georgemarousi Δημ. May 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2005 φιλε μου,δεν λες ακριβως τι θες να κανεις..Θες να βαλεις δεδομενα στο κινητο σου;Αν ναι,τοτε φυσιολογικα το laptop που δεν ειναι σπιτι σου ομως, εχει υπερυθρες,οποτε λυνεται το θεμα.Στο pc σου εχεις; Φίλε μου, θέλω απλά να μεταφέρω αρχεία από το κινητό στο home pc με τη βάση του p800 που ήδη έχω. (το αντίστροφο, pc ---> mobile, γίνεται και πολύ γρήγορα κι όλας, αυτό είναι που μου τη δίνει περισσότερο!) ευχαριστώ.. Παράθεση " :music: I am a passenger, and I ride and I ride... " Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. May 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2005 Παιδια ξερετε που μπορω να βρω drivers για το k700? Για να μπορω να στειλω τα java στο κινητο... Με ποιο τροπο προσπαθεις να τα περασεις? Με καλωδιο, με ir ή με bt? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2005 Προβλημα.....το κινητο τελευταιως δεν παει καλα..οταν καλω ενα τηλεφωνο,ξαφνικα κολαει και κανει restat μονο του,μαλλον θα θελει καμια αναβαθμιση? το κακο ειναι οτι εδω που μενω δεν μπορω να κανω κατι για να το διορθωσω και μαλλον θα πρεπει να παω ενα ταξιδακι μαζι του για να διορδωθει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. May 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2005 Προβλημα.....το κινητο τελευταιως δεν παει καλα..οταν καλω ενα τηλεφωνο,ξαφνικα κολαει και κανει restat μονο του,μαλλον θα θελει καμια αναβαθμιση? το κακο ειναι οτι εδω που μενω δεν μπορω να κανω κατι για να το διορθωσω και μαλλον θα πρεπει να παω ενα ταξιδακι μαζι του για να διορδωθει. Βρες μια βάση DSS από κάποιον φίλου σου που μπορεί να έχει το Px00 και κάν' του μια on-line αναβάθμιση σπίτι σου. Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. May 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2005 Φίλε μου, θέλω απλά να μεταφέρω αρχεία από το κινητό στο home pc με τη βάση του p800 που ήδη έχω. (το αντίστροφο, pc ---> mobile, γίνεται και πολύ γρήγορα κι όλας, αυτό είναι που μου τη δίνει περισσότερο!) ευχαριστώ.. Δεν γίνεται να χρησιμοποιήσεις μια βάση DSS για διασύνδεση του K700 με τον υπολογιστή, παρά μόνο για να κάνεις on-line αναβάθμιση. Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MikeRibo5 Δημ. May 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2005 Με καλωδιο...υπαρχουν αυθεντικοι drivers της sony? Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/MPlataris-cucbu.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MikeRibo5 Δημ. May 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2005 Με ποιο τροπο προσπαθεις να τα περασεις? Με καλωδιο, με ir ή με bt? Με καλωδιο...υπαρχουν αυθεντικοι drivers της sony? Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/MPlataris-cucbu.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eosid Δημ. May 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2005 Παιδιά, αγόρασα το K700i ! Φαίνεται καταπληκτικό! Επειδή όμως το αγόρασα στη Γαλλία, μήπως ξέρετε που μπορώ να βρω στο δίκτυο τις Ελληνικές οδηγίες χρήσης; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. May 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2005 Παιδιά, αγόρασα το K700i ! Φαίνεται καταπληκτικό! Επειδή όμως το αγόρασα στη Γαλλία, μήπως ξέρετε που μπορώ να βρω στο δίκτυο τις Ελληνικές οδηγίες χρήσης; Ευχαριστώ. Με γειες! :) Greek K700i User Guide Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eosid Δημ. May 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2005 Bill viper σ' ευχαριστώ. Μπορείς να με βοηθήσεις και για το Τ9; Επειδή το αγόρασα στη Γαλλία, στις επιλογές γλώσσας , τόσο στα μενού όσο και στο Τ9, δεν υπάρχει ως επιλογή η Ελληνική! Μπορώ να περάσω μέσω υπέρυθρων ή Bluetooth κάποιο αρχείο σχετικό; Σ' ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MikeRibo5 Δημ. May 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2005 Bill viper σ' ευχαριστώ. Μπορείς να με βοηθήσεις και για το Τ9; Επειδή το αγόρασα στη Γαλλία, στις επιλογές γλώσσας , τόσο στα μενού όσο και στο Τ9, δεν υπάρχει ως επιλογή η Ελληνική! Μπορώ να περάσω μέσω υπέρυθρων ή Bluetooth κάποιο αρχείο σχετικό; Σ' ευχαριστώ Γιατι δεν πας σε καποιο καταστημα της sony να στο αλλαξουν? Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/MPlataris-cucbu.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eosid Δημ. May 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2005 κι αυτό μπορεί να γίνει, αλλά σκέφτηκα μήπως υπάρχει κάποιος απλός τρόπος, τουλάχιστον για το Τ9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. May 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2005 κι αυτό μπορεί να γίνει, αλλά σκέφτηκα μήπως υπάρχει κάποιος απλός τρόπος, τουλάχιστον για το Τ9 Όχι, πρέπει να γίνει αλλαγή του firmware. Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eosid Δημ. May 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2005 Κι αυτή την αλλαγή δεν μπορώ να την κάνω εγώ; Σημειωτέον πως δεν έχω καλώδιο. Μόνο μέσω ασυρμάτων μέσων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. May 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2005 Κι αυτή την αλλαγή δεν μπορώ να την κάνω εγώ; Σημειωτέον πως δεν έχω καλώδιο. Μόνο μέσω ασυρμάτων μέσων... Όχι. Αυτή η αλαγή μπορεί να γίνει μόνον σε κατάστημα της SE ή σε κάποιο που ασχολείτε με τέτοια θέματα όπως το 9Volto. Σημειωτέων, ότι μέσω ασύρματης διασύνδεσης δεν μπορείς να κάνεις ούτε on-line αναβάθμιση. Θα χρειαστής μια βάση συγχρονισμού DSS-20 ή DSS-22. Αξίζει να αναφέρω ότι στην περίπτωσή σου ούτε και με την on-line αναβάθμιση μπορείς να κάνεις την αλλαγή που θες, διότι αυτή ελέγχει αυτόματα το firmware του κινητού σου και περνάει το νέο αντίστοιχο του παλιού. Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2005 Βρες μια βάση DSS από κάποιον φίλου σου που μπορεί να έχει το Px00 και κάν' του μια on-line αναβάθμιση σπίτι σου. καλα τα λες,αλλα με απλη pstn γραμμη και οχι και το καλυτερο ιντερνετ στην ηγουμενιτσα...αυτα φανταζουν μακρινο μελλον,τελευται καιρο μας πεται συνεχεια εξω ο server του οτε.. αν παω να την ξεκινησω και σταματησει...το κινητο θα μπλοκαρει η θα παραμεινει οπως ηταν στην αρχικη του κατασταση. εχω την εντυπωση οτι εχει service sony-ericsson στα ιωαννινα,αραγε αμα παω εκει θα μπορεσουν να μου το διορθωσουν το προβλημα,σημειωτεων η εκδοση του λογισμικου του κινητου μου ειναι R2AA003. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eosid Δημ. May 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2005 Καλά βρε παιδιά, τόσο δύσκολο πράγμα είναι να βάλω μέσα ένα Τ9 Ελληνικό; Με το Siemens SL45i που είχα, κατέβασα το αρχείο, και το έβαλα στη μνήμη του! Δεν μπορεί, κάποιος τρόπος θα υπάρχει για το Τ9. Βέβαια, θα μπορούσαν να το έχουν ήδη μέσα, αλλά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikariwths Δημ. May 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2005 paidia katebasa to power dvd k700i .hid mporeite na mou peite pws tha to kanw na doulepesei?to egatesteisa kai meta zhtaei na kanei syndesh me to pc,omws de ginete mou leei faild Παράθεση http://www.i-dent.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. May 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2005 καλα τα λες,αλλα με απλη pstn γραμμη και οχι και το καλυτερο ιντερνετ στην ηγουμενιτσα...αυτα φανταζουν μακρινο μελλον,τελευται καιρο μας πεται συνεχεια εξω ο server του οτε.. αν παω να την ξεκινησω και σταματησει...το κινητο θα μπλοκαρει η θα παραμεινει οπως ηταν στην αρχικη του κατασταση. εχω την εντυπωση οτι εχει service sony-ericsson στα ιωαννινα,αραγε αμα παω εκει θα μπορεσουν να μου το διορθωσουν το προβλημα,σημειωτεων η εκδοση του λογισμικου του κινητου μου ειναι R2AA003. Κι εγώ με PSTN σύνδεση την έκανα την αναβάθμιση. Χρειάστηκα περίπου 40-45 λεπτά. Να σημειώσω ότι η διαδικασία διακόπηκε 2 φορές λόγω εισερχόμενων κλήσεων που με αποσύνδεαν, διότι είχα ενεργή την αναμονή κλήσης του ΟΤΕ. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα αν διακοπή η σύνδεση. Διότι το update γίνεται αφού κατέβει ολόκληρο το αρχείο που χρειάζεται στον υπολογιστή σου. Απλά αν διακοπεί θα πρέπει να αρχίσεις πάλι το κατέβασμα απ' την αρχή. Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. May 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2005 Καλά βρε παιδιά, τόσο δύσκολο πράγμα είναι να βάλω μέσα ένα Τ9 Ελληνικό; Με το Siemens SL45i που είχα, κατέβασα το αρχείο, και το έβαλα στη μνήμη του! Δεν μπορεί, κάποιος τρόπος θα υπάρχει για το Τ9. Βέβαια, θα μπορούσαν να το έχουν ήδη μέσα, αλλά... Στα Siemens το καλό (αλλά και συνάμα κακό, διότι κάποιος που δεν ξέρει μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα) είναι ότι μπορείς να επέμβεις στο λογισμικού τους απλά και δίχως περιορισμούς. Κάτι που όμως δεν συμβαίνει και με τα Sony Ericsson. Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. May 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2005 paidia katebasa to power dvd k700i .hid mporeite na mou peite pws tha to kanw na doulepesei?to egatesteisa kai meta zhtaei na kanei syndesh me to pc,omws de ginete mou leei faild Θα πρέπει να έχεις ενεργοποιήσει και την υπηρεσία HID του πομποδέκτη bluetooth του υπολογιστή σου. Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. May 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2005 Με καλωδιο...υπαρχουν αυθεντικοι drivers της sony? Ναι, και μπορείς να τους βρεις στο site της SonyEricsson ( http://www.sonyericsson.com/ ). Το καλώδιο ονομάζεται DCU-11. Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikariwths Δημ. May 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2005 Θα πρέπει να έχεις ενεργοποιήσει και την υπηρεσία HID του πομποδέκτη bluetooth του υπολογιστή σου. de brhskw kati tetoio Παράθεση http://www.i-dent.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spaul Δημ. May 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2005 Παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω κάτι. Το Κ700i και γενικότερα τα SE έχουν δυνατότητα κλειδώματος του πληκτρολογίου. Μέχρι τώρα είχα μόνο Panasonic αλλά το επόμενο θα είναι μάλλον το Κ750i. Στα Panasonic το πληκτρολόγιο κλειδώνει με κωδικό για να μην το πειράζει ο καθ' ένας. Όταν έχεις κλήση μπορείς να απαντήσης κανονικά. Όταν έχεις μήνυμα ή αναπάντητη κλήση φαίνεται η ένδειξη στην οθόνη αλλά κανείς δεν μπορεί να τα δει αν δεν ξέρει τον κωδικό. Γενικά όταν είναι έτσι κλειδωμένο κανείς δεν έχει πρόσβαση στο μενού και δεν μπορεί να κάνει κλήση. Υπάρχει κάτι τέτοιο και στα Sony-Ericsson??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. May 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2005 Παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω κάτι. Το Κ700i και γενικότερα τα SE έχουν δυνατότητα κλειδώματος του πληκτρολογίου. Μέχρι τώρα είχα μόνο Panasonic αλλά το επόμενο θα είναι μάλλον το Κ750i. Στα Panasonic το πληκτρολόγιο κλειδώνει με κωδικό για να μην το πειράζει ο καθ' ένας. Όταν έχεις κλήση μπορείς να απαντήσης κανονικά. Όταν έχεις μήνυμα ή αναπάντητη κλήση φαίνεται η ένδειξη στην οθόνη αλλά κανείς δεν μπορεί να τα δει αν δεν ξέρει τον κωδικό. Γενικά όταν είναι έτσι κλειδωμένο κανείς δεν έχει πρόσβαση στο μενού και δεν μπορεί να κάνει κλήση. Υπάρχει κάτι τέτοιο και στα Sony-Ericsson??? Όχι, τα SonyEricsson δεν έχουν κλείδωμα του πληκτρολογίου ή του μενού με κωδικό. Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts