K700i_maniakos Δημ. December 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2005 Tελικά θα μου πει κάποιος τι είναι τα αρχεία sdp; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. December 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2005 Tελικά θα μου πει κάποιος τι είναι τα αρχεία sdp; http://www.publicsource.apple.com/projects/streaming/StreamingServerHelp/pgs/ss13.html Υπάρχει και το google!!! ;) Το κινητάκι κόλλησε γιατί δεν έχει media player. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MikeRibo5 Δημ. December 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2005 EDIT:To katebasa ton DRM Packager alla prepei na kano rithmiseis gia na mporo na ta convert.Mporeite na mou peite poies einai aftes?? Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/MPlataris-cucbu.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefa Δημ. December 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2005 Μηπως ξερετε κανα java προγραμμα που τραβαει φωτογραφιες 1MP?Και κανα GPRS TO SMS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. December 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2005 Μηπως ξερετε κανα java προγραμμα που τραβαει φωτογραφιες 1MP?Και κανα GPRS TO SMS Πρόγραμμα για φωτογραφίες ενός MegaPixel; :wacko: Στο Κ700; :wacko: Τα Pixels δεν είναι θέμα software αλλά hardware οπότε.... Για δες αυτό για GPRS to SMS. http://www.javasms.no/gratis-sms/index.php Δεν ξέρω πόσο καλά είναι τα νορβηγικά σου :p :p αλλά νομίζω ότι θα βγάλεις άκρη. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2005 EDIT:To katebasa ton DRM Packager alla prepei na kano rithmiseis gia na mporo na ta convert.Mporeite na mou peite poies einai aftes?? καλησπερα.σερνεις ενα mp3 μεσα στο προγραμμα,το μετατρεπεις σε drm.το αποθηκευεις σε εναν φακελο και μετα το στελνεις μεσω bluetooth στο κινητο σου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aurora Δημ. December 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2005 Παίδες να κάνω μια ερώτηση:) , έχω ένα παιχνίδι το 3D Ferrari Experience 100 σε jar φυσικά,είναι 240ΚΒ,πάω να το εγκαταστήσω στο k700 του φίλου μου και μου λέει ότι δεν υπάρχει αρκετή μνήμη ή χώρος δεν θυμάμαι καλά! Είναι δυνατόν?:mad: Τι μπορεί να φταίει? Και στο κινητό υπάρχει ελεύθερος χώρος 28ΜΒ!!:wacko: Αν ξέρει κανείς να με βοηθήσει!! Παράθεση :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parapara Δημ. December 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2005 Δυστυχώς ο χώρος για τις java εφαρμογές είναι περιορισμένος και δεν μπορείς να γεμίσεις το κινητό με τέτοια. Δεν ξέρω πόσα MB μπορούν να πιάσουν. Δοκίμασε να σβήσεις 2-3 java εφαρμογές και ξαναπροσπάθησε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MikeRibo5 Δημ. December 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2005 καλησπερα.σερνεις ενα mp3 μεσα στο προγραμμα,το μετατρεπεις σε drm.το αποθηκευεις σε εναν φακελο και μετα το στελνεις μεσω bluetooth στο κινητο σου. Φιλε μου υπαρχουν καποιες ρυθμισεις που πρεπει να κανω πρτα και δεν τις ξερω γιατι αλλως δεν μου κανει τα αρχεια σε dm. Καποτε αναφερθηκαν καποιες οδηγιες νομιζω αλλα δεν ξερω σε ποιο topic.. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/MPlataris-cucbu.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2005 Φιλε μου υπαρχουν καποιες ρυθμισεις που πρεπει να κανω πρτα και δεν τις ξερω γιατι αλλως δεν μου κανει τα αρχεια σε dm. Καποτε αναφερθηκαν καποιες οδηγιες νομιζω αλλα δεν ξερω σε ποιο topic.. κανε μια αναζητηση στο φορουμ η διαβασε ολες τις σελιδες..:O θα σε βοηθαγα,αλλα τυγχανει να εχω μη vodafone live κινητο:!: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orangeyes Δημ. December 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2005 Παίδες να κάνω μια ερώτηση:) , έχω ένα παιχνίδι το 3D Ferrari Experience 100 σε jar φυσικά,είναι 240ΚΒ,πάω να το εγκαταστήσω στο k700 του φίλου μου και μου λέει ότι δεν υπάρχει αρκετή μνήμη ή χώρος δεν θυμάμαι καλά! Είναι δυνατόν?:mad: Τι μπορεί να φταίει? Και στο κινητό υπάρχει ελεύθερος χώρος 28ΜΒ!!:wacko: Αν ξέρει κανείς να με βοηθήσει!! Και να καταφερεις να το περασεις δεν παιζει σε Κ700! Εμενα με την R2AY004 δεν επεζε! Αν και ξεκινουσε κανονικα οταν πηγενες για αγωνα μαγκωνε!! :( Παράθεση http://www.telecyprus.com/images/stories/telecyprus_logo_small_news.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. December 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2005 εχει αγορασει κανεις απο το ebay cd-rom κ καλωδιο για το κινητο;; Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2005 εχει αγορασει κανεις απο το ebay cd-rom κ καλωδιο για το κινητο;; δεν νομιζω να εχει αγορασει κανεις extra cd-rom και μαλιστα απο το ebay.αλλωστε περιεχεται στην συσκευασια.οσο για το καλωδιο,και παλι ειναι λιγοι αυτοι που κανουν χρηση αυτου.ολοι κανουν χρηση bluetooth adaptor. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tone Δημ. December 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2005 Μακρια απο καλωδια αμα εχεις bluetooth. Εγω στελνω στο s700 και k500 με 9kb/sec με καλωδιο ενω το bluetooth εχω διαβασει οτι παει μεχρι και 45kb/sec. Το μονο που θα κερδισεις με το καλωδιο ειναι οτι συνηθως λειτουργει και σαν usb φορτιστης για το κινητο (αναλογα τι καλωδιο θα παρεις). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2005 Μακρια απο καλωδια αμα εχεις bluetooth. Εγω στελνω στο s700 και k500 με 9kb/sec με καλωδιο ενω το bluetooth εχω διαβασει οτι παει μεχρι και 45kb/sec. Το μονο που θα κερδισεις με το καλωδιο ειναι οτι συνηθως λειτουργει και σαν usb φορτιστης για το κινητο (αναλογα τι καλωδιο θα παρεις). ..και επισης θα σκασεις περισσοτερα χρηματα για καλωδιο απ'οτι για εναν bluetooth adaptor.και επισης το καλωδιο θα ειναι μονο για το κινητο σου,ενω το bluetooth θα το εχεις για παντα;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macnick Δημ. December 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2005 ..και επισης θα σκασεις περισσοτερα χρηματα για καλωδιο απ'οτι για εναν bluetooth adaptor.και επισης το καλωδιο θα ειναι μονο για το κινητο σου,ενω το bluetooth θα το εχεις για παντα;) ναι ομως με το καλοδιο κανεις και αναβαθμιση Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2681837#post2681837 Oδηγος flashing για το Motorola A1200 (MING) ή πως να τρεχει επιπλεον εφαρμογες (εκτος απο τις Java που τρεχει ετσι κι' αλλιως) Επιπλεον οδηγος για να φτιαξετε το δικο σας firmware Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2005 ναι ομως με το καλοδιο κανεις και αναβαθμιση ναι σε αυτο εχεις δικιο!! :rolleyes: αλλα αξιζει να δωσεις γυρω στα 60 euro για ενα καλωδιο και να το χρησιμοποιησεις μονο για μια αναβαθμιση και να μην δωσεις 20euro για εναν bluetooth adaptor. εμενα αποψη μου ειναι να παρεις bluetooth adaptor και την αναβαθμιση να πας να την κανεις σε ενα seus. επισης ειναι πολυ δυσκολο να βρεις καλωδιο για k700i και οσο ειχα ψαξει κι εγω..δεν βρηκα και 1 που βρηκα..ειχε προβλημα λειτουργιας,10 δεν το εβλεπε το κινητο και 1 το εβλεπε κατω απο προυποθεσεις!!:mad: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
passenger Δημ. December 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2005 βρε παιδια ποση ωρα θελει φορτιση? την πρωτη φορα το ειχα 8 ωρες στην μπριζα και δεν ειχε βγαλει το σημα οτι φορτιστηκε. τωρα το εχω 5 ωρες και ακομα φορτιζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2005 βρε παιδια ποση ωρα θελει φορτιση? την πρωτη φορα το ειχα 8 ωρες στην μπριζα και δεν ειχε βγαλει το σημα οτι φορτιστηκε. τωρα το εχω 5 ωρες και ακομα φορτιζει. το πολυ 2 ωριτσες,ισως δεν ειχε κουμπωσει καλα και γι'αυτο δεν σου εδειχνε το σηματακι! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macnick Δημ. December 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2005 ναι σε αυτο εχεις δικιο!! :rolleyes: αλλα αξιζει να δωσεις γυρω στα 60 euro για ενα καλωδιο και να το χρησιμοποιησεις μονο για μια αναβαθμιση και να μην δωσεις 20euro για εναν bluetooth adaptor. εμενα αποψη μου ειναι να παρεις bluetooth adaptor και την αναβαθμιση να πας να την κανεις σε ενα seus. επισης ειναι πολυ δυσκολο να βρεις καλωδιο για k700i και οσο ειχα ψαξει κι εγω..δεν βρηκα και 1 που βρηκα..ειχε προβλημα λειτουργιας,10 δεν το εβλεπε το κινητο και 1 το εβλεπε κατω απο προυποθεσεις!!:mad: τι ενοεις το καλωδιο που λεω ειναι το dss20 του P800 ή το dss25 του P900 και κανει 30 ευρω περιπου Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2681837#post2681837 Oδηγος flashing για το Motorola A1200 (MING) ή πως να τρεχει επιπλεον εφαρμογες (εκτος απο τις Java που τρεχει ετσι κι' αλλιως) Επιπλεον οδηγος για να φτιαξετε το δικο σας firmware Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2005 τι ενοεις το καλωδιο που λεω ειναι το dss20 του P800 ή το dss25 του P900 και κανει 30 ευρω περιπου μαλλον θα εννοεις την βαση συγχρονισμου,παντως εγω οτι καλωδιο και αν δοκιμασα απ'αλλα sony ericsson με κανενα δεν μπορεσα να βγαλω ακρη. παντως για να κανεις αναβαθμιση του k700i δεν γινεται να την κανεις μεσω καλωδιου ουτε μεσω bluetooth.χρειαζεσαι βαση συγχρονισμου απο κινητα της σειρας P! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macnick Δημ. December 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2005 Σωστα Raver εχεις δικιο.Παντως ουτε εγω καταφερα με το dss 20 να κανω αναβαθμιση,δεν μπορουσα να βαλω τους driver για να το βλεπει ως dss 20,το εβλεπε ως dcu 11 Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2681837#post2681837 Oδηγος flashing για το Motorola A1200 (MING) ή πως να τρεχει επιπλεον εφαρμογες (εκτος απο τις Java που τρεχει ετσι κι' αλλιως) Επιπλεον οδηγος για να φτιαξετε το δικο σας firmware Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefa Δημ. January 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2006 Μπορουμε να αγορασουμε απο το ebay εμεις απο Ελλαδα με αντικαταβολη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2006 Μπορουμε να αγορασουμε απο το ebay εμεις απο Ελλαδα με αντικαταβολη? καλησπερα.αναλογως τι θελεις να αποκτησεις,παντως εγω μερικα Βιβλια που ειχα αγορασει απο'το συγκεκριμενο..εκαναν ενα μηνα να ερθουν αλλα,σημασια εχει οτι πληρωσα με αντικαταβολη;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macuskam Δημ. January 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2006 καλη χρονιά σε όλους. μου παρουσιάστηκε ένα πρόβλημα με το Bluetooth Headset HBH600 και ενώ για 7 μήνες που έχω το κινητό συνδεόταν κανονικά, ξαφνικά σταμάτησε να υπάρχει επικοινωνία. στην αρχή συνδεόταν αλλά ύστερα από 1 δευτ. αποσυνδεόταν και τώρα πλέον δεν το βρίσκει καν σαν bluetooth device. έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να φταίει? το γεγονός ότι λάμβανα συχνά ένα μήνυμα "incoming item 15kb do you accept?" το οποίο φυσικά και απέρριπτα, έχει καμία σχέση? έτυχε τίποτα παρόμοιο σε κάποιον άλλο στο forum? Ευχαριστώ πολύ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts