Jump to content

Sony Ericsson K700i

gbil
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

simera to pira apo to plaisio timi 376 euro teliki...

Den ksero an egine lathos iper mou pantos ego to exo sta xeria mou se timi super...

Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010).

Θα σε θυμόμαστε για πάντα

• Απαντήσεις 7,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος psybill (29 Ιούν. 2004 , 20:34)

μια ενδιαφερουσα πληροφορια για την τιμη του k700.

επικοινωνησα σημερα με το Κεντρο Κινητης Τηλεφωνιας και Επικοινωνιας , και για οσους δεν καταλαβαν, με το γνωστο σε ολους μας kinitoneidimona και μου ειπε οτι το κινητο ειναι διαθεσιμο στο καταστημα του προς 415€

Ο ειδήμων έχει φέρει μαλιστα και την έκδοση vodafone live εδώ και μια βδομάδα στα 390€!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gkp (30 Ιούν. 2004 , 00:42)

Den ksero an egine lathos iper mou pantos ego to exo sta xeria mou se timi super...

Δε σοβαρολογείς;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Κι αν σοβαρολογείς μιλάμε για σκέτη συσκευή σε πλαίσιο;; σε ποιο;;; έπεσε η τιμή από τώρα και δεν υπάρχει αναφορά στο site;; Αν είναι έφυγα δε περιμένω ούτε τη voda ούτε τίποτα. Έτσι τυχαία πήγες να τη πάρεις και σου είπανε 376;;; Μήπως ήσουν ο χιλιοστός πελάτης και σου κάνανε έκπτωση;; Τι λέω;;; Αν είναι αλήθεια γιατί αποκλείεται ο πωλητής να έκανε λάθος γιατί όλα είναι αυτόματα, κωδικοί κλπ. οπότε αν όντως συνέβει αυτό είναι πραγματικά θαυμάσιο, κάποιοι στη SE έβαλαν μυαλό. Αλλά μου κάνει εντύπωση γιατί και ο Γερμανός το έφερε στα 420€ αλλά και τα Οτε-shop στα 445€, δε το συζητώ για τη voda, τη live έκδοση στα 410€. Μακάρι πάντως, θα τηλεφωνήσω το πρωί στο πλαίσιο να μάθω... και άντε να κοιμηθώ για βράσυ από την αγωνία... :p :p :p

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος peter (30 Ιούν. 2004 , 00:56)

Tixeros gkp!Ego 2 pragmata den mporo na vro to 1 einai h "euresh & klisi" kai to allo apostolh paixnidion mou fenete den ginete!

Όταν λες εύρεση και κλήση;;; Βρίσκεις τον αριθμό από το κατάλογο και πατάς το κουμπί της κλήσης. Για αποστολή παιχνιδιών από το κινητό δυχτυχώς όσο κι αν το έψαξα δε γίνεται :(

George Bernard Shaw

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gkp (30 Ιούν. 2004 , 00:42)

.... Αμάν , τι γίνεται εδώ ?!?!?! ... Τους βάρεσε η ζέστη ? :eek:

Τυχεράκια . . . !!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουν...

Euresi & klisi enoo grafis to onoma h ta arxika tou onomatos kai afto douleui san mixani anazitisis gia na min psaxnis olo ton katalogo!Aparadekto pantos na min mporis na stilis 1 paixnidaki ston kolito sou elpizo na kani tipota h SE stis epomenes anavathmisis!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Didimos (30 Ιούν. 2004 , 01:06)

.... Αμάν , τι γίνεται εδώ ?!?!?! ... Τους βάρεσε η ζέστη ? :eek:

Τυχεράκια . . . !!!

Mα ρε παιδιά είναι δυνατόν να έγινε λάθος στο πλαίσιο;; Τι είναι κανένα συνοικιακό μαγαζάκι, αφού τα προϊόντα περνάνε με κωδικούς και ελέγχεται πάλι η απόδειξη μετά για να σου δώσουν τη συσκευη. Τέσπα θα φανεί αύριο αυτό...

Ρε παιδιά ένα κουφό που έπαθα και για bug το κόβω, όταν πήγαινα να φτιάξω τους ήχους με έβαζε κανονικά στο φάκελο των ήχων να επιλέξω αλλά έλειπαν οι ήχοι amr μορφής :eek: και αγχώθηκα λίγο γιατί υπέθεσα ότι δε θα δέχεται τέτοιους ήχους αλλά ευτυχώς πηγαίνοντας στον ίδιο τον amr ήχο και πατώντας επιλογές υπάρχει η επιλογή χρήση ώς ήχος κλήσης και ευτυχώς ηρέμησα... :happy:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος peter (30 Ιούν. 2004 , 01:19)

Euresi & klisi enoo grafis to onoma h ta arxika tou onomatos kai afto douleui san mixani anazitisis gia na min psaxnis olo ton katalogo!Aparadekto pantos na min mporis na stilis 1 paixnidaki ston kolito sou elpizo na kani tipota h SE stis epomenes anavathmisis!

Μπα δε νομίζω να γίνει ποτέ κάτι τέτοιο, ούτε τα java siemens το υποστήριζαν αυτό, ούτε τα nokia και αυτό φαίνεται λογικό για να μη μπορείς να κατεβάσεις παιχνίδια και στη συνέχεια να τα στείλεις. Αλήθεια μπορείς να ανεβάσεις με κάποιο τρόπο τα παιχνίδια στο pc από το κινητό;; Γιατί με τη σουίτα του Κ700, o φάκελος των παιχνιδιών μου εμφανίζεται κενός στο pc

George Bernard Shaw

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος peter (30 Ιούν. 2004 , 01:19)

Aparadekto pantos na min mporis na stilis 1 paixnidaki ston kolito sou elpizo na kani tipota h SE stis epomenes anavathmisis!

Poly xlomo na ginei kati tetio, exalou den ginetai se kanena kinito SE ayto

P4 2.6c @3.4| Epox 4PCA3+ | 1gb DDR400 | Thermalright SP94 | R9800 Pro | Audigy 2 | Seagate 120GB Sata | Antec SX1030B | Tagan TG480 | LG 1715S TFT

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dinosss (30 Ιούν. 2004 , 01:49)

Παντως απο το PC στο κινητο φανταζομαι δεν υπαρχει κανενα προβλημα ε????

Επιβεβαιωστε...

Kαλά αυτό εννοείται, αλλά το αντίθετο πως γίνεται;;

George Bernard Shaw

Δεν νομιζω να γινεται γιατι το παιχνιδι δεν αποθηκευεται οπως ειναι στην αρχικη του μορφη(πχ οπως εικονες και ηχοι), αλλα κανει ενα ειδος install.

Ετσι, οπως και στο PC δεν μπορεις να αντιγραψεις ενα παιχνιδι απο τον σκληρο σου δισκο, χρειαζεσαι το CD. Κατι παρομοιο ισχυει και εδω.

sto pc omws , yparxei periptwsh kai na to katafereis, sto kinhto omws ksexaste to!!!!!

kai egw me thn mpataria exw prob!!! mia mera mou exei krathsei (xwris thn nyxta mesa) kai to blepw etoimo na kleisei!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος MadSurfer (30 Ιούν. 2004 , 01:36)

Poly xlomo na ginei kati tetio, exalou den ginetai se kanena kinito SE ayto

αν με bluetooth στείλεις τα παιχνίδια απο το pc σου στο Κ700 στην διαχείρηση αρχείων στον φάκελλο "'Αλλα" τότε γίνεται, εγώ έτσι έστειλα κάτι παιχνίδια .jar σε ένα φίλο μου με Τ610 ;)

NO ONE LIVES FOREVER

http://briefcase.pathfinder.gr/download/pasxos/16349/209847/0/vba0de3e06e.gif

Το K700 έχει καμία σχέση με το F700, το οποίο αρκετός κόσμος περιμένει και δεν υπάρχουν πληροφορίες γύρο από αυτό;, αν γράφω κοτσάνες sorry αλλά έχω μπερδευτεί με τους κωδικούς της SE.

Thx!

Old programmers never die. They just terminate and stay resident.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Directx (30 Ιούν. 2004 , 08:21)

Το K700 έχει καμία σχέση με το F700, το οποίο αρκετός κόσμος περιμένει και δεν υπάρχουν πληροφορίες γύρο από αυτό;, αν γράφω κοτσάνες sorry αλλά έχω μπερδευτεί με τους κωδικούς της SE.

Thx!

Για το F700 εχω ακούσει και εγώ κάτι λίγα. Θα είναι λέει ο αντικαταστάτης του Κ700 με 1,3mp καμερα και memory stick duo. Εχω ψάξει για καμια φωτο αλλα τίποτα. Θα παρουσιαστει κατα τον νοέμβρη αν θυμάμαι καλά, οπότε στα καταστήματα με το νέο έτος!

Μόλις πήρα τηλ στο πλάισιο. 420€

Και μια καινούρια τιμή. SONY CENTER Ηρακλείου 405€ τελική!

Μια ερώτηση.

Εσείς ακούτε τον ήχο κλήσης μέσα από το handsfree ? εγώ πάντως μόνο από το κινητό το ακούω.

Και αν και έχω επιλέξει την αυτόματη απάντηση δεν απαντάει μόνο του αλλά πρέπει να πατήσω το κουμπάκι....

Συμβαίνει και σε άλλους αυτό ?

:(

Oson afora thn mpataria mias kai eipame na enhmerwnoume :)

Loipon deftera apogevma 16.00 to evgala apo thn prwth tou fortish.To vradu to ekleisa xtes olh mera anoixto .To vradu to ekleisa.

Shmera kai afth th stigmh 12.00 efuge kai h teleftaia mpara apo thn mpataria kai deixnei adeia.

Kai prin ligo esvhse :)

Eimai me vodafone kai to exw se e3oikonomish energeias gia thn istoria oxi aftomato.

Exw milshsei gurw sta 15lepta kai exw steilei 2 mms kai kamia 25aria sms.Epishs dokimasa ligh wra to radio kai epai3a gia test 2-3 games .

H xrhsh tou afth htan.Ta sumperasmata dika sas.

Upopsin prwth fortish einai .

Από σήμερα ξεκίνησε και η διάθεση του Κ700 από το δίκτυο καταστημάτων της vodafone!!! Η live έκδοση φυσικά, μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα είναι διαθέσιμο στα περισσότερα καταστήματα της αλυσίδας.

George Bernard Shaw

Εγω ειμαι στην δευτερη φορτιση και οπως και στην πρωτη μου κρατησε 2 μερες ακριβως με vodafone. Ελπιζω οταν στρωσει να κραταει 3 μερουλες... Παντως η τελευταια μπαρα φαινεται να κραταει αρκετα. Bug?

Θα δειξει...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Viper (30 Ιούν. 2004 , 12:39)

Εγω ειμαι στην δευτερη φορτιση και οπως και στην πρωτη μου κρατησε 2 μερες ακριβως με vodafone. Ελπιζω οταν στρωσει να κραταει 3 μερουλες... Παντως η τελευταια μπαρα φαινεται να κραταει αρκετα. Bug?

Θα δειξει...

To vradu to ekleines?

Gia thn istoria poses wres to afhneis se ka8e fortish?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος denial (30 Ιούν. 2004 , 11:56)

Oson afora thn mpataria mias kai eipame na enhmerwnoume :)

Loipon deftera apogevma 16.00 to evgala apo thn prwth tou fortish.To vradu to ekleisa xtes olh mera anoixto .To vradu to ekleisa.

Shmera kai afth th stigmh 12.00 efuge kai h teleftaia mpara apo thn mpataria kai deixnei adeia.

Kai prin ligo esvhse :)

Eimai me vodafone kai to exw se e3oikonomish energeias gia thn istoria oxi aftomato.

Exw milshsei gurw sta 15lepta kai exw steilei 2 mms kai kamia 25aria sms.Epishs dokimasa ligh wra to radio kai epai3a gia test 2-3 games .

H xrhsh tou afth htan.Ta sumperasmata dika sas.

Upopsin prwth fortish einai .

Αν πηγαίνει έτσι στην πρώτη φόρτιση είναι μια χαρά.

Μήπως τα παιδιά που είχαν πρόβλημα έχουν πάρει από παρτίδα με προβληματική μπαταρία;

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος denial (30 Ιούν. 2004 , 14:25)

To vradu to ekleines?

Gia thn istoria poses wres to afhneis se ka8e fortish?

Το βραδυ το εχω ανοικτο με την εξοικονομηση ενεργειας. Τη πρωτη φορα το φορτισα 6-7 ωρες και την δευτερη περιπου 1:30 ωρα, εδειχνε οτι ηταν γεματο και το εβγαλα.

• The title was changed to Sony Ericsson K700i