Jump to content

Sony Ericsson K700i

gbil
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

multiPetros fainetai kai san IP to k700? me endiaferei poly ayto, pws mporoume na vroume thn ip tou?

Πας στον Πίνακα Ελέγχου, στις Συσκευές Bluetooth, διαλέγεις τη συσκευή που θες και πατάς ιδιότητες. Εκεί βλέπεις την IP, η οποία είναι της νέας μορφής IPv6, με δεκαεξαδικό κώδικα:

xxxx:xxxx:xxxx:xxxx

(όπου χ αριθμός ή a, b, c, d, e)

"Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..."

Νίκος Καββαδίας

• Απαντήσεις 7,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πας στον Πίνακα Ελέγχου, στις Συσκευές Bluetooth, διαλέγεις τη συσκευή που θες και πατάς ιδιότητες. Εκεί βλέπεις την IP, η οποία είναι της νέας μορφής IPv6, με δεκαεξαδικό κώδικα:

Katarxhn na se rwthsw an milame gia to idio pragma,

h IP pou leme einai h gnwsth IP pou xrhshmopoieitai kai sto internet kai apoteleitai apo tesseris triades ari8mwn px. 195.192.0.1 kai 8a mporw na syndeomai kai me ftp sto k700?

To plhsiestero s'ayta pou eipes kai vrika einai to device address

to opoio einai to ekshs: 00:11:67:01:6F:FC

ayto pws 8a metafrastei se kanonikh IP?

http://www.zacharia.gr/lefteris/files/sigmyphone.gif

Katarxhn na se rwthsw an milame gia to idio pragma,

h IP pou leme einai h gnwsth IP pou xrhshmopoieitai kai sto internet kai apoteleitai apo tesseris triades ari8mwn px. 195.192.0.1 kai 8a mporw na syndeomai kai me ftp sto k700?

To plhsiestero s'ayta pou eipes kai vrika einai to device address

to opoio einai to ekshs: 00:11:67:01:6F:FC

ayto pws 8a metafrastei se kanonikh IP?

Ναι αυτό είναι, απλά έκανα ένα μικρό λαθάκι παραπάνω.

Το νέο πρότυπο των IP έχει 6 θέσεις και όχι 4

Δεν μεταφράζεται σε IP με παλιά μορφή γιατί υπερβαίνει το εύρος της.

Το λειτουργικό την αναγνωρίζει εγγενώς με αυτή την μορφή.

Σε λίγο καιρό όλες οι IP αυτή την μορφή θα έχουν.

"Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..."

Νίκος Καββαδίας

Ναι αυτό είναι, απλά έκανα ένα μικρό λαθάκι παραπάνω.

Το νέο πρότυπο των IP έχει 6 θέσεις και όχι 4

Δεν μεταφράζεται σε IP με παλιά μορφή γιατί υπερβαίνει το εύρος της.

Το λειτουργικό την αναγνωρίζει εγγενώς με αυτή την μορφή.

Σε λίγο καιρό όλες οι IP αυτή την μορφή θα έχουν.

Kai ayth thn IP pws thn ekmetalevomai?

Pws mporw na synde8w me ftp sto k700?

http://www.zacharia.gr/lefteris/files/sigmyphone.gif

Πηγαινω στον πινακα ελεγχου αλλα δεν λεει καπου Συσκευές Bluetooth, εχει ομως το σημα του Bluetooth και λεει Bluetooth Configuration ομως εκει δεν εχει τιποτα για διευθυνση ΙΡ...

παιδια να ρωτησω κατι; εχω τις υπερυθρες mobile action MA-620. ειναι συμβατες με το Κ700i? στο cd που υπηρχε μεσα δεν υπαρχει το προγραμμα του Handset Manager για K700i... αλλα λειτουργει κανονικα, δηλ. μπορω και ανταλασσω αρχεια μεσω IR.

εφοσον το ΜΑ-620 εχει σταματησει η παραγωγη του, που μπορω να βρω το τελευταιο Handset Manager που να υποστηριζει το K700i ? στο mobileaction.com εχει μονο για το MA-660 μοντελο.

παντως οπως ειπα λειτουργει κανονικα με το MA-620 !!!

Συγνωμη αν εχει αναφερθει ξανα!

re paidia exei parei kaneis thiki gia to kinito tou(k700) an nai apo pou kai poso? einai kalh?

Έχω πάρει θήκη body glove από το Γερμανό στην Ακαδημίας πριν ένα μήνα περίπου, νομίζω έκανε γύρω στα 12 ευρώ. Πολύ καλή και βολική στο πάτημα των κουμπιών, δεν εμποδίζει καμία λειτουργία.

Γιώργος

Μπράβο σε όλους τους συντελεστές του site, αλλά σαν niewbie που θέλω να δω κάποιες πληροφορίες και εντυπώσεις για το SE 700i πραγματικά τα χω βρεί σκούρα. Θα προσπαθήσω όσο μπορώ να διαβάσω αυτό το topic-τέρας :wacko:

ποιο ειναι το καλυτερο format για τραγουδια? απο αποψη μεγεθους και ποιοτητας..

Υπάρχουν πολλές απόψεις.

Κατά τη γνώμη μου το καλύτερο είναι το AAC, εν συνεχεία το OGG Vorbis, και μετά το WMA. Πολύ καλά αποτελέσματα έχει και ο ATRAC3, αλλά χρησιμοποιείται μονάχα στα players της Sony.

Το πρόβλημα με όλα αυτά είναι πως δεν αποτελούν στάνταρ στις συσκευές αναπαραγωγής κι έτσι η χρήση τους είναι κάπως περιορισμένη.

Ο παλιός πλέον MP3 κρατιέται στην κορυφή της αγοράς μονάχα λόγω της εξάπλωσης και της ευρείας χρήσης του.

Νίκος Καββαδίας

ap oso xero einai ta mp3 !! ta opoia einai kai mikra kai me polu kaluterh poiothta toulaxiston apo ta wav !!

Το δεύτερο δεν ισχύει, σε καμία περίπτωση :!:

Τα WAV αρχεία περιέχουν ολόκληρη την ηχητική πληροφορία και ούτε καν συμπιεσμένη με κάποιον μη απολεστικό τρόπο!

Τo MP3 (MPEG Audio Layer - III όπως είναι το πλήρες όνομά του) είναι ένας απωλεστικός αλγόριθμος συμπίεσης του ήχου.

Εκτός της φυσικής συμπίεσης που εκτελεί στο αρχικό αρχείο, κόβει και πάρα πολλές ηχητικές πληροφορίες βασιζόμενο σε ένα ψυχοακουστικό μοντέλο του ανθρώπου, σύμφωνα με το οποίο από τις παραπλήσιες συχνότητες ακούγονται μονάχα αυτές που έχουν τη μεγαλύτερη ένταση. Ο αλγόριθμος αναλύσει το αρχείο και πετάει τις πληροφορίες που υποτίθεται ότι δεν γίνονται αντιληπτές. Επίσης κόβει συχνότητες που είναι έξω από τα όρια της ανθρώπινης ακοής.

Όπως καταλαβαίνεται δεν είναι δυνατόν τα MP3 (αλλά και οποιοδήποτε αρχείο ήχου που έχει υποστεί απολεστική συμπίεση) να έχει καλύτερη ποιότητα ήχου από τα ασυμπίεστα ή αυτά που έχουν υποστεί μη απολεστική συμπίεση (βλέπε FLAC).

Ζητώ συγνώμη αν ξεφύγαμε από το θέμα του θέματος, αλλά επιβαλόταν. :innocent:

Νίκος Καββαδίας

παιδια να ρωτησω κατι; εχω τις υπερυθρες mobile action MA-620. ειναι συμβατες με το Κ700i? στο cd που υπηρχε μεσα δεν υπαρχει το προγραμμα του Handset Manager για K700i... αλλα λειτουργει κανονικα, δηλ. μπορω και ανταλασσω αρχεια μεσω IR.

εφοσον το ΜΑ-620 εχει σταματησει η παραγωγη του, που μπορω να βρω το τελευταιο Handset Manager που να υποστηριζει το K700i ? στο mobileaction.com εχει μονο για το MA-660 μοντελο.

παντως οπως ειπα λειτουργει κανονικα με το MA-620 !!!

Συγνωμη αν εχει αναφερθει ξανα!

mboreis na sindeeis to kinito me to pc mesw tou kalwdiou alla den mborewis na xrisimopoieis tin handset manager tis MA.kai na sou pw kai kati den se polinoiazei xrisimopoihse allo programma einai anagki nanai tis MA???

http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002

Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde

Το δεύτερο δεν ισχύει, σε καμία περίπτωση :!:

Τα WAV αρχεία περιέχουν ολόκληρη την ηχητική πληροφορία και ούτε καν συμπιεσμένη με κάποιον μη απολεστικό τρόπο!

Τo MP3 (MPEG Audio Layer - III όπως είναι το πλήρες όνομά του) είναι ένας απωλεστικός αλγόριθμος συμπίεσης του ήχου.

Εκτός της φυσικής συμπίεσης που εκτελεί στο αρχικό αρχείο, κόβει και πάρα πολλές ηχητικές πληροφορίες βασιζόμενο σε ένα ψυχοακουστικό μοντέλο του ανθρώπου, σύμφωνα με το οποίο από τις παραπλήσιες συχνότητες ακούγονται μονάχα αυτές που έχουν τη μεγαλύτερη ένταση. Ο αλγόριθμος αναλύσει το αρχείο και πετάει τις πληροφορίες που υποτίθεται ότι δεν γίνονται αντιληπτές. Επίσης κόβει συχνότητες που είναι έξω από τα όρια της ανθρώπινης ακοής.

Όπως καταλαβαίνεται δεν είναι δυνατόν τα MP3 (αλλά και οποιοδήποτε αρχείο ήχου που έχει υποστεί απολεστική συμπίεση) να έχει καλύτερη ποιότητα ήχου από τα ασυμπίεστα ή αυτά που έχουν υποστεί μη απολεστική συμπίεση (βλέπε FLAC).

Ζητώ συγνώμη αν ξεφύγαμε από το θέμα του θέματος, αλλά επιβαλόταν. :innocent:

ok dn to ixera auto pou les !! alla exo diavasei oti ama exoun megalo bitrate (nomizo etsi legete) dhladh pano apo 128 exoun para polu kalh poiothta hxou kai einai sxedon san ta cd !!

Έχω πάρει θήκη body glove από το Γερμανό στην Ακαδημίας πριν ένα μήνα περίπου, νομίζω έκανε γύρω στα 12 ευρώ. Πολύ καλή και βολική στο πάτημα των κουμπιών, δεν εμποδίζει καμία λειτουργία.

ok thnks gia tn plhoforia !! allh mia erothsh !! dhmiourgei provlhma stn othoni> ennoo fainetai akthara h oxi?

Ε οπωσδήποτε δεν είναι και το ίδιο αν δεν έχεις καθόλου θήκη, αλλά φαίνεται σχετικά καθαρά
Γιώργος

mboreis na sindeeis to kinito me to pc mesw tou kalwdiou alla den mborewis na xrisimopoieis tin handset manager tis MA.kai na sou pw kai kati den se polinoiazei xrisimopoihse allo programma einai anagki nanai tis MA???

oxi bebaia apla poulisa to MA-620 se ena filaraki me K700 kai tha thela na toy dwsw kai to programma gia na kanw sosti douleia... anyway poio allo programma proteineis? to Oxygen doulevei?

oxi bebaia apla poulisa to MA-620 se ena filaraki me K700 kai tha thela na toy dwsw kai to programma gia na kanw sosti douleia... anyway poio allo programma proteineis? to Oxygen doulevei?

ame mia xara douleuei!

http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002

Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde

re paidia na rotiso kati !! isos einai ligo xazo alla dn mporo na to vro !!phga na apothikeuso shmera ena aritho kai onoma sto kinito kai dn xero pos vazei to gramma ς (ellhniko teliko sigma ) gia fotiste me ligo !!

re paidia na rotiso kati !! isos einai ligo xazo alla dn mporo na to vro !!phga na apothikeuso shmera ena aritho kai onoma sto kinito kai dn xero pos vazei to gramma ς (ellhniko teliko sigma ) gia fotiste me ligo !!

δεν υπαρχει τελικο σιγμα στα κινητα της ericsson,απο τα πρωτα μοντελα μεχρι και τα τωρινα δεν εχει λυθει αυτο το σημαντικο προβλημα με το "ς".

[sIGPIC][/sIGPIC]

ok dn to ixera auto pou les !! alla exo diavasei oti ama exoun megalo bitrate (nomizo etsi legete) dhladh pano apo 128 exoun para polu kalh poiothta hxou kai einai sxedon san ta cd !!

Τα 128 είναι καλά, αναλόγως όμως με το ηχοσύστημα. Με δυο απλά ηχεία π.χ. υπολογιστή δεν θα δεις σημαντική διαφορά. Σε ένα όμως πολύ καλό σύστημα π.χ. home theater ή car audio θα δεις πολύ μεγάλη διαφορά από τα 128 εάν κάνεις κωδικοποίηση στα 320.

Νίκος Καββαδίας

δεν υπαρχει τελικο σιγμα στα κινητα της ericsson,απο τα πρωτα μοντελα μεχρι και τα τωρινα δεν εχει λυθει αυτο το σημαντικο προβλημα με το "ς".

Το δικό μου γιατί το έχει; Και αν θυμάμαι καλά, νομίζω και το Τ28s (που είχα) το είχε το τελικό "ς". Στο Κ700 αν βάλεις Τ9 μου βγάζει το "ς". Χωρίς Τ9 δεν το βγάζει γιατί γραφει μόνο με ΚΕΦΑΛΑΙΑ.

Το δικό μου γιατί το έχει; Και αν θυμάμαι καλά, νομίζω και το Τ28s (που είχα) το είχε το τελικό "ς". Στο Κ700 αν βάλεις Τ9 μου βγάζει το "ς". Χωρίς Τ9 δεν το βγάζει γιατί γραφει μόνο με ΚΕΦΑΛΑΙΑ.

nai alla sto eurethrio onomaton dn grafei mono kefalaia kai dn yparxei to teliko s!! einai to proto mou se !! ta prohgoumena htan ola nokia !:) thnk pantos!!

• The title was changed to Sony Ericsson K700i