NiCkOs_gr Δημ. December 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2004 απορίες: -τον τηλεφωνικό κατάλογο πώς μπορώ να το στείλω στο pc? -γιατί κάποια τηλέφωνα μου τα εμφανίζει αντεγραμένα στο τηλέφωνο ενώ άλλα για να τα δώ πρέπει να επιλέγω την κάρτα sim?(μπορώ να το κάνω να τα δείχνει όλα μαζί?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiCkOs_gr Δημ. December 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2004 ακόμα μία σε συσκευή που έχει εντοπιστεί μέσω bluetooth(Τ610), αναφέρει ότι μπορώ να πραγματοποιήσω push to talk, αυτό πως γίνεται...άν φυσικά γίνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostirop Δημ. December 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος stamos (13 Δεκ. 2004 , 21:55) εγω παντως το εχω δοκιμασει και στο Κ700 και στο F500 και στα 2 επαιξε κανονικα Den antilego, alla standard kati exei na kanei me to firware gia na mporei na paizei se merikous kai se alous oxi, re stamos (kai sorry an to exeis idi anaferei kai den to prosekda :o ). pio firmware exeis?!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sverver Δημ. December 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2004 Πάντως στο δικο μου VODA live με την R2V εκδοση, το DRM PACKAGER δουλεύει άψογα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. December 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος 21century (13 Δεκ. 2004 , 23:13) Ti na po oti ki an dokimasa me ta MMS tipota kai xreo8ika san blakas... Δεν προλαβαίνω να διαβάσω αν έχεις βάλει τις σωστές ρυθμίσεις άπό vodafone, το οποίο γίνεται είτε με κλήση στο 13830 για να σου στείλουν sms, ή με επίσκεψη στο http://www.vodafone.gr/live1/page.jsp?pid=0001010800&vars=0000000000 Πάντως αν ενεργοποιήσεις το Live! περιέχει και τις ρυθμίσεις για MMS και δεν χρειάζεται το συγκεκριμένο προφίλ στο connectivity/datacomms. Αν δεν θες live! παραμένεις με το Vodafone MMS προφιλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. December 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2004 Telika me tis ru8misies an kano anaba8misi ua kaluterpsei h oxi? to exei dokimasei kanenas afto giati ta mms den doulevoun... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. December 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2004 Μια τελευταια ερωτηση πριν αγορασω το κινητο:Στην εκδοση voda live οι υπερυθρες ειναι ξεκλειδωτες ε και το bluetooth?????Γιατι εχω gx20 και αν παρω νεο κινητο με κλειδωματα κτλ θα πεσω απο κανενα μπαλκονι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiCkOs_gr Δημ. December 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2004 einai kleidwmena nomizw ektos apo ta kokkina xrwmata pantou... kai exei 20 eurw f8hnotera...opote to perneis apo germano h allou Vodafone 301+FPA Germanos 314+fpa TIM 320+FPA (alles times den kserw se auta rwthsa prin agorasw) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nismo Δημ. December 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2004 ναι είναι ξεκλείδωτα αλλά σου κλειδώνει τα mp3 (δεν τα παίρνει σαν ringtone) οπότε αν μπορείς να πάρτο χωρίς live δε θα χάσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paokaras45 Δημ. December 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος NiCkOs_gr (14 Δεκ. 2004 , 23:47) einai kleidwmena nomizw Το κινητό δέν είναι κλειδωμένο!!! ναι είναι ξεκλείδωτα αλλά σου κλειδώνει τα mp3 (δεν τα παίρνει σαν ringtone) οπότε αν μπορείς να πάρτο χωρίς live δε θα χάσεις Τα mp3 δεν τα πέρνει σαν ringtone, αλλα με την τελευταία αναβάθμιση και με το drm πρόγραμμα της SE αυτό μπορεί να ξεπεραστεί! Ψάξε λίγο στο φόρουμ και θα βείς τον ακριβή τρόπο! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. December 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2004 Mono me anaba8misi ginetai giati ta mp3 den mporoun na doulepsoun allios... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiCkOs_gr Δημ. December 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2004 ennow apo an to parei apo vodafone... douleuoun kanonika bluetooth ypery8res? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paokaras45 Δημ. December 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος NiCkOs_gr (15 Δεκ. 2004 , 23:47) ennow apo an to parei apo vodafone... douleuoun kanonika bluetooth ypery8res? Αν και 3 πόστ πιο πάνω το αναφέρω, ασ το ξαναπώ: ΤΟ ΚΙΝΗΤ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ!!! ΕΙΤΕ LIVE ΕΙΤΕ ΟΧΙ!!! Και για να προλάβω ανούσιες ερωτήσεις... καί το bluetooth και οι υπέρυθρες είναι ξεκλείδωτες!!! :D :D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. December 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2004 Τελικα το πηρα κανονικο,oχι voda llive.Μια τελευταια ερωτηση:Οι υπερυθρες κανουν δουλεια ετσι?Δηλαδη μπορω αντι για bluetooth ή καλωδιο να παρω θυρα υπερυθρων? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dave_Steele Δημ. December 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2004 γιατί να πάρεις υπέρυθρες και όχι bluetooth? Παράθεση Ζωή είναι αυτό που συμβαίνει την ώρα που εσύ κάνεις σχέδια για το μέλλον. c_k / ck_test Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Didimos Δημ. December 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2004 Μπορείς να πάρεις ότι θες , αλλά καλύτερο είναι το bluetooth ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gka Δημ. December 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Didimos (16 Δεκ. 2004 , 15:21) Μπορείς να πάρεις ότι θες , αλλά καλύτερο είναι το bluetooth ! Πιο γρήγορα & δεν χρειάζεται οπτική επαφή για την ακρίβεια οι μόνες διαφορές :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. December 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2004 Ευχαριστω μαγκες!!Θα επανελθω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pie13 Δημ. December 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2004 Ρε παιδιά μια ερώτηση....σκοπεύουν να διορθώσουν το πρόβλημα που αργεί να ενεργοποιηθεί το μικρόφωνο??? Διορθώνεται με καμία αναβάθμιση??? Παράθεση GATE13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonick33 Δημ. December 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2004 Να και μια φωτογραφία που τράβηξα τις προάλλες σε χριστουγεννιάτικο τραπεζομάντηλο στο σαλόνι μου... http://www.dpgr.gr/usergalleries/albums/userpics/10471/CRW_3682.jpg :cool: :up: :up: K700i rulzzzz Παράθεση 360° Visits | Υπηρεσίες Σφαιρικών Πανοραμικών Απεικονίσεων Υψηλής Ανάλυσης Grixel™ - Greek Pixel Fonts | Try 13 free pixel fonts ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyramas Δημ. December 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2004 Ψήκτρα από επεξεργαστή είναι αυτή πίσω από το κινητό ? :) Παράθεση A Diary of Kyramas - Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonick33 Δημ. December 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kyramas (17 Δεκ. 2004 , 09:43) Ψήκτρα από επεξεργαστή είναι αυτή πίσω από το κινητό ? :) ;) Bingo... (6 ποστ) Τελικά ρε παιδιά αγόρασα θήκη για το κινητό... αλλά τώρα το έχω σκέτο πάλι... μιας και το κ700 έχει υπέροχο design και δεν μου πάει η καρδιά να το ντύνω... και ας αποκτήσει και καμιά γραντζουνιά... :) Παράθεση 360° Visits | Υπηρεσίες Σφαιρικών Πανοραμικών Απεικονίσεων Υψηλής Ανάλυσης Grixel™ - Greek Pixel Fonts | Try 13 free pixel fonts ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ponstan Δημ. December 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2004 Παιδιά έχω ένα φίλο που τον έκανα και πήρε το Κ700 και αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα.Έχει περάσει τα ονόματα στον τηλεφωνικό κατάλογο με ελληνικά, αλλά όταν παίρνει τηλ ή τον καλούν,βγάζει άλλα αντί άλλων. :wacko: Καμμιά φορά βγάζει και το σωστό όνομα.Εχω και γω το κιν εδώ και δυό μήνες και δεν έχω τέτοιο πρόβλημα.Έχει τύχει σε κάποιον άλλο; Παράθεση I'm afraid of what you are doing in the name of your God Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CASH Δημ. December 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2004 Ρε παιδια Bluetooth για το PC σε τι τιμη μπορω να το βρω και που. Σε Γερμανο που εχω παει μου δειξανε μονο μια με 60€. Υπαρχει πουθενα φθηνοτερα και ποσο. Ευχαριστω εκ των πρωτερων. Παράθεση Ο εξυπνος ανθρωπος παραδεχεται παντα το λαθος του, ο πονηρος βρισκει δικαιολογιες αλλα ο βλακας παντα επιμενει!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paokaras45 Δημ. December 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος CASH (17 Δεκ. 2004 , 13:38) Ρε παιδια Bluetooth για το PC σε τι τιμη μπορω να το βρω και που. Σε Γερμανο που εχω παει μου δειξανε μονο μια με 60€. Υπαρχει πουθενα φθηνοτερα και ποσο. Ευχαριστω εκ των πρωτερων. Παντού! Όπου και να πάς θα το βρεις φθηνότερα! Εκτός και αν σου δίναν αυτό για 100μ εμβέλεια, το οποίο στην ουσία είναι ψιλιάχρηστο αν το χρησιμοποιείς μόνο για το τηλέφωνο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts