Jump to content

Sony Ericsson K700i

gbil
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λοιπον δοκιμασα να περασω mpn αλλα τζιφος :wacko: δεν μπορω να καταλαβω γιατι η se το εκανε αυτο :confused: Οπως ειπα και πριν και οι φωτο και τα βιντεακια απλως καλα,τα περιμενα παντως καλυτερα.Και ειχαν δικιο οσοι λεγανε οτι την αναλυση 1280 επειδη την κανει με software το αποτελεσμα ειναι χειροτερο :whistle:
Όταν ενας άνθρωπος ειναι περιτυλιγμένος γύρω απο τον εαυτό του,δημιουργεί πολυ μικρό δέμα.

• Απαντήσεις 7,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Mophun games δεν υποστηρίζει .

Υποστηρίζει την πλατφόρμα Mascot Capsule 3D graphics

για 3D games και φυσικά τα Java που όλοι γνωρίζουμε.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουν...

Ξερει κανεις αν θα υπαρχει stock διαθεσιμο στο Πλαισιο Θεσ/νικης τη Δευτέρα(αυριο δηλαδη)?Πολυ με ρωταν και δεν μπορω να βρω καποιον που να ξερει απο εκει...

telika poia theme exei apo ti mana tu? ti bataria ke to video vgainei ligo pixeliasmeno? sync me outlook ke BT kani swsta?

filika Alexis.

P.s. rwtaw epidi me endiaferei to kinito ke exw to prototype oxi to kanoniko.

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

Γνωρίζει κανείς πότε θα έρθει στον Γερμανό ;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπάρχει κανένα νέο για την VODAFONE αν το έχει φέρει;. Αν ναι θα είναι μόνο live ή μπορεις να διαλέξεις και non live?

Kαι πώς θα βάζουμε mp3;

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μεχρι στιγμης απο τα λεγομενα, το κινητο μου φαινεται καταπληκτικο!! ( οπως ακριβως το περιμενα)! Αλλα μεχρι στιγμης η τιμη του που ειναι 420Ε το κατατασει σε ακριβο κινητο. Θα περιμενω να πεσει η τιμη του για να το τσιμπησω και εγω. Γιατι δινεις αλλα 20Ε και περνεις 6600

Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S

Current devices: iPhone 6s, Ipad 2

Δημήτρης

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton (20 Ιούν. 2004 , 16:38)

Kαι πώς θα βάζουμε mp3;

USB ΒΤ adaptor? Αν δεν έχεις πάρε ένα, θα δουλεύει και σε μελλοντικά σου κινητά! (Σε αντίθεση με ένα καλώδιο σύνδεσης, που όμως είναι πιο αξιόπιστο.)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος IVIetaCreatoR (20 Ιούν. 2004 , 16:33)

Na steileis mp3 me IrDa...

Apla "Dont try this at home"

Me proxeirous ypologismous 3mb xreiazontai 12,72 lepta gia na staloun.

http://www.langkawi.dk/n85.gif

...αν φυσικά είσαι τυχερός και τελικά σταλούν... :whistle:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Nos 55 (20 Ιούν. 2004 , 16:42)

Μεχρι στιγμης απο τα λεγομενα, το κινητο μου φαινεται καταπληκτικο!! ( οπως ακριβως το περιμενα)! Αλλα μεχρι στιγμης η τιμη του που ειναι 420Ε το κατατασει σε ακριβο κινητο. Θα περιμενω να πεσει η τιμη του για να το τσιμπησω και εγω. Γιατι δινεις αλλα 20Ε και περνεις 6600

Σε τί είναι καλύτερο το 6600 ; Επειδή παίρνει MMC ;

Εάν ναι , τότε το 6600 πρέπει να πάρεις ! :whistle:

.... φιλικά πάντα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Didimos (20 Ιούν. 2004 , 17:05)

.... φιλικά πάντα

File Didimos thelo na xereis oti ego ipostirizo to K700. Aplos mou fainetai akrivo. Anafero to 6600 gia logous MMC megaliteri othoni. Genika pantos moy aresei to K700 kai sxediasmo kai se dinatotites.

Panta filika :D

Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S

Current devices: iPhone 6s, Ipad 2

Δημήτρης

Απο χθες που εχω το κινητο εχω καταληξει οτι ειναι πολυ καλο,με καλη ποιοτητα κατασκευης,αλλα με αλμυρη τιμη.Οπως το βλεπω εγω μια τιμη μεχρι 350 ειναι η πιο δικαιη,γιατι απο αυτη την τιμη και πανω περνας σε αλλη κατηγορια κινητου,π.χ εκει που το πηρα εγω με 420 ευρω,ειχε το 7610 με 520 ευρω που οπως και να το κανουμε ειναι αλλη κατηγορια απο το κ700. ;)
Όταν ενας άνθρωπος ειναι περιτυλιγμένος γύρω απο τον εαυτό του,δημιουργεί πολυ μικρό δέμα.

Και για να πω την αληθεια το ψιλομετανοιωσα,οχι για το τηλ που ειναι πολυ καλο αλλα για το οτι εδωσα πιο πολλα απο οσα αξιζει. :o

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Didimos (20 Ιούν. 2004 , 17:05)

.... φιλικά πάντα

Ελεος πια!!Συγνωμη για το offtopic αλλα το να συγκρινετε το Κ700 με το 6230 το θεωρω λογικοτατο αλλα το να το συγκρινετε με το 6600 το θεωρω αδιανοητο!Smartphone με απλο κινητο???Ειπαμε καλο το Κ700 αλλα οχι και να το βγαλουμε ισαξιο των smartphones!! :confused:

Παιδια μην αρχισει παλι ο καθενας το μακρυ και το κοντο του.Οποιος το γουσταρει το παιρνει.Οι υπολοιποι ας παρουν κατι αλλο.Εγω μπορω να μαθω γιατι ενω κυκλοφορησε το κινητακι το θεμα δεν εχει γινει επισημασμενο?Ευχαριστω.

Λυπάμαι που επαναλαμβάνομαι,αλλά αν μπορεί κάποιος ας απαντήσει παρακαλώ.

1)Έχει επαναλαμβανόμενες σημειώσεις στο organiser;

πχ αν σημειώσω τα γενέθλια κάποιου φέτος θα με ξαναενημερώσει του χρονου χώρις κάποια επιπλέον ρυθμιση;

2)Αυτό που αναφέρθηκε για δυνατό κρότο των κουμπιών ισχύει;

3)ένταση δόνησης;

4)SMS με τ9 στέλνει κανονικά 160 χαρακτήρες το ένα μήνυμα ή υπάρχει το πρόβλημα του unicode;(Εκτιμώ την απάντησή σου Lewton,αλλά βασίζεται στο Τ630 και απλά θέλω να είμαι σίγουρος για το Κ700i.Την έχω πατήσει με άλλα κινητά :wacko: )

Φιλικά depmode :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος depmode (20 Ιούν. 2004 , 18:56)

πχ αν σημειώσω τα γενέθλια κάποιου φέτος θα με ξαναενημερώσει του χρονου χώρις κάποια επιπλέον ρυθμιση;

3)ένταση δόνησης;

4)SMS με τ9 στέλνει κανονικά 160 χαρακτήρες το ένα μήνυμα ή υπάρχει το πρόβλημα του unicode;(Εκτιμώ την απάντησή σου Lewton,αλλά βασίζεται στο Τ630 και απλά θέλω να είμαι σίγουρος για το Κ700i.Την έχω πατήσει με άλλα κινητά :wacko: )

Το 2&το 4 έχουν απαντηθεί νομίζω, το 1 ας απαντήσει κάποιος μιας και είναι σημαντικό;; Επίσης δοκίμασε κανένας να περάσει παιχνίδια του Τ630;; Αποτυχία;; Δε παίζουν καθόλου;

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος manos27m (20 Ιούν. 2004 , 19:22)

Παιδια να ρωτησω και εγω κατι.Το κ700 δεχεται τουσ ηχους με μορφη amr που εχει το 6600????

Δέχεται, δέχεται, άλλωστε ηχογραφεί και σε amr

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος depmode (20 Ιούν. 2004 , 18:56)

3)ένταση δόνησης;

1)δεν νομίζω από όσο το έψαξα

2)στο δικό μου μέχρι στιγμής όχι

3)Μία χαρά, ικανοποιητική χωρίς να είναι πολύ δυνατή,δεν είναι σαν μερικά κινητά που έχεις ήχο και δόνηση μαζί και τρίζει ο τόπος, εγώ πάντως χτες το βράδυ που το είχα στην τσέπη του παντελονιού με μόνο δόνηση το ΄΄ένιωθα΄΄ αμέσως όταν χτύπαγε.

4)ναι στέλνει κανονικά 160 χαρακτήρες

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Trobocop® (20 Ιούν. 2004 , 16:44)

USB ΒΤ adaptor? Αν δεν έχεις πάρε ένα, θα δουλεύει και σε μελλοντικά σου κινητά! (Σε αντίθεση με ένα καλώδιο σύνδεσης, που όμως είναι πιο αξιόπιστο.)

...αν φυσικά είσαι τυχερός και τελικά σταλούν... :whistle:

και που έχει θύρα usb και δεν την βλέπω εγώ?

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος CptBill (20 Ιούν. 2004 , 10:32)

1.Κρότο; :worry: Σε εμένα κάνουν εκρήξεις.

2. Έχει.

3. Γρήγορο.

4. Ναι

και για πες μου που έχει ανοικτή ακρόαση και εγώ δεν την βρίσκω? :rolleyes: :rolleyes:

Sorry για τα απανωτά post μου, αλλά και εγώ ο χαζούλης ένα ένα τα θυμάμαι!!!!!

Αντε βρε παιδιά δεν υπάρχει κανένας hucker ας στην παρέα να αρχίζει να βρίσκει διάφορα σχετικά με το τηλέφωνο?????????? :whistle: :whistle:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος taliban (20 Ιούν. 2004 , 20:48)

και που έχει θύρα usb και δεν την βλέπω εγώ?

Εννοώ αντάπτορα USB Bluetooth που μπαίνει στο PC έτσι ώστε να επικοινωνούν υπολογιστής και κινητό. Έχει ικανοποιητική ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων, σίγουρα θεϊκή μπροστά στις υπέρυθρες.

Προφανώς και δεν θα μπει πάνω στο κινητό, αφενός δεν έχει θύρα USB host, αφετέρου έχει από την μάνα του ΒΤ.

Edit: Να ένας τέτοιος αντάπτορας:

http://www.expansys.com.gr/i/l/l112875.jpg

http://www.expansys.com.gr/product.asp?code=112875

• The title was changed to Sony Ericsson K700i