laios23 Δημ. February 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2005 Na rotiso kai ego kati, To K700 doulevei me bluetooth handsfreee tis nokia? nai to exw dokimasei.opws episis exw dokimasei kai to antistrofo dld bluetooth sony-ericsson se nokia kai doyleuei apsoga :rolleyes: Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002 Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brandon Δημ. February 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2005 Ean den kano tragiko lathos ... to bluetooth san copyright einai tis NOKIA. H sony ericsson plironei stin nokia gia na parei to bluetooth tis !! Ara oti sindiasmo kai na dokimasete ... tha piasei afou ola sinergazontai me to idio protokolo :) (ean kano lathos as me diorthosei kapios :) ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gka Δημ. February 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2005 Ean den kano tragiko lathos ... to bluetooth san copyright einai tis NOKIA. H sony ericsson plironei stin nokia gia na parei to bluetooth tis !! Ara oti sindiasmo kai na dokimasete ... tha piasei afou ola sinergazontai me to idio protokolo :) (ean kano lathos as me diorthosei kapios :) ) Δεν γνωρίζω σίγουρα ποιος έχει το copyright (δεν νομίζω η nokia), αλλά δεν συνεργάζονται όλα τα bluetooth με όλα τα τηλέφωνα (ορισμένα συνεργάζονται "μερικώς") ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisStaras Δημ. February 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2005 :cool: Γεια σας. Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση στους κατέχοντες του Κ700ι. Τα βιντεό του πόσα δευτερόλεπτα είναι;(μέγιστο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisLeon Δημ. February 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2005 Καλησπέρα, σκεφτομαι πολυ σοβαρα να παρω το Κ700, θα είναι η πρωτη φορα που θα αποκτήσω κινητο της SE. Μια πληροφορία θα ήθελα, αληθευει ότι δεν μπορεις να αλλαξεις τον ηχο που κάνει όταν έρχετε μηνυμα στο κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. February 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2005 Ean den kano tragiko lathos ... to bluetooth san copyright einai tis NOKIA. H sony ericsson plironei stin nokia gia na parei to bluetooth tis !! Ara oti sindiasmo kai na dokimasete ... tha piasei afou ola sinergazontai me to idio protokolo :) (ean kano lathos as me diorthosei kapios :) ) Το λάθος σου φίλε μου έγκειται στο ό,τι το Bluetooth είναι πνευματικό παιδί της Ericsson και όχι της Nokia. Λόγω της επιτυχίας της τεχνολογίας και για την παιρετέρω ανάπτυξη και διάδοσή της η Ericsson αποφάσισε πως έπρεπε να δημιουργηθεί ένας ξεχωριστός οργανισμός. Κι έτσι αυτή τη στιγμή υπάρχει η Bluetooth® SIG, Inc. με ιδρυτικά μέλει τις Agere, Ericsson, IBM, Intel, Microsoft, Motorola, Nokia και Toshiba. Στο συγκεκριμένο οργανισμό μέχρι στιγμής έχουν γίνει μέλη εκατοντάδες εταιρείες. Το Bluetooth είναι μια ανοιχτή πλατφόρμα και όλα τα μέλη της μπορούν ελεύθερα να κάνουν χρήση της τεχνολογίας. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να κοιτάξεις στο http://www.bluetooth.org/ Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. February 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2005 Καλησπέρα, σκεφτομαι πολυ σοβαρα να παρω το Κ700, θα είναι η πρωτη φορα που θα αποκτήσω κινητο της SE. Μια πληροφορία θα ήθελα, αληθευει ότι δεν μπορεις να αλλαξεις τον ηχο που κάνει όταν έρχετε μηνυμα στο κινητό; Το κινητό έχει ορισμένους προεπιλεγμένους ήχους που μπορείς να διαλέξεις για την ειδοποίηση μυνήματος. Κανονικά δεν μπορείς να επιλέξεις έναν δικό σου ήχο. Μόνο αν πειράξεις το λογισμικό του κινητού και το επανεγκαταστήσεις στο κινητό. Τα παιδιά στο 9Volto μπορούν αν το κάνουν αυτό. Με το αζημίωτο βέβαια ;) Προσωπική μου άποψη είναι ότι τα λεφτά που ζητάνει είναι πολλά για μια τέτοια δουλειά (είχε συζητηθεί κάποτε εδώ αλλά τώρα δε θυμάμαι ακριβώς την τιμή). Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. February 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2005 :cool: Γεια σας. Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση στους κατέχοντες του Κ700ι. Τα βιντεό του πόσα δευτερόλεπτα είναι;(μέγιστο) Δεν υπάρχει περιορισμός.:) Μέχρι να γεμίσει η μνήμη :( (μα γιατί να μην έχει υποδοχή για MS Duo) ; :O Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brandon Δημ. February 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2005 multipetros euxaristo gia tis dieukriniseis gia to bluetooth! kapou eixa diabasei oti to project to exei i nokia!mallon lathos tha itan ! Ygeia kai eutixia :) Poli kales oi plirofories sou. thx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaIdeN Δημ. February 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2005 thanx multipetros pou apadises sxetika gia to s700 basika to exo mpanisi poly ayto ton kairo...einai poly mamato kinitaki to eida sto plaisio 420 eyrakia exei isa pou pao na to paro se kana 2mino xalara giati pleon to k700i exei ginei sinithia mexri k h koutsi marika k700i exei pleon eleos?apo kei pou to eixa mono egw stin parea to pirane oloi hmarton!!!!!! :P Παράθεση Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. February 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2005 thanx multipetros pou apadises sxetika gia to s700 basika to exo mpanisi poly ayto ton kairo...einai poly mamato kinitaki to eida sto plaisio 420 eyrakia exei isa pou pao na to paro se kana 2mino xalara giati pleon to k700i exei ginei sinithia mexri k h koutsi marika k700i exei pleon eleos?apo kei pou to eixa mono egw stin parea to pirane oloi hmarton!!!!!! :P Και μέχρι τότε θα έχει πέσει και κάτω από τα 400€ ;) έτσι δεν έγινε και με το Κ700i; Στα 420€ το θμάμαι και τώρα έφτασε στα 315€. :O Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. February 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2005 269..... (Plaisio) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
or7raul7 Δημ. February 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2005 ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΉΣΩ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΒΡΩ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ Κ700ι? Παράθεση Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. February 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2005 ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΉΣΩ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΒΡΩ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ Κ700ι? Εδω και εδω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whoam_eye Δημ. February 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2005 το προβλημα ειναι οτι μαλλον εχεις γραψει μερικα ονοματα και με λατινικους χαρακτηρες... προσεξε αυτους που ειναι κοινοι πχ Α,Μ,Ν κτλ Φιλε μου σε ευχαριστώ για την απάντηση. Τον κατάλογο τον πέρασα μεσω υπερύθρων απο το παλιό μου ΝΟΚΙΑ. Όντως αυτό που λες πρέπει να ευθύνεται και προσπάθησα να το λύσω περνώντας όλο τον κατάλογο στο Outlook και διορθώνοντας τους λατινικούς χαρακτήρεσ με ελληνικούς.Παρ' όλα αυτά το πρόβλημα συνεχίζεται. Σίγουρα κάποι απο τους χαρακτήρες έχουν κωδικοποίηση για λατινικά και αυτό μπερδέυει το τηλέφωνο. Μήπως έχεις υπ' όψη σου κάποιον τρόπο με το οποίο να μπορώ να μετατρέψω σε ελληνικά όλα τα ονοματα; Σε ευχαριστώ! Φιλικά Αδάμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laios23 Δημ. February 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2005 Φιλε μου σε ευχαριστώ για την απάντηση. Τον κατάλογο τον πέρασα μεσω υπερύθρων απο το παλιό μου ΝΟΚΙΑ. Όντως αυτό που λες πρέπει να ευθύνεται και προσπάθησα να το λύσω περνώντας όλο τον κατάλογο στο Outlook και διορθώνοντας τους λατινικούς χαρακτήρεσ με ελληνικούς.Παρ' όλα αυτά το πρόβλημα συνεχίζεται. Σίγουρα κάποι απο τους χαρακτήρες έχουν κωδικοποίηση για λατινικά και αυτό μπερδέυει το τηλέφωνο. Μήπως έχεις υπ' όψη σου κάποιον τρόπο με το οποίο να μπορώ να μετατρέψω σε ελληνικά όλα τα ονοματα; Σε ευχαριστώ! Φιλικά Αδάμ file mou kai egw eixa to idio problima otan apo nokia 7610 piga se k700.exe ipopsi sou oti paizei rolo kai pou tonizetai to onoma px.ligousa paraligousa ktl. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002 Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosmilos Δημ. February 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2005 νομίζω ότι το πρόβλημα είναι στο αν τα γράμματα είναι μικρά ή κεφαλαία .Αν είναι όλα τα γράμματα κεφαλαία και ελληνικά δεν υπάρχει πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisLeon Δημ. February 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2005 Το κινητό έχει ορισμένους προεπιλεγμένους ήχους που μπορείς να διαλέξεις για την ειδοποίηση μυνήματος. Κανονικά δεν μπορείς να επιλέξεις έναν δικό σου ήχο. Μόνο αν πειράξεις το λογισμικό του κινητού και το επανεγκαταστήσεις στο κινητό. Τα παιδιά στο 9Volto μπορούν αν το κάνουν αυτό. Με το αζημίωτο βέβαια ;) Προσωπική μου άποψη είναι ότι τα λεφτά που ζητάνει είναι πολλά για μια τέτοια δουλειά (είχε συζητηθεί κάποτε εδώ αλλά τώρα δε θυμάμαι ακριβώς την τιμή). Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Ξερει κανεις την διαδικασια για αυτη την αλλαγή ώστε να την κάνω μόνος μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sf-haris Δημ. February 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2005 borei na me voithisei kapoios? xrisimopoivntas kalodio kai me to programma FMA borw na katevasw tis photos toy kinitou sto pc h' oxi? de mou anoigei o fakelos me ta files.kanw refresh kai petaei oti de vrethikan. 2. ellinika ? sorry alla sto antistoixo thema gia ta provlimata sxetika me FMA den apanta kaneis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisLeon Δημ. February 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2005 Tα αρχεια ήχου .dm πως μπορω να τα ακουσω στο PC, και πως μπορω να τα μετατρέψω (αν γίνεται αυτό); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisStaras Δημ. February 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2005 Μήπως ξέρει κανείς που μπορώ να βρω εφαρμογές για το κ700ι....; Και αν ειναι δυνατόν δωρεάν; ευχαριστώ προκαταβολικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petemil Δημ. February 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2005 Μήπως ξέρει κανείς που μπορώ να βρω εφαρμογές για το κ700ι....; Και αν ειναι δυνατόν δωρεάν; ευχαριστώ προκαταβολικά! Θα βρείς στο briefcase tou Didimou ( No1 ) . ΓΙα περισσότερα, κοίτα εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=34949&goto=lastpost Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. February 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2005 Παιδια μια συμβουλη ποτε μην βαζετε Βοντα λαιβ, ολα τα κινητα που εχουν φιλαρακια μου μεχρι ο ανηψιος μου κολλανε...ποτε δεν το συνηθισα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ired Δημ. February 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2005 Φιλε μου σε ευχαριστώ για την απάντηση. Τον κατάλογο τον πέρασα μεσω υπερύθρων απο το παλιό μου ΝΟΚΙΑ. Όντως αυτό που λες πρέπει να ευθύνεται και προσπάθησα να το λύσω περνώντας όλο τον κατάλογο στο Outlook και διορθώνοντας τους λατινικούς χαρακτήρεσ με ελληνικούς.Παρ' όλα αυτά το πρόβλημα συνεχίζεται. Σίγουρα κάποι απο τους χαρακτήρες έχουν κωδικοποίηση για λατινικά και αυτό μπερδέυει το τηλέφωνο. Μήπως έχεις υπ' όψη σου κάποιον τρόπο με το οποίο να μπορώ να μετατρέψω σε ελληνικά όλα τα ονοματα; Σε ευχαριστώ! Φιλικά Αδάμ Δυστυχώς δεν ξερώ κανέναν τρόπο που να γίνεται αυτόματα, εκτός από το να τα ξαναγράψεις, προσέχοντας ακόμα και μήπως υπάρχει κάποιο space στην αρχή της επαφής… Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CATI Δημ. February 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2005 Προβλεπεται καμια πτωση στην τιμη του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts