spanaki Δημ. January 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2005 Πόσες μέρες κρατάει η μπαταρία του K700i? (με κλειστό ή ανοιχτό το τηλέφωνο το βράδυ και με χρήση κάθε μέρα-max 1 ώρα ομιλίας-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laios23 Δημ. January 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2005 Πόσες μέρες κρατάει η μπαταρία του K700i? (με κλειστό ή ανοιχτό το τηλέφωνο το βράδυ και με χρήση κάθε μέρα-max 1 ώρα ομιλίας-) Exoun anaferei polla problimata sxetika me tin bataria tous.egw prosopika to kinito to pira ligo prin ta xmas kai eixe perasmeni thn R2AA kai apo mbataria mou paei mia xara.girw stis 3 meres(kleisto omws ta bradia apo 12-7 peripou) :p Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002 Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spanaki Δημ. January 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2005 Ερωτήσεων συνέχεια...:-) Σε έχει βολέψει το πληκτρολόγιο του?Μπορείς να γράφεις άνετα μηνύματα? Το ελληνικό Τ9 που έχει εξυπηρετεί? Έχει hands free? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laios23 Δημ. January 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2005 Ερωτήσεων συνέχεια...:-) Σε έχει βολέψει το πληκτρολόγιο του?Μπορείς να γράφεις άνετα μηνύματα? Το ελληνικό Τ9 που έχει εξυπηρετεί? Έχει hands free? ωπα αδερφε ενα ενα.το πληκτρολογιο δεν μπορω να πω οτι μου δημιουργει καποιο ιδιαιτερο προβλημα.γραφω μια χαρα μηνυματα.και στο λεει καποιος που τα τελευταια 7 χρονια ειχε μονο ΝΟΚΙΑ.απο τ9 να με συμπαθας αλλα δεν το χρησιμοποιησα ποτε μου.τα hands free ειναι πολυ καλης ποιοτητος και ειναι μεσα στο κουτι δωρο.Γενικα σαν τηλεφωνο ειναι αρκετα καλο.εμενα προσωπικα με εχει αφησει πληρως ικανοποιημενο παροτι εδωσα ενα 7610 για να το παρω και δεν τοχω μετανοιωσει καθολου.γενικα η SE εχει ανεβει πολυ τον τελευταιο καιρο γιαυτο και με τραβηξε κοντα της.......... :rolleyes: Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002 Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
netsys Δημ. January 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2005 Συγγνώμη αν έχει απαντηθεί η παρακάτω ερώτηση. Δε βρήκα τίποτα ψάχνωντας. Η ερώτηση είναι η εξής: Στο pathfinder μερικά java παιχνίδια είναι zipped και το zip αρχείο έχει πολλά αρχεία μέσα. Επίσης μερικά αρχεία τα τοποθετεί σε subdirectories όταν κάνεις extract. Πως βάζεις αυτά τα παιχνίδια στο κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laios23 Δημ. January 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2005 Συγγνώμη αν έχει απαντηθεί η παρακάτω ερώτηση. Δε βρήκα τίποτα ψάχνωντας. Η ερώτηση είναι η εξής: Στο pathfinder μερικά java παιχνίδια είναι zipped και το zip αρχείο έχει πολλά αρχεία μέσα. Επίσης μερικά αρχεία τα τοποθετεί σε subdirectories όταν κάνεις extract. Πως βάζεις αυτά τα παιχνίδια στο κινητό; metatrepeis to .zip se .jar kai to stelneis opws einai den to xezipareis!!xereis na to kaneis auto???prepei na pas prwta omws stis epiloges fakelwn sta windows kai na xetikareis kapoia options(apokripsi epektasewn kai krimmenwn arxeiwn pou leei) Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002 Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bxtrm Δημ. January 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2005 Ρε παιδιά ξέρει κανείς που μπορούμε να βρούμε πρόσοψη για το κινητό; κάποιοι είχαν αναφέρει παλιότερα το e-bay..ισχύει; ναιισχυει απο το e-bay. εχω παραγγειλει 3 φορες (και για κολλητους) . ειναι 100% γνησιες αλλα κατι παιζει με την συναρμολογηση τους , δεν ειναι κολλημενα τα πλαστικα τους οπως της μαμακισιας. μαλλον βρισκουν χυμα τα κομματια και τα συναρμολογουν μετα. δεν ειναι καθολου προβλημα παντως, απλα αν δεις το τζαμακι να κουνιεται καπως βγαλτο και κολησε το με logo. καπου στα 15ευρω στοιχιζουν μαζι με τα μεταφορικα, και φτανουν σε 1 βδομαδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gka Δημ. January 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2005 Ρε παιδιά ξέρει κανείς που μπορούμε να βρούμε πρόσοψη για το κινητό; κάποιοι είχαν αναφέρει παλιότερα το e-bay..ισχύει; http://cnn.cn/shop/index.php?cPath=28_38 . Μπορείς να βρεις πρόσοψη και όλα τα ανταλλακτικά για k700i ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
netsys Δημ. January 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2005 metatrepeis to .zip se .jar kai to stelneis opws einai den to xezipareis!!xereis na to kaneis auto???prepei na pas prwta omws stis epiloges fakelwn sta windows kai na xetikareis kapoia options(apokripsi epektasewn kai krimmenwn arxeiwn pou leei) Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
netrina Δημ. January 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2005 ρε παιδια μήπως ξερει κανείς που να κοιτάξω για να χρησιμοποιησω το κινήτο μας ως web cam! thanx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. January 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2005 ρε παιδια μήπως ξερει κανείς που να κοιτάξω για να χρησιμοποιησω το κινήτο μας ως web cam! thanx Δες στο http://k700.hitziger.net/index.php?id=infos&language=en#webcam Πάντως για να ξέρεις δε μπορεί να κάνει video streaming μοναχά για photo snap. Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laios23 Δημ. January 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2005 Ευχαριστώ! anytime my friend anytime ;) Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002 Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spanaki Δημ. January 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2005 Teleutaia erotisi giati tha faw ksylo sto telos... :-) To k700i exei anoixti akroasi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. January 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2005 Teleutaia erotisi giati tha faw ksylo sto telos... :-) To k700i exei anoixti akroasi? Εχει φιλε μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
netrina Δημ. January 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2005 Δες στο http://k700.hitziger.net/index.php?id=infos&language=en#webcam Πάντως για να ξέρεις δε μπορεί να κάνει video streaming μοναχά για photo snap. thanx file... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. January 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2005 Γινεται παιχνιδια του Τ610 να μπουν και στο Κ700 ?? Γιατι απο οσο το δοκιμασα δεν γινεται Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiCkOs_gr Δημ. January 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2005 νομιζω πως γίνεται...τι καταλήξεις έχουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
double_k Δημ. January 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2005 Παιδες τελικα το χτυπησα και εγω το κινητακι και πραγματικα εχω μεινει ενθουσιασμενος. Το καλυτερο απο ολα ειναι οτι ειχε τη τελευταια εκδοση λογισμικου ηδη περασμενη! Εχω μονο ενα προβληματακι με τα MMS. Εχω συνδεση ΤΙΜ και εκανα τη διαδικασια να στειλω μηνυμα ωστε να ενεργοποιηθει η υπηρεσια. Ομως οταν μου στελνουν ΜΜS μου βγαζει οτι πρεπει να συνδεθω ειτε μεσω WAP ειτε μεσω Ιντερνετ για να τα δω. Πρεπει να κανω τιποτα αλλο ή απλα εχει καθυστερησει να ενεργοποιηθει η υπηρεσια? Εχω ακουσει απο φιλους μου οτι η ενεργοποιηση γινεται αμεσα μετα την αποστολη του μηνυματος. Και κατι ακομα μπορειτε να μου προτεινετε ενα καλο και φθηνο καλωδιο για να συνδεω το κινητακι με το PC? Ευχαριστω. Το μπλε τριγωνάκι πάνω από το σήμα σου έχει ανάψει ?! Αν όχι τότε κλείστο και ξανάνοιξε το για να πάρει το σήμα ενεργοποίησης. Αν ναι τότε έλεγξε τις ρυθμίσεις wap εάν είναι επιλεγμένο το σωστό προφίλ. Αν και εκεί είσαι οκ πάρε τους τηλ και θα το βρήτε το πρόβλημα. Ελπίζω να βοήθησα κάπως :) Παράθεση Life is good with what you love !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Didimos Δημ. January 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2005 Γινεται παιχνιδια του Τ610 να μπουν και στο Κ700 ?? Γιατι απο οσο το δοκιμασα δεν γινεται Το T610 έχει Java MIDP1.0 ενώ το K700i έχει Java MIDP2.0 3D Υποθέτω πως αυτό πρέπει να φταίει ... :confused: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaTeRiNa Δημ. January 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2005 Kalws irtha sto club toy K700, meta to T610 einai aksios antikatastaths to neo moy kinitouli,fantazomai oti pleon den toy leipei tipota san kinito (ektos apo ta 3G pou me afinoun adiaforh). H erwthsh moy einai an mporw na hxografw mp3 apo to radiofono,to exw psaxei alla den to briskw,yparxei kanena kolpo? Παράθεση http://clubs.pathfinder.gr/mihalis_rakintzis_4ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulito Δημ. January 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2005 den yparxei tetoia epilogi katerina distixos! kalo to kinito alla den psinei kai kafe! :-) just a joke! Παράθεση ...μου άλλαξαν όλη τη μητρική του DELL δωρεάν, και μάλιστα εκτός εγγύησης! ;) HUAWEI IDEOS X5 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Didimos Δημ. January 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2005 Kalws irtha sto club toy K700, meta to T610 einai aksios antikatastaths to neo moy kinitouli,fantazomai oti pleon den toy leipei tipota san kinito (ektos apo ta 3G pou me afinoun adiaforh). H erwthsh moy einai an mporw na hxografw mp3 apo to radiofono,to exw psaxei alla den to briskw,yparxei kanena kolpo? Welcome to club CaTeRiNa ! Να ηχογραφείς από το ραδιόφωνο , ..... όχι δεν μπορείς , με τίποτα :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulito Δημ. January 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2005 didime kamia ananeosi sta briefcase sou paizei? tpt kalo? Παράθεση ...μου άλλαξαν όλη τη μητρική του DELL δωρεάν, και μάλιστα εκτός εγγύησης! ;) HUAWEI IDEOS X5 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaTeRiNa Δημ. January 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2005 den yparxei tetoia epilogi katerina distixos! kalo to kinito alla den psinei kai kafe! :-) just a joke! E den nomizw oti tha htan too much, tosa exei epanw tou tha mporouse na kanei kai auto :) Παράθεση http://clubs.pathfinder.gr/mihalis_rakintzis_4ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paokaras45 Δημ. January 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2005 Το T610 έχει Java MIDP1.0 ενώ το K700i έχει Java MIDP2.0 3D Υποθέτω πως αυτό πρέπει να φταίει ... :confused: No no no!!! Τα java παίζουν κανονικά! Έχω δοκιμάσει πάρα πολλά! Αυτά που δεν παίζουν με τίποτα είναι τα mophun (κατάληξη .mph) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts