Jump to content

Nikos_IR

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Nikos_IR

  1. Δοκίμασε να κατεβάσεις από εδώ το λογισμικο:http://gr.samsungmobile.com/mobile_phone/manual.jsp Σίγουρα δεν είναι φυσιολογικό....να το πας service γρήγορα :mad:
  2. Κινητό, μπαταρία, manual, και ένα Handsfree...το οποίο δεν στέκεται με τπτ στα δικά μου αυτιά :lol:
  3. φαίνεται ότι είμαστε λίγοι φίλε, oneiropolos :D
  4. "χτυπώντας" στο google τη φράση .amr files http://www.google.com.gr/search?hl=el&q=.amr+files&meta= θα βρεις κάτι σχετικό. Δεν έχω δοκιμάσει.
  5. Φίλε oneiropolos απέφευγε όσο μπορείς τα greeklish...είναι πολύ κουραστικά για εμάς τους older... :) Στο θέμα που αναφέρεις είναι όντως έτσι. Ο ηχος εγράφεται σε ΑΜR format και δεν ακούγεται παρά μόνο από το ακουστικό. Αλλά γιατί δεν κάνεις το τραγούδι mp3 στον Η/Υ και να το μεταφέρεις στο τηλέφωνο μέσω bluetooth? Απ' ότι φαίνεται δέχεται μόνο mp3 σαν ήχους κλήσης.
  6. Το πήρα και εγώ (...που είχα να αλλάξω κινητό 4 χρόνια!!!!) Οι φωτογραφίες είναι σχετικά καλές (συγκρίνοντας τες με ψηφιακή) αλλά υπάρχει θόρυβος (κόκος), ο οποίος όταν δεν υπάρχει καλός φωτισμός είναι αρκετά έντονος (όμως κινητό πήρες, όχι camera). Σου έστειλα μία στο e-mail σου. Αυτό που μου αρέσει είναι ότι ο ήχος της κάμερας μπορεί να απενεργοποιηθεί. :cool: (ούτε σχρατσσσσσ ούτε τίποτα). To video του αρκετά καλό (mp4). Η εξωτερική οθόνη όταν βρίσκεσαι έξω κάτω από τον ήλιο δεν βλέπεις σχεδόν τίποτα! όχι ότι έβλεπα κάτι στο προηγούμενο κινητό μου (Siemens). Στα μυνήματα θέλει 2-3 sec παραπάνω για να τα στείλεις. Δεν χάλασε κι ο κόσμος! Έχω στείλει μια φωτο σε Nokia μεσω BT και όλα εντάξει. Ας μου πει κάποιος αν γνωρίζει, γιατί όταν μεταφέρω αρχεία μέσω bluetooth στο PC πρέπει να κάνω για κάθε αρχείο την ίδια διαδικασία (λήψη αρχείου κλπ)? ή κάτι κάνω λάθος? Επίσης όταν κάποιος με καλεί και θέλω να το γυρίσω στο αθόρυβο, υπάρχει τρόπος? (γιατί από τα πλαινά πλήκτρα αυξομείωσης.... τον γειώνεις κανονικά... :lol: )
  7. Αμ μπορεί κάποιος φίλος ας γράψει ένα USB bluetooth (adaptor) που είναι σίγουρο ότι δουλεύει με το samsung. Thanks :)
  8. Παίζει mp3 σαν ήχους κλήσης? :O
  9. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά :) Θα δώ τι firmware έχει και αν μπορούμε να απενεργοποιήσουμε εντελώς το 3G μιας και δεν το χρησιμοποιεί καθόλου (δώρο ήταν το τηλέφωνο) και αν δεν στρώσει μάλλον είναι πρόβλημα μπαταρίας (μην έχουμε τίποτα φωτιές ) Θα σας ενημερώσω προσεχώς.
  10. Καλημέρα παιδιά, Να προσθέσω και εγώ μια εμπειρία από ένα φίλο μου, [για χάρη του διάβασα σχεδόν όλο το thread μιας και αυτός δεν έχει internet], όσον αφορα την μπαταρία του V800. Παρουσιάζει το εξής πρόβλημα: ξαφνικά εκεί που το κινητό είναι π.χ. στο τραπέζι, ανοικτό η μπαταρία υπερθερμαίνεται και αδειάζει εντελώς σε 15 λεπτά περίπου. Το καταλαβαίνουμε από τον ήχο και όταν πας να πιάσεις το κινητό από την πίσω μεριά "ζεματάει" αυτό γίνεται χωρίς κάποιον εμφανή λόγο αλλοτε κάθε 3-4 μέρες, άλλοτε κάθε 6-7-8 μέρες κλπ. Είδα δυό post (938-939) με προβλήματα μπαταρίας αλλά κάτι τέτοιο δεν είδα να έχει αντιμετωπίσει αλλος χρήστης. Έχει κανείς υπόψιν του κάτι σχετικό? Ευχαριστώ
  11. Μπράβο σε όλους τους συντελεστές του site, αλλά σαν niewbie που θέλω να δω κάποιες πληροφορίες και εντυπώσεις για το SE 700i πραγματικά τα χω βρεί σκούρα. Θα προσπαθήσω όσο μπορώ να διαβάσω αυτό το topic-τέρας :wacko:
×
×
  • Create New...