Jump to content

joanna24

Members
  • Δημοσιεύσεις

    29
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

2 Followers

About joanna24

  • Ημ. Γέννησης 17/11/1980

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

joanna24's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. ήταν τσεκαρισμένο όντως, αλλα ακομά και μετα που το ξε-τσεκαρα ... παλι τα ίδια κάνει!!! :ninja:
  2. και ποιος δεν θέλει καινουργιους συνδρομητές, αλλα μετα το τελευταιό "πανηγυρι" που έκαναν οι εταιριες που έδωσαν προγραμματα τυπου (RED) (=1500 λεπτα σε όλους), πριν απο κανα μηνα,(με χαμηλο παγιο) τα έβαλαν κατω και ειδαν οτι πηραν συνδρομητες σχεδον οσοι τους εφυγαν... οι μονοι που ευνοηθηκαν ηταν οι συνδρομητες ( σκεψου πληρωναν πολλα και τωρα με 20€ δεν προκειται ποτε να ξεπερασουν € παραπανω...) τελικα ποιος βγηκε κερδισμενος??? :p ισως αφησουν λιγο τα πραγματα να ησυχασουν... ;)
  3. Καλησπέρα έχω μια ερώτηση, δεν ξέρω τι στα κομμάτια έχω "πατήσει" στο itunes (v11.1.3.8) και όταν συνδέω το iphone (4 8gb ios 6.1.3) αφού κάνει αυτόματα back up στον υπολογιστή, το τελευταιο βήμα ειναι να μου μεταφέρει όλες τις εφαρμογές που είχα διαγράψει παλαιοτερα απο το τηλεφωνο... :( έχει κανείς καμία ιδέα γιατί το κάνει αυτό?
  4. Το πρόγραμμα λεγόταν "Xωρίς Πάγιο" και δυστηχως καταργήθηκε... το χαμηλότερο πάγιο που μπορείς να έχεις πλέον είναι το Unlimited 15...
  5. Σωστά σου είπαν να κανεις... γιατι πραγματι στη Vodafone εχουμε διαφόρων ειδών κάρτες... αυτη η μετατροπή απο Καρτοπρόγραμμα σε Συμβόλαιο απαιτεί και την αλλαγή κάρτας Sim... δεν ειναι τιποτά... πας σε ένα κατάστημα κάνεις την αίτηση.. πέρνεις την νέα καρτούλα σου και σε μια ώρα θα εχει αλλάξει κιολας! :)
  6. Υπάρχει μια μικρη ανέχεια :) οταν ο συνδρομητης δεν ηταν ποτε "κακοπληρωτής" στο παρελθόν... και δεν το "κοβουν" αμεσως... ;) και λογω της πιστωτικης καρτας.... οι λογαριασμοι στο παρελθον πληρωνοντουσαν κανονικα.. :!:
  7. Έναν μήνα πριν "κλεισει" ο χρόνος απο την τελευταία φορα που πήρες επιδοτηση την προηγούμενη φορα ή απο την ημερομηνία που έκανες το συμβόλαιο σου...
  8. Δεν ξέρω που το βρηκες αυτο αλλα εχει αλλαξει περιπου κανα μηνα η ελαχιστη χρεωση σε 60' << Εθνικές κλήσεις (χρέωση ανά δευτερόλεπτo, ελάχιστος χρόνος χρέωσης 60 δευτερόλεπτα)>> εγω αυτο που σου εκανα παραθεση παραπανω το πηρα απο site της Vodafone "Πρόγραμμα συμβολαίου/ Οικονομικα" σαν υποσημειωση... " :!:
  9. καλησπερα κ καλο μηνα.. εχω ενα PSPgo που μου κανανε δωρο... προσπαθω να κανω λογαριασμο στο Playstation Network.. κ μου εμφανιζει το μηνυμα: "a connection error has occurred (80551021)" ( εψαξα στο google ακρη δεν εχω βγαλει...) ξερεις κανεις τι προβλημα ειναι αυτο? p.s. οχι τιποτα αλλο.. δεν μπορω να ζητησω κ τα λεφτα μου πισω...:lol: :p αλλα να το εχω κ για ομορφια.. ειναι χαζο! :!:
  10. Είχα το ίδιο πρόβλημα μέχρι που έβαλα νέους κωδικούς στο router μου και έκανα register το κινητό για σύνδεση με το router. Επίσης είχα αλλάξει το κανάλι στο 11 και ο κωδικός που έβαλα στο modem ήταν άνω των 8 χαρακτήρων.

    στ

    σε ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση σου... πως κανω register στο κινητο για συνδεση rooter.. και τι σημαινει οτι αλλαξες το καναλι στο 11????

  11. Καλησπέρα! μόλις πήραμε και εμείς ενα Χ8... το πρόβλημα που έχω ειναι με την σύνδεση μεσω wifi.. Ενώ επιλέγω "ενεργοποιήση" wifi εμφανίζει τα διαθέσιμα δίκτυα... πληκτρολογώ τον κωδικό πρόσβασης για το δικό μου δίκτυο.. και μετα δεν κανει τίποτα :( μετα απο λίγα δευτερόλεπτα απο μόνο του κάνει απεργοποιηση και δεν συνδεεται ποτε... :mad: υπάρχει κατι που μπορω να κάνω ή δεν κανω κατι σωστα.. :!:
  12. Όχι δυστηχώς δεν θα δικαιούσε τις εκπτώσεις του "Όλοι σε ένα", δεν τις λαμβανουν κ και δεν λαμβανοντε υποψην τα Καρτοπρογραμματα... Αν θέλεις να πέρνεις τις εκπτώσεις μπορεις να το κανεις το νεο νουμερο σε Unlimited 15 για να περνεις στο 10% μόνο στο Unlimited 60 ;)
  13. Στην ουσια τον τελευταιο μηνα δεν θα τον πληρωσεις (εκτος και αν εχεις ξεπερασει τον χρονο ομιλιας του προγραμματος σου...) και ο λογος που δεν πληρωνεις κατι ειναι γιατι οταν εκανες το συμβολαιο σου..ειχες προπληρωσει ενα παγιο.. Στον τελευταιο λογ/σμο που θα λαβεις θα αναφερεται σαν "εκκαθαριση" και θα ειναι πιστωτικο το ποσο αυτο (-) σε πολλες περιπτωσεις βεβαια δεν επαρκει το ποσο που ειχες προπληρωσει με αυτο το παγιο που εχεις τωρα... και αυτος ειναι ο λογος που μενει ακομα εναν μηνα η συνδεση σου ενεργη... περιμενεις λοιπον... (αα να σου πω πως μπορει και να εκδοθει κ λιγο αργοτερα αλλα μην σε προβληματιζει αυτο.. θα σου ερθει καποια στιγμη... :lol:)
  14. Η μεταφορα απο μια εταιρια σε αλλη ολοκληρωνεται σε 15 εργασιμες μερες απο την ημερα που θα υποβαλεις το αιτημα φορητοτητας σε καποιο καταστημα... και δεν αλλαζει , τοσο θα περιμενεις! Στην ουσια για να γνωριζεις, σε 5 εργασιμες μερες απο την ημερομηνια της αιτησης.. η αλλη εταιρια θα δωσει το ΟΚ να προχωρησει η φορητοτητα σου.. και στις επομενες 10 θα γινει και η ολοκληρωση...:!:
  15. Μπορεις να πας σε καταστημα Vodafone και να κανεις αιτηση διακοπης συμβολαιου... και να ενημερωσεις οτι θα διατηρησεις το νουμερο σου σε καρτοκινητο... ενα ειναι σιγουρο.. θα σε παρουν τηλεφωνο για να σε ρωτησουν τον λογο για τον οποιον κανεις τη διακοπη, αν τους πεις κιολας οτι ειναι για οικονομικους λογους... σιγουρα θα σου κανουν προταση να πολυ οικονομικοτερες χρεωσεις στα παγια σου... αν δεις οτι σε συμφερει συνεχιζεις... ;) Αν παλι δεν θελεις να συνεχισεις με την προσφορα και το "μετανιωσες" για την αποσυνδεση... εχεις 30 εργασιμες μερες (για να γινει η μετατροπη σου σε καρτοκινητο) απο την ημ/νια που εκανες την αιτηση αποσυνδεσης ... ωστε να την ακυρωσεις στο καταστημα παλι και να συνεχισεις ειναι εισαι στα ιδια προγραμματα κ χρεωσεις...
×
×
  • Create New...