redcon Δημ. June 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2004 Δεν ειπα οτι ειδικα αυτη εχει προβλημα. Απλα και αυτη εχει. Αρα η οθονη κατω απο ηλιο δεν ειναι αριστη, οπως και των αλλων τηλ/νων νε ΤΦΤ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HELLRAISER Δημ. June 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2004 Ναι ρε φιλε Redcon ελεος αμα ειναι κατσε κατω και απο μια λαμπα για να εχεις ακομα χειροτερα αποτελεσματα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paokaras45 Δημ. June 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sougie (25 Ιούν. 2004 , 13:55) μόνο 500 αριθμούς και μάλιστα έναν έναν? Αλήθεια? Μήπως πρέπει να πάμε για 7610? Νεα προσφορα! Μαζί με το Κ700 δώρο ένα σετ μπλοκάκι/στυλό για τις επαφές υπαριθμόν 750 και πάνω.....! :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. June 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sougie (25 Ιούν. 2004 , 13:55) μόνο 500 αριθμούς και μάλιστα έναν έναν? Αλήθεια? Μήπως πρέπει να πάμε για 7610? Aν πας στις επαφες/προηγμενες/κατ μνημης θα δεις οτι παιρνει 500 στο τηλ και της καρτας. Αλλα επειδη εχω πολλαπλα παιδια η καρτα δεν μου κανει. Για 7610 το σκεφτηκα αλλα εμενα δεν μου αρεσε. Διοτι κανει 100 ευρω παραπανω, δεν εχει ραδιοφωνο, ειναι μεγαλυτερο, βαρυτερο, εχει στραβο και χωμενο πληκτρολογιο και ειναι μπουρδελιαρικο στο σχεδιασμο. Οθονη ιδια, ηχος/σημα τα ιδια, φωτο δεν τραβαω, αρα γιατι να το παρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bergyr Δημ. June 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2004 Τι λέτα βρε παιδιά , η μνήμη τηλεφώνου έχει 510 αριθμούς, μπορείς όμως να αποθηκεύσεις σε κάθε επαφή μέχρι 5 αριθμούς. Παράθεση "Όποιος ελεύθερα συλλογάται,συλλογάται καλά."Ρήγας Φεραίος" http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9674.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christ-k Δημ. June 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2004 Σήμερα το είδα και το έπιασα σε ένα τιμ σέντερ...το ντέμο φυσικά, δεδομένου πως το κινητό είναι σφραγισμένο και σχεδόν κανένας δεν το ανοίγει.... :o Οι διαπιστώσεις μου είναι σχετικές με μιας αμφίβολης αισθητικής εμφάνιση (φυσικά σημείο υποκειμενικό, με αντικειμενικές όμως προεκτάσεις...), με εξωτερικά υλικά που φαίνονται ποιοτικά και αυτό βέβαια είναι απόρροια των σταθερών προσόψεων... Ομως, τουλαχιστον στο ντέμο- και παρακαλώ να γίνει μνεία και από το σύνολο των αγοραστών στο σημείο αυτό...- ενώ η χρήση των πλήκτρων μου φάνηκε κανονική, το joystick όμως στην κίνηση προς τα μέσα (επιβεβαίωση) εξεπλάγην με το θόρυβο (=κρότο) που έκανε...., θυμίζοντάς μου τον κροτο των φυσσάλίδων στα προστατευτικά πλαστικά συσκευασιών, που όλοι μας σπάμε σαν τρελοί...όταν τα βρούμε μπροστά μας....! :whistle: ...Μιλάμε για θόρυβο που ακούγεται αρκετά και φυσικά είναι άκρως ενοχλητικός στην επανάληψή του....Παρακαλώ ας αναφερθεί αν αυτό συμβαίνει και στα κανονικά τηλέφωνα, γιατί σκοπός του φόρουμ δεν είναι να συγκαλύπτουμε, αλλά να ενημερώνουμε... :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos.f Δημ. June 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2004 Παιδιά ερώτηση για τους έχοντες το κινητό. Πόσα ονόματα έχει η φωνητική κλήση? Έχει ανοιχτή ακρόαση? Συνεργάζεται με win 98 ??? Το ράδιο θέλει και το ακουστικο σαν κεραία?? Παράθεση Προηγούμενα τηλέφωνα T28, T29, T68i SX1, Nokia 6280,Nokia 6230,Nokia 6720 , HTC P3650 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bergyr Δημ. June 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος christ-k (25 Ιούν. 2004 , 14:35) Σήμερα το είδα και το έπιασα σε ένα τιμ σέντερ...το ντέμο φυσικά, δεδομένου πως το κινητό είναι σφραγισμένο και σχεδόν κανένας δεν το ανοίγει.... :o Οι διαπιστώσεις μου είναι σχετικές με μιας αμφίβολης αισθητικής εμφάνιση (φυσικά σημείο υποκειμενικό, με αντικειμενικές όμως προεκτάσεις...), με εξωτερικά υλικά που φαίνονται ποιοτικά και αυτό βέβαια είναι απόρροια των σταθερών προσόψεων... Ομως, τουλαχιστον στο ντέμο- και παρακαλώ να γίνει μνεία και από το σύνολο των αγοραστών στο σημείο αυτό...- ενώ η χρήση των πλήκτρων μου φάνηκε κανονική, το joystick όμως στην κίνηση προς τα μέσα (επιβεβαίωση) εξεπλάγην με το θόρυβο (=κρότο) που έκανε...., θυμίζοντάς μου τον κροτο των φυσσάλίδων στα προστατευτικά πλαστικά συσκευασιών, που όλοι μας σπάμε σαν τρελοί...όταν τα βρούμε μπροστά μας....! :whistle: ...Μιλάμε για θόρυβο που ακούγεται αρκετά και φυσικά είναι άκρως ενοχλητικός στην επανάληψή του....Παρακαλώ ας αναφερθεί αν αυτό συμβαίνει και στα κανονικά τηλέφωνα, γιατί σκοπός του φόρουμ δεν είναι να συγκαλύπτουμε, αλλά να ενημερώνουμε... :o Τουκάχιστον στο δικό μου κανένας θόρυβος. Παράθεση "Όποιος ελεύθερα συλλογάται,συλλογάται καλά."Ρήγας Φεραίος" http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9674.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paokaras45 Δημ. June 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2004 Ε δεν νομίζω το joistick του dummy να είναι ίδιο με του κανονικού τηλεφώνου? Για πείτε ρε παιδιά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bergyr Δημ. June 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nikos.f (25 Ιούν. 2004 , 14:39) Παιδιά ερώτηση για τους έχοντες το κινητό. Πόσα ονόματα έχει η φωνητική κλήση? Έχει ανοιχτή ακρόαση? Συνεργάζεται με win 98 ??? Το ράδιο θέλει και το ακουστικο σαν κεραία?? 30 Ναι Δεν ξέρω Ναι Παράθεση "Όποιος ελεύθερα συλλογάται,συλλογάται καλά."Ρήγας Φεραίος" http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9674.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superfot Δημ. June 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος redcon (25 Ιούν. 2004 , 14:19) Aν πας στις επαφες/προηγμενες/κατ μνημης θα δεις οτι παιρνει 500 στο τηλ και της καρτας. Αλλα επειδη εχω πολλαπλα παιδια η καρτα δεν μου κανει. Για 7610 το σκεφτηκα αλλα εμενα δεν μου αρεσε. Διοτι κανει 100 ευρω παραπανω, δεν εχει ραδιοφωνο, ειναι μεγαλυτερο, βαρυτερο, εχει στραβο και χωμενο πληκτρολογιο και ειναι μπουρδελιαρικο στο σχεδιασμο. Οθονη ιδια, ηχος/σημα τα ιδια, φωτο δεν τραβαω, αρα γιατι να το παρω? prwton i othoni den einai idia me ta proigoumena nokia (an auto enoeis)einai poli kaliteri poio fwtini,poio kala xrwmata kai genikotera kaliteri,an ta mp3 sto k700 paizoun opws sto p900 tote to k700 paizei kalitera mp3 alla to 7610 exei poli kalitero ixeio apo 6600 kai einai kai smartphone(ngage paixnidia,polles efarmoges,opera browser) kai kartes minimis,egw pisteuw oti axizei na dwseis 100 euro parapano kai to 7610 kata tin gnwmi mou einai mikro kinito(kai poli lepto) kai den diaferi poli apo to k700 alla epeidei den exw dei apo konta to k700 kapoios pou exei kai ta dio as ta bgali mia fwto na ta sigrinoume. parolou pou entipwsiastika apo to k700 epeidei i sonyericsson den exei xanabgalei pote toso kalo non-smartphone kinito pisteuw oti axizei na dwsei kapoios 100 eurw parapanw gia 7610 Παράθεση Try not to become a man of success, but rather try to become a man of value. Albert Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. June 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος christ-k (25 Ιούν. 2004 , 14:35) Σήμερα το είδα και το έπιασα σε ένα τιμ σέντερ...το ντέμο φυσικά, δεδομένου πως το κινητό είναι σφραγισμένο και σχεδόν κανένας δεν το ανοίγει.... :o Οι διαπιστώσεις μου είναι σχετικές με μιας αμφίβολης αισθητικής εμφάνιση (φυσικά σημείο υποκειμενικό, με αντικειμενικές όμως προεκτάσεις...), με εξωτερικά υλικά που φαίνονται ποιοτικά και αυτό βέβαια είναι απόρροια των σταθερών προσόψεων... Ομως, τουλαχιστον στο ντέμο- και παρακαλώ να γίνει μνεία και από το σύνολο των αγοραστών στο σημείο αυτό...- ενώ η χρήση των πλήκτρων μου φάνηκε κανονική, το joystick όμως στην κίνηση προς τα μέσα (επιβεβαίωση) εξεπλάγην με το θόρυβο (=κρότο) που έκανε...., θυμίζοντάς μου τον κροτο των φυσσάλίδων στα προστατευτικά πλαστικά συσκευασιών, που όλοι μας σπάμε σαν τρελοί...όταν τα βρούμε μπροστά μας....! :whistle: ...Μιλάμε για θόρυβο που ακούγεται αρκετά και φυσικά είναι άκρως ενοχλητικός στην επανάληψή του....Παρακαλώ ας αναφερθεί αν αυτό συμβαίνει και στα κανονικά τηλέφωνα, γιατί σκοπός του φόρουμ δεν είναι να συγκαλύπτουμε, αλλά να ενημερώνουμε... :o Καμμια σχεση!! Δεν κανει τετοιο θορυβο. Οπως και τα πληκτρα. Μια χαρα ειναι!!! Ειδα και εγω το ντεμο στο Γερμανο, ασε που ηταν και πιο βαρυ απο το κανονικο τηλεφωνο! Μην παιρνετε ως μετρο συγκρισης το ψευτικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bergyr Δημ. June 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2004 Άρχισε ο πόλεμος από τη nokia.Το γιατί, το καταλαβαίνετε: επειδή το 700 είναι πραγματικά άξιος ανταγωνιστής και κερδίζει τη μάχη στα σημεία. Παράθεση "Όποιος ελεύθερα συλλογάται,συλλογάται καλά."Ρήγας Φεραίος" http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9674.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimant Δημ. June 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2004 Παιδιά είμουν προχθες στην αθήνα, κέντρο με τρελλό ήλιο και μια χαρα φαινότανε... δε μιλάω σε σύγκριση με το Τ610, μιλάω γενικά- φαινεται τέλεια. Τώρα redcon δε ξέρω τι απαιτήσεις έχεις από ένα τηλέφωνο... πάντως αν κρίνω από τα υπόλοιπα που έγραψες, ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. June 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bergyr (25 Ιούν. 2004 , 14:34) Τι λέτα βρε παιδιά , η μνήμη τηλεφώνου έχει 510 αριθμούς, μπορείς όμως να αποθηκεύσεις σε κάθε επαφή μέχρι 5 αριθμούς. Eγω νομιζω οτι ειναι 500 συνολο. Δηλαδη 100 ονοματα με 5 αριθμους, η 250 ονοματα με 2 αριθμους κλπ. Μετραει αριθμους και οχι ονοματα. Κανεις ξερει να βοηθησει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bergyr Δημ. June 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος superfot (25 Ιούν. 2004 , 14:47) parolou pou entipwsiastika apo to k700 epeidei i sonyericsson den exei xanabgalei pote toso kalo non-smartphone kinito pisteuw oti axizei na dwsei kapoios 100 eurw parapanw gia 7610 Ναι, και να ψάξει όλη την Ελλάδα για να το βρει χωρίς καμένα pixel.Πάντως αφού άρχισαν οι συγκρίσεις με ένα smartphone, φαίνεται ότι το 700 αξίζει πραγματικά. Παράθεση "Όποιος ελεύθερα συλλογάται,συλλογάται καλά."Ρήγας Φεραίος" http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9674.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. June 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dimant (25 Ιούν. 2004 , 14:58) Παιδιά είμουν προχθες στην αθήνα, κέντρο με τρελλό ήλιο και μια χαρα φαινότανε... δε μιλάω σε σύγκριση με το Τ610, μιλάω γενικά- φαινεται τέλεια. Τώρα redcon δε ξέρω τι απαιτήσεις έχεις από ένα τηλέφωνο... πάντως αν κρίνω από τα υπόλοιπα που έγραψες, ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ!! Δηλαδη αν δινω 420 ευρα να μην εχω απαιτησεις? Και νομιζω οτι εχω λιγες. Οσο για την οθονη στον ηλιο δεν φαινεται. FACT. Μην πατε να με βγαλετε στραβο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. June 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2004 paokaras45 ηχογράφηση κάνει σε amr αρχείο, χωρίς κανένα περιορισμό νομίζω και δε γίνεται εγγραφή από το ράδιο. Κάτω από λαμπερό ήλιο και μένα μου φαίνεται ότι δε φαίνεται άψογα αλλά ικανοποιητικά!! Χρήστο καμία σχέση αυτά που λέγανε για κρότο, ένα φυσιολογικό θόρυβο κάνει όπως τα περισσότερα κινητά. Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bergyr Δημ. June 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος redcon (25 Ιούν. 2004 , 14:59) Eγω νομιζω οτι ειναι 500 συνολο. Δηλαδη 100 ονοματα με 5 αριθμους, η 250 ονοματα με 2 αριθμους κλπ. Μετραει αριθμους και οχι ονοματα. Κανεις ξερει να βοηθησει? Αυτό λέω κι εγώ.Π.αντως 510 αριθμοί +220-250 της sim πιστεύω είναι καλά.Δεν είναι smartphone. Παράθεση "Όποιος ελεύθερα συλλογάται,συλλογάται καλά."Ρήγας Φεραίος" http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9674.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. June 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος superfot (25 Ιούν. 2004 , 14:47) prwton i othoni den einai idia me ta proigoumena nokia (an auto enoeis)einai poli kaliteri poio fwtini,poio kala xrwmata kai genikotera kaliteri,an ta mp3 sto k700 paizoun opws sto p900 tote to k700 paizei kalitera mp3 alla to 7610 exei poli kalitero ixeio apo 6600 kai einai kai smartphone(ngage paixnidia,polles efarmoges,opera browser) kai kartes minimis,egw pisteuw oti axizei na dwseis 100 euro parapano kai to 7610 kata tin gnwmi mou einai mikro kinito(kai poli lepto) kai den diaferi poli apo to k700 alla epeidei den exw dei apo konta to k700 kapoios pou exei kai ta dio as ta bgali mia fwto na ta sigrinoume. parolou pou entipwsiastika apo to k700 epeidei i sonyericsson den exei xanabgalei pote toso kalo non-smartphone kinito pisteuw oti axizei na dwsei kapoios 100 eurw parapanw gia 7610 Το 7610 το δουλεψα (ενος φιλου) το Κ700 το εχω εδω και 2 μερες. Αξιολογοτατο το 7610 και βελτιωμενο σε πολλα πραγματα απο το 6600 πχ. Αλλα εμενα το Κ700 με βολευει περισσοτερο. Δεν ακουω ΜΡ3 ουτε βγαζω φωτο. Θελω να χωραει στο τσεπακι του σακκακιου μου, να μιλαω με καλη ποιοτητα, να μην τριζει, να διαρκει η μπατταρια, κλπ. Με λιγα λογια για τις δικες μου αναγκες το Κ700 με βολευει περισσοτερο. Αλλον μπορει το 7610, κοκ. Γενικα ας μην πεφτουμε στη παγιδα ποιο ειναι το καλυτερο, αλλα να λεμε για τις ΔΙΚΕΣ μας αναγκες ποιο βολευει περισσοτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kp86 Δημ. June 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2004 exei dokimasei kanenas to car 100?to prospathousa extes kai den douleve..i othoni tou poli kali opos poli kalo pou pernei mp3 arxeia san ixo klisis.kala ebala kai flash apo kato kai piga na travixo mia foto grafia sto skotadi me to ensomatomeno flash kai to flash pou mpenei apo kato..kanei tin nixta mera :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosss Δημ. June 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2004 Μπορει να κανει ζουμ σε μια φωτογραφια αφου εχει αποθηκευτει?(πχ μια σελιδα βιβλιου θα μπορουμε να την διαβαζουμε? :whistle: :whistle: ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iggy75 Δημ. June 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2004 Υπαρχει ακομα στο Κ700 το ενοχλητικο χαρακτηριστικο των Τ610-Ζ600 οπου η ωρα του ξυπνητηριου καλυπτε στην οθονη αναμονης την ημερομηνια?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. June 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος christ-k (25 Ιούν. 2004 , 14:35) Σήμερα το είδα και το έπιασα σε ένα τιμ σέντερ...το ντέμο φυσικά, δεδομένου πως το κινητό είναι σφραγισμένο και σχεδόν κανένας δεν το ανοίγει.... :o Οι διαπιστώσεις μου είναι σχετικές με μιας αμφίβολης αισθητικής εμφάνιση (φυσικά σημείο υποκειμενικό, με αντικειμενικές όμως προεκτάσεις...), με εξωτερικά υλικά που φαίνονται ποιοτικά και αυτό βέβαια είναι απόρροια των σταθερών προσόψεων... Ομως, τουλαχιστον στο ντέμο- και παρακαλώ να γίνει μνεία και από το σύνολο των αγοραστών στο σημείο αυτό...- ενώ η χρήση των πλήκτρων μου φάνηκε κανονική, το joystick όμως στην κίνηση προς τα μέσα (επιβεβαίωση) εξεπλάγην με το θόρυβο (=κρότο) που έκανε...., θυμίζοντάς μου τον κροτο των φυσσάλίδων στα προστατευτικά πλαστικά συσκευασιών, που όλοι μας σπάμε σαν τρελοί...όταν τα βρούμε μπροστά μας....! :whistle: ...Μιλάμε για θόρυβο που ακούγεται αρκετά και φυσικά είναι άκρως ενοχλητικός στην επανάληψή του....Παρακαλώ ας αναφερθεί αν αυτό συμβαίνει και στα κανονικά τηλέφωνα, γιατί σκοπός του φόρουμ δεν είναι να συγκαλύπτουμε, αλλά να ενημερώνουμε... :o Καμία σχέση με το κανονικό τηλέφωνο βρε φίλε μου καλέ, το joystick έχι ΑΨΟΓΗ λειτουργία χωρίς κανένα θόρυβο! Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyramas Δημ. June 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2004 To ξυπνητήρι καλύπτει την ώρα. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν το βάλανε δεξιά ώστε να καλύπτει την ημερομηνία... Παράθεση A Diary of Kyramas - Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts