γύρω στα 15 GB. Α και επείσης μέτρησα και την μπαταρια βγήκε ότι είναι 2,86 V. Επείσης πριν λίγα λεπτά ενώ προσπαθούσα να δω αν υπάρχουν απαντήσεις και ενώ φόρτωνε η σελίδα πάλι crashαρε και επανεκκίνησε!!! Σημειωτέων οτι δεν είχα άλλα προγράμματα ανοιχτά!!!! Για πείτε μου με βάση τις θερμοκρασίες που θα σας δώσω αν υπάρχει περίπτωση υπερθέρμανσης!!!! SPEEDFAN GPU 53C TEMP1 37C TEMP2 39C HDO 36C CORE 0 47C CORE 1 47C CORE 52C AMBIENT 0C Οι ψύκτρες δουλεύουν 100%, αλλά δίπλα στο GPU και στο CORE μου βγάζει φλόγα ενώ στα άλλα δύο core πρασινο τικ και στα υπόλοιπα μπλε βελάκι πτώσης. PLEEEAAAASSSSEEEEE HEEEELLLPPPPP!!!!!!
  4. Σε ευχαριστώ !!!!Συνήθως όταν ζορίζετε το πρόγραμμα κάνει reboot. Δηλαδή για παράδειγμα όταν μετά το format χρειάστηκε να ενημερώσω την βιβλιοθήκη του windows media player με τα τραγούδια στην μέση της διαδικασίας έκανε reboot , χωρίς να είναι ούτε συνδεδεμένο στο νετ, ούτε να τρέχει κάποιο άλλο πρόγραμμα παράλληλα. Υπάρχει περίπτωση να είναι η μπαταρία της motherboard???
  5. Γεια σε όλους!!!! Έχω σοβαρο πρόβλημα με το pc μου!!!! Τον έχω εδώ και 2 χρόνια και αν και είχα και άλλους υπολογιστές πιο παλιά κανένας δεν μου έβγαλε τέτοιο πρόβλημα!!! Ο desktop μου λοιπόν ενώ τον ανοίγω κανονικά, μπαίνω στο νετ κανονικά, μπαίνω msn κανονικά, βάζω μουσική κανονικά με windows media player , και χρησιμοποιώντας internet explorer 7, ξαφνικά αρχίζει να ανταποκρίνεται αργά , κοινώς να σέρνεται. Πατάω ας πούμε να κάνει maximize κάποιο παράθυρο και κάνει maximize μετά από 15-20 δεύτερα σαν τρελό και μου βγάζει αναφορά σφάλματος για το συγκεκριμένο πρόγραμμα!!! Άλλες φορές πάλι και ενώ κάνω κατι σημαντικό στον internet explorer ή στον windows media player αρχίζει να ζορίζετε και ξαφνικά κανει reboot μόνος του. Όταν ξανανοίγει μετά το reboot μου βγάζει αναφορά σφάλματος ότι τα windows ανένηψαν από ενα σοβαρό πρόβλημα!!! Σημείωση ότι έκανα format και ξανακάνει το ίδιο και σε μεγαλύτερο βαθμό κιόλας από πριν. Έχω κάνει άπειρα scans με spybot search & destroy, ad-aware, και όλα τα γνωστά Anti- spyware,Anti-malware και δεν βρίσκουν τίποτα!!! Έχω anti-virus BitDefender total security. Έχω κάνει update σε όλους τους drivers . Τι του συμβαίνει??? Σας παρακαλώ βοηθήστε!!! Είναι εργαλείο για μένα και ειδικα αυτή την περίοδο που πρέπει να επικοινωνώ καθημερινά με την σχολή μου στην Αγγλία. Σας ευχαριστώ εκ των πρωτέρων!!!:wacko:
  6. Τώρα θέλω και εγώ να μου πει όποιος ξέρει πως λέγεται το τραγούδι που ακούγεται στην καινούργια διαφήμιση του αρώματος hypnotic poison???? SORRY άκυρο !!!!! Νόμιζα οτι ήταν το hypnotic poison αλλα ειναι το midnight poison το οποιο εχει ήδη απαντηθεί!!!! Ακυρο
  7. Κατ'αρχην καλησπερα. Συγνωμη αν θα σας βαλω να ξαναλετε τα ιδια και τα ιδια, αλλα επειδη ειμαι ασχετη απο κινητα και εταιριες πειτε μου : Εχω (απο το φεβρουαριο 2006 ) ενεργοποιησει το οικογενειακο προγραμμα της cosmote με 2 συνδεσεις ( 120 λεπτα) και μια καρτοκινητη( με αυτοματη ανανεωση). το ερωτημα μου ειναι, θα μου γινει αναβαθμιση (ξεπερναω κατα πολυ μερικες φορες το φραγμα των 120 λεπτων, αλλα μονο εγω!!!). Πως θα γινει η αναβαθμιση ? θα μου ερθει χαρτι , και αν ναι δεν θα επρεπε να εχει ερθει?? Ευχαριστω εκ των πρωτερων.
  8. Παιδια καλησπερα!!! Δεν ξερω αν εχει απαντηθει κατι τετοιο αλλα εχω προβλημα!!! ειχα ενα Κ700i σε πολυ καλη κατασταση(το προσεχα σαν τα ματια μου) αλλα ενα μικρο χερακι το εκσφενδονισε απο ενα μπαλκονι . το κινητο δουλευει ( περιεργο μετα απο πτωση απο τον 2ο) αλλα η οθονη εσπασε. Πηγα στον γερμανο αλλα μου ειπαν οτι για να την φτιαξουν(αλλαξουν συγκεκριμενα) θελουν 100 ευρω. Μηπως ξερει κανεις καμια πιο οικονομικη λυση. δεν θελω να το αλλαξω το εχω αγαπησει(συνηθησει).
  9. Εχεισ δικιο δεν πρεπει να παραπονιομαστε.... αλλωστε στην Ελλαδα μεγαλωσαμε !!!!!Οπως μας στρωσανε θα κοιμηθουμε.:) :D :lol:
  10. Μηπως το παιδι εννοει το "The beat goes on-Bob Sinclair"????
  11. Μακαρι γιατι αν ειναι να πληρωνω συνεχεια 150αρες ασ'το καλυτερα να μην ασχολουμαστε με ιντερνετ. Δεν ξερεις πια τι να περιμενεις .Ανοιγεις τον λογαριασμο και μεχρι να δεις το ποσο σε εχει λουσει κρυος ιδρωτας!!!!:lol:
  12. Βρε παιδια sorry που σας γυρναω τοσο πισω αλλα ψαχνω το τραγουδι που ειχε χορεψει η Γιωτα στο πρωτο live του so you think you can dance. Εχει ξαναερωτηθει αλλα δεν εχει απαντηθει και ειπα να σας το υπενθυμισω!!!!! Αν γνωριζει καποιος ας πει!!!!
  13. Για να δουμε !!! Εγω λεω τον αυγουστο που τελειωνει η 6μηνη συμβαση να το κοψω . ποια συμφερει σε θεμα σταθερου, internet και τηλεορασης?? να ειναι και οικονομικη εεε?? και χωρις περιεργες χρεωσεις του οτε αν γινετε?? οποιος γνωριζει ας μου πει !!!!pleaseeee!!!
  14. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση !!! Μακάρι να είναι έτσι γιατί υποτίθεται ότι το κάνουμε για οικονομία αλλά φαίνεται ότι δεν είναι και τόσο. Ελπίζω να ειναι καλύτερα τώρα (με κανονική γραφη). και αλλη μια ερώτηση. τα αναδρομικα αυτά επιστρέφονται?και αν ναι πότε?
  15. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ? ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΟΥ ΗΡΘΕ Ο ΛΟΓΟΡΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΟΤΕ . ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΔΕΣΗ CONN-X TALK ΣΤΑ 768 ΜΕ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ 20:00-08:00 ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ Σ/Κ. ΤΟ ΠΑΓΙΟ ΓΙΑ ΤΟ CONN-X ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ 18,5 ΕΥΡΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΦΠΑ. ΤΟ ΠΑΓΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΘΑ ΗΤΑΝ 7,30 ΕΥΡΩ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΓΙΟ ΤΟΥ ΟΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΛΙΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΤΟ ΕΙΧΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 75 ΕΥΡΩ, ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΗΤΑΝ 140 ΕΥΡΩ. ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΕΣ. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ? ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΠΑΓΙΟ ΤΟΥ CONN-X ΕΙΝΑΙ 25,04 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ 12,2 ΕΥΡΩ ΑΠΟ 7,3 ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ!!!!!!! ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ??
  16. ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΛΕΓΕΤΑΙ "THE ANIMALS WENT IN TWO BY TWO" . ΑΝ ΘΕΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΣΤΕΙΛΩ ΜΕ PM.
×
×
  • Create New...