orangeyes Δημ. December 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2005 Αυτη η εκδοση ομως ειναι διαθεσιμη απο για αναβαθμιση απο το ιντερνετ?? Αν καποιος την εκανε να μας πει! Παράθεση http://www.telecyprus.com/images/stories/telecyprus_logo_small_news.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joanna24 Δημ. December 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2005 Kalispera sas!!! Na sas kano mia erotisoula??? :blink: Kserete kapoio programa me to opoio na metatrepso .avi arxeia video se 3gp??? Euxaristo prokatabolika!!! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2005 Kalispera sas!!! Na sas kano mia erotisoula??? :blink: Kserete kapoio programa me to opoio na metatrepso .avi arxeia video se 3gp??? Euxaristo prokatabolika!!! ;) καλησπερα.εδω μπορεις να βρεις αυτο που ζητας ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adis Δημ. December 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2005 Apoti ksero sta perissotera sonyericsson ta joysticks einai gia petama kai olo xalane.Exei o aderfos mou ena k700i kai einai se tragiki katastasi to joystick. yparxei kapoia lysi oste na diorthothei esto kai ligo to provlima ayto? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiCkOs_gr Δημ. December 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2005 η τύχη παίζει σημαντικό ρόλο εμένα το κινητό 1 χρόνο μετά δεν έχει δημιουργήσει τέτοιο πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gravis Δημ. December 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2005 Εμενα ενα ασχετο πραμα με καει, που εχω το ericsson k700i vodafone live (γιατι ηταν φθηνοτερο) και ενω εχω την βάση απο το P900 ,δεν μπορω να το κανω Update firmware επειδη ειναι κλειδωμενο απο τοn provider :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
K700i_maniakos Δημ. December 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2005 Από τον 5ο μήνα χρήσης του Κ700 μου εμφάνισε προβλήματα το joystick! Και δεν είμαι μόνο εγώ, είναι κόσμος και κοσμάκης!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2005 Από τον 5ο μήνα χρήσης του Κ700 μου εμφάνισε προβλήματα το joystick! Και δεν είμαι μόνο εγώ, είναι κόσμος και κοσμάκης!!!!!!!!! εως τωρα εχουν πουληθει 100000 κινητα k700i,ε καποια θα εχουν ελλατωματικο joystic και καποια οχι.αποψη μου ειναι οτι ελλατωματικο joystic εχει μια μικρη μεριδα. η εισαι απο τους τυχερους και επεσες σε "κακο" joystic..η μαλλον εσυ δεν το μεταχειριστηκες καλα. εγω εχω το κινητο απο περυσι τον ιουλιο!! και το κινητο το εχω μ@***** στην κυριολεξια,ατελειωτες ωρες gaming και ο μοχλος παραμενει οπως εχει και καλυτερος σε αισθηση απ'οτι οταν το ειχα αγορασει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefa Δημ. December 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2005 To new york nights το εχετε παιξει?Πολυ καλο!Εχω συνολικα 26 παιχνδια μεσα.Εσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2005 εγω εχω 5 games!και παιζω μονο τα 2.δεν μπορω για παραπανω γιατι η μπαταρια δεν αντεχει,αντε να παιζω κανενα 10λεπτο την ημερα. παιζω συνεχεια arcanoid,billiards and solitaire! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefa Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 To billiards της εταιριας THQ?Αν δεν ειναι αυτο μπορεις να μου το στειλεις με e-mail στο : stefanos.blacknight@gmail.com? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hey_Now Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 Έχω περασμένα πάρα πολλά παιχνίδια, πάνω από 40, αλλά όπως προαναφέρθηκε αδειάζουν την μπαταρία πολύ γρήγορα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Οι συσκευές μου: Nokia 6300 - Ε63, Palm TΧ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 To billiards της εταιριας THQ?Αν δεν ειναι αυτο μπορεις να μου το στειλεις με e-mail στο : stefanos.blacknight@gmail.com? μπες στο briefcase μου και κατεβασε'το ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefa Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 Thnx! Μηπως ξερετε καμια σελιδα στο ιντερνετ με χωρο πανω εως 50MB χωρις ιδιαιτερους περιορισμους?Οχι απο εκεινες που πρεπει να περιμενεις για να κατεβασεις something Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiCkOs_gr Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 Thnx! Μηπως ξερετε καμια σελιδα στο ιντερνετ με χωρο πανω εως 50MB χωρις ιδιαιτερους περιορισμους?Οχι απο εκεινες που πρεπει να περιμενεις για να κατεβασεις something Aν αναφέρεσε σε αρχεία http://www.streamload.com ή το Briefcase του Pathfinder Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 Παιδιά ξέρει κανείς κανένα προγραμματάκι freeware για το ppc μου ώστε να δουλεύει σαν απλό gps? Δηλ. να δείχνει αποστάσεις, κατευθύνσεις, υψόμετρο κ.α. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefa Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 νικος καλη ειναι και αυτη!Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefa Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 Παιδια αρχιζω να ανεβαζω mobile Stuff!Συντομα θα το τελειωσω γιατι και ο χρονος μου ειναι περιορισμενος (μου τον τρωει το φροντιστηριο!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vega2003 Δημ. December 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 Υπάρχει ρύθμιση για τη φωτεινότητα της Οθόνης; Ξέρω πως δεν υπάρχει κλείδωμα τηλεφώνου , μήπως και για τα 2 υπάρχει κάποια εφαρμογή που να κάνει τα παραπανω , αν ναι πια είναι αυτή; Επίσης είμαι μεταξύ 3 bluetooth handsfree Motorola hs-805 Nexus 29E Siemens HHB-600 39E Jabra BT150 39E Τα έχει χρησιμοποιήσει κανείς με το Κ700i; Για το Μοtorola οι γνώμες είναι 50-50. Έχει πράγματι πρόβλημα με τον ήχο , γιατί το γεγονός ότι παίρνει κανονική μπαταρία είναι πλεονέκτημα και όχι μειονέκτημα για μένα. Για τα άλλα 2 δεν έχω βρει και πολλά πράγματα To handsfree που ήταν στο πακέτο όταν πήρα το τηλέφωνο το θεωρώ αναξιόπιστο λόγο τρόπου σύνδεσης (θεωρώ ότι είναι θέμα χρόνου να χαλάσουν τα βύσματα και να μην κουμπώνει σωστά-ο πωλητής στο Γερμάνό μου είπε χαρακτηριστικά " Είναι sony , που σημαίνει ότι θέλει να το προσέχεις όταν κουμπώνεις τον φορτιστή , είναι προβληματικα όλα τα sony εκεί" -Ισχύει κάτι τέτοιο ή είναι μύθος;) , οπότε ψάχνω για εναλλακτικό τρόπο επικοινωνίας Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
szzs Δημ. December 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 Ρε παιδιά, τις τελευταίες μέρες μου εμφανίστηκε ένα προβληματάκι. Δεν μπορώ να ακούσω ραδιόφωνο μέσω των ακουστικών, ενώ αν ενεργοποιήσω το μεγάφωνο ακούγεται μια χαρά. Για άλλους ήχους του κινητού και ως handsfree δουλέυει μια χαρά. Το έχει κανείς άλλος αυτό το πρόβλημα; λέτε να κάνω καμιά αναβάθμιση; Τελευταία αναβάθμιση τον Μάρτιο έκανα.. :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefa Δημ. December 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 Aπο το handsfree bluetooth μπορεις να ακους και μουσικη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefa Δημ. December 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 Aπο το handsfree bluetooth μπορεις να ακους και μουσικη?(ΜΠ3) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefa Δημ. December 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 Το κινητο ''ακομη δεν το πηρα''και εχει καταγρατσουνιστει η οθονη!Τι προστατευτικα υπαρχουν στην αγορα?Εκτος απο θηκες γιατι χαλανε ολη την εικονα του κινητου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
szzs Δημ. December 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 Aπο το handsfree bluetooth μπορεις να ακους και μουσικη?(ΜΠ3) Δεν αναφέρομαι σε handsfree bluetooth, για τα απλά ακουστικά handsfree που έχει μέσα το κουτί μιλάω.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
K700i_maniakos Δημ. December 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 Τι ακριβώς είναι τα αρχεία sdp;;;; Μόλις έλαβα ένα χθες και κόλλησε κι έκανε επανεκκίνηση το κινητό. Υποτίθεται ότι είναι αρχεία online streaming; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts