glav Δημ. November 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2004 Επίσης, η συγκεκριμένη μπαταρία της Nokia είναι 3.7v ενώ στο k700 η μπαταρία είναι 3.6v. Επειδή είμαι λίγο άσχετος από μπαταρίες ,μήπως θα υπάρχει πρόβλημα σε αυτό? :o Και αν τελικά παίζει με το k700 όπως λένε, από 700mAh της SE στα 720 mAh της Nokia θα είναι τόσο μεγάλο κέρδος στην αυτονομία ώστε να αξίζει η αλλαγή? Παράθεση iPhone 3G user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamos Δημ. November 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2004 παιδες παρηγορηστεμε..σημερα το πρωι εφυγε μεσα απο τα χερια μου το κινητο.ηταν ο πρωτος του χτυπος και πονεσε.το ελεγξα αμεσως για τυχον χτυπηματα αλλα δεν εχει ευτυχως τιποτα εκτος απο μια γρατζουνια στις υπερυθρες. μετα απο λιγο ομως αρχισε απο μονο του να ανοιγοκλεινει.τουλαχιστον ετσι φαινοταν.εβλεπα την οθονη να κλεινει και μετα ανοιγε χωρις να ζηταει Pin αλλα μου εβγαζε το how are u? της βοδα. του εβγαλα την μπαταρια 2 φορες αλλα εκανε παλι τα ιδια.καθε λεπτο σχεδον το εκανε.επισης μου κολησε και στο μενου 2 φορες και επρεπε να βγαλω την μπαταρια. μετα απο κανα μισαωρο μου εβγαλε μυνημα να τοποθετησω την καρτα sim.την κουνησα λιγο και απο τοτε δεν εχω δει να κανει τιποτα περιεργο.λετε να εφταιγε αυτο και μου εκανε αυτα τα περιεργα?να κουνησε με τον κτυπο η καρτα? τι λετε να παω μια βολτα απο την αντιπρωσωπια η εφτιαξε το πραμα τωρα??? βοηθηστε!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glav Δημ. November 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2004 Μαλλον η sim ήταν.... Σε κάθε περίπτωση παρακολούθησέ το και μην το πας αμέσως στο service, καθώς η εγγύηση δεν καλύπτει τέτοια προβλήματα Παράθεση iPhone 3G user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. November 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2004 Παιδιά πληροφοριακά θέλω να πω οτι η BLD-3 έχει διαστάσεις 52.00 Χ 33.20 Χ 5.50mm, και είναι 3.7V την συγκεκριμένη μπαταρία φοράει το 7250. Την BLB-2 αν θυμάμαι καλά την έβαζαν σε 3310 και γι’αυτό είναι 3.6V. Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. November 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2004 Με βάση την χωρητικότητα της μπαταρίας του k700, διαφορά θα δει κάποιος μόνο με μπαταρίες χωρητικότητας 800mAh και άνω. Βέβαια, ίσως να συμφέρει η αγορά μιας nokia μπαταρίας για δεύτερη αν είναι πιο φθηνή από τις μπαταρίες της ericsson. Μιχάλης :alien: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. November 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2004 Αγορα νεας μπαταριας φανταζομαι οτι θα πρεπει να παρουμε απο κανα Γερμανο ετσι δεν ειναι? Ως συνηθως, αμαν πια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefangsm Δημ. November 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2004 Θεωρώ απίθανο να υπάρχει πρόβλημα με τα 3,6 και 3,7 V Παράθεση Shake my body release my soul Punish my senses lose control THE JAMES Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RadiactiveToy Δημ. November 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος stefangsm ( 5 Νοέ. 2004 , 00:47) Θεωρώ απίθανο να υπάρχει πρόβλημα με τα 3,6 και 3,7 V Παιδά υπάρχει διαφορά στο voltage των δύο μπαταριών και το σκέφτεστε? Φοβάμαι ότι υπάρχει κίνδυνος να πάθει ζημιά το Κ700! Παράθεση Χριστόφορος :music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RadiactiveToy Δημ. November 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2004 ...Το πρόβλημα της αυτονομίας λύνεται και με ασφάλεια αν αγοράσει καποιος μια 2η μπαταρία original η πιο φτηνά ακόμα αν αγοράστει ο φορτιστής αυτοκινήτου (15 ευρω). Παράθεση Χριστόφορος :music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. November 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2004 μηπως γνωριζει κανενας ενα site να κατεβασω τους νεους drivers τισ widcom ???? εχο xp sp2 καμια βοηθεια παιδια ?????? Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RadiactiveToy Δημ. November 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος domal ( 5 Νοέ. 2004 , 12:09) μηπως γνωριζει κανενας ενα site να κατεβασω τους νεους drivers τισ widcom ???? εχο xp sp2 καμια βοηθεια παιδια ?????? Καλύτερα να τους κατεβάσεις από το site της εταιρείας του bluetooth dongle που έχεις. Αυτό στο λέω γιατί αν τους κατεβάσεις από αλλού ίσως να μην έχει το licence file που χρειάζεται για τη συσκευή σου και ετσι να μην εγκαθίστανται (να είναι κλειδωμένοι με άλλα λόγια). :) Παράθεση Χριστόφορος :music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. November 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος domal ( 5 Νοέ. 2004 , 12:09) μηπως γνωριζει κανενας ενα site να κατεβασω τους νεους drivers τισ widcom ???? εχο xp sp2 καμια βοηθεια παιδια ?????? Check here Καλύτερα να τους κατεβάσεις από το site της εταιρείας του bluetooth dongle που έχεις. Αυτό στο λέω γιατί αν τους κατεβάσεις από αλλού ίσως να μην έχει το licence file που χρειάζεται για τη συσκευή σου και ετσι να μην εγκαθίστανται (να είναι κλειδωμένοι με άλλα λόγια). Δεν τίθεται θέμα,αυτοί οι drivers λειτουργούν με όλα τα bluetooth dongles. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RadiactiveToy Δημ. November 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bill_viper ( 5 Νοέ. 2004 , 14:04) Check here Δεν τίθεται θέμα,αυτοί οι drivers λειτουργούν με όλα τα bluetooth dongles. ;) Bill, νομίζω 99% οτι απο εκεί τους είχα κατεβάσει και εγώ και μου ζητούσε licence για το δικο μου dongle BT.... Anyway, προχτές πήραμε το Κ700, το άτιμο είναι ένα μικρό p900!!! πολύ καλό!!! 10/10 του βάζω με κρίτήριο τιμή,λειτουργίες,εμφάνιση,μπαταρία. Μία ψιλοένσταση με τα πλαστικά του που νομίζω οτι είναι ένα κλικ κάτω από Ζ600, κ.λ.π. αλλά δεν βαριέσαι του χρόνου θα πάρουμε άλλο... :) well done SE!!! Παράθεση Χριστόφορος :music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bxtrm Δημ. November 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος RadiactiveToy ( 5 Νοέ. 2004 , 09:07) Παιδά υπάρχει διαφορά στο voltage των δύο μπαταριών και το σκέφτεστε? Φοβάμαι ότι υπάρχει κίνδυνος να πάθει ζημιά το Κ700! το δοκιμασα σημερα με 3 μπαταριες που εχω απο 6510. μπαινει κανονικα η μπαταρια αλλα το τηλεφωνο δεν αναβει . μαλλον δεν πατανε ακριβως οι επαφες, μπορει με καμμια μετατροπη να δουλεψει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. November 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2004 Τελικα η μπαταρια του δεν κραταει πολυ αλλα η οθονη του γραφει παιδες...αυτο ειναι που μετραει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefangsm Δημ. November 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2004 Δοκίμασε κανείς το κ700 με το hands free HPB-20; Εννοώ ότι ομιλία θα έχεις αλλά δεν ξέρω για το ραδιόφωνο. Παράθεση Shake my body release my soul Punish my senses lose control THE JAMES Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. November 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2004 Ρε παιδια επειδη αδυνατω να διαβασω ολες αυτες τις σελιδες πειτε μου το εξης.Επειδη το πηρα στη V.Live εκδοση τι μειονεκτηματα εχει εκτος του "κοκκινου" μενου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostirop Δημ. November 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gregorisvas ( 6 Νοέ. 2004 , 16:02) Ρε παιδια επειδη αδυνατω να διαβασω ολες αυτες τις σελιδες πειτε μου το εξης.Επειδη το πηρα στη V.Live εκδοση τι μειονεκτηματα εχει εκτος του "κοκκινου" μενου? Den mporeis na valeis MP3 gia ringtone! :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gab Δημ. November 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2004 Καλησπερα σε ολους..Σημερα το πρωι το αγορασα κι εγω επι τελους απο καταστημα vodafone.Πολυ καλο ειναι αλλα μου εχει 1καμενο πιχσελ.Μπορει καποιος να μου απαντηση αν ειναι γενικο το προβλημα με τα καμενα πιχσελ η ετυχε σε μενα καθως και αν δικαιολογιται αλλαγη οθονης απο την εγγυηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
newsitka Δημ. November 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2004 Mia fora me to HBH-200 exi provlima!!! To T630 doilevi telia. Eos pote oi etaireíes tha xrisimopoioun tous xrístes san a,b testers. Eleos. Eimai etoimos na to xrefortotho. :( Παράθεση :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. November 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2004 Ενα πιξελ στο φιλο παραπανω δικαιολογειται αλλα νομιζω οτι το καταλαβες επειδη καπου ασπριζει η οθονη ετσι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gab Δημ. November 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος 21century ( 6 Νοέ. 2004 , 21:14) Ενα πιξελ στο φιλο παραπανω δικαιολογειται αλλα νομιζω οτι το καταλαβες επειδη καπου ασπριζει η οθονη ετσι.. Ναι ετσι ειναι μονο τοτε φενεται .Ειναι συχνο το προβλημα αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefangsm Δημ. November 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2004 Τα δικά μου pixel είναι εντάξει. Επίσης νομίζω ότι δεν ανέφερε κανένας άλλος τέτοιο πρόβλημα. Παράθεση Shake my body release my soul Punish my senses lose control THE JAMES Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkorigin Δημ. November 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2004 sthn athina pou exei exousiodotimena magazia rths erikson gia na kano anabathmisi sto k700 moy?? peristeri?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. November 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2004 http://www.sonyericsson.com/images/spgc/CWS31AFW_11577_45_0_4000.pdf :) Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts