powered Δημ. July 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2005 E εντάξει δεν είναι και τόσο σοβαρό πρόβλημα αυτό!! :) De diafwnw, den einai sovaro alla 8a voleve, kai efoson yparxei se poly palaiotera kinhta estw allhs markas (N7110) 8a mporousan na to eixan provlepsei opws kai polla akoma paromoia. Kalo 8a htan na dinane open source to firmware, sigoura 8a vgainane poly kalyteres ekdoseis apo erasitexnes :p Παράθεση http://www.zacharia.gr/lefteris/files/sigmyphone.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerakas Δημ. July 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2005 Και εμένα αυτή ήταν η μεγάλη μου απογοήτευση οταν πήρα στα χέρια μου το κ700. Για να αναφέρει ο φίλος ότι από τη μεταφορά από το ΝΟΚΙΑ στο SE οι υπενθυμίσεις έγιναν ετήσιες σίγουρα κάποιος τρόπος υπάρχει για να ξεκλειδωθεί αυτή η δυνατότητα. Αν υπάρχει κάποιος που γνωρίζει ας μας απαντήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiCkOs_gr Δημ. July 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2005 θα μπορούσε μέσω νέας έκδοσης να σε ρωτάει εφόσον δεί ότι το πάτησες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. July 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2005 re paidia pos douleuei auto to software? esteile kai toexe alla kai o zip sto kinito kai de douleue....please help Το πρόγραμμα δεν είναι για το κινητό, αλλά για τον υπολογιστή ! Αξιοποιεί την όποια σύνδεση του κινητού με τον υπολογιστή και μέσω του τελευταίου ενημερώνει κατάλληλα το ημερολόγιο. Το κινητό δεν είναι smartphone για να μπορεί να δεχθεί "πραγματικές" εφαρμογές, ενώ τα προγράμμα Java 2 ME δεν έχουν τέτοιες δυνατότητες πρόσβασης στο λογισμικό του κινητού. Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. July 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2005 θα μπορούσε μέσω νέας έκδοσης να σε ρωτάει εφόσον δεί ότι το πάτησες SonyEricsson μας ακούς; Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powered Δημ. July 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2005 SonyEricsson μας ακούς; re multipetros esy pou ksereis arketa den mporeis na epemveis sto firmware? :P na to kanoume opws 8eloume? Παράθεση http://www.zacharia.gr/lefteris/files/sigmyphone.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marten91 Δημ. July 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2005 Geia xara... To topic den to parakoloutho...kai den exo oreksi na diabazo 294sel.. tha mporouse kaneis na mou pei pos mporo na do to firmware toy k700 mou??? Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ReaLity Δημ. July 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2005 K egw pou to xrhsimopoio to b-manager enw perasa ena ena ta stoixeia apo to palio mou kinito [Nok 7650] sto program molis to ekana save den eswse tpt ..... Dystixos den exw poly eley8ero xrono [spiti mou! ] eimai akoma fantaros... pantos fenetai poly wreo program an ontos doyleuei kanonika. Einai i moni lisi. Παράθεση ..:: Your Kung Fu Is Not Enough ::.. realitysolutions.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. July 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2005 Ωχ, το βλέπω έρχεται... Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. July 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2005 K egw pou to xrhsimopoio to b-manager enw perasa ena ena ta stoixeia apo to palio mou kinito [Nok 7650] sto program molis to ekana save den eswse tpt ..... Dystixos den exw poly eley8ero xrono [spiti mou! ] eimai akoma fantaros... pantos fenetai poly wreo program an ontos doyleuei kanonika. Einai i moni lisi. Δεν ξέρω, δεν το έχω χρησιμοποιήσει καθόλου, διότι πλέον έχω το P910ι με το οποίο μπορείς να κάνεις ότι φανταστείς (εντός λογικών πλαισίων βέβαια). Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitara Δημ. July 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2005 re paidia videakia pws pername me bluetooth? Παράθεση Ξέρει μήπως κανείς το site της εκκλησίας που θέλω να κατεβάσω κάτι καντήλια; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. July 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2005 re paidia videakia pws pername me bluetooth? Τι εννοείς; Ολοκλήρωσε τη σκέψη σου. Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. July 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2005 θα εννοει απο το pc->κινητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. July 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2005 Τότε επιλέγουμε το αρχείο που θέλουμε να στείλουμε, κάνουμε κλικ με το δεξί πλήκτρο του ποντικιού μας, στο αναδυόμενου μενού που εμφανίζεται υπάρχει ένα υπομενού που ονομάζεται "Αποστολή προς", μεταβαίνουμε εκεί, κάνουμε κλικ με το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού μας αυτή τη φορά στην επιλογή "Συσκευή Bluetooth", και ακολουθούμε τα βήματα του οδηγού που εμφανίζεται. BeFree: Μίλα απλά, όπως έλεγε και κάποτε η Telestet. Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. July 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2005 Θελω να αγορασω μια μαυρη προσοψη για το κινητο μας ! Μου εχει μεινει απωθημενο!:cry: Ψαχνω πολυ καιρο...Εχω βρει σε διαφορα sites αλλα το προβλημα ειναι οτι δεν εχω πιστωτικη για να αγορασω απο εκει... Δεν υπαρχει ενα μαγαζι να παω και να την αγορασω;;:cry: Ή στη χειροτερη,να την αγορασω με αντικαταβολη; Eυχαριστω!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitara Δημ. July 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2005 Τότε επιλέγουμε το αρχείο που θέλουμε να στείλουμε, κάνουμε κλικ με το δεξί πλήκτρο του ποντικιού μας, στο αναδυόμενου μενού που εμφανίζεται υπάρχει ένα υπομενού που ονομάζεται "Αποστολή προς", μεταβαίνουμε εκεί, κάνουμε κλικ με το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού μας αυτή τη φορά στην επιλογή "Συσκευή Bluetooth", και ακολουθούμε τα βήματα του οδηγού που εμφανίζεται. BeFree: Μίλα απλά, όπως έλεγε και κάποτε η Telestet. kai den 8elei resize h tipota allo? giati to ekana mia duo fores kai den to katafera mou egrafe katasremeno arxeio Παράθεση Ξέρει μήπως κανείς το site της εκκλησίας που θέλω να κατεβάσω κάτι καντήλια; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. July 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2005 kai den 8elei resize h tipota allo? giati to ekana mia duo fores kai den to katafera mou egrafe katasremeno arxeio Φυσικά το κινητό δεν δέχεται οποιαδήποτε μορφή βίντεο. Υποστιρίζει 3GPP και MPEG-4. Ένα tutorial για το πως μπορείς να δημιουργήσεις MPEG-4 βίντεο από υπάρχοντα, σε βελτιστοποιημένη για το K700 μορφή μπορείς να βρεις στη διεύθυνση http://spawnweb.dk/recode/ Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2005 Geia xara... To topic den to parakoloutho...kai den exo oreksi na diabazo 294sel.. tha mporouse kaneis na mou pei pos mporo na do to firmware toy k700 mou??? όχι δεν σου λέμε, να πας στην αναζήτηση και να ψάξεις μόνος σου :p Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitara Δημ. July 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2005 Φυσικά το κινητό δεν δέχεται οποιαδήποτε μορφή βίντεο. Υποστιρίζει 3GPP και MPEG-4. Ένα tutorial για το πως μπορείς να δημιουργήσεις MPEG-4 βίντεο από υπάρχοντα, σε βελτιστοποιημένη για το K700 μορφή μπορείς να βρεις στη διεύθυνση http://spawnweb.dk/recode/ ΤΕΛΕΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Παράθεση Ξέρει μήπως κανείς το site της εκκλησίας που θέλω να κατεβάσω κάτι καντήλια; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. July 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2005 Δυο ποιοτικα themes της ΑΕΚ για κ700 θα βρειτε στο briefcase μου. http://briefcase.pathfinder.gr/contents/bomber21/30657 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. July 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2005 Mετα απο 7 μηνες χρησης του K700,υπαρχει καποια φθορα στο κινητο μου. To connector δεν εφαρμοζει καλα,ενω εχουν ξεκολλησει τα αυτοκολλητα ''quickshare'' και ''online''. Στο service της sony αντικαθιστουν κατι απο αυτα ή τσου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epaminos Δημ. July 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2005 Mετα απο 7 μηνες χρησης του K700,υπαρχει καποια φθορα στο κινητο μου. To connector δεν εφαρμοζει καλα,ενω εχουν ξεκολλησει τα αυτοκολλητα ''quickshare'' και ''online''. Στο service της sony αντικαθιστουν κατι απο αυτα ή τσου; Όλοι έχουμε τα ίδια προβλήματα!!! :!: Ναι, τα αντικαθιστούν αλλά με το αζημίωτο φυσικά!!! :( Στη Θεσσαλονίκη, στο service center της Δωδεκανήσου για το connector που τους ρώτησα μου απάντησαν ότι κοστίζει 14€, το Quickshare αυτοκολλητάκι 3€ ενώ όλη η πρόσοψη 45€!!! :cry: Παράθεση Chown the world!!! :cool: iMessage: epaminos@me.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. July 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2005 Όλοι έχουμε τα ίδια προβλήματα!!! :!: Ναι, τα αντικαθιστούν αλλά με το αζημίωτο φυσικά!!! :( Στη Θεσσαλονίκη, στο service center της Δωδεκανήσου για το connector που τους ρώτησα μου απάντησαν ότι κοστίζει 14€, το Quickshare αυτοκολλητάκι 3€ ενώ όλη η πρόσοψη 45€!!! :cry: Πανε καλα;:mad: Tα αυτοκολλητα απο χρυσο ειναι; Mια ερωτηση ακομα:Mπορουν να μου βαλουν την μπλε την προσοψη (η οποια ειναι γνησια) εκει;Λογικα θα επρεπε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epaminos Δημ. July 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2005 Πανε καλα;:mad: Tα αυτοκολλητα απο χρυσο ειναι; Mια ερωτηση ακομα:Mπορουν να μου βαλουν την μπλε την προσοψη (η οποια ειναι γνησια) εκει;Λογικα θα επρεπε! Kι όμως... Αν θες πάντως άκουσα ότι μπορείς να στείλεις e-mail στη Sony Ericsson και θα σου στείλουν ένα αυτοκολλητάκι εντελώς δωρεάν!!! ;) Ναι, τους το ρώτησα κι αυτό, την έχουνε την μπλε πρόσοψη (όχι δεν την είδα αλλά απ' ότι μου είπαν δεν διαφέρει και πολύ παρά μόνο στο μπλε γύρω απ' την οθόνη) και στην παιρνάνε δίνοντας 45€. Σου λέω, θησαυρίζουν!!! :X Παράθεση Chown the world!!! :cool: iMessage: epaminos@me.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. July 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2005 Kι όμως... Αν θες πάντως άκουσα ότι μπορείς να στείλεις e-mail στη Sony Ericsson και θα σου στείλουν ένα αυτοκολλητάκι εντελώς δωρεάν!!! ;) Ναι, τους το ρώτησα κι αυτό, την έχουνε την μπλε πρόσοψη (όχι δεν την είδα αλλά απ' ότι μου είπαν δεν διαφέρει και πολύ παρά μόνο στο μπλε γύρω απ' την οθόνη) και στην παιρνάνε δίνοντας 45€. Σου λέω, θησαυρίζουν!!! :X Eυχαριστω! Να σαι καλα! Μια τελευταια ερωτηση:Που μπορω να βρω τα service center της se στην Αττικη;Πηγα στο site τους και δεν βρηκα τιποτα!Στη Γλυφαδα εχουν κανενα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts